باید بگم تو مقطع کارشناسی فقط 9 واحدش مربوط به مدیریت میشه...فکر نمیکنم خیلی زیاد باشه!
باید بگم تو مقطع کارشناسی فقط 9 واحدش مربوط به مدیریت میشه...فکر نمیکنم خیلی زیاد باشه!
سلام
من تو كنكور دانشگاه آزاد 88 براي رشته مهندسي نرم افزار شركت كردم مي خوام بدونم اصلا بعد از فارغ التحصيلي من چه كار هايي رو مي تونم انجام بدم من اصولا به طراحي وب (به طور جامع ) و برنامه نوسي وپايگاه داده علاقه دارم آيا اينا رو بهم ياد ميدن اصلا لطف كنيد يه گزارشي از مهندسي كامپوتر نرم افزار كه تو دانشگاه آزاد تدريس مي شه ودرس هاش بدين ممنون
چیزی که تو دانشگاه یاد میگیری لزوما تو بازار کار کاربرد چندانی نداره و خودت باید به موازات درسایی که پاس میکنی یاد بگیری و مطالعه کنی... تو دانشگاه نه یادت میدن وب سایت طراحی کنی و نه پایگاه داده طراحی کنی و نه اینکه حتی چطوری یه پروژه به زبان برنامه نویسی خاصی تحویل بدی! بیشتر سرو کارت با مفاهیم و تئوری هستش. به عنوان مثال در مورد پایگاه داده 3 واحد پاس میکنی که اون هم بیشتر در مورد مفاهیم بنیادی پایگاه داده مثل کلیدها و انواع اون، نمودار ER و مدل های مختلف رابطه ای یا شی گرا و... و عملگرهای ریاضی روی داده ها و تعدادی از فرامین SQL میپردازه و استاد خیلی کم فرصت میکنه که به مطالب کاربردی تر مثل پیاده سازی یه دیتابیس به زبان SQL یا تکنیک های مختلف بپردازه. در مورد طراحی وب هم درس خاصی برای این مورد وجود نداره، غیر از یه درس 3 واحدی به اسم مهندسی اینترنت که اونم اختیاری هستش و خیلی از اساتید همچنان در این درس به مفاهیم فلسفی شبکه و وب و اصول رمز نگاری و سوکت پروگرمینگ گیر میدن تا اینکه در مورد زبان هایی مثل HTML یا JScript یا ASP و... صحبت کنن. البته همه اینا از ضعف سیستم آموزشی دانشگاه های کامپیوتر ماست. میتونن بجای اینکه 6 واحد بی خود مدار الکتریکی و الکترونیکی داشته باشیم یا اینکه کلی دروس بی مصرف عمومی مثل تربیت بدنی و وصایا و انقلاب و مزخرفات دیگه حداقل 10 واحد دروس کاربردی بذارن.
مخلص کلام... خودت باید یاد بگیری دوست عزیز.
Last edited by paranoid_android; 26-06-2009 at 15:56.
ممنون رفيق پس اگه من بخوام همه اينارو بلدشم اونم از صفر شروع كنم بهترين راه چيزيه البته هك رو هم به موارد بالا اضافه كنيد
قرار نیست همه اینارو بلد باشی و تو همه این زمینه ها کار کنی!
کامپیوتر شاخه های زیادی داره و خودت بهتره بررسی کنی ببینی به چی بیشتر علاقه داری دنبال اونو بگیری..
برنامه نویسی که خودش رو میشه تقسیم کرد به برنامه نویسی سیستمی و کاربردی که سیستمی منظور طراحی کامپایلر و مفسر یا حتی سیستم عامل میشه و کاربردی هم که طراحی و توسعه نرم افزارهای کاربردی و تجاری و هوش مصنوعی و تحت وب و...
پایگاه داده که نمیشه از برنامه نوسی جداش کرد و برای شروع باید از زبان SQL شروع کنی و بعد از یکی از نرم افزارهای ایجاد و مدیریت پایگاه داده مثل SQL Server یا اوراکل یا My SQL و... استفاده کنی. معمولا خیلی از برنامه های کاربردی که مینویسی داده های خودشون رو داخل یه پایگاه داده نگه میدارن، پس برای برنامه نویس خوب شدن لزوم یادگیری اصول پایگاه داده اجتناب ناپذیره.
طراحی وب که خودش دو بخشه: 1- طراحی و مفاهیم فلسفی وب! مثل تجارت الکترونیک 2- برنامه نویسی و استفاده از زبان های تحت وب client side و server side مثل HTML، جاوا اسکریپت، ASP.Net، PHP و تکنولوژی هایی مثل AJAX یا ATLAS و...
گرافیک که تقسیم میشه به گرافیک دو بعدی و 3 بعدی. البته برنامه نویسی گرافیکی هم خودش مقوله ای جدا هستش که تو دانشگاه میتونی یه درس 3 واحدی گرافیک کامپیوتری بگیری که توش اصول زبان هایی مثل OpenGL رو یاد میدن و...
شبکه که خودش دنیائیه و تو دانشگاه هم یه درس 3 واحدی داری براش، که البته باز بیشتر فلسفیه و خیلی به درد بازار کار نمیخوره. اگه به شبکه علاقه مند باشی و بخوای در این زمینه کار کنی میتونی سراغ کتابا یا کلاسای آموزشی برای Network+ یا MCSE مایکروسافت یا حتی دوره های سیسکو بری.
و در نهایت مهندسی نرم افزار! جایی که جایگاه یه مهندس نرم افزار رو از یه برنامه نویس جدا میکنه! و بعد از اینکه 6 واحد درس مهندسی نرم افزار 1 و 2 رو پاس کردی اونوقت میفهمی که مهندس نرم افزار ربط چندانی به برنامه نویسی نداره و باید بیشتر به عنوان به تحلیل گر باشه تا یه کد نویس! البته این پارگراف رو زیاد جدی نگیر چون گیجت میکنه!
در مورد هکینگ من تسلیم!
اما برای شروع بهتره از مفاهیم شبکه شروع کنی و بعد یه زبان برنامه نویسی قوی مثل C++ رو یاد بگیری. بعد یه کتاب در مورد TCP/IP بخون و به این ترتیبه که الفبای هکینگ رو یاد میگیری! همه اینایی که گفتم حداق نیاز به 2-3 سال کار و تلاش مستمر داره.
کتاب هایی مثل Hacking Exposed هم برای دید دادن به یه هکر میتونه مفید باشه...
سلام دوستان من اون موقع که این تاپیکو شروع کردم فکر نمی کردم این همه ادامه داشته باشه من قبول شدم کارشناسیو دیگه ترم آخرم خیلی جالبه واسم الان دارم شروع می کنم واسه ارشد بخونم
موفق باشید
سلام!!
میخواستم بدونم که سر فصل های زبان اسمبلی در مقطع کاردانی کامپیوتر دولتی چی هست؟
در ضمن اگر دوستان نومنه سوالات میان ترم یا پایان ترم مربوط به دروس ++c و اسمبلی دارن لطف کنند و آپ کنند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
لینک دانلود اسمبلی خرابه
یعنی تا نصفه ها یا بیشتر دان میشه بعد قطع میشه
متاسفانه Resume هم نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)