تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 211 از 503 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دوستان یه نگاه به پست شماره2050 بندازید.
    منظورم این بود که بعد از هک کردن آیا کیفیت صدا پایین میاد؟
    خیر دوستان نمیاد پایین کیفیت

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام اقا من می خوام با گوشیم به اینترنت وصل بشم بلد نیستم در ضمن می خواستم بدونم ساعتی چند تومن میندازه
    و wlan برای چی داره؟
    در کل بهتون بگم هیچی بلد نیستم اگر هم به این تاپیک ربط نداره ادرس اون تاپیکی که اموزشش هست رو بدین خیلی ممنون
    سلام دوست عزیز ببینین بستگی به اپراتوری که ازش اینترنت حالا Gprs یا هر چیزه دیگه ای میگیرین داره اگه ایرانسل داری باید بگم تا اونجای که من میدونم توی طرح شرکت کنین 1 ریال میندازه و در کل این سوالتون اگه یا از اپراتور یا تاپیک مخصوص خودش بپرسین بیشتر راهنمایت میکنن چون نرخ ها دست اوناست و ربطی به گوشی نداره حالا اگه ایرانسل استفاده کردی بگین من تنظیماتشو براتون بذارم...

wlan منظور همون WireLess Lan هستش که شما می تونید از اینترنت بیسیم استفاده کنید ولی باید توی محدوده ای آنتن دهی Wireless باشید و Acc هم داشته باشین که منظور همون اشتراکه حالا شاید در محلی مثل بانکها و فرودگاهها و بیمارستانها به صورت مجانی باشه و بتونین استفاده کنید. و برای راحتی بیشتر گذاشتنWlanبرای گوشیتون
    Last edited by Re Z a; 14-07-2008 at 13:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه gondeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ShIrAz شيراز***

پيش فرض

سلام اقا من می خوام با گوشیم به اینترنت وصل بشم بلد نیستم در ضمن می خواستم بدونم ساعتی چند تومن میندازه
    و wlan برای چی داره؟
    در کل بهتون بگم هیچی بلد نیستم اگر هم به این تاپیک ربط نداره ادرس اون تاپیکی که اموزشش هست رو بدین خیلی ممنون
    در مورد wlan توی همین تاپیک چند صفحه قبل بگردی خودم توضیح داده بودم.
    ولی با این حساب یک بار دیگه واستون میگم.
    همون طور که smoking عزیز هم گفتند wlan اینترنت بی سیم هستش که برای استفاده از اون حتما باید در محدوده اینترنت بی سیم wifi باشی که معمولا در دانشگاه ها، بعضی بیمارستانها، ساختمانهای اداری بزرگ بعضی بانکها و نمایشگاههای بزرگ و ... بتونی پیدا کنی.

همان طور هم که در راهنمای wlan گوشی توضیح داده این شبکه ها چند نوع هستند که وقتی در محل های مربوط قرار گرفته باید بری قسمت اتصالات دستگاه بعد wlan و بعد از قسمت بیشتر (یا more) بزنی فعال کردن wlan بعد که فعال شد باید بزنی اسکن . تا شبکهای موجود wlan را در محلی که شما هستید اگه باشه شناسایی کنه. شبکه هایی که نیاز به یوزر و پسورد برای اتصال ندارند و در واقع مجانی هم هستند یک علامت ستاره میاد کنارش. یک علامتی هم مثل آنتن موبایل کنار هر عنوان شبکه هست که کیفیتش را نشون میده.

اگه رمز بخواد برای ورود علامت قفل کنار نام شبکه موجود میندازه.

به هر حال .....
    بعد دوباره وارد قسمت more بشید و از آنجا گزینه "اشتراک جدید " را انتخاب کنید و قسمت های مربوط را پر کنید.معمولا دو قسمت اول کافی هست که یک اسم دلخواه برای اشتراکتون می ذارید و در قسمت دوم اشتراک موجود را دوباره جستجو و انتخاب می کنید و بقیه را با تنظیمات پیش فرض می تونید رها کنید.

بعد تکمیل فرم بزنید اتصال به شبکه ای که شناخته و اتصال را هم با اشتراک جدیدی که ساختید انجام بدید. وقتی وصل شد برید و صفحه وب باز کنید و تو اینترنت بگردید

wlan دیگه ربطی به نوع سیم کارتتون نداره و هزینه ای هم نداره.

داره خودمونی میشه m&a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بچه‌ها سلام
    من cda گوشي مو عوض كردم
    تمام مراحل و رفتم و در آخر پيغام موفقيت و جدا كردن كابل و داد
    ولي الان كه توي مشخصات گوشي ميرم 2 تا Cda نداره همون قبليه فقط هست
    حالا چكار كنم؟
    اگه دوباره انجام بدم مشكلي پيش نمي‌ياد؟
    لطفا كمك كنيد
    آقاي Smoking جواب منم ميشه بدين؟

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

آقاي Smoking جواب منم ميشه بدين؟
    خیر
    تا وقتی آپدیت نکنید 2 تا cda نشون میده

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

همون طور که smoking عزیز هم گفتند wlan اینترنت بی سیم هستش که برای استفاده از اون حتما باید در محدوده اینترنت بی سیم wifi باشی که معمولا در دانشگاه ها، بعضی بیمارستانها، ساختمانهای اداری بزرگ بعضی بانکها و نمایشگاههای بزرگ و ... بتونی پیدا کنی.

همان طور هم که در راهنمای wlan گوشی توضیح داده این شبکه ها چند نوع هستند که وقتی در محل های مربوط قرار گرفته باید بری قسمت اتصالات دستگاه بعد wlan و بعد از قسمت بیشتر (یا more) بزنی فعال کردن wlan بعد که فعال شد باید بزنی اسکن . تا شبکهای موجود wlan را در محلی که شما هستید اگه باشه شناسایی کنه. شبکه هایی که نیاز به یوزر و پسورد برای اتصال ندارند و در واقع مجانی هم هستند یک علامت ستاره میاد کنارش. یک علامتی هم مثل آنتن موبایل کنار هر عنوان شبکه هست که کیفیتش را نشون میده.

به هر حال .....
    بعد دوباره وارد قسمت more بشید و از آنجا گزینه "اشتراک جدید " را انتخاب کنید و قسمت های مربوط را پر کنید.معمولا دو قسمت اول کافی هست که یک اسم دلخواه برای اشتراکتون می ذارید و در قسمت دوم اشتراک موجود را دوباره جستجو و انتخاب می کنید و بقیه را با تنظیمات پیش فرض می تونید رها کنید.

بعد تکمیل فرم بزنید اتصال به شبکه ای که شناخته و اتصال را هم با اشتراک جدیدی که ساختید انجام بدید. وقتی وصل شد برید و صفحه وب باز کنید و تو اینترنت بگردید

تایید میشه

خیر
    و بنده شاگرد آقا فربد هستم جوابشون کاملا درسته

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خیر
    خوب من هنوز آپ‌ديت نكردم يدونه CDA نشون مي‌ده
    cda ام مال اندونزي بود كه تابحال اصلاً آپ‌ديت نكردم
    پس از اول CDA امو عوض كنم تا 2 تا نشون بده؟
    ممنونم
    Last edited by m&a; 15-07-2008 at 07:39.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بچه‌ها من دوباره انجام دادم اما اين ERROR را ميده
    لطفا كمك كنيد

Ready for operation!
    Sending db2001_cid53red_cs_p1e.bin...
    Applet ID: 070405 1245 NPA1_CXC1327363_1_SEMC_CS_LOADER_1_P1E
    This is a CHIPSELECT loader
    Activating loader...
    Activating GDFS...
    This loader is UNLOCKED
    Run GDFS-script...
    | GDFS-Script: Error (Couldn't open outputfile!)
    Smartphone Updated!
    GDFS operation was successful
    Disconnected... Unplug the phone
    Last edited by m&a; 15-07-2008 at 07:21.

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

به هر حال .....

اقا دستتت درد نکنه از توضیحی که دادین و همچنین از smokingهم متشکرم

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

10

بچه‌ها من دوباره انجام دادم اما اين ERROR را ميده
    لطفا كمك كنيد

Ready for operation!
    Sending db2001_cid53red_cs_p1e.bin...
    Applet ID: 070405 1245 NPA1_CXC1327363_1_SEMC_CS_LOADER_1_P1E
    This is a CHIPSELECT loader
    Activating loader...
    Activating GDFS...
    This loader is UNLOCKED
    Run GDFS-script...
    | GDFS-Script: Error (Couldn't open outputfile!)
    Smartphone Updated!
    GDFS operation was successful
    Disconnected... Unplug the phone
    من گفتم Cda عوض کنی ؟!‌گفتیم آپدیت بکنی 2 تا Cda تبدیل به یکی میشه دوست عزیز. ولی اگه دستم نزنی هیچ اتفاقی نمی افته برای گوشیت. میدونی چرا 2 تا Cda داری؟ برای اینکه احتمالا Cda اصلیت یه چیزه دیگه بوده هرکسی اومده عوض کرده حالا چه خودت یا یه شخص دیگه در حال حاضر هم گوشیت نیاز به آپدیت داره تا تبدیل به 1 CDa قانونی بشه اگر هم آپدیت نکنی به هیچ وجه برای گوشیت و مسایل نرم افزاری و سخت افزاریت مشکلی پیش نمیاد امید وارم مشکلت حل بشه الانم که مشکل بر خوردی من توی همین تاپیک آموزششو گذاشتم میتونی بری با دقت بخونی 2 باره اقدام کنید و Cda عوض کنی و بعدشم آپدیت کنی من خودم همه این کارارو کردم الان گوشیم توپو توپه , انشاالله که درست بشه
    Last edited by Re Z a; 15-07-2008 at 15:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •