من که واقعا بازیشو دوست دارم و بنظرم این نسخه AC از بقیه ی نسخه هاش قشنگ تره و فکر میکنم جنگهاش هم قشنگ تر باشه. من واقعا منتظرشم.
من که واقعا بازیشو دوست دارم و بنظرم این نسخه AC از بقیه ی نسخه هاش قشنگ تره و فکر میکنم جنگهاش هم قشنگ تر باشه. من واقعا منتظرشم.
3 شنبه 29 ابان عرضه میشه حدودا اذر
من چند تا تریلر ازش دیدم و به نظرم بهترین بازی سال بشه (انشاالله)
امیدوارم لااقل توی این یکی جنگها همه مثل دعوا نباشه و چیزی به نام جنگ رو ببینیم . که توی جنگ هم شرکت کنه . خیلی دوست دارم ببینم چجوری میشه .
کاش یو بی سافت یه سورپرایز مثل کونامی طرفداراشو بکنه!
مثل کونامی سه هفته زود تر منتشر کنه!
خیلی عالی میشه!
بازی عالی میشه ولی بهتریت بعید میدونم بشه.البته تو سبک خودش میشه
تا اونجا من میدونم 10 الی 15 آبان میاد.30 اکتبر
دقیقا ! منم امیدوارم کانر تو جنگ باشه !امیدوارم لااقل توی این یکی جنگها همه مثل دعوا نباشه و چیزی به نام جنگ رو ببینیم . که توی جنگ هم شرکت کنه . خیلی دوست دارم ببینم چجوری میشه .
جزو نامزدا میشه ....میتونه حتی GOTY هم بشه ..واقعا پتانسیلشو دارهبازی عالی میشه ولی بهتریت بعید میدونم بشه.البته تو سبک خودش میشه
اره من با اینکه خیلی به این شخصیت امیدوار نیستم اما فکر میکنم حتی بهترین بازی سال هم بشه . البته امسال بازی های خوب زیادی هست که کار رو مشکل میکنه .
مشخصات حداقل سیستم برای اجرای این بازی هم اعـــــــــلام شد .. ::: ..
مشخصات سیستم برا اجرا+سیستم پیشنهادی
- Supported OS: Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1) / Windows 8
- Processor: 2.66 GHz Intel Core2 Duo E6700 or 3.00 GHz AMD Athlon 64 X2 6000+ or better recommended
- RAM: 2 GB (4 GB recommended)
- Video Card: 512 MB DirectX 9.0c-compliant with Shader Model 4.0 or higher (see supported list)*
- Sound Card: DirectX 9.0c-compliant (5.1 surround sound recommended)
- DVD-ROM: Dual-layer drive
- Hard Drive Space: 17 GB
- Peripherals Supported: Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)
- Multiplayer: 256 kbps or faster broadband connection
- کارت گرافیک های پشتیبانی کننده:
- AMD Radeon HD 3870 / 4000 / 5000 / 6000 / 7000 series or better
- NVIDIA GeForce 8600 GT / 9 / 100 / 200 / 300 / 400 / 500 / 600 series or better
- Laptop versions of these cards may work, but are not supported. These chipsets are the only ones that will run this game.
نسخه های 360 و PS3 این بازی در اواخر اکتبر و نسخه ی Wii U، همراه با عرضه ی این کنسول در ماه نوامبر منتشر می شود....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تصاویر جدید از بازی: (تعدادی از تصاویر مربوط به نسخه ی ویتا می باشد که شخصیت آن مونث است...)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تو این صفحه چند تایی تریلر جالب جدید از بازی هست دیدم صفحه خابیده و فقط همه نظر میدن!گفتم بزارم یه تفاوتی ایجاد بشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم این رم 2 گیگ ما یه وقت کم نیاد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)