والا سابقه نداشته دیشب که کار میکرد هنوز برای امشب امتحان نکردم.
والا سابقه نداشته دیشب که کار میکرد هنوز برای امشب امتحان نکردم.
همین الان با اپرا تست کردم صفحه به سختی باز میشه آخه سرعتم رسیده به 5 6
با فایرفاکس تست کردم اگه افزونه رو غیر فعال کنی مثل اپرا به سختی باز میشه ولی افزونه را که فعال کردم با همین سرعت 5 کیلو صفحه زود باز میشه
سرعت دانلود من در ساعت 2:20 بعد ظهر -- رشت
![]()
با 140 تماس گرفتم تا بتونم دستی وارد کنم ولی خیلی جالب یا بهتر بگم مسخرس (!) که اصلاً 140 وصل نمیشه تا بخوام این کارو انجام بدم!
Last edited by Tenacious; 02-07-2010 at 23:41.
من دیروز تو محله دلاوران ( تکاوران رسالت ) امتحان کردم سرعت خوبه . دانلود 20 k هست .
با سلام
آيا اين سرعت دانلود متداوم و بدون نوسان ميباشد و يا مقطعي؟
این سرعت برای edge امکان نداره برا منم پیش میاد یهو میره بالا ولی برای ثانیه
140 دیگه سرویس نمی دهبا 140 تماس گرفتم تا بتونم دستی وارد کنم ولی خیلی جالب یا بهتر بگم مسخرس (!) که اصلاً 140 وصل نمیشه تا بخوام این کارو انجام بدم!
با 700 تماس بگیر
کدوم یکی رو دانلود کنم؟همین الان با اپرا تست کردم صفحه به سختی باز میشه آخه سرعتم رسیده به 5 6
با فایرفاکس تست کردم اگه افزونه رو غیر فعال کنی مثل اپرا به سختی باز میشه ولی افزونه را که فعال کردم با همین سرعت 5 کیلو صفحه زود باز میشه
دو تا افزون هست
دوستان اپرا جدید رو دانلود کنید خیلی سرعت بار گذاری صفحه هاش خوب شده
لینک دانلودش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای من هم یه میره بالا و توی 4 ثانیه روی 35 قفل میکنه وبعدش یه ضرب میره روی یازده و سه ثانیه هم اونجا می مونه و بعد روی 20 بصورت متداوم تا 30-40 ثانیه ثابته دوباره روز از نو روزی از نو
وقتی هم که تست میگرفتم سرعتمو 190 و اینها میزد پینگم هم 1125 متاسفانه وقتی میخواد تست اپلود بگیره نمیدونم چرا دچار مشکل میشه .
اگر کیفیت همه جا رو درست کنند مشکل حل میشه ضمن این که با ورود اپراتور سوم سرعتها تا یک مگابایت افزایش پیدا میکنه ولی باید 3G رو موبایل شما ساپورت کنه که اگه ساپورت کنه بهشت میشه !!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)