تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 22 اولاول ... 11171819202122 آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 216

نام تاپيک: Halo 4

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

هیچ وقت نتونستم با این بازی ارتباط برقرار کنم.این نسخه که همه ازش تعریف میکردنو رفتم گرفتم بازم نتونستم ارتباط برقرار کنم باهاش.
    فقط با گرافیکش حال کردم.
    حالا یکی بیاد یه چیزی بگه که ما یه جورایی از بازی خوشمان بیاد

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

هیچ وقت نتونستم با این بازی ارتباط برقرار کنم.این نسخه که همه ازش تعریف میکردنو رفتم گرفتم بازم نتونستم ارتباط برقرار کنم باهاش.
    فقط با گرافیکش حال کردم.
    حالا یکی بیاد یه چیزی بگه که ما یه جورایی از بازی خوشمان بیاد
    الان دقیقا با کدوم بخش بازی مشکل داری و نمیتونی ارتباط برقرار کنی ... ؟؟
    من با اینکه اولین Halo ای بود که بازی میکردم به شدت عاشقش شدم و الانم میخوام برم نسخه های قبلی رو بگیرم
    شاید شما با اینکه داستان بازی در زمان آینده است و اسلحه ها و تجهیزات پیشرفته داره مشکل داری
    Mass Effect رو بازی کردی ... ؟؟ اگه بازی نکردی اون رو هم امتحان کن از خیلی جهات شبیه به هم اند

3. این کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

الان دقیقا با کدوم بخش بازی مشکل داری و نمیتونی ارتباط برقرار کنی ... ؟؟
    من با اینکه اولین Halo ای بود که بازی میکردم به شدت عاشقش شدم و الانم میخوام برم نسخه های قبلی رو بگیرم
    شاید شما با اینکه داستان بازی در زمان آینده است و اسلحه ها و تجهیزات پیشرفته داره مشکل داری
    Mass Effect رو بازی کردی ... ؟؟ اگه بازی نکردی اون رو هم امتحان کن از خیلی جهات شبیه به هم اند
    با آینده و ... مشکلی ندارم سعید
    کلا یه جوریه بازی.هیجان نمیده به آدم
    در ضمن با mass E هم حال نکردم

5. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

با آینده و ... مشکلی ندارم سعید
    در ضمن با mass E هم حال نکردم

تو بازی ها چه چیزهایی برات مهمه و هیجان میاره ... ؟؟؟
    هیجان برای هر نفر ممکنه تعریفش فرق داشته باشه ، اگه چیزهایی که برات هیجان میاره رو تو این بازی نمی بینی پس ولش کن
    اگه به داستان بازی اهمیت میدی تو گوگل سرچ کن " داستان Halo " و داستان بازی رو بخون
    اینجور بازی ها داستان خیلی قوی ای دارند و شاید بشه گفت نصف هیجان بازی از داستانش نشعت میگیره
    Mass Effect هم همچین حالتی داره ، حتی اگه بازی رو خیلی بد بسازن بازم باهاش حال میکنم چون داستان قوی داره

7. این کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

درباره spartan ops :

من هر چهار تا اپيزودش رو كه اومده رو بازي كردم(هر هفته يه اپيزود مياد و هر اپيزود ٥ چپتر).....فعلا كه قسمت اول رايگان و همه ميتونن دانلود كنن و تنهايا با دوستان(تا ٤ نفر) بازي كنن البته در هر حال بايد گلد باشيد
    ديروز اپيزود ٤ رو هم رفتم كه خيلي خيلي عالي بود يعني اپيزود به اپيزود داره بهتر ميشه و البته سختتر و شلوغتر تا جايي كه تو اخراي اپيزود ٣ حدود هفت يا هشت تا hunter ميان سمتت و اگه تنها باي كني فوق العاده سخت ميشه كارت يا مثلا اخراي اپيزود ٤ كه چندين برابر قسمت داستاني يهو سمتت knight مياد و شديدا درگيري پيش مياد......
    ماموريتها هم اكثر شامل پاك كردن يا دفاع از بيس در اشكال مختلف ......ولي تنوعاتي هم داره كه خيلي جالب مثلا اواخر اپيزود ٣ چهار تاييمون سوار mantis شديم و براي دفاع از بيس تا چند دقيقه هواپيماهاي كاوننت ها يا فانتوم ميتركونديم ...
    گيمر هم در نقش سربازي به نام crismon بازي مي كنه و دستور مي گيره و داستان وار هست ماموريتها (حتي دكتر helsey هم در داستان بازي هستش و كمك مي كنه)
    Customise سلاحها هم دست خودتونه و با بازي كردن سلاحها و قدرتها واستون باز ميشه(لول گيريش مربوط به مولتي ميشه)

در كل واسه هيلو دوستان حتما توصيه مي كنم كه بازي رو انجام بدن.....مبارزات چند برابر شلوغتر و سختتر از بخش داستاني در انتظارشونه(البته بازي به همراه دوستان و البته رو درجه سختي heroic توصيه ميشه)

+
    اكثرا ملت به دو دليل از هيلو خوششون نمياد:

١- فضايي بودن و فانتزي بودن...يعني علاوه بر اينكه فضايي هست خون و خشونت و سلاحهاي خشن نداره بازي و دشمنا و سلاحها حالت فانتزي دارن
    ٢- بازي چون sandbox هستش در نتيچه خيلي مشخص نيس يه مرحله چقدر طول مي كشه در نتيجه نميشه انتظار ديدن set piece هاي فراوان مثه بازيهايي از جمله call و اهنگهاي هميشه سريع و بتركون اينا باشين. و كلا روند سريع و معلومي نميتونه داشته باشه

اگه با اين دو مورد مشكلي نداشته باشي همه چيز بازي در بالاترين سطح ممكنش قرار داره و حتما لذت مي بري(مولتيش هم خيلي عاليه)

.

Last edited by halflife g; 28-11-2012 at 17:57.

9. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بین Nanosuit و Armor وجه تشابه هایی وجود داره ، اما یک تفاوت بزرگ بین این دو هستش...

این تفاوت چیه..؟ ..شباهتهاشون چیه..؟

(Nanosuit (Crysis

(Armor (Halo
    Last edited by Layken; 03-12-2012 at 16:38.

11. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که هروقت این سریه جدید رو بازی میکنم دقیقا یاد قسمتای خیلی قشنگ قبلی میفتم . اون حسی رو که باید نسبت به یه بازی خوب داشته باشم رو واقعا با همه سری های Halo دارم . تو کمتر بازیی میتونی این حس رو داشته باشی . گیم پلی ، مراحل و تنوع مراحل ، موزیک و گرافیک بدون نقص و همینطور داستان قوی . در یک کلام : معرکه .

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بین Nanosuit و Armor وجه تشابه هایی وجود داره ، اما یک تفاوت بزرگ بین این دو هستش...

این تفاوت چیه..؟ ..شباهتهاشون چیه..؟

(Nanosuit (Crysis

(Armor (Halo
    بزرگترین تفاوت بین این دو در شخصی هستش که داخل این زره ها قرار گرفته

شخصیتی که داخل Nanosuit قرار میگیره تمام قدرتش رو از این لباس میگیره و از خودش قدرتی نداره ، درواقع این لباس هستش که باعث میشه تا شخصیت به هر شکلی که می خواد مانور بده.

اما زره اسپارتان ها 50 درصد قدرت شخصیت رو تامین می کنند چرا که خود شخصیت داخل زره مثل چیف دارای قدرت بسیار بالایی بوده و توانایی جسمی خیلی زیاد تری هم داره و این زره براش حکم یک نیروی کمکی نیز محسوب میشه

یک تفاوت دیگه که زره چیف وزن خیلی زیادی داره و چیزی نزدیک به 350 کیلو وزن داره اما نانوسویت وزن خیلی کم و سبک تری رو داره.

14. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی دوستان هیلو 4 کلا چند تا مرحله ست ؟؟؟؟
    بعد اگه ممکنه چند ترفند هم برای این بازی بگید . مثلا اینکه چطور میشه ناذنجکی که به طرفت پرت میکنن رو دوباره بسمتشون پرت کرد ؟؟؟ آیا امکانش هست ؟؟؟
    و از این قبیل ترفندها ....

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

راستی دوستان هیلو 4 کلا چند تا مرحله ست ؟؟؟؟
    بعد اگه ممکنه چند ترفند هم برای این بازی بگید . مثلا اینکه چطور میشه ناذنجکی که به طرفت پرت میکنن رو دوباره بسمتشون پرت کرد ؟؟؟ آیا امکانش هست ؟؟؟
    و از این قبیل ترفندها ....
    بازی کلا 10 مرحله هستش که هشت مرحلش قابل بازی هستش و دو مرحله دیگه شامل ویدئو اغازین و پایانی بازی هستش
    اما این هشت مرحله نیز هر کدوم دارای مراحل زیرمجموعه یا Raly points هستش که هر کدوم نسبت به ابجکت های داخل مراحل مختلف هستش که بعضی ها 2 تا و برخی هاش 4 تا هستن

برا ترفند هم میشه گفت من شخصا از Armor Ability بیشتر استفاده می کردم مخصوصا جت پک و Autosentry که زیاد به کارم میومدن
    مثلا می تونی د ران واحد با جت پک بری هوا و از اسمون ملت رو به اتیش ببندی
    یا از Autosentry به عنوان یک نیروی کمکی استفاده کنی یا استفاده از Hologram که باعث میشه یک شبه مثل خودت را به وجود بیاری خیلی عالی و دشمنارو تا مدتی گیج میکنه

17. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •