تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 32 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 311

نام تاپيک: آشیانه عقاب ها | تاپیک هواداران تیم ملی آلمان

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

منم هستم
    فکر کنم مشکل شما باشی استقلالی و غیر آلمانی

ای باباهمه هستن کهبا خودِ شما و اینا همه دوستایِ استقلالی ما هستند که آلمانین , انصافا فقط من موندممنم آلمانو دوست داشتم اما گفتم که دلیلِ تغییر عقیده چی بودهاما خوب به خاطرِ این دوستانِ استقلالی ما هم برایِ آلمان آرزویِ موفقیت میکنیمو امیدوارم که بیشتر به تاپیکِ داخلی سر بزنن , البته مسعود که از همون اول 1% رگِ استقلالی داشت به زورِ پیغام و پی ام میاوردیمش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بنده به خاطرِ دوستایِ گل و قدیمیی که همه اینجا جمع شدن و حوصله ی این بحثایِ بی مورد رو ندارن از همه عذر میخوام و خوب ناراحتیه این عزیزان رو هم به هیچ وجه نمیتونم ببینم , تیما موردِ علاقه من که حذف شدن گفتم بقیه هم دوست دارم اما ایشاالله که آلمانِ دوستایِ استقلالیمون قهرمان شهالبته بردیا و بهزادِ پرسپولیسی هم هستن اما دیگه حالا ببخشید
    Last edited by Esteghlal_Paydar44; 06-07-2016 at 14:10.

2. 2 کاربر از Esteghlal_Paydar44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

تاریخچه دیدارهایِ فرانسه - آلمان :

1. پانزده مارس 1931 این دو تیم برای اولین بار به مصاف هم رفتند. آن بازی با برتری 1-0 تیم ملی فرانسه خاتمه یافت.

2. در فاصله 23 سال از اولین بازی این دو تیم 4 بار دیگر به مصاف هم رفتند. تصویر زیر مربوط به بازی دو تیم در سال 1954 است. تیم آلمان بعد از قهرمانی در جام جهانی در مقابل 86/000 تماشاگر در هانوفر به مصاف فرانسه رفت. در تصویر اووه زیلر مهاجم سرشناس فوتبال آلمان در مصاف تک به تک با دروازه بان فرانسه دیده می شود. این اولین بازی زیلر برای تیم ملی آلمان بود.

3. اولین بازی دو تیم در جام جهانی در بازی رده بندی 1958 رقم خورد. در بازی های نیمه نهایی آن دوره فرانسه 5-2 مغلوب برزیل شد و آلمان 3-1 به سوئد میزبان باخت. در بازی رده بندی فرانسه 6-3 آلمان را شکست داد. در آن بازی ژوست فونتین 4 گل تیمش را به ثمر رساند.

تیم سپ هربرگر پس از خلق معجزه برن و قهرمانی در 1954 به مقام سومی در جام جهانی 1958 رسید. شکست 6-3 مقابل فرانسه تا 2003 که آلمان 3-0 مغلوب فرانسه شد سنگین ترین شکست مقابل این تیم بود.

4. بیاد ماندنی ترین بازی دو تیم در جام جهانی 1982 برگزار شد، جایی که دو تیم در نیمه نهایی به مصاف هم رفتند. بازی دو تیم در 90 دقیقه با گل های لیتبارسکی و پلاتینی 1-1 تمام شد. با شروع وقت های اضافه فرانسه توسط ژیرس و ترِسو به گل رسید و 3-1 جلو افتاد. در ادامه رومینیگه و کلاوس فیشر برای آلمان گلزنی کردند و بازی به ضربات پنالتی رسید. در ضربات پنالتی آلمان به برتری 5-4 رسید و راهی فینال شد.
    یکی دیگر از صحنه های ماندگار آن بازی برخورد شدید هارلد تونی شوماخر با پاتریک باتیستون بود، برخوردی که منجر به بیهوشی و خروج باتیستون از بازی شد.
    آخرین پنالتی آن بازی را هورست روبش به این شکل وارد دروازه ژان-لوک اتوری کرد.

