تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 44 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 433

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390 | پیش فصل

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

فوري: فتح الله زاد ه سرپرست استقلال شد

فتحالله زاده به احتمال بسيار زياد با همان كادري كه قبل از ورود واعظ وي را همراهي ميكردند كار را آغاز ميكند. اين پايان موقت بلاتكليفي استقلال است

سايت گل -ساعت 21:20 چهارشنبه شب همواره در ذهن علي فتحالله زاده باقي خواهد ماند. اين عضو هيات رئيسه فدراسيون فوتبال دوباره به پست مورد علاقهاش بازگشت. لحظاتي پيش و پس از آنكه مذاكرات طرفين به نتيجه رسيد، علي سعیدلو معاون رييس جمهور ورييس سازمان تربيت بدنی در حکمی علی فتح الله زاده را به عنوان سرپرست موسسه فرهنگی ورزشی استقلال منصوب کرد.
    در حکم دکتر سعيدلو برای علی فتح الله زاده آمده است:
    با توجه به سوابق وتجربیات جنابعالی بدین وسیله به سمت سرپرست موسسه فرهنگی ورزشی استقلال منصوب می شوید. لازم است تا تعیین اعضاء جدید هیات مدیره که به زودی انتخاب خواهند شد نسبت به رسیدگی امور موءسسه اهتمام نمایید. در ادامه حکم آمده است:امید است با استعانت از خداوندمتعال و بهره گیری از همکاری کلیه نیروهای توانمند در پیشبرد اهداف ورزشی موءسسه استقلال موفق و موید باشید.

فتحالله زاده سردبير نشريه استقلال جوان، ارگان غيررسمي باشگاه استقلال است و همچنين مديريت مسئولي مجله روزهاي زندگي را برعهده دارد كه يكي از پرتيراژ ترين نشريات حوزه خانواده در ايران محسوب ميشود. او همچنين در كارهاي پولسازي مثل ساختمانسازي مشغوليت دارد.
    فتحالله زاده به احتمال بسيار زياد با همان كادري كه قبل از ورود واعظ وي را همراهي ميكردند كار را آغاز ميكند. اين پايان موقت بلاتكليفي استقلال است. البته اين كه خود فتحالله زاده تا چه زماني در اين پست ميماند سئوال ديگري است.

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

فتح الله زاده سرپرست استقلال مي شود:با قلعه نويي حرف مي زنم ، نشد مظلومي را مي آورم

فتحالله زاده در سال 1376 مديريت استقلال را برعهده گرفت. او همچنين3 فصل پيش نيز مجددا به اين سمت برگزيده شد كه پست خود را به واعظ آشتياني تحويل داد و حالا دوباره چوب امدادي را از وي گرفته است در حالي كه شرايط بسيار دشوار به نظر ميرسد.

سايت گل - علي فتح الله زاده ، مديرعامل پيشين استقلال براي بار سوم مدير عامل اين باشگاه خواهدد شد. البته او اين بار با حكم سرپرستي وارد ميدان مي شود تا بعد از گذراندن روزهاي متلاطم فعلي از سازمان حكم بگيرد.
    فتحاللح زاده دقايقي پيش در مصاحبه با خبرنگار گل گفت: با من صحبتهايي شده و انشاءالله خيلي زود كارم را در استقلال آغاز ميكنم. او به شوخي در پاسخ به اين سئوال كه بايد به او تبريك بگوييم يا تسليت، جواب داد: هرجور كه ميل داريد اما كار سخت است و ما اميدواريم به سرعت مشكلات را پشت سر بگذاريم. فتحالله زاده در پاسخ به اين سئوال كه اولين برنامهاش براي استقلال چيست، گفت: دارم با امير قلعهنويي صحبت ميكنم. اگر او نتوانست از سپاهان بيرون بيايد چون وقت تنگ است، پرويز مظلومي را به عنوان سرمربي استقلال معرفي خواهم كرد.
    پرويز مظلومي امروز به عنوان سرمربي شاهين بوشهر معرفي شده و خود قلعهنويي نيز با سپاهان قرارداد دارد.
    فتحالله زاده در سال 1376 مديريت استقلال را برعهده گرفت. او همچنين3 فصل پيش نيز مجددا به اين سمت برگزيده شد كه پست خود را به واعظ آشتياني تحويل داد و حالا دوباره چوب امدادي را از وي گرفته است در حالي كه شرايط بسيار دشوار به نظر ميرسد.

