اساتید توجه کردن که کنترل بازی رو manual بوده دیگه !!! شما رو این نوع کنترل میتونید چنین پاس ها ،سانتر ها یا شوت هایی بکنید !؟؟
اساتید توجه کردن که کنترل بازی رو manual بوده دیگه !!! شما رو این نوع کنترل میتونید چنین پاس ها ،سانتر ها یا شوت هایی بکنید !؟؟
به شرايط محيط بازى هم بايد توجه كرد، بازى فينال بود، كلى ادم هم روبروشون نشسته بودن و نگاهشون مى كردن
به نظر من تمركز كردن در چنين شرايطى يه مقدار سخته
توى بازى فينال هم فكر نكنم كسى ريسك كنه و از دريبل هاى تركيبى و نمايشى استفاده كنه چون هدف فقط بردن بازيه.
خبرهای فیفا 12 تمومی نداره!
گویا مفسر بازی ها یعنی Andy Gray قراره تغییر کنه و جاش رو بده به Alan Smith . علت این تغییر ، اخراج Andy Gray از Sky Sports بوده.
و قراره علاوه بر گروه فعلی، یه گروه دو نفرهی دیگه به فیفا اضافه بشه برای گزارش tournament ها.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Yi Yi; 30-06-2011 at 15:30.
من فكر مى كنم با اين سيستم دفاعى ديگه از شر advantage هاى اعصاب خورد كن داور راحت شيم.نوشته شده توسط Masoud King
خدایا یه کاری کن تو FIFA 12 تو بخش Head To Head کسی که در حال باخته نزنه کانکشنشو قطع کنه ! خودتو -- میدی تا دقیه 90 آخرش میزنه . Your Opponent's Connection has been LOST !The match ended !
اگه منوال بوده که کارشون درسته پس
اما من اصلا احساس نکردم که منوال بود
شما از کجا میدونی ؟
ار بازی که اصلا مشخص نیست منوال هست
اگه یه کم با دقت باز رو نگاه کنین کاملا مشخصه منیوال هست. از میزانی که بار پایین صفحه موقع پاس دادن بسته به فاصله پاس یه مقدار پر میشه به خوبی میشه فهمید چون موقع دادن هر پاس یه مکث کوچیک وجود داره ...
ولی خب این قدر خوب پاسکاری ها را انجام دادن که زیاد به نظرتون نیومده ...
اوه خدای من این مفسر Alan Smith خداست کارش حرف نداره چه صداش و چه نوع گزارشش
تاپیک فیفا 12 رو کشوندیم به بحث فینال اما به نظر من جدای بحث پاسکاریها در دریبلینگ خیلی خوب عمل نمی کردن بارها مشاهده شد که بازیکن صاحب توپ یه راست می رفت تو پای حریف.احتمالاً کمی هم حول کرده بودن
اما من تو لایو هم بارها دیدم بچه های ایرانی خیلی سرتر از این خارجی ها هستن.من شده از یه ایرانی 5 تا هم خوردم اما شاید سنگین ترین باختم به یه خارجی 3 به 1 بوده
مشخص نیست که نیمکت ذخیره تو فیفا 12 نشون داده میشه و اکتیو هست یا نه؟
دوست عزیز من یه سوال دارم شما نسخه کنسولی fifa رو بازی میکنین منتظر جواب شما هستم تا بگم سوالم برای چی هستش در ضمن تو مسابقات رسمی تمامی تنظیمات در حالت پیش فرض انجام میشه و اصلا نوع پاس ها دستی نیست توی این ویدیو کاملا معلومه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)