سن حدودی گربه رو چجوری بفهمیم : دی
سن حدودی گربه رو چجوری بفهمیم : دی
دوستان گرامی :
این تاپیک محل خاطره گفتن و اینکه دیشب سرکوچه چه اتفاقی افتاد و نظرخواهی در مورد حیوانات خونگی شما و .... و مسائلی از این دست نیست /
دوستانی که هم به پاک شدن پستشون توی این تاپیک اعتراض دارند از انجمن ارائه پیشنهاد / انتقاد جدید استفاده کنند و تاپیک رو منحرف نکنند /
ممنون /
عرضم به حضورت از روی چابکی و ظاهر و قیافش میشه تشخیص داد البته کمی هم باید تو این کار با تجربه باشی
عکس بذار سنشو بگم![]()
دوستان عزیز من خودم یه گربه پرشین ماده دارم و سن گربه رو تشخیص دادن در خصوص کار ما نیست اینو باید دکتر دامپزشک انجام بده!![]()
من یک همستر دارم که یک مدته مثل این که یکی از چشم هاش درد میکنه و از اون یکی چشمش کوچکتر شده
وقتی هم از خواب بیدار میشه برای یک مدت اون چشمش بسته است
کسی میدونه مشکلش چیه؟!
من یه همسترنر دارم م یخوام یه همستر ماده بخرم ولی 1 نفر پشیمانم کرد گفت همستر ماده بو میدهد.. و کل خونه بو می
گیره... و من پشیمان شدم..آیا راست میگه؟
بهترین راه مراجهخ به دامپزشکه
کوتاهی نکنید
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------
کلا بستر همستر رو باید زود زود عوض کرد، و فرقی نمیکنه
اما موردی که اینجا هست
اینه که شما ایا میدونین نمیشه همیشه همستر های نر و ماده رو با هم یکجا نگه داشت؟
باید بعد از جفت گیری ،نزدیک به دنیا اوردن بچه ها از هم جدا نگهداشته بشن
و به همین ترتیب بچه ها که به دنیا اومدن و بزرگ شدن و .....
بهتره یک مطالعه دقیق داشته باشین
سلام..من پنج شنبه یه همستر ماده کوچولو خریدم...فکر کنم 2-3 هفتش بود وزنش حدود 20 گرم بود نمیدونم ولی خیلی سبک بود.... خلاصه همون روز اول خیلی سر حال بود بازی می کرد بالا پایین میفرت تو قفسش و چرخ و فلک بازی....
دیشب دیدم نصفه جونه و نمیتونه راه بره دیگه..
همین الان امروز صبح هم دیدم مرده...
می خواستم بدونم از نظر شما دلیل مرگ همستر چی میتونه باشه؟ چه کوتاهی از من سر زده که همستر مرد...
من یه همستر 6 ماهه بزرگ نر هم دارم...ولی برای این همستر ماده یه قفس جداگانه خریدم... براش هم چند نوع غذا گذاشتم
بادام درختی.. بادام زمینی.. مغز تخمه آفتابگردان ومغز تخمه کدو و مغز تخمه هندونه و برای آب بدنش کاهو ..آبخوری مخصوص جوندگان هم که داره قفسش...سیب و خیار و انگور هم براش گذاشتم.
دستمال کاغذی هم برای گرم و نرم کردن گذاشتم که خودش ریزش میکرد و میزاشت زیرش که نرم بشه...
ولی واقعا امروز صبح ناراحت شدم دیدم مرد...فقط دوست دارم بدونم دلیلش چی بوده ؟
دمای هوا هم 26 درجه بود ( جایی که قفسش بود) ....اصلا عجیبه برام چرا مرد....
احتمالاتی که من میدم اینه کهسلام..من پنج شنبه یه همستر ماده کوچولو خریدم...فکر کنم 2-3 هفتش بود وزنش حدود 20 گرم بود نمیدونم ولی خیلی سبک بود.... خلاصه همون روز اول خیلی سر حال بود بازی می کرد بالا پایین میفرت تو قفسش و چرخ و فلک بازی....
دیشب دیدم نصفه جونه و نمیتونه راه بره دیگه..
همین الان امروز صبح هم دیدم مرده...
می خواستم بدونم از نظر شما دلیل مرگ همستر چی میتونه باشه؟ چه کوتاهی از من سر زده که همستر مرد...
من یه همستر 6 ماهه بزرگ نر هم دارم...ولی برای این همستر ماده یه قفس جداگانه خریدم... براش هم چند نوع غذا گذاشتم
بادام درختی.. بادام زمینی.. مغز تخمه آفتابگردان ومغز تخمه کدو و مغز تخمه هندونه و برای آب بدنش کاهو ..آبخوری مخصوص جوندگان هم که داره قفسش...سیب و خیار و انگور هم براش گذاشتم.
دستمال کاغذی هم برای گرم و نرم کردن گذاشتم که خودش ریزش میکرد و میزاشت زیرش که نرم بشه...
ولی واقعا امروز صبح ناراحت شدم دیدم مرد...فقط دوست دارم بدونم دلیلش چی بوده ؟
دمای هوا هم 26 درجه بود ( جایی که قفسش بود) ....اصلا عجیبه برام چرا مرد....
یا از چیزی ترسیده
و یا اینکه یک بیماری داشته که متوحه نشدین[COLOR="Silver"]
Last edited by saye; 22-12-2011 at 11:12.
من دانشجو هستم و تنها زندگی میکنم.
اکثرا دانشگاهم ولی بعضی روزها بیکاریمه و خونه هستم.
خیلی دوست دارم یک حیوون رو نگهداری کنم.
اولا یک خرگوش داشتم ، اینقدر میخورد و میخورد و کثیف کاری داشت و این آخریا خیلی خیلی زود به زود غذا میخواست که خلاصه ردش کردم رفت...
بعدش یدونه ســـگ گرفتم. اونم ازبس پارس کرد و تربیتش مشکل بود واسم و همسایه ها هم اعتراض کردن دادم رفتــــــ!
حالا میخوام یک حیوان کم خوراک و زیبا و کم خرج بگیرم که نگهداریش مشکل نباشه . اگه تو خونه تنها باشه خرابکاری به بار نیاره...
به نظرتون چی خوبه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)