5. دو تیم در نیمه نهایی جام جهانی 1986 به هم رسیدند، این بار در گوادالاراخای مکزیک. در این نیمه نهایی هم ژرمن ها به برتری رسیدند. آلمان با برد 2-0 (برمــه و فولر) به دیدار نهایی صعود کرد. این آخرین رویارویی دو تیم در جام جهانی بود.

6. مارس 1990 و قبل از شروع جام جهانی دو تیم در یک بازی دوستانه در مونت پلیه فرانسه به مصاف هم رفتند. فرانسه در آن بازی به برتری 2-1 دست یافت. بیشتر بازیکنان فرانسه که در این بازی به دیدار رفتند اولین بازی ها ملی خود را تجربه می کردند.

7. یکی از سنگین ترین شکست های خانگی آلمان مقابل فرانسه در نوامبر 2003 رقم خورد. تیم آلمان در گیلزنکیرشن میزبان فرانسه بود اما در پایان 3-0 مغلوب حریف خود شد. در آن بازی تیری آنری و دیوید ترزگه (2) گل های فرانسه را به ثمر رساندند.

8. در سال 2013 یک بازی دوستانه در پاریس برگزار شد. آلمان در آن بازی به برتری 2-1 دست یافت. متئو والبوئنا برای فرانسه و توماس مولرو سامی خدیرا برای آلمان گلزنی کردند.

9. آخرین بازی دو تیم در جام جهانی، سال 2014 بود که فرانسه با گل هوملز وپاس گل کروس یک بر صفر مغلوب آلمان شد. واکنش های دیدنی نویر در آن بازی در ذهن فوتبال دوستان باقی مانده است

10. آخرین بازی دوستانه دو تیم در 22 آپریل 2016 در پاریس بود که فرانسه 2-0 آن بازی را برد. لازم به ذکر است آن بازی تحت الشعاع حملات تروریستی داعش قرار داشت .

4. این کاربر از Esteghlal_Paydar44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ei8ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

بازی آلمان و ایتالیا ، قبل از ضربات پنالتی شواینی سکه رو برنده شد اما چرا دروازه ای رو انتخاب کرد که هوادارای ایتالیا پشتش بودن؟

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بازی آلمان و ایتالیا ، قبل از ضربات پنالتی شواینی سکه رو برنده شد اما چرا دروازه ای رو انتخاب کرد که هوادارای ایتالیا پشتش بودن؟
    یکی از نشریات آلمانی نوشته بود که دلیلش سابقه بایرن توی پنالتی ها بوده.
    سال 2012 بایرن در ضربات پنالتی جلوی رئال پیروز شد در حالی که بروبچ رئالی پشت دروازه بودن. ولی همون سال جلوی چلسی شکست خورد و طرفدارهای بایرن پشت دروازه بودن. شواینی هم خرافاتی شده و گفته شاید این طوری بازی رو ببریم و به هدفش هم رسید! البته خودش که توپ رو خراب کرد!
    ولی واقعاً آلمان توی پنالتی خیلی مشکل داره. شانس آوردیم که هم نویر خوب کار کرد و هم ایتالیا بازیکنی مثل زازا رو داشت که بعد از کلی قِر دادن توپ رو ترکوند، وگرنه معلوم نبود چی میشد!

--------------

بنده هم استقلالی هستم!

7. 4 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

من ؟ یوزرِ دیگه ؟ به شما ؟اگه کسی همچین کاری کرده میتونی به مدیریت گزارش بدی چون برایِ مدیران پیدا کردنِ آی پی مثلِ آبِ خوردنِ و کسی که با 2 تا یوزر تویِ این تورنومنت بخواد فعالیت کنه قطعا حذفِ دسترسی میشه , پس شما جایِ بلوف زدن اینجا و فرافکنیهایِ تخیلی سعی کن عمل کنی دوستِ عزیز

بله دقیقا اینجا تاپیکِ آلمانِ , و شما 100 خط مینویسی که یه نیم خطِ آخرش مربوط به آلمانه بقیش راجع به ادبیات و تاریخِ ایران باستان و استقلال و بنده هستپس یادت باشه اینجا تاپیکِ آلمانِ راجع به این تیم صحبت کن .

حالا لزومی نداره همه رو بشناسی شما , ولی اون دوستانی که اشاره کردم منو میشناسن اون زمان که ما تویِ تاپیکا فوتبال داخلی داشتیم رکورد جا به جا میکردیم و هنوز دکمه ی تشکر توی قالبِ این فروم ساخته نشده بود شما 2 3 سال بعدش تازه عضو این فروم شدی عزیزم زیاد رو من زوم نکن سرت به کارِ خودت باشه همه قدیمیا مارو میشناسن در حالی که حتی اسمِ شمارو هم نمیدونن چون تازه نطقِ به فوتبالت توی این فروم گل کرده !!

--------------------------------------------------------------------------

ای باباهمه هستن کهبا خودِ شما و اینا همه دوستایِ استقلالی ما هستند که آلمانین , انصافا فقط من موندممنم آلمانو دوست داشتم اما گفتم که دلیلِ تغییر عقیده چی بودهاما خوب به خاطرِ این دوستانِ استقلالی ما هم برایِ آلمان آرزویِ موفقیت میکنیمو امیدوارم که بیشتر به تاپیکِ داخلی سر بزنن , البته مسعود که از همون اول 1% رگِ استقلالی داشت به زورِ پیغام و پی ام میاوردیمش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بنده به خاطرِ دوستایِ گل و قدیمیی که همه اینجا جمع شدن و حوصله ی این بحثایِ بی مورد رو ندارن از همه عذر میخوام و خوب ناراحتیه این عزیزان رو هم به هیچ وجه نمیتونم ببینم , تیما موردِ علاقه من که حذف شدن گفتم بقیه هم دوست دارم اما ایشاالله که آلمانِ دوستایِ استقلالیمون قهرمان شهالبته بردیا و بهزادِ پرسپولیسی هم هستن اما دیگه حالا ببخشید
    یوزر دیگت رفت لیست سیاه نیازی به مدیران نیست ، بعد از این فکر نکن زرنگی
    از سال 1384 با هک میکروتیک و مک های ماهواره میام اینترنت ، پس در مورد آیپی نیازی به توضیح نمی بینم !
    جز اولین آدم هایی بودم که در این مملکت از ستلایت اینترنت میگرفتم .
    چیزهایی که برای جنابعالی تازگی داره برای من خاطره شده ! من خودم آیپی مک هک میکنم خوشگل پسر
    اینجا تاپیک آلمان هست ولی یک نفر که از باخت تیم محبوبش به نقطه ی جوش رسیده تحمل این شکست را نداره !
    برای کسی که ذهنش را با اراجیف چند تا خواننده ی در پیت پر کرده ، توضیح ادبیات و تاریخ ، باد در قفس کردن هست .
    شما را تک تک یوزرهای این سایت بشناسن ! خب ؟ نون و آب شده واست ؟!
    با تشکر گرفتن و لایک به آب و نونی هم رسیدی ؟
    تعداد پست های من مشخص میکنه در این فروم به جای چرند گفتن و خوشمزه بازی دنبال یاد گرفتن و یاد دادن بودم !
    مشکلت اینجاست که فروم را با اینستاگرام و فیسبوک عوضی گرفتی ، برو اونجاها تند تند پست بزن لایک بگیر و بشین سر ماه فیش حقوق لایک و تشکرها بیاد در خونتون
    بنده یوزر در فیسبوک ، اینستاگرام ، تلگرام یا هر شبکه ی اجتماعی دیگری ندارم . دلیلش واضح هست !
    دوست ندارم وقتم را با اراجیف و چرندیات تباه کنم ! شما اینکار را بکن شاید از لایک هات به نون و آبی رسیدی .
    در حد زوم کردی نیستی ، اینقدر کم آوردی که یک دفعه اسم کاربرهای دیگر را مینویسی !
    خیلی دوست داری این دوستان بیان اینجا ازت حمایت کنند ، در حالی که بنده را نمیشناسی .
    من مثل شما پاستوریزه نیستم که با دو خط نوشتن به هم بریزم ، این فروم هم یکی از 100 فرومی هست که عضوم !
    اولین نقل قول را روی حرف من جنابعالی زدی و با لحن گستاخانه نظرات بچه گانت را نوشتی ، جواب هم شنیدی !
