تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهتري بازي كاپكم از نظر شما

راي دهنده
86. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سري رزيدنت اويل

54 62.79%
  • سري دويل مي كراي

20 23.26%
  • لوست پلانت Lost Planet

4 4.65%
  • سري اونيماشو

8 9.30%
صفحه 21 از 23 اولاول ... 1117181920212223 آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 221

نام تاپيک: Capcom Fans (دوست داران كاپكام)‍

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

re4 با اينكه شبيه قسمت هاي قبلي خودش نبود اما نمي شه گفت تكراري نبود چون دقيقا مشخصات يه سري از بازي هاي جديد سبك اكشن رو داشت!!
    كسي كه 8 ساله طرفدار سري رزيدنت اويله و ازش زده نشده يعني رزيدنت اويل رو همونطوري كه هست دوست داره ! نه فقط اين بازي بلكه هربازي موفق ادامه دار يه سري خصوصيت هايي داشته كه موفقيت كسب كرده !!
    اگه اويل 4 شكست نخورد بخاطر اين بود كه يه بازي فوق العاده بود اما نه به اين معني كه طرفدارهاي قديميش رو راضي كرده باشه بلكه فوق العاده بود چون همه خصوصيات مهم يه بازي عالي رو داشت! اين دو تا با هم فرق دارن!
    مثل اينكه بيايم توي سري سايلنت هيل تغيير بين دو دنياي واقعي و جهان ديگر رو حذف كنيم بلكه بازي بعد 4 شماره تكراري نشه! يا توي نسخه 5 بجاي پرستارهاي بدون چهره از خوناشام استفاده كنيم!!!
    كپكام حق نداشت اينطوري توي سري اويل تحول ايجاد كنه. توي اويل 4 ما خوناشام نداريم ! اگه يكي بدون اطلاع از داستان بازي از وسطش بياد بشينه تماشا نمي تونه بگه اين يه بازي صرفا اكشنه و اين آدما آدماي معمولين يا اينكه داريم شماره 4 رزيدنت اويل رو بازي مي كنيم!!! در حاليكه يه بازي مثل سايلنت هيل از 5 متري همه چيزش داره داد مي زنه من سايلنت هيلم!!!
    خوناشام هايي كه هيچ خصوصيت ظاهري ندارن جز اينكه ما تصور كنيم خوناشامن در ظاهر آدم به چه درد مي خورن؟؟؟؟
    چرا كلاغ ها و سگهاي خوناشام حذف شدن؟

