تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 359 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه zelda64's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان من در حال حاضر از اینترنت ADSL مخابرات با سرعت 128 کیلوبیت استقاده می‌کنم.

سرعت دانلودم با دانلود منجر IDM حداکثر به 14.5 کیلوبایت در ثانیه می‌رسد ، یعنی حداکثر ساعتی 50 مگابایت دانلود دارم.

سرعت آپلودم حداکثر 3 کیلوبایت در ثانیه است. یعنی افتضاح ! اگر بخواهم 10 مگابایت PDF و عکس ناقابل به ایمیل‌ ضمیمه کنم باید بیش از یک ساعت معطل بمانم ، آن هم اگر هنگام انتقال فایل اختلالی پیش نیاید.

Ping خط ADSL بنده بنا بر تست از سایت‌های معتبر 500 تا 600 میلی‌ثانیه است.

من وسوسه شدم که سرویس ADSL خود را به سرویس EDGE ایرانسل تغییر بدهم، چون در p30world خونده‌ام که سرعت دانلود از سرویس EDGE ایرانسل حداقل 20 کیلوبایت است و ping آن 600 میلی‌ثانیه ، که از سرویس ADSL مخابرات من با مشخصات بالا بهتر است.

اگر
    سرویس EDGE ایرانسل بگیریم ، یک ماهه نامحدود خواهم گرفت که ماهی 10 هزار تومان است درست هم قیمت سرویس ADSL مخابرات با سرعت 128.

حال سؤالم از شما دوستان و اساتید این است که با این وضعیت و مشخصات اینترنت من، آیا بهتر نیست من از سرویس EDGE ایرانسل استفاده کنم، البته من در صورت استفاده از سرویس EDGE ایرانسل حتماً یک مودم دانگل سیم‌کارت می‌خرم ، زیرا استفاده‌ی من از اینترنت طولانی مدت است و گاهی به 20 ساعت در روز می‌رسد.

سؤال دوم من از شما دوستان این‌است که سرویس یک‌ماهه نامحدود ایرانسل واقعاً نامحدود است ؟، چون بنده در حال حاضر با سرویس
    ADSL مخابرات با سرعت 128 کیلوبیت ماهانه نزدیک به 25 گیگ دانلود دارم ، یعنی روزی 16 تا 17 ساعت دانلود با لپ‌تاپ . اگر سرعت 20 کیلوبایتی EDGE ایرانسل صحت داشته باشم آن‌وقت دانلود ماهیانه‌ام به 33 گیگ خواهد رسید.

ممنون می‌شوم راهنمایی بفرمایید ، می‌ارزه بی‌خیال
    ADSL مخابرات با سرعت 128 کیلوبیت در ماه بشوم و از EDGE ایرانسل استفاده کنم.

Last edited by zelda64; 10-01-2011 at 22:37.

داره خودمونی میشه XDbit68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    green hell

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فکر نکنم بیارزه چون الان ایرانسل خیلی وقته که سرویسشو محدود به دانلود+آپلود =2.5 گیگا بایت در ماه کرده.که به دردکسی مانند شما که چیزی حدود 800 مگ در روز دانلود داره و یک دانلودر حرفه ای محسوب میشه نمیخوره.

اشتباه نکن بچسب به همون سرویس ای دی اس ال اینجا چیزی برات نداره.
    Last edited by XDbit68; 10-01-2011 at 22:59.

3. این کاربر از XDbit68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

نه اشتباهه محضه .... هیچوقت ثابت نیست سرعت ، گاها از دیال اپ هم افتضاح تره

5. 2 کاربر از babak_gww بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان من در حال حاضر از اینترنت ADSL مخابرات با سرعت 128 کیلوبیت استقاده می‌کنم.

سرعت دانلودم با دانلود منجر IDM حداکثر به 14.5 کیلوبایت در ثانیه می‌رسد ، یعنی حداکثر ساعتی 50 مگابایت دانلود دارم.

سرعت آپلودم حداکثر 3 کیلوبایت در ثانیه است. یعنی افتضاح ! اگر بخواهم 10 مگابایت PDF و عکس ناقابل به ایمیل‌ ضمیمه کنم باید بیش از یک ساعت معطل بمانم ، آن هم اگر هنگام انتقال فایل اختلالی پیش نیاید.