    من که در تاپیک ایتالیایی ها چیزی ننوشتم ! نوشتم ؟
    این جا را هم نگاه کن عزیزم :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این کاربر خیلی با شخصیت در مورد مربی آلمان نظرش را نوشته ، پس من برم نقل قول بزنم ؟
    شما هم میتونی مثل آدم های با شخصیت و نه عقده ای ، در تاپیک ایتالیا حرف دلت را بنویسی !
    قرار نیست همه مثل هم فکر کنیم ، برای من ایتالیا کثیف هست ، کلا سیستم فوتبال این کشور کثیف هست .
    یوونتوس برای چه سر از دسته دو در آورد ؟ مگر باندهای مافیایی ایتالیایی موجبات قهرمانی یوونتوس را فراهم نکردند ؟ برلوسکونی کجای فوتبال ایتالیا بود ؟
    فوتبال ایتالیا در درون خودش هم فاسد بوده و هست ، برای همین هم هست که سال هاست چیزی نشدند !
    فوتبال ایتالیا که داعیه ی بزرگی دارد با 11 نفر پشت توپ مثل رومانی بازی میکند !
    این مدل فوتبال بازی کردن را میثاقیان هم بلد بود ! برای میثاقیان ضد فوتبال حساب میشد که !
    برای کونته و ایتالیا موفقیت ؟
    ایتالیا مثل انگلیس تیم های بسیار معمولی قاره ی اروپا هستند که فقط به خاطر قدرت اقتصادی و نفوذشان در یورو اسمشان بر سر زبان هاست ( این نظراتم در مورد تیم محبوب شما )
    در مورد یوزر که خیلی ظاهرا بهش افتخار میکنی ، اینجا یوزر داشتم از سال 2006 با نام کاربری 741852 که پسورد فراموش شد ، پس خیلی به این چیزها افتخار نکن که افتخار کردن ندارد عزیزکم !
    از الان تند تند برای فرانسه پست ارسال کنید ، پست های بیشتر = حقوق بیشتر
    دنبال یار کشی هم نگرد ، یوزر من در این فروم بی ارزش ترین داشته ی من هست .
    من شفاف و صادقانه ، به دور از واهمه نظرات خودم را می نویسم و از این مدل بچه بازی ها ابایی ندارم .
    قبلا در همین فروم نوشتم : از باخت های ایران در والیبال استقبال میکنم و دلیلش را هم نوشتم :
    1- ضایع کردن حق نیمی از جامعه برای ورود به استادیوم ها ( چیزی که در افغانستان هم مرسوم نیست )
    2- سر گرم کردن و سو استفاده از احساسات مردم برای سرپوش گذاشتن بر مشکلات اجتماعی ، اقتصادی و ...
    3- خط دهی فکری به مردم با گزارش های غیر منصفانه و به دور از اخلاق ورزشی
    توضیح هم نوشتم که ملت در فیسبوک و تلگرام شیر هستند و دنبال دموکراسی و احقاق حقوق خود ، اما در زندگی واقعی بی تفاوت و بی فکر .
    یاد جناب ذهاب میفتم که چه زیبا میگفت : ورزشگاه 100 هزار پسری !
    و به اتهام بازی با احساسات چند نفر انسان خام و جو گیر ، اخطار هم گرفتم و بسیار خوب میدانم این صحبت ها شاید برای 50 سال بعد این ملت مفید باشد !
    پس فکر نکن از حرف زدن و ابراز نظراتم میترسم ! یوزر من بی ارزش ترین داشته ی من هست .
    با این حال در این فروم آدم های با شخصیت و با سواد هم زیاد دیده ام و اگر روزی حس کنم فروم از وجود این افراد تهی شده خیلی راحت فروم را ترک میکنم !
    نقل قول زدن روی صحبت های من برابر است با پاسخ ! پس به جای یارکشی داشته هایت را رو کن !
    حافظ میفرماید :
    با بدان بد باش و با نیکان نکو ، جای گل گل باش و جای خار خار

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

مگر ممنوعیت حضور بانوان برای تماشای والیبال گناه اش به گردن بچه های تیم والیبال و فدراسیونشان است؟

"به جای لعنت فرستادن به تاریکی، شمعی روشن میکنم."

