تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 22 اولاول ... 11171819202122 آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 213

نام تاپيک: هفته 38 (پایانی) لیگ برتر انگلیس / قهرمانی چلسی

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

الکس فرگوسن: برباتوف جایی نمی رود.
    من خودم بربا رو دوست دارم! این فصل هم خداییش بیشتره گلاش قشنگ و نسبتا سرنوشت ساز بود... اما ترجیح میدم برباتوف رو با یه مهاجم دیگه تاق بزنن! یا حداقل یه مهاجم فرضا مثل هیگوآین رو بگیرن و بربا رو هم نگه دارن...

---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------

اما فرگوسن معتقد است تیمش از کیفیت خوبی برخوردار است و چندان نیازی به بهتر شدن ندارد.

" ما کار زیادی برای بهتر شدن انجام نخواهیم داد. مسئله ای که این فصل بسیار به ما ضربه زد، از دست دادن 16 بازیکن در مقاطع مختلف به دلیل مصدومیت بود. انسجام و ثبات تیم باید برای فصل بعد افزایش پیدا کند."
    شک دارم اینجملات رو فرگوسن گفته باشه... چند وقت پیش فک کنم رایان گیگز گفته بود که فرگوسن از روز بعد از قهرمانی چلسی، داره واسه فصل بعد نقشه میکشه و خواب نداره!

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

به نظر من برباتف اصلا در سطح من یو نیس!
    پارسال هم درخششش به خاطر وجود امثال توز و رونالدو کنارش بود!
    قدرت بدنی و قدرت حمل توپ و سرعت که واقعا نداره! یعنی یه جورایی تارگت محضه که فک نکنم تو فوتبال امروز جایی داشته باشه!

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من برباتف اصلا در سطح من یو نیس!
    پارسال هم درخششش به خاطر وجود امثال توز و رونالدو کنارش بود!
    قدرت بدنی و قدرت حمل توپ و سرعت که واقعا نداره! یعنی یه جورایی تارگت محضه که فک نکنم تو فوتبال امروز جایی داشته باشه!
    دیگه اونجور بازیکنی هم که میگین نیستش. توی منچستر زیاد بهش بازی نمیدن. از لحاظ تکنیکی خیلی خوبه ولی سرعتش زیاد بالا نیست. همچنین با اینکه مهاجم هستش ولی از نظر پاسوری مثل یه هافبک بازیساز می مونه.
    توی تاتنهام که فراتر از یک ستاره بودش. در ضمن یادتون نرفته که فردوسی پور همیشه به چشم نواز بودن بازی اون تاکید زیاد می کرد.
    اینجوری که شما توضیح دادین من فکر کردم علی علیزاده رو میگین

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فرگوسن: گليزرها مالكان فوق‌العاده‌اي هستند

چيزي كه مردم فراموش مي‌كنند، این است که ما تا به حال 20 ميليون پوند براي بازيكناني مثل كريس مالينگ، مامه، بيرام و خاوير هرناندز پرداخته‌ايم.

سايت گل - سرآلكس فرگوسن سرمربي منچستريونايتد در يك موضع‌گيري جالب از گليزرها كه مالكان باشگاه منچستريونايتد محسوب مي‌شوند تعريف كرد و آنها را انسان‌هايي صبور و حامي دانست.

او گفت: «آنها هميشه از من حمايت مي‌كردند. اين در حالي است كه خانواده گليزر در طول سال حملات بسياري را از سوي هواداران منچستر متحمل شدند. چيزي كه به دليل بدهي‌هاي باشگاه، اجاره دادن كمپ تمريني منچستر و ساير تصميمات اين خانواده بود.»

فرگوسن در اين‌باره در پاسخ به يك ايستگاه راديويي در تورنتو گفت: «آنها مالكين بزرگ‌منشي هستند. آنها از هر راهي كه ازشان خواستيم از ما حمايت كردند و هر وقت كه خواستيم بازيكناني را بخريم برايمان پول تهيه كردند،‌ چيزي كه مردم فراموش مي‌كنند، ما تا به حال 20 ميليون پوند براي بازيكناني مثل كريس مالينگ، مامه، بيرام و خاوير هرناندز پرداخته‌ايم. ما هميشه آينده خود را با سرمايه‌گذاري روي جوان‌ها ساخته‌ايم. اما متأسفانه قرارداد با بازيكنان جوان از لحاظ تبليغاتي مردم را تحت تأثير قرار نمي‌دهد و همين است كه باعث مي‌شود مردم طور ديگري قضاوت كنند، اما ما تصور خود را از آينده داريم و روي آن برنامه‌ريزي مي‌كنيم.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/5/21

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

زلاتان با قیمت 60 میلیون پوند از یووه به بارسلونا آمد
    شما که دیگه آخر اخبار موثق هستی چرا از این سوتیا میدی؟
    زلاتان با 75 ملیون یورو از اینتر اومد که تازه این مبلغ هم کاملا پرداخت نشد و 40 ملیون اون ارزش اتوئو بود که طاق زده شد.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

امثال زلاتان و تورس به کار چلسی نمیان چون چلسی یه بهترشو داره ( دروگبا )

چلسی باید دنبال یه هافبک کلاس بالا در حد جرارد و بازیکنایی مثل ریبری و آگئرو باشه!

