میبخشید من توی مرحله A Dangerous Voyage اونجایی که کشتی شروع میکنه به بالا و پایین شدن من دستمو به میله ها میگیرم ولی بعدش نمیدونم باید چیکا رکنم
ممنون میشم منو راهنمایی کنید bye
میبخشید من توی مرحله A Dangerous Voyage اونجایی که کشتی شروع میکنه به بالا و پایین شدن من دستمو به میله ها میگیرم ولی بعدش نمیدونم باید چیکا رکنم
ممنون میشم منو راهنمایی کنید bye
چندتا جادوگر در جزیره هستن که با نیروشون موج درست میکنند. شما باید با توپی که در کشتی هست با زوم کردن. اون جادوگرارو هدف قرار بدید. هربار هم چند ثانیه بیشتر وقت ندارید. بعد اولین موج سریع دستاتونو از میله ها جدا کنیدسوار توپ بشید زوم کنید یکی دوتا از جادوگرارو که در جزیره هستند بکشید وقبل از اینکه موجی دوباره بیاد برگردید ودستتون رو به میلها بگیرید تا جونتون کم نشه ( معمولا چند ثانیه قبل از اینکه موجی بیاد یارتون خبرتون میکنه) این کارو ادامه بدید تا تمام جادوگرایی که در جزیره هستند نابود بشند.
Last edited by oomidd; 24-01-2007 at 06:37.
امید جان دستت درد نکنه خجالتمون دادی![]()
Last edited by Cow Boy; 24-01-2007 at 10:10.
با سلام
من تو بازی گیر کردم.بعد از اینکه اولین گاو صندوق (اول بازی) راباز کردم وبه هتل رفتم مردی کهسرایدار هست منو به طبقه دوم میبرد وبه یکی از اوتاقها دیگه نمیدونم چکار کنم؟ در سالن طبقه دوم همه درها قفل هستندو راهی برای بیرون آمدن نیست فقط یه کمد پشت یه در هست که اونو نمیشه هل داد کمک کنید ثواب داره
اول چفت بالای درها رو بنداز
بعد برو رو تخت بگیر بخواب
من تو بازی گیر کردم همه در هارو قفل میکنم بعد روی تخت میخوابم و بعد چند نفر میخوان منو بکشن ومن از دستشان فرار میکنم یجا که از نردبانها بالا میرم وسر پشت بوم هستم دیگه نمیدونم کجا برم بعد میمیرم(میکشنم)
سلام
تو باید بپری اونور نرده ها و وارد یک درب بشی و پشت اون درب رو بایک ساعت بزرگ قدیمی که کنار درب هستش رو هل بدی و ببندی.و به فرار ادامه بدی
با تشکر از دوستان گرامی که کمک میکنند
من با هم گیر کردم یه جایی که 2تا دستگیره هست که میشه اونا رو به سمت پائین وچپ برد یه کم جلوتز یه چرخ دنده است که میشه اونو چرخاند وبعد یه حوض اونجاهست که یه در در حوض میباشد در ضمن حوض پر است من از طریق دستگیره ها حوض را خالی میکنم ودر توی حوض که با چرخ دنده کار میکند راهم به بالا میبرم ام نمیتونم به داخل حوض بروم وداخل اون تونل شوم
کمک کنید
ببینید اون دوتا دستگیره یکیش مربوط به آب کثیف هست و یکی دیگش هم مربوط به آب تمیز حالا شما باید اون دستگیره ای رو که مربوط به آب تمیز هست رو پایین بزنید و بعد برید بطرف اون چرخ دنده و اون رو حرکت بدید تا آب تخلیه بشه.
بعد از اینکه این کارها رو انجام دادید میتونید وارد اون حوض بشید, حالا باید یک بار دیگه اون چرخ دنده رو حرکت بدید و وارد اون لوله ی فاضلاب بشید.
من واقعا نياز به كمك دارم...
من اين بازي رو تابستون تا 92% بدون هيچ راهنمايي رفتم ولي سر كشتن hydra همون غول توي حباب گير كردم و بازي رو ول كردم... امشب دوباره نصبش كردم و اون نكاتي كه تو صفحات قبل گفته بودين رو امتحان كردم راجع به زدن دستگيره پست مجسمه ها... ولي بازم فايده نداشت...![]()
خواهشا كمكم كنين...SOS PLZ!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)