من ترجیح میدهم بجای خوشحال شدن از باخت والیبال مثلا از کشته شدن عناصر سپاه در سوریه یا مرگ آیت الله واعظ طبسی خوشحال باشم.

در این وانفسای انواع فشارها و بحران های اجتماعی و اقتصادی و سرکوب همه ی شئون انسانی و شهروندی هم میهنان زیبنده و خردمندانه نیست اگر یک شادی کوچک همچون پیروزی تیم های ورزشی را هم از مردم دریغ کنیم.

----

جای دیگه هم شما گفتید ما به کره حسودی میکنیم!
    اما به نظر من مرغ همسایه (کره) برای شما غاز است دوست گرامی.

شما اعتقاد دارید ایران در بازی با آرژانتین زیر توپ میزده.

اما من تصور میکنم ایران تنها بازی آبرومندانه اش در جام جهانی 2014 همان بازی آرژانتین بود که حتی مایکل اوون هم به تمجید از بازی شایسته و زیبای ایران پرداخته بود.
    سبک و سیاق تازه ای از تیم ملی خودمان را دیدیم و موقعیت های درخور توجهی داشتیم و اگر بدشانس نبودیم حتما به گل هم میرسیدیم و دور از واقعیت نبود.

10. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

مگر ممنوعیت حضور بانوان برای تماشای والیبال گناه اش به گردن بچه های تیم والیبال و فدراسیونشان است؟

من ترجیح میدهم بجای خوشحال شدن از باخت والیبال مثلا از کشته شدن عناصر سپاه در سوریه یا مرگ آیت الله واعظ طبسی خوشحال باشم.

در این وانفسای انواع فشارها و بحران های اجتماعی و اقتصادی و سرکوب همه ی شئون انسانی و شهروندی هم میهنان زیبنده و خردمندانه نیست اگر یک شادی کوچک همچون پیروزی تیم های ورزشی را هم از مردم دریغ کنیم.

----

اما من تصور میکنم ایران تنها بازی آبرومندانه اش در جام جهانی 2014 همان بازی آرژانتین بود که حتی مایکل اوون هم به تمجید از بازی شایسته و زیبای ایران پرداخته بود.
    سبک و سیاق تازه ای از تیم ملی خودمان را دیدیم و موقعیت های درخور توجهی داشتیم و اگر بدشانس نبودیم حتما به گل هم میرسیدیم و دور از واقعیت نبود.
    در مورد والیبال :
    به هیچ عنوان مقصر بازیکنان تیم ملی والیبال نیستند دوست عزیز ، ولی کمی دور اندیش فکر کنید .
    اگر هر سری سالن والیبال در تهران پر شود ( که بسیار نیک میدانم خواهد شد ) کسی به حق نیمی از جامعه فکر میکند ؟
    اگر چند بار حضور در این سالن ها تحریم می شد ، اعتراض مردم به شکلی مسالمت آمیز ابراز می شد .
    به نظر شما خانمی که برای دیدن والیبال سال قبل دستگیر شد و با هزار توهین و وثیقه آزاد شد گناهی داشت ؟
    من توصیه میکنم به جای شعار دادن حداقل روزی 20 دقیقه شبکه ی یورونیوز را تماشا کنید !
    شیر گران میشود ، تانکر شیر را در وسط خیابان تخلیه میکنند ! حق خود را میشناسند و به دنبال آن هستند .
    مادامی که مردم با حضور در این سالن ها حق نیمه ی دیگر جامعه را ضایع کنند چیزی تغییر نخواهد کرد .
    شما میدانید که برای مسابقات اخیر ایران تقاضای میزبانی داده بود اما مورد قبول واقع نشد !
    از دلایلش اول همین موضوع بانوان است و دوم ضعیف بودن صدا و سیما ، چون آن ها انتظار دوربین های 4K با فریم بالا را داشتند اما ما در این مملکت شبکه های ملی را هنوز SD تماشا می کنیم !
    ضمن اینکه شادی برای مردم گناه نیست ، شاد بودن و شاد شدن حق مردم هست اما به چه قیمتی ؟
    به قیمت رفتن کلاهی گشاد بر سر ملت !
    --------------------------------------------------
    در مورد فوتبال و کیروش :
    شما چرا واقعا فکر می کنید دنیا برای ما هورا کشیده دوست من ؟
    چند تا از بازیکنان تیم ملی ما بعد از جام جهانی به لیگ های معتبر پیوستند ؟
    دژاگه و قوچان نژاد مگر در اروپا نبودند ؟ سر از کجاها در آوردند ؟
    جام جهانی 1998 ما سه بازی کردیم ، در مقابل یوگسلاوی و آمریکا بهترین بازی های تاریخ خود را در جام جهانی رقم زدیم .
    جلالی ( که به او لقب قصاب داده بودند ) چه نتایجی نگرفت که کیروش گرفته ؟
    مدل فوتبالی که ما بازی می کنیم هیچ خواهانی در دنیا ندارند ، زمانی که ما مهدوی کیا و دایی و خداداد و هاشیمان دیده شدند و سر از بوندس لیگا در آوردند فوتبال ما تهاجمی بود ، چهار تا حرکت ازین تیم تماشا میکردیم !
    این تیم جام جهانی میرود ( به خاطر گروه آسانی که داریم ) اما آنجا چیزی تغییر نمی کند ، باخت و باخت !
    زمانی ژاپنی ها از ما عقب بودند ، چه کسی را آوردند ؟ فیلیپ تروسیه ! برای خود سبک بازی ساختند .
    الان تمام بازیکنان تیم ملی ژاپن لژیونر هستند در بهترین لیگ های دنیا !
    کره ای ها گاس هیدینگ را آوردند و سبکی برای فوتبال خود انتخاب کردند و نتیجه اش را دیدند !
    سبک ما چه هست ؟ 90 دقیقه دفاع جلوی بحرین و قطر و امارات ؟
    فوتبال ما بدون اغراق نسبت به 1997 و 1998 افت کرده ، 20 سال گذشته ولی پیشرفت 0 .
    دوست عزیز ، ما با کیروش به همان نتیجه ای رسیدیم که قلعه نوعی رسید ، ما قبل از کیروش هم جام جهانی رفته بودیم عزیزم .
    ما با برانکو سوم جام ملت ها شدیم ، قهرمان بازی های آسیایی شدیم ، یک بازی مانده به اتمام مقدماتی جام جهانی صعود کردیم ! بعد از 5 سال با کیروش چه کردیم ؟
    با آلمان بازی دوستانه در تهران کردیم و دو بر صفر باختیم اما فوتبال بازی کردیم ! چند تا صحنه ی زیبا از تیم دیدیم !
    نود دقیقه 11 نفر را پشت توپ گذاشتن ، به خدا این کار را میثاقیان میکرد و گربه سیاه پرسپولیس بود ، میگفتند ضد فوتبال .
    گذشت زمان و تاریخ نشان خواهد داد که کیروش و این سبک بازی کردن ، فوتبال ما را چقدر عقب نگه خواهد داشت .
    امارات هم با مربی وطنی خود برای ما دردسر ساز بود ، به ما رسیدند و ما خوابیم !

