تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 212 از 359 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222262312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

اشتباه نکن .....
    من خودم چند ماه دارم از ایرانسل استفاده میکنم و از امروز شدم مشترک ADSL مخابرات ...!!!!
    اینترنت ایرانسل یه چیزی در حد افتضاح هست شاید بعضی مواقع 30 هم دانلود کنی ولی بعضی وقتی حتی یک بایت هم دریافت و ارسال نداری ..و از 24 ساعت روز ...خیلی وقت ها ایرانسل قطعی داره....
    برعکس شما من از ایرانسل اومدم مخابرات الانم سرعتم همون 15 هست ولی همیشه سرعت یه اندازه هست و قطعی نداره ...
    و 100 برابر بهتر از ایرانسل هست ..و هیچ وقت یه ارتباط کابلی ADSL رو با یه ارتباط EDGE ایرانسلی مقایسه نکن..
    كاملا تاييد ميشه.
    ماهم كه چسبيديم به اين سرويس از مجبوريه!

داره خودمونی میشه zarger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام ....... من بحث هارو خوندم نفهمیدم اخر چه مودمی خوب هست بخریم لطفا هرکی مودم داره در مورد کیفیتش بگه که مطمین بشیم... الان در حال حاظر چه مودمی خوب و به صرفه هست بخریم.... ممنون

داره خودمونی میشه yeg86naz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Sun City

پيش فرض

سلام ....... من بحث هارو خوندم نفهمیدم اخر چه مودمی خوب هست بخریم لطفا هرکی مودم داره در مورد کیفیتش بگه که مطمین بشیم... الان در حال حاظر چه مودمی خوب و به صرفه هست بخریم.... ممنون
    مودم میخوای چکار با گوشی وصل شو

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

سلام دوستان
    تو تجارت یک اصلی هست به نام اصل وفاداری مشتری و من قبلا از ایرانسل بسیار استفاده کردم و میشه گفت که به این شرکت وفادار بودم ولی وفاداری هم یه حدی داره الان سرعت اینترنت من به قدری کم شده که یه سایت سبک رو هم به زور باز میکنه چه برسه به دانلود. یعنی نه از لحاظ کمیت به درد میخوره نه از لحاظ کیفیت
    امیدوارم هر چه زودتر شبکه نسل سوم بیاد و ما رو از ایرانسل خلاص کنه و اگر اونم ارزشی نداشت 100% یه ADSL میگیرم از قدیم گفتن مرگ یک بار شیون یک بار

5. این کاربر از omid.pari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه zarger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مودم میخوای چکار با گوشی وصل شو
    آقا گوشی رو داغون کنم آخه که چی من مصرفم بالاست ....بعدشم من میخوام دوروز دیگه 3Gامد بتونم استفاده کنم دوستان لطفان راهنمایی کنن در مورد مودمها واقعا فرقشون چیه مثلا ای مودمها که همجا تبلیغ میکنه که فیلیپسه .... یا دی لینک ...یا . کدوم رو بخرم؟؟ متشکرم
    Last edited by zarger; 13-01-2011 at 01:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    تو تجارت یک اصلی هست به نام اصل وفاداری مشتری و من قبلا از ایرانسل بسیار استفاده کردم و میشه گفت که به این شرکت وفادار بودم ولی وفاداری هم یه حدی داره الان سرعت اینترنت من به قدری کم شده که یه سایت سبک رو هم به زور باز میکنه چه برسه به دانلود. یعنی نه از لحاظ کمیت به درد میخوره نه از لحاظ کیفیت
    امیدوارم هر چه زودتر شبکه نسل سوم بیاد و ما رو از ایرانسل خلاص کنه و اگر اونم ارزشی نداشت 100% یه ADSL میگیرم از قدیم گفتن مرگ یک بار شیون یک بار
    دولت هر قانونی بخواد برای استخدام میزاره با این استدلال که کارمند وقت استخدام قبول میکنه. نخواست خب اسخدام نشه ما که زورش نکردیم. این وقتی درسته که تنها ارائه دهنده ی استخدام با شرایط دولتی دولت نباشه و گزینه های دیگری هم باشد حالا حکایت ایرانسله. وقتی رقیبی نداشته باشه چرا به فکر حفظ مشتری باشه؟ مشتری کجا بره؟

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

دولت هر قانونی بخواد برای استخدام میزاره با این استدلال که کارمند وقت استخدام قبول میکنه. نخواست خب اسخدام نشه ما که زورش نکردیم. این وقتی درسته که تنها ارائه دهنده ی استخدام با شرایط دولتی دولت نباشه و گزینه های دیگری هم باشد حالا حکایت ایرانسله. وقتی رقیبی نداشته باشه چرا به فکر حفظ مشتری باشه؟ مشتری کجا بره؟
    سلام حق با شماست
    شرکتی که نسل سوم رو ارائه میده هم تا 2 سال هیچ رقیبی نخواهد داشت یعنی تو این مدت هر بلایی دلش بخواهد سره مشتریش میاره یعنی به قول معروف هر سازیو بزنه مشتری هم باید با همون برقصه
    ولی خوب فعلا اومدن شبکه نسل سوم رو به فال نیک میگیرم امیدواریم حداقل این شرکت مشتری مداری کنه و دلش واسه مشتری حداقل یکم بسوزه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مشکلی که هست اینکه ما همش عقبیم یعنی همین هم که بیاد اینترنتی که ارائه میکند یا آنچه ما در ان زمان میخواهیم فاصله داره. انتظارات ما هم بروز میشود.

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

آخیییییییش راحت شدم
    من از دیروز مشترک
    adsl مخابرات شدم دیگه از این ایرانسل لعنتی راحت شدم ..
    سرعت واقعا خوبه ..اینم تست سرعت من :
    نظر بدین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال jomong666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

13

من مودم ادج دارم ......اگه خواستی ندا بده .
    تازه خریدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •