كاملا تاييد ميشه.
ماهم كه چسبيديم به اين سرويس از مجبوريه!![]()
كاملا تاييد ميشه.
ماهم كه چسبيديم به اين سرويس از مجبوريه!![]()
سلام ....... من بحث هارو خوندم نفهمیدم اخر چه مودمی خوب هست بخریم لطفا هرکی مودم داره در مورد کیفیتش بگه که مطمین بشیم... الان در حال حاظر چه مودمی خوب و به صرفه هست بخریم.... ممنون
مودم میخوای چکار با گوشی وصل شو
سلام دوستان
تو تجارت یک اصلی هست به نام اصل وفاداری مشتری و من قبلا از ایرانسل بسیار استفاده کردم و میشه گفت که به این شرکت وفادار بودم ولی وفاداری هم یه حدی داره الان سرعت اینترنت من به قدری کم شده که یه سایت سبک رو هم به زور باز میکنه چه برسه به دانلود. یعنی نه از لحاظ کمیت به درد میخوره نه از لحاظ کیفیت
امیدوارم هر چه زودتر شبکه نسل سوم بیاد و ما رو از ایرانسل خلاص کنه و اگر اونم ارزشی نداشت 100% یه ADSL میگیرم از قدیم گفتن مرگ یک بار شیون یک بار
آقا گوشی رو داغون کنم آخه که چی من مصرفم بالاست![]()
....بعدشم من میخوام دوروز دیگه 3Gامد بتونم استفاده کنم دوستان لطفان راهنمایی کنن در مورد مودمها واقعا فرقشون چیه مثلا ای مودمها که همجا تبلیغ میکنه که فیلیپسه .... یا دی لینک ...یا . کدوم رو بخرم؟؟ متشکرم
![]()
Last edited by zarger; 13-01-2011 at 01:11.
دولت هر قانونی بخواد برای استخدام میزاره با این استدلال که کارمند وقت استخدام قبول میکنه. نخواست خب اسخدام نشه ما که زورش نکردیم. این وقتی درسته که تنها ارائه دهنده ی استخدام با شرایط دولتی دولت نباشه و گزینه های دیگری هم باشد حالا حکایت ایرانسله. وقتی رقیبی نداشته باشه چرا به فکر حفظ مشتری باشه؟ مشتری کجا بره؟
سلام حق با شماست
شرکتی که نسل سوم رو ارائه میده هم تا 2 سال هیچ رقیبی نخواهد داشت یعنی تو این مدت هر بلایی دلش بخواهد سره مشتریش میاره یعنی به قول معروف هر سازیو بزنه مشتری هم باید با همون برقصه
ولی خوب فعلا اومدن شبکه نسل سوم رو به فال نیک میگیرم امیدواریم حداقل این شرکت مشتری مداری کنه و دلش واسه مشتری حداقل یکم بسوزه
مشکلی که هست اینکه ما همش عقبیم یعنی همین هم که بیاد اینترنتی که ارائه میکند یا آنچه ما در ان زمان میخواهیم فاصله داره. انتظارات ما هم بروز میشود.
آخیییییییش راحت شدم
من از دیروز مشترک adsl مخابرات شدم دیگه از این ایرانسل لعنتی راحت شدم ..
سرعت واقعا خوبه ..اینم تست سرعت من :
نظر بدین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من مودم ادج دارم ......اگه خواستی ندا بده .
تازه خریدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)