- - - Updated - - -

----

در مورد والیبال :
    به هیچ عنوان مقصر بازیکنان تیم ملی والیبال نیستند دوست عزیز ، ولی کمی دور اندیش فکر کنید .
    اگر هر سری سالن والیبال در تهران پر شود ( که بسیار نیک میدانم خواهد شد ) کسی به حق نیمی از جامعه فکر میکند ؟
    اگر چند بار حضور در این سالن ها تحریم می شد ، اعتراض مردم به شکلی مسالمت آمیز ابراز می شد .
    به نظر شما خانمی که برای دیدن والیبال سال قبل دستگیر شد و با هزار توهین و وثیقه آزاد شد گناهی داشت ؟
    من توصیه میکنم به جای شعار دادن حداقل روزی 20 دقیقه شبکه ی یورونیوز را تماشا کنید !
    شیر گران میشود ، تانکر شیر را در وسط خیابان تخلیه میکنند ! حق خود را میشناسند و به دنبال آن هستند .
    مادامی که مردم با حضور در این سالن ها حق نیمه ی دیگر جامعه را ضایع کنند چیزی تغییر نخواهد کرد .
    شما میدانید که برای مسابقات اخیر ایران تقاضای میزبانی داده بود اما مورد قبول واقع نشد !
    از دلایلش اول همین موضوع بانوان است و دوم ضعیف بودن صدا و سیما ، چون آن ها انتظار دوربین های 4K با فریم بالا را داشتند اما ما در این مملکت شبکه های ملی را هنوز SD تماشا می کنیم !
    ضمن اینکه شادی برای مردم گناه نیست ، شاد بودن و شاد شدن حق مردم هست اما به چه قیمتی ؟
    به قیمت رفتن کلاهی گشاد بر سر ملت !
    --------------------------------------------------
    در مورد فوتبال و کیروش :
    شما چرا واقعا فکر می کنید دنیا برای ما هورا کشیده دوست من ؟
    چند تا از بازیکنان تیم ملی ما بعد از جام جهانی به لیگ های معتبر پیوستند ؟
    دژاگه و قوچان نژاد مگر در اروپا نبودند ؟ سر از کجاها در آوردند ؟
    جام جهانی 1998 ما سه بازی کردیم ، در مقابل یوگسلاوی و آمریکا بهترین بازی های تاریخ خود را در جام جهانی رقم زدیم .
    جلالی ( که به او لقب قصاب داده بودند ) چه نتایجی نگرفت که کیروش گرفته ؟
    مدل فوتبالی که ما بازی می کنیم هیچ خواهانی در دنیا ندارند ، زمانی که ما مهدوی کیا و دایی و خداداد و هاشیمان دیده شدند و سر از بوندس لیگا در آوردند فوتبال ما تهاجمی بود ، چهار تا حرکت ازین تیم تماشا میکردیم !
    این تیم جام جهانی میرود ( به خاطر گروه آسانی که داریم ) اما آنجا چیزی تغییر نمی کند ، باخت و باخت !
    زمانی ژاپنی ها از ما عقب بودند ، چه کسی را آوردند ؟ فیلیپ تروسیه ! برای خود سبک بازی ساختند .
    الان تمام بازیکنان تیم ملی ژاپن لژیونر هستند در بهترین لیگ های دنیا !
    کره ای ها گاس هیدینگ را آوردند و سبکی برای فوتبال خود انتخاب کردند و نتیجه اش را دیدند !
    سبک ما چه هست ؟ 90 دقیقه دفاع جلوی بحرین و قطر و امارات ؟
    فوتبال ما بدون اغراق نسبت به 1997 و 1998 افت کرده ، 20 سال گذشته ولی پیشرفت 0 .
    دوست عزیز ، ما با کیروش به همان نتیجه ای رسیدیم که قلعه نوعی رسید ، ما قبل از کیروش هم جام جهانی رفته بودیم عزیزم .
    ما با برانکو سوم جام ملت ها شدیم ، قهرمان بازی های آسیایی شدیم ، یک بازی مانده به اتمام مقدماتی جام جهانی صعود کردیم ! بعد از 5 سال با کیروش چه کردیم ؟
    با آلمان بازی دوستانه در تهران کردیم و دو بر صفر باختیم اما فوتبال بازی کردیم ! چند تا صحنه ی زیبا از تیم دیدیم !
    نود دقیقه 11 نفر را پشت توپ گذاشتن ، به خدا این کار را میثاقیان میکرد و گربه سیاه پرسپولیس بود ، میگفتند ضد فوتبال .
    گذشت زمان و تاریخ نشان خواهد داد که کیروش و این سبک بازی کردن ، فوتبال ما را چقدر عقب نگه خواهد داشت .
    امارات هم با مربی وطنی خود برای ما دردسر ساز بود ، به ما رسیدند و ما خوابیم !

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام....
    تعجب میکنم که توی این فروم، دوستان از بحث‌های نژادی و نزدیکی نژادی به المان صحبت میکنن! :|

تو خود المان، راستی ها حدود ۱۲ درصد رای دارن!! اونوقت توی ایران ما براشون داریم زور میزنیم!!!!