من وسوسه شدم که سرویس ADSL خود را به سرویس EDGE ایرانسل تغییر بدهم، چون در p30world خونده‌ام که سرعت دانلود از سرویس EDGE ایرانسل حداقل 20 کیلوبایت است و ping آن 600 میلی‌ثانیه ، که از سرویس ADSL مخابرات من با مشخصات بالا بهتر است.

اگر
    سرویس EDGE ایرانسل بگیریم ، یک ماهه نامحدود خواهم گرفت که ماهی 10 هزار تومان است درست هم قیمت سرویس ADSL مخابرات با سرعت 128.

حال سؤالم از شما دوستان و اساتید این است که با این وضعیت و مشخصات اینترنت من، آیا بهتر نیست من از سرویس EDGE ایرانسل استفاده کنم، البته من در صورت استفاده از سرویس EDGE ایرانسل حتماً یک مودم دانگل سیم‌کارت می‌خرم ، زیرا استفاده‌ی من از اینترنت طولانی مدت است و گاهی به 20 ساعت در روز می‌رسد.

سؤال دوم من از شما دوستان این‌است که سرویس یک‌ماهه نامحدود ایرانسل واقعاً نامحدود است ؟، چون بنده در حال حاضر با سرویس
    ADSL مخابرات با سرعت 128 کیلوبیت ماهانه نزدیک به 25 گیگ دانلود دارم ، یعنی روزی 16 تا 17 ساعت دانلود با لپ‌تاپ . اگر سرعت 20 کیلوبایتی EDGE ایرانسل صحت داشته باشم آن‌وقت دانلود ماهیانه‌ام به 33 گیگ خواهد رسید.

الان كه محدوده كه اصلا بدردت نميخوره ولي زماني هم كه نامحدود بود ، يه دوره تابستان بود كه سرعت تقريبا خوب بود ولي با محدوديت 10 گيگ ، يه دوره هم پاييز كه تقريبا نامحدود بود ولي سرعت پايين و قطعي زياد كه اصولا نميشد دانلود كرد!

ضمن اينكه هيچوقت چنين سرويسي ، سرعت پايداري نداره كه بخواي دائمي ازش استفاده كني

7. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

آقا من تازگی یه دونه مودم D-LINK DWM-156 خریدم اما وقتی که باهاش کانکت میشم سرعتش پایین هست، منطقه ما edge ساپورت هست قبلا هم با یه edge modem دیگه امتحان کرده بودم سرعتشم رو 20-25 بود ولی حالا با این مودم سرعت نهایتا 10 هست ، اینو هم بگم که بالای نرم افزار کانکشن هم edge را نوشته. میتونید منو راهنمایی کنید؟مودم خرابه یا تنظیمات خاص داره یا ...
    منم یه مودم گرفتم که سرعتش خیلی افتضاح بود.با گوشی حدود 480 کیلو بیت کانکت میشم با مودم نصف این بود.حتی یه سایت باز نمی کرد.یه راهی که فردا امتحان خواهم کرد اینکه با لپتاپ یا جابجایی کیس،مکانهای مختلف رو امتحان کن اگه سرعت بهتر نشد که مشکل از مودم هست!نودوپنج درصد مودمهای موجود تقلبی و کپی شده هستن.
    اي خدا!بابا 2.5 گيگ خيلي ظلمه!الان يه فيلم دانلود كردم 400 مگ پريد!خو اينجوري بايد هفته اي 2.5 گيگ شارژ كنيم كه!بايد اينترنت رو هم هدفمند كنيم!
    +سرويسا ارزونتر شده؟!من يه 800 مگ 2 روز پيش فعال كردم 4000 تومن شارژ كم كرد.
    اینکه محدود شد خیلی عالی بود.چون قبلا گاهی حتی یه صفحه هم باز نمی کرد به این علت که چهار نفر دیگه نشستن دارن با این سرعت dvd HQ دانلود می کنن!الان عادلانه تر شده.چون محدودیت حجمی شده،مثل isp های adsl برای اینکه زودتر مصرف طرف تموم بشه،سرعت رو بالا بردن.به هر حال اعمال محدودیت خوب بود اما نه در حد 2.5 مثلا 5 بود خوب میشد.
    این روش رو می تونید بعنوان روش دوم انتخاب کنید.اگه امکان استفاده از adsl رو دارید هرگز فدای edge نکنید.adsl یک سرویس اختصاصی با بستری امن هست یعنی مطمئن هستی که فلان سرعت رو همیشه دارید.اما edge اصلا و ابدا پایدار نیست و بعنوان یه امکانات اضافه روی خطوط مخابراتی ارائه میشه.
    ضمنا حتما قبل از هر اقدامی ابتدا از مطلوب بودن کیفیت edge در منطقه خودتون اطمینان حاصل کنین.
    ----------------------------------------------------------------------
    یه خبر ناامید کننده درباره اپراتور سوم اینکه برای چندمین بار عرضه این سیمکارتها به تعویق افتاد و متولیان جدید این اپراتور پر خرج،امیدوارند که در خرداد 90 سیمکارتها عرضه بشن.
    این درحالیست که اگر مسایل سیاسی در مزایده اپراتور سوم دخالت داده نمیشد،این اپراتور الان با سرمایه خارجی و با تکنولوژی روز در حال استفاده بود!!
    حالا باید بشینیم تا تامین اجتماعی!به فکر عرضه اونها بیفته...واقعا ما کجا داریم میریم؟

9. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
    اگه تو سه روز 200 مگابایت استفاده نکنیم آیا مابقیش تو حساب میمونه ؟ییا میسوزه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من امروز يه چيزي متوجه شدم. نميدونم كسي بهش دقت كرده بوده يا نه (‌حتما دقت كرده بوده)‌
    شما اگر بسته ي 10000 تومني رو فعال كردين و مثلا يك هفته مونده تا تموم بشه ولي تعرفه تومن تموم شده!! اگه يه بسته مثلا يه هفته اي رو فعال كنيد ترافيكش به ترافيك ايني كه الان دارين اضافه ميشه!!!
    مثلا اگه كسي 10 تومن و 2.5 گيگي رو فعال كنه و بعدش دوباره 10 تومن ديگه فعال كنه بسته اش 5 گيگ ميشه!!!
    قبلا اينطور نبود!!! الان ايرانسل اينطوري كرده.
    هرقدر پول بدي آش ميخوري!!!
    اقا اینو که تو سایت هم نوشته بود

[QUOTE=بهنازی;5761385]با سلام یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
    اگه تو سه روز 200 مگابایت استفاده نکنیم آیا مابقیش تو حساب میمونه ؟ییا میسوزه ؟[/QUOTE
    200 واسه 24 ساعت استفاده نکی میسوزه مکه اینکه همزمان با بسته دیگه ای باشه حجم به اون اضافه شه
    جناب
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیر امدی تموم شد
    الان 2.5 گیگ اصلا عوض نکن

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
    اگه تو سه روز 200 مگابایت استفاده نکنیم آیا مابقیش تو حساب میمونه ؟ییا میسوزه ؟
    همش میپره میره هوا!

راستی از دیشبه سرعت واسه من عالی شده.ای کاش ایرانسل طرحای نامحدود رو دوباره و با این سرعت عالی میداد

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

اگر

اشتباه نکن .....
    من خودم چند ماه دارم از ایرانسل استفاده میکنم و از امروز شدم مشترک ADSL مخابرات ...!!!!
    اینترنت ایرانسل یه چیزی در حد افتضاح هست شاید بعضی مواقع 30 هم دانلود کنی ولی بعضی وقتی حتی یک بایت هم دریافت و ارسال نداری ..و از 24 ساعت روز ...خیلی وقت ها ایرانسل قطعی داره....
    برعکس شما من از ایرانسل اومدم مخابرات الانم سرعتم همون 15 هست ولی همیشه سرعت یه اندازه هست و قطعی نداره ...
    و 100 برابر بهتر از ایرانسل هست ..و هیچ وقت یه ارتباط کابلی ADSL رو با یه ارتباط EDGE ایرانسلی مقایسه نکن..
    Last edited by ali_agha1981; 11-01-2011 at 22:42.

14. این کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اینجا که هنوز از ADSL خبری نیست !! :(
    از این ایرانسل خسته شدم . دانلودش هنگ میکنه ، میره زیره 0 چند مین قطعه !! ای بابا .. این چه وضعیتیه !! چند وقتیه بد ریدههه!!!
    ADSL ماهی چقدر دارین میدین ؟ با چه شرایطی؟

16. این کاربر از bnc389 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •