با این حرفت موافقم . من توی فیفا 11 هم بیشتر با Jockey کار میکردم و فقط در مواقع ضروری پرس میکردم .
ولی من از TD بیشتر خوشم میاد در عین حال میگم هنوز جای کار داره .
دلیلش که خوشم میاد اینه که به واقعیت بیشتر نزدیکه . خود بازیکنی که داره کنترل میشه رو نمیگم . کلا تیم ها رو میگم .
وقتی بازی روی حالت TD باشه تیم ها حساب شده و خیلی حساس بازی میکنن طوری که کافیه یه اشتباه کنی و کارت تمومه .
دقت کردین توی TD اگه سریع به سمت بازیکن حریف برین که توپ رو ازش بگیرین (شبیه گرفتن A توی LD ) احتمال اینکه دریبلتون کنه خیلی بالاست ولی معمولا توی LD کمتر پیش میاد که به نظرم بازی توی TD سخت تر میشه .
خودم خیلی توی TD بازی رو نبردم . شاید همش 3 تا بازی ولی واقعا با این دفاع تاکتیکی و زمان بندیش حال کردم .
تنها نکته ای که واسه این دفاع میمونه غیر منطقی بودن در بعضی موارده که خودتون هم حس کردین .
مثلا بعضی وقتها بازیکنتون که در حال Contain هست و به یارتون میگید پرس کنه خیلی بد پرس میکنه و اصلا باهوش نیست .
یا بر فرض تنها کاری که موقع تکل زدن انجام میده اینه که فقط پاشو میاره جلو و نه زاویه ای و نه هدفی . اگه یه کم بهتر بشه هم طبیعی تر و هم منطقی تر میشه تکل زد .
مشکلات زیادی هست که به نظرم اگه رفع بشه این شیوه دفاعی خوبه .
---------- Post added at 08:57 AM ---------- Previous post was at 08:52 AM ----------
بچه ها یک خبر . فکر کنم اولین پچ واسه بازی اومده . چون الان origin داره یه فایل 23 مگی رو به عنوان اپدیت فیفا دانلود میکنه .