یه سوال دوستان،
من الان Elise رو پیدا کردم و قرار شد چند روز بعد با این Lnszo بهم بزنه و پیش خودم برگرده،اما کجا؟وکی باید برم پیشش رو نگفته؟کسی از دوستان میدونه؟ممنون
یه سوال دوستان،
من الان Elise رو پیدا کردم و قرار شد چند روز بعد با این Lnszo بهم بزنه و پیش خودم برگرده،اما کجا؟وکی باید برم پیشش رو نگفته؟کسی از دوستان میدونه؟ممنون
سلام
آقا این Fable 3 واسه PC نیومد!؟
هنوز نه! ولی صبر کن یه مدت دیگه انجا میفته دست ما pc بازا![]()
یکم بگذره دقیقا روبروی همون ساختمون میاد می ایسته و می تونی باهاش ازدواج کنی ( من اشتباهی کشتمش!)
یک راهنمایی کامل از مراحل بازی + Side Missions
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول بازی
اونجا که میریم پیش داداش اون دختره هی میگه من رو انتخاب کن , من رو انتخاب کن
اونجا قضیه چی بود ؟ من نفهمیدم
انتخابش کردم
بردنش
انگار کشتنش![]()
سلام
بچه ها من الان رسیدم به اونجا که به اون گروهی که توی تونل های زیر زمینی هستند ( resistance ) ملحق شدیم ( همراه با سر والتر ) بعد به من گفتن یه جا برم و منم رفتم ( شبیه قصر هست ) یه کسی شبیه به ملکه هم جلوش وایساده و هی میگه put me customs یا wear the customes . من که نمیدونم چی کار باید کرد .
کسی میتونه منو راهنمایی که ؟
اولش رو می گین؟ اونجا برادرمون ( که شاه می باشه) برای تنبیه مون میگه که یکی انتخاب کن که بکشم ، اگه این همه دلت برای مردم می سوزه ، بگو دوست دخترتو بکشم یا مردمو؟
بعدش دوست دختر ( یا پسر) هم هی می گه که منو انتخاب کن تا منو بکشن!
---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
اونجااون زنه ملکه نیست که! همون زنی هست که توی زیرزمین باهاش آشنا میشیم ، می خوایم بریم مهمونی همون صاحب کارخونه های شهر. اونجا باید اون دست لباس هایی رو که بهت داده بود ( لباس مجلل برای مهمونی) رو بپوشی تا بتونی بری مهمونی.
اصلا لباسی بهم نداده .
میشه بگید از کجا باید لباس گیر آورد . ؟
Start رو بزن بعد برو تو اتاق لباس ها عکس چوب لباسی داره بعدش لباسی رو که بهت گفته بپوش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)