يا توي dmc4 بعد سه شماره دانته مي ره كنار بدون هيچ دليل واضحي !!! اونم بعد از غوغايي كه توي شماره 3 كرده ! اونا حق ندارن اينكارو بكنن! موضوع عادت كردن رو بذارين كنار چون چاره اي جز عادت كردن نيست! بازي همينه كه هست و اگه خوشمون نياد تغيير كه نمي كنه بخاطر ما!!!
    از گرافيك بازي تعريف مي كنن يا صحنه هاي مبارزش يا استايل هاي جديدش و ... ولي معلومه كه اينا بايد پيشرفت كرده باشه!!! از پلي2 رفته روي پلي 3 اگه تغيير نكنه كه آبروي خودشون رو مي برن!!! پس از يه چيزي تعريف كنين كه اونايي كه 3 شماره قبليشو بازي كردن دلشون مي خواد بشنون! اينكه توي اين قسمت دانته چه اتفاقاتي براش مي افته يا سر ويرژيل چي مي ياد يا چقدر توي استايل هاي قبلي بازي تغيير ايجاد شده نه اينكه بشنويم همش ريشه كن شدن!!! ( اين صرفا يه مثال بود)
    مثلا توي سري رزيدنت اويل شات گان يه اسلحه شناخته شده است! فكرشو بكن بيان بگن شات گان قديمي شده حذفش مي كنيم!!! خب اينا كه انقدر تغييرات دادن چرا اينكارو نكردن؟؟؟ خودشونم مي دونستن ديگه دارن خيلي پاشون رو از گليمشون درازتر مي كنن!!!
    كپكام منو نااميد كرد چون ديگه اينطور به نظر نمي ياد براي خوشايند طرفداراي قديميش هم جايي رو در نظر گرفته باشه. اون داره يه بازي خوب مي سازه و بازي هاشم فروش خوبي مي كنن و همين براش كافيه! ديگه يادش رفته وفاداريشو به شماره هاي قبلي حفظ كنه! اگه شخصيت ها و داستان اويل 4 نبود كه من ديگه اون رو اصلا نسخه اويل حساب نمي كردم!!!
    من كه به هيچ وجه از تغييراتي كه مي ده راضي نيستم و مطمئنا هر شماره جديدي از سري بازي هاي مورد علاقم بياد بازي مي كنم اما اون حسي رو كه قبلا بهشون داشتم ديگه ندارم
    فرمايشات شما رو تا حدودي قبول دارم ولي نه همش رو.خصوصا در مورد RE4 و عناصر حذف شده و جايگزين شدش.
    درسته رزيدنت اويل با مولفه اصلي خون آشام پا به دنياي بازي گزاشت ولي به اين معنا نبود كه كل رزيدنت اويل بايد با خون آشام و موجودات خون اشامي(چه ادم و چه كلاغ و سگ) همراه باشه.اگه به معني رزيدنت اويل دقت كنيم يه چيزي تو مايه هاي اقامتگاه شيطان يا شرارت مقيم و يا چيزايي كه دوستانمون توي تاپيك جدا در موردش بحث كردن بود.ولي اين اسم به هيچ وجه بازي رو مستلزم داشتن خون آشام نميكنه.
    اگه دقت كنيد ماهيت بازي در نسخه 4 با بقيه فرقي نداشت و شروع با دست خالي-برخورد با انسانها و موجوداتي كه ماهيت شيطاني داشتند و به فرمان خودشون نبودند-پيدا كردن چند نفر انسان سالم در بين اين همه موجود-نجات خودش و يك يا دو نفر ديگه-نابودي اون شهر يا جزيره اي كه توش بازي اتفاق افتاد!
    اين مربوط به داستانش بود.حالا گيم پلي ميشه بگي خيلي بهتر از قبلي ها بود.در نسخه هاي قبلي به سه نقطه بيشتر نميشد شليك كرد: سر-بدن-پا . ولي در شماره 4 به هر نقطه ميشد شليك كرد.مسئله بعدي فرار از محيط دو بعدي نسخه هاي قبل بود كه بازي رو محدود ميكرد.
    در نسخه هاي قبل بخشهايي بود كه بايد در يك زمان خاص يه كاري رو انجام ميداديم.توي نسخه 4 هم بود.
    اصلا بزار راحتتر بگم.اكثر نقاط قوت نسخه هاي قبلي توي نسخه جديد گنجانده شده بود ولي به شكلي جديد تر وبا هيجان بيشتر.شما بگيد كدوم قسمتها باعث ميشد كه شما احساس كنيد اين بازي از نسخه هاي قبلي فاصله گرفته؟ منظورم همون تغييراتي هست كه شما گفتيد.
    بايد به كاپكام هم حق داد.اگه ميخواست روند قبلي رو پيش بگيره طرفداراش اضافه كه نميشدن هيچ، كمتر هم مي شدن.
    قبول دارم قسمتهاي فكري بازي كمتر شده بود ولي خوب در حد قابل قبولي بود.اگه ميخواست زياد بشه ميشد Tomb
    rider
    در مورد DMC 4 هم نيمتونم فعلا نظر بودم چون هنوز بازي نكردمش.ولي مطمئنامنو راضي نگه ميداره.

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

فرمايشات شما رو تا حدودي قبول دارم ولي نه همش رو.خصوصا در مورد RE4 و عناصر حذف شده و جايگزين شدش.
    درسته رزيدنت اويل با مولفه اصلي خون آشام پا به دنياي بازي گزاشت ولي به اين معنا نبود كه كل رزيدنت اويل بايد با خون آشام و موجودات خون اشامي(چه ادم و چه كلاغ و سگ) همراه باشه.اگه به معني رزيدنت اويل دقت كنيم يه چيزي تو مايه هاي اقامتگاه شيطان يا شرارت مقيم و يا چيزايي كه دوستانمون توي تاپيك جدا در موردش بحث كردن بود.ولي اين اسم به هيچ وجه بازي رو مستلزم داشتن خون آشام نميكنه.
    اگه دقت كنيد ماهيت بازي در نسخه 4 با بقيه فرقي نداشت و شروع با دست خالي-برخورد با انسانها و موجوداتي كه ماهيت شيطاني داشتند و به فرمان خودشون نبودند-پيدا كردن چند نفر انسان سالم در بين اين همه موجود-نجات خودش و يك يا دو نفر ديگه-نابودي اون شهر يا جزيره اي كه توش بازي اتفاق افتاد!
    اين مربوط به داستانش بود.حالا گيم پلي ميشه بگي خيلي بهتر از قبلي ها بود.در نسخه هاي قبلي به سه نقطه بيشتر نميشد شليك كرد: سر-بدن-پا . ولي در شماره 4 به هر نقطه ميشد شليك كرد.مسئله بعدي فرار از محيط دو بعدي نسخه هاي قبل بود كه بازي رو محدود ميكرد.
    در نسخه هاي قبل بخشهايي بود كه بايد در يك زمان خاص يه كاري رو انجام ميداديم.توي نسخه 4 هم بود.
    اصلا بزار راحتتر بگم.اكثر نقاط قوت نسخه هاي قبلي توي نسخه جديد گنجانده شده بود ولي به شكلي جديد تر وبا هيجان بيشتر.شما بگيد كدوم قسمتها باعث ميشد كه شما احساس كنيد اين بازي از نسخه هاي قبلي فاصله گرفته؟ منظورم همون تغييراتي هست كه شما گفتيد.
    بايد به كاپكام هم حق داد.اگه ميخواست روند قبلي رو پيش بگيره طرفداراش اضافه كه نميشدن هيچ، كمتر هم مي شدن.
    قبول دارم قسمتهاي فكري بازي كمتر شده بود ولي خوب در حد قابل قبولي بود.اگه ميخواست زياد بشه ميشد Tomb
    rider
    در مورد DMC 4 هم نيمتونم فعلا نظر بودم چون هنوز بازي نكردمش.ولي مطمئنامنو راضي نگه ميداره.
    منظور من اينه كه يه سري پيشرفتهايي توي هربازي نسبت به شماره هاي قبليش لازمه اما موضوع مهم حفظ چارچوب بازيه !
    توي سه قسمت قبلي رزيدنت اويل و حتي توي كد ورونيكا كه نسخه فرعي حسابش كردن اين چارچوب كاملا حفظ شده بود! محيط بازي مسلما از شماره 1 تا 3 پيشرفت كرد اما خصوصيات مهمش رو حفظ كرد: شهر به هم ريخته و خالي از سكنه كه حتي با وجود دو بعدي بودن خيلي خوب حس ترس رو منتقل مي كرد!
    يا وجود زامبي ها با اون لباس هاي پاره پوره و سر و وضع بهم ريخته از مشخصه هاي بارز اويل بود همون اندازه كه انداختن بازوكا توي سري اويل به يه رسم تبديل شده!
    تنوع اسلحه ها يا اصلا كلي بگيم گيم پلي بازي توي شماره 4 عالي بود ولي محيط بازي يه محيط رزيدنت اويلي نبود. حس بازي رزيدنت اويلي نبود!
    همون مثالي كه زدم:
    سايلنت هيل هم شماره يكش روي پلي 1 بود من بازيش كردم شماره 2 و 3 و 4 روي پلي 2 و همه نسبت به هم يه پيشرفت هايي داشتن اما قالب بازي حفظ شده بود! اون چيزي كه به بازي رنگ و بوي خاص سايلنت هيل رو مي بخشيد حفظ شده بود و همشون هم بازي هاي تحسين برانگيزي بودن!
    محيط هاي مرموز رزيدنت اويل و شهر خالي از سكنه
    ناله هاي ترسناكي كه از عمق شهر مي شنيديم و صحنه هاي شكستن شيشه ها و