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

زلاتان با 75 ملیون یورو از اینتر اومد که تازه این مبلغ هم کاملا پرداخت نشد و 40 ملیون اون ارزش اتوئو بود که طاق زده شد.
    البته شما هم درست نگفتی ها!
    زالاتان با قیمت 49 میلیون یورو + یه اتووی 20 میلیون یوریویی (مجموعا 69 میلیون یورو) از اینتر خریداری شد و به بارسا اومد.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

واقعا متوجه نشدید؟

لینک خبر اصلی در تاپیک لالیگا قرار گرفته:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

21 امتیازم منظورش گل هست.

اینم یکی دیگه اگه هنوز متوجه نشدید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن کی گفته من فقط خبر موثق قرار میدم؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه خبر توی یه سایت دیدم گفتم شاید به این تاپیک ربط داشته باشه.
    نوشته که آرسنال با Chamakh مهاجم تیم بوردو قراداد بست. فکر کنم برای طرفداران آرسنال خبر خوبی باشه. این بازیکن به نظرم بازیکن خیلی خوبی هستش.
    منبع خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض مروان شاماک آرسنالی شد

شماره 29 آرسنال تسلیم مروان شماک شد ...پس از کش و قوس های زیاد مروان شماک مهاجم فصل پیش بوردو سرانجام در یک نقل و انتقال آزاد به ارسنال پیوست .
    صحبت شماک از تابستان فصل قبل شروع شد اما توافق حاصل نشده سر قیمت وی باعث شد تا سران آرسنال با رضایت ماروانه یک سال برای وی صبر کنند تا این تابستان وی به صورت آزاد به آرسنال بپیوندد .
    مروان همواره بازی آرسنال را زیبا و مورد علاقه خود می دانسته و آرزوی بازی در این تیم را داشته و حالا می تواند به آرزوی خود برسد .
    شماره 29 آرسنال که همان شماره مروان در بوردو نیز بود دوباره به وی داده شد تا شماره معروف 25 آرسنال هم چنان خالی بماند .
    این بازیکن 26 ساله مراکشی در 293 بازی برای بوردو موفق شد 79 بار دروازه حریفان را باز کند .
    قدرت سر زنی بسیار بالا به همراه فیزیک مناسب بدنی و قدرت یک دو های وی به همراه حمل توپ بالا دلایلی بود تا آرسن ونگر با وی یک قرارداد بلند مدت به امضا برساند .
    آرسن ونگر در این مورد می گوید :
    خوشنودیم که شماک را در جمع خود میبینیم . او بازیکنی است که ما به وی علاقه مندیم و بسیار نیازمند و می دانم وی می تواند کیفیت خوبی برای ترکیب تیم به همراه داشته باشد . او به خوبی در مسیر پیشرفت کار کرد و هم اکنون بازیکن سطح بالایی است .
    او مهاجمی با کیفیت واقعی است که حالا به انگلستان آمده و می تواند بهترین ها را تجربه کند . او واقعا یک جنگجو است . نه فقط یک فوتبالیست خوب بلکه یک جنگنده واقعی . در هوا واقعا کیفیت خوبی دارد و سرانجام او یک آرسنالی شد ."
    مروان شماک نیز بعد از این انتقل گفت :
    " این رویایی است که به واقعیت تبدیل شده . بسیار لذت دارد وقتی به ارسنال می پیوندید . هدف من همیشه بازی در لیگ برتر انگلستان بوده است و آرسنال انتخابی در قلب من .
    بدون هیچ شک و دودلی آرسنال باشگاه مورد علاقه من است . باشگاهی که همواره حمایتش کردم . بازیکنان فوق العاده زیادی در ارسنال هستند و من تمام تلاشم را می کنم که بتوانم کمکی به تیم بکنم و بتوانیم فصل آینده به موفقیت برسیم . "
    ایوان گازیدیس نیز گفت :
    " آرسن همواره شماک را زیر نظر داشت و از نحوه و زمان به خدمت گرفتنش جویا بود . او بازیکنی است که م یتواند به کیفیت ترکیب تیم اضافه کند . بسیار شادمانیم که شماک به جمع ما پیوسته و حالا او یک ارسنالی است . "

منبع :
    Arsenal.ir
    Last edited by D r i v e r; 22-05-2010 at 00:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •