فتح الله زاده سرپرست استقلال مي شود:با قلعه نويي حرف مي زنم ، نشد مظلومي را مي آورم
فتحالله زاده در سال 1376 مديريت استقلال را برعهده گرفت. او همچنين3 فصل پيش نيز مجددا به اين سمت برگزيده شد كه پست خود را به واعظ آشتياني تحويل داد و حالا دوباره چوب امدادي را از وي گرفته است در حالي كه شرايط بسيار دشوار به نظر ميرسد.

سايت گل - علي فتح الله زاده ، مديرعامل پيشين استقلال براي بار سوم مدير عامل اين باشگاه خواهدد شد. البته او اين بار با حكم سرپرستي وارد ميدان مي شود تا بعد از گذراندن روزهاي متلاطم فعلي از سازمان حكم بگيرد.
فتحاللح زاده دقايقي پيش در مصاحبه با خبرنگار گل گفت: با من صحبتهايي شده و انشاءالله خيلي زود كارم را در استقلال آغاز ميكنم. او به شوخي در پاسخ به اين سئوال كه بايد به او تبريك بگوييم يا تسليت، جواب داد: هرجور كه ميل داريد اما كار سخت است و ما اميدواريم به سرعت مشكلات را پشت سر بگذاريم. فتحالله زاده در پاسخ به اين سئوال كه اولين برنامهاش براي استقلال چيست، گفت: دارم با امير قلعهنويي صحبت ميكنم. اگر او نتوانست از سپاهان بيرون بيايد چون وقت تنگ است، پرويز مظلومي را به عنوان سرمربي استقلال معرفي خواهم كرد.
پرويز مظلومي امروز به عنوان سرمربي شاهين بوشهر معرفي شده و خود قلعهنويي نيز با سپاهان قرارداد دارد.
فتحالله زاده در سال 1376 مديريت استقلال را برعهده گرفت. او همچنين3 فصل پيش نيز مجددا به اين سمت برگزيده شد كه پست خود را به واعظ آشتياني تحويل داد و حالا دوباره چوب امدادي را از وي گرفته است در حالي كه شرايط بسيار دشوار به نظر ميرسد.
- - - - - - - - - - - - - - -
مظلومی که با شاهین قرار داد بست !
---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------
وظيفه سختي را قبول کردم
سرپرست جديد باشگاه استقلال تهران گفت: شرايط استقلال سخت است و من وظيفه سختي را قبول کردم.

طی حکمی از سوی علی سعیدلو رئیس سازمان تربیت بدنی چهارشنبه شب علی فتح الله زاده به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه استقلال منصوب شد.
فتح الله زاده پس از این انتصاب در خصوص چگونگی انتخابش به این سمت گفت: در تماسی که سعیدلو رئیس سازمان تربیت بدنی با بنده داشتند ایشان به من اعلام کردند سرپرست باشگاه استقلال شده ام.
وی ادامه داد: رئیس سازمان تربیت بدنی از من خواست تیم را به خوبی بسته و آن را به شکلی مطلوب آماده حضور در رقابتهای لیگ برتر کنم.
سرپرست جدید باشگاه استقلال تهران خاطرنشان کرد: گرچه شرایط دشوار است و من هم وظیفه سختی را قبول کردم اما امیدوارم در زمان باقیمانده تا آغاز لیگ دهم تیم را به خوبی آماده کنم.
فتح الله زاده که در گذشته هم پیشینه مدیریت باشگاه استقلال تهران را داشته است به مهر گفت: برای خدمت به استقلال آمده ام و تمام تلاشم را برای موفقیت این تیم انجام می دهم.