- - - - - - - - - - - - - - -

مظلومی که با شاهین قرار داد بست !

---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------

وظيفه سختي را قبول کردم

سرپرست جديد باشگاه استقلال تهران گفت: شرايط استقلال سخت است و من وظيفه سختي را قبول کردم.

طی حکمی از سوی علی سعیدلو رئیس سازمان تربیت بدنی چهارشنبه شب علی فتح الله زاده به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه استقلال منصوب شد.
    فتح الله زاده پس از این انتصاب در خصوص چگونگی انتخابش به این سمت گفت: در تماسی که سعیدلو رئیس سازمان تربیت بدنی با بنده داشتند ایشان به من اعلام کردند سرپرست باشگاه استقلال شده ام.
    وی ادامه داد: رئیس سازمان تربیت بدنی از من خواست تیم را به خوبی بسته و آن را به شکلی مطلوب آماده حضور در رقابت‌های لیگ برتر کنم.
    سرپرست جدید باشگاه استقلال تهران خاطرنشان کرد: گرچه شرایط دشوار است و من هم وظیفه سختی را قبول کردم اما امیدوارم در زمان باقیمانده تا آغاز لیگ دهم تیم را به خوبی آماده کنم.
    فتح الله زاده که در گذشته هم پیشینه مدیریت باشگاه استقلال تهران را داشته است به مهر گفت: برای خدمت به استقلال آمده ام و تمام تلاشم را برای موفقیت این تیم انجام می دهم.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خبري فوري؛ مازيارزارع به پرسپوليس پيوست

سايت گل ـ مازيار زارع هافبك سابق الامارات دقايقي پيش با امضاي قرارداد چهاربرگي رسما به پرسپوليس پيوست.

اين هافبك اهل انزلي كه دو سال پيش نيز بعد از قهرماني پرسپوليس عضو اين تيم شد و نمايش متوسطي در جمع قرمزها داشت ساعت 10:30 امروز در دفتر كاشاني در شوراي شهر حاضر شد و به همراه نماينده حقوقي پرسپوليس توافق را روي كاغذ آورد.

پرسپوليس در خط هافبك دفاعي گزينه‌هاي ديگري مثل پژمان نوري و فرزاد آشوبي داشت اما با توجه به اينكه مازيار زارع سهميه ليگ برتري محسوب نمي‌شد در اولويت جذب قرار گرفت و سرانجام به تيم سابقش بازگشت. رقم اين قرارداد 400 تا 500 ميليون تومان تخمين زده مي شود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض فتح الله زاده: هر بازيكني را كه ثبت نكرده باشد برمي‌گردانيم

فتح الله زاده: هر بازيكني را كه ثبت نكرده باشد برمي‌گردانيم

سرپرست جديد باشگاه استقلال گفت: امير قلعه نويي گزينه اصلي ما براي حضور در استقلال است و او هم پذيرفته که فصل بعد در استقلال مربيگري کند.

علي فتح الله زاده درباره انتخابش به عنوان سرپرست جديد باشگاه استقلال گفت: به هر حال شايد قسمت اين است که هر زمان به استقلال برمي‌گردم 13-14 بازيکن آزاد هستند و شرايط سخت است. با اين حال احساس مي‌کنم اين وظيفه‌ام است و مطمئنا با دعاي خير هواداران تيم خوبي را جمع و جور مي‌کنيم.

وي درباره وضعيت استقلال در فصل نقل و انتقالات گفت: با شرايط موجود بايد وسواس زيادي در انتخاب بازيکنان داشته باشيم . قصد داريم سه بازيکن خارجي استخدام کنيم. چاره‌اي جز اين نداريم. از سهميه داخلي هم سه بازيکن مانده است. دوستان قبل از اين سه بازيکن جذب کرده بودند. ما 13-14 بازيکن را از دست داده‌ايم و تنها مي‌توانيم 6 بازيکن جذب کنيم. به همين خاطر بايد در انتخاب‌هايمان دقت کنيم.

فتح الله زاده درباره گزينه مربيگري استقلال در فصل بعد گفت: گزينه‌هاي ما اميرقلعه نويي و پرويز مظلومي هستند. البته گويا مظلومي با شاهين بوشهر قرارداد بسته است. به همين خاطر گزينه اصلي ما اميرقلعه نويي است و تلاش داريم قلعه نويي را به استقلال بازگردانيم.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا با مسوولان باشگاه سپاهان براي حضور قلعه نويي صحبت کرده‌ايد گفت: مذاکراتي را با مسوولان سپاهان انجام داديم و من دنبال ساکت هستم تا با او هم صحبت کنم و در صورت امکان قلعه نويي را به استقلال برگردانم. ضمن اينکه قلعه نويي موافق بازگشت به استقلال است. شب گذشته با او صحبت کردم و او گفت حالا که شما آمده‌ايد اگر سپاهان بپذيرد حاضر به بازگشت به استقلال هستم.

فتح الله زاده در پاسخ به اين سوال که آيا به هواداران استقلال قول قهرماني در فصل بعد را مي‌دهيد گفت: شما مي‌دانيد که بهترين بازيکنان از جمع ما جدا شده‌اند بنابراين امسال به دنبال کسب سهميه ليگ قهرمانان آسيا هستيم. حتما هواداران هم به ما حق مي‌دهند. سال گذشته آن تيم باابهت سوم شد و دوستان گفتند کار بسيار بزرگي انجام شده است. بنابراين فکر مي‌کنم کسب سهميه قهرمانان آسيا بتواند در اين شرايط نتيجه خوبي باشد. با اين حال براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا تيم خوبي را آماده خواهيم کرد. در زمان مديريت من در استقلال اين تيم هم نايب قهرمان آسيا شد، هم سوم و هم چهارم.شايد اين نتايج انتظارات را بالا برده باشد، اما مهم نيست. من مرد ميدانم و جايگاه استقلال هم بايد جايگاه بزرگي باشد.

فتح‌الله زاده از اظهارنظر درباره مديريت استقلال خودداري کرد و گفت: اجازه بدهيد راجع به گذشته صحبت نکنم. پيش روي ما مدير توانمندي چون دکتر سعيدلو قرار دارد و ما سرمايه عظيمي به نام هوادار داريم. به اميد خدا پيش‌بيني ما درباره آينده روشن است.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا درباره مسائل مالي هم با سعيدلو صحبت کرديد گفت: هنوز فرصت گفتگو درباره مسائل مالي نشده است، اما بازيکنان به ما لطف دارند و اگر با بازيکني مذ اکره کنيم و بگوييم که فلان قدر به شما پول مي‌دهيم آنها مي‌پذيرند. دوره قبلي که به استقلال آمدم دو ميليارد و دويست ميليون تومان از چک شخصي خود استفاده کردم، اکنون هم بايد همين کار را انجام دهم چرا که اگر بخواهم منتظر سير اداري باشم بايد تا سه ماه ديگر منتظر بمانم. به همين خاطر فعلا همين کار را انجام مي‌دهم.

فتح الله زاده درباره بازيکنان جدا شده از استقلال هم گفت: بازيکناني که از استقلال جدا شدند اما هنوز قراردادشان را ثبت نکرده‌اند را به استقلال برمي‌گردانيم.

وي در پايان از انتخاب سرمربي استقلال تا عصر امروزپنجشنبه خبر داد .
    __________________________________________________ ____________________________

مخالفت رسمي سپاهان با حضور قلعه‌نويي در استقلال

باشگاه سپاهان با درخواست علي فتح‌الله‌زاده براي حضور امير قلعه‌نويي در استقلال مخالفت کرد.

::::
    قائم مقام باشگاه سپاهان درباره اظهار نظر فتح‌الله‌زاده که گفته بود قلعه‌نويي گزينه اصلي استقلال است و او هم در صورت کسب رضايت سپاهان حاضر به بازگشت به تهران است،‌گفت: ممکن است قلعه‌نويي گزينه اصلي آقاي فتح‌الله‌زاده باشد اما او کارش را با سپاهان شروع کرده و چند روزي است که تيم را تمرين مي‌دهد. من تعجب مي‌کنم که چرا چنين اظهارنظري صورت گرفته چرا که ما بر اساس برنامه قلعه‌نويي يارگيري کرديم و برنامه‌هايمان را هم تنظيم کرديم.

تابش درباره ابراز علاقه قلعه‌نويي براي بازگشت به استقلال در صورت رضايت باشگاه سپاهان گفت: قلعه‌نويي چون مي‌دانسته که باشگاه سپاهان رضايت نمي‌دهد چنين حرفي زده است. همان قدر که استقلالي‌ها قلعه‌نويي را دوست دارند ما هم او را دوست داريم.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا فکر نمي‌کنيد ثبت نشدن قرارداد قلعه‌نويي در هيات فوتبال اصفهان چنين صحبت‌هايي را مطرح کرده است گفت: تا اوايل هفته آينده قرارداد قلعه‌نويي ثبت مي‌شود. ضمن اينکه ما براي قول شفاهي قلعه‌نويي از صد تا سند ارزش بيشتري قائل هستيم.

تابش در پايان گفت: مطمئن باشيد تحت هيچ شرايطي ما با حضور قلعه‌نويي در استقلال موافقت نمي‌کنيم اما در عين حال براي استقلال هم آرزوي موفقيت داريم.
      محتوای مخفی: منبع: 
    http://www.football3.ir

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازیکنایی مثل حیدری و مجیدی که هنوز از استقلال نرفتن؟
    اگه برن که خیلی بد میشه
    تا حالا استقلال به جز جواد شیرزاد چه بازیکنایی رو گرفته؟

پروفشنال Amin-Nasim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

جان واریو . خسرو حیدری . آرش برهانی که زمان قلعه نوعی آقای گل شد . مجیدی و ...
    واعظ چه بازیکنایی گرفت ؟؟؟؟ شما اسمشون رو بگو !!! من اصلا از فوتبال چیزی سرم نمیشه . شما بگو .
    فتح الله زاده باید حداقل 2 سال مدیر عامل استقلال باشه . فتح الله زاده وقتی اشتباه میکنه سعی میکنه جبران کنه .کی میدونست فیروز کریمی که یکی از بهترین مربی های ایرانه تو استقلال جواب نمیده ؟؟؟ شما میدونستی ؟؟ دلیلش رو بگو !! واعظ پاش رو کرد تو یه کفش و گفت مرفاوی تا آخر فصل میمونه . بعد هم اون جنگ لفظی مسخره رو با شپاهان شروع کرد و آخرش هم باخت !! بیانیه پشت بیانیه . مرفاوی هم که چیزی بارش نبود و دیدید که چه بلایی سر تیم و بازیکنا آورد .اگه این بازیکنا نبودن تیم رو هفتم جدول میکرد . اینو که قبول دارید ؟؟؟؟؟ واعظ اگه دنبال مقام نبود با یه جلسه سعید لو نمیذاشت بره !! اینو پورحیدری هم گفته . بهترین خبرایی که تو این 2 هفته شنیدم یکی رفتن تیم مدیریتی قبل و دیگری بازگشت فتح الله زاده به استقلاله . از شنبه هم ببینید که چطوری تیم رو میبنده .
    فکر اوخر فصل85-84 بود که این اقا اومد توی استقلال
    اون موقع استقلال تویی کورس قهرمانی فکرکنم با سایپا بود بعد ش ایشون شروع کردعلیه مرفاوی حرف زدن و گفت برای فصل بعد یه مربی میارم که استقلالی باش درست یادم نیست ولی فکر کنم استقلال با پیروزی 12 امتیاز فاصله داشت
    اما اخر فصل با یه امتیاز کمتر چهارم شد

فصل بعدش هم استقلال سیزدهم شد
    بعدش هم که امیر اومد توی استقلال استقلالی که با دست طالب لوبه فینال رسیدبود قهرمان کرد

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

انگار قحط الرجاله تو این مملکت.
    این دیگه اصل حاشیه هست.فقط تو خرید بازیکن گردنش کلفته.
    دو روز دیگه میاد تو برنامه 90 و با یک سوال فردوسی پور بند رو آب میده و .....

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

انگار قحط الرجاله تو این مملکت.
    این دیگه اصل حاشیه هست.فقط تو خرید بازیکن گردنش کلفته.
    دو روز دیگه میاد تو برنامه 90 و با یک سوال فردوسی پور بند رو آب میده و .....
    آره والا
    موندم این آقا چند سال پیش چه گلی به سر استقلال زد که حالا دوباره آوردنش.

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فتح الله زاده نه فامیل منه و نه کس و کار من !! ولی آقایان بدونید بهترین مدیر عامل 30 سال اخیر استقلال فتح الله زاده ست . دومی آسیا تو ضربات پنالتی در عربستان . سومی تو آزادی و چند قهرمانی لیگ و حذفی رو یادتون رفته . تو دوره مدیریتی فتح الله زاده هر بازیکنی رو که حاجی دست گذاشت روش به استقلال آورد . ترافیک بازیکن ( تو هر پست 3 یا 4 بازیکن هم تراز و ستاره ) هرچند به نظر بعضی ها خوب نباشه اما بهانه برای مربیانی مثل مرفاوی که عقل فندقی هم ندارن نمیذاره . ضمن اینکه فتح الله زاده مثل آقای آشتیانی هر روز صبح یه بیانیه علیه زمین و زمان صادر نمیکنه . و هر باختی رو که مرفاوی ... به بار میاورد با فرافکنی و بیانیه صادر کردن ماست مالی کنه !!! هرچند یکی از دوستان خودم واعظ رو تو خیابون با یه بنز آخرین مدل ( با خانواده ) دیده بود که این آقا هم پولش از پارو بالا میره اما سر پول مثل بچه ها قهر کرد و رفت . در ضمن اینجا ایرانه نه آلمان که همه چی سر جاش باشه . فتح الله زاده تو این مملکت و تو این فوتبال کارش رو خوب بلده . اینو دیگه همه کم و بیش قبول دارن .

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پرويز مظلومي سرمربي استقلال شد

پرويز مظلومي به عنوان سرمربي جديد استقلال انتخاب شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پرويز مظلومي كه شايعات زيادي درباره حضورش در تيم شاهين بوشهر به گوش مي‌رسيد صبح امروز در باشگاه استقلال قرارداد دو ساله با باشگاه استقلال امضا كرد و به عنوان سرمربي جديد اين تيم انتخاب شد.

اين در حاليست كه علي فتح الله زاده در جلسه صبح امروز حاضر نبود. او براي مسايل تحصيلي‌اش به آذربايجان سفر كرده بود.

---------- Post added at 11:22 AM ---------- Previous post was at 11:20 AM ----------

كوتاه ازبازار نقل و انتقالات
    توافق محمد همرنگ با ملوان

سايت گل ـ‌ محمد همرنگ هافبك دفاعي تيم صباي قم با مديران باشگاه ملوان بندرانزلي براي عقد قراردادي دو ساله به توافق رسيد.

محمد همرنگ در ادامه كوچ بازيكنان صبا با باشگاه ملوان بندرانزلي به توافقات نهايي دست يافت و قرارداد داخلي دو ساله بست.

جدايي قطعي 7 بازيكن تأثيرگذار از تيم صباي قم

سايت گل ـ بازيكن تيم فوتبال صباي قم يكي پس از ديگري در حال پيوستن به ديگر تيم‌هاي ليگ برتري هستند. تاكنون اميرحسين فشنگچي و محمد نوري به پرسپوليس، جابر انصاري و عليرضا لطيفي به سايپا، فرشاد يوسفي به مس كرمان، محمد همرنگ به ملوان نقل مكان كردند، ضمن اينكه داود حقي مذاكراتي با شاهين بوشهر داشته و ابوالفضل حاجي‌زاده، فريدون فضلي و عباس محمدي در آستانه جدايي از تيم هستند. اوضاع نابه سامان باشگاه صباي قم و بلاتكليفي مديران باشگاه اصلي‌ترين دليل جدايي بازيكناني است كه 40درصد قرارداد فصل گذشته خود را دريافت نكرده و تمايلي به ماندن در اين تيم ندارند، بعد از جدايي رسول كربكندي نيز سرمربي اين تيم هنوز انتخاب نشده است.

غلامعلي‌زاد در صبا

سايت گل ـ مسعود غلامعلي‌زاد دروازه‌بان تيم پيكان با مسئولان تيم صباي قم به توافق رسيد. مسعود غلامعلي‌زاد كه روز پنجشنبه پس از جلسه با مسئولان باشگاه صباي قم با اين تيم قرارداد يك ساله بست.

پيش از اين حميد هدايتي و ايمان رزاقي‌راد از تيم پيكان به راه آهن پيوسته بودند و بازيكناني مثل سعيد دقيقي، عليرضا عباس‌فرد، مجيد خدابنده‌لو نيز در آستانه جدايي از تيم پيكان هستند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •