سلام دوستان من در حال حاضر از اینترنت ADSL مخابرات با سرعت 128 کیلوبیت استقاده میکنم.
سرعت دانلودم با دانلود منجر IDM حداکثر به 14.5 کیلوبایت در ثانیه میرسد ، یعنی حداکثر ساعتی 50 مگابایت دانلود دارم.
سرعت آپلودم حداکثر 3 کیلوبایت در ثانیه است. یعنی افتضاح ! اگر بخواهم 10 مگابایت PDF و عکس ناقابل به ایمیل ضمیمه کنم باید بیش از یک ساعت معطل بمانم ، آن هم اگر هنگام انتقال فایل اختلالی پیش نیاید.
Ping خط ADSL بنده بنا بر تست از سایتهای معتبر 500 تا 600 میلیثانیه است.
من وسوسه شدم که سرویس ADSL خود را به سرویس EDGE ایرانسل تغییر بدهم، چون در p30world خوندهام که سرعت دانلود از سرویس EDGE ایرانسل حداقل 20 کیلوبایت است و ping آن 600 میلیثانیه ، که از سرویس ADSL مخابرات من با مشخصات بالا بهتر است.
اگر سرویس EDGE ایرانسل بگیریم ، یک ماهه نامحدود خواهم گرفت که ماهی 10 هزار تومان است درست هم قیمت سرویس ADSL مخابرات با سرعت 128.
حال سؤالم از شما دوستان و اساتید این است که با این وضعیت و مشخصات اینترنت من، آیا بهتر نیست من از سرویس EDGE ایرانسل استفاده کنم، البته من در صورت استفاده از سرویس EDGE ایرانسل حتماً یک مودم دانگل سیمکارت میخرم ، زیرا استفادهی من از اینترنت طولانی مدت است و گاهی به 20 ساعت در روز میرسد.
سؤال دوم من از شما دوستان ایناست که سرویس یکماهه نامحدود ایرانسل واقعاً نامحدود است ؟، چون بنده در حال حاضر با سرویس ADSL مخابرات با سرعت 128 کیلوبیت ماهانه نزدیک به 25 گیگ دانلود دارم ، یعنی روزی 16 تا 17 ساعت دانلودبا لپتاپ . اگر سرعت 20 کیلوبایتی EDGE ایرانسل صحت داشته باشم آنوقت دانلود ماهیانهام به 33 گیگ خواهد رسید.
ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید ، میارزه بیخیال ADSL مخابرات با سرعت 128 کیلوبیت در ماه بشوم و از EDGE ایرانسل استفاده کنم.