من عاشق کشور المان و هر چیز المانی هستم، ولی نه به خاطر نژاد عاریایی اونها یا خودم، چون جفتش رو نداریم اونهم بعد از این همه هزار سال!!!! اساسا نژاد اصیل بعد از این همه جنگ و تجاوز و مسائل مختلف خنده داره... قطعا هر کدوم از ماها، میکسی جالب از ده‌ها نژاد مختلف از کشورهای مختلف هستش!! مخصوصا ایران و المان که سالهای سال جولانگاه دشمنان از قومیت های مختلف بودن!!

با این حال، المان یه کشور قدرتمند از لحاظ اقتصاد و صنعت و سیاست و فرهنگ و اخلاقه...
    من اخلاق المانی رو دوست دارم...
    مثل سنگ بودن المانی ها رو دوست دارم....

چند جا المانی ها رو از نزدیک دیدم، انگار مجسمه هست طرف!! فک کنم دلیل سن بالاشون و نرخ پایین زاد و ولد هم همین سنگ بودن و بی‌احساس بودنشون باشه!! ))
    المان دوست داشتنیه، چون بهترینه و این بهترین بودن به خاطر تلاششونه... نه به خاطر عاریایی یا سفید بودنشون...

نظم و نظم و نظم.... این چیزیه که من در مورد المان و المانیها دوست دارم و واسه همنی طرفدار همه چیشون هستم... ماشینشون، تیمشون، اخلاقشون و ادبیاتشون و ...

13. 3 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام....
    تعجب میکنم که توی این فروم، دوستان از بحث‌های نژادی و نزدیکی نژادی به المان صحبت میکنن! :|

تو خود المان، راستی ها حدود ۱۲ درصد رای دارن!! اونوقت توی ایران ما براشون داریم زور میزنیم!!!!

من عاشق کشور المان و هر چیز المانی هستم، ولی نه به خاطر نژاد عاریایی اونها یا خودم، چون جفتش رو نداریم اونهم بعد از این همه هزار سال!!!! اساسا نژاد اصیل بعد از این همه جنگ و تجاوز و مسائل مختلف خنده داره... قطعا هر کدوم از ماها، میکسی جالب از ده‌ها نژاد مختلف از کشورهای مختلف هستش!! مخصوصا ایران و المان که سالهای سال جولانگاه دشمنان از قومیت های مختلف بودن!!

با این حال، المان یه کشور قدرتمند از لحاظ اقتصاد و صنعت و سیاست و فرهنگ و اخلاقه...
    من اخلاق المانی رو دوست دارم...
    مثل سنگ بودن المانی ها رو دوست دارم....

چند جا المانی ها رو از نزدیک دیدم، انگار مجسمه هست طرف!! فک کنم دلیل سن بالاشون و نرخ پایین زاد و ولد هم همین سنگ بودن و بی‌احساس بودنشون باشه!! ))
    المان دوست داشتنیه، چون بهترینه و این بهترین بودن به خاطر تلاششونه... نه به خاطر عاریایی یا سفید بودنشون...

نظم و نظم و نظم.... این چیزیه که من در مورد المان و المانیها دوست دارم و واسه همنی طرفدار همه چیشون هستم... ماشینشون، تیمشون، اخلاقشون و ادبیاتشون و ...
    بسیار زیبا و خوب نوشتید ، دقیقا به همین دلایل آلمان ها را دوست دارم .
    مسئله ی نژاد و آریایی بودن از کجا ساخته شد را نمی دانم !
    انسان محصور زمان و مکان خود است ، موقع تولد از ما نپرسیده اند کجا و چه سالی به دنیا بیاییم !
    و به همین دلیل معتقدم به تمام نژادها ، ادیان و مذاهب و قومیت ها باید احترام گذاشت و بدون تبعیض نگاه کرد .

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بسیار زیبا و خوب نوشتید ، دقیقا به همین دلایل آلمان ها را دوست دارم .
    مسئله ی نژاد و آریایی بودن از کجا ساخته شد را نمی دانم !
    انسان محصور زمان و مکان خود است ، موقع تولد از ما نپرسیده اند کجا و چه سالی به دنیا بیاییم !
    و به همین دلیل معتقدم به تمام نژادها ، ادیان و مذاهب و قومیت ها باید احترام گذاشت و بدون تبعیض نگاه کرد .
    بالاخره یه پست کوتاه از شما دیدیم ... !! !!

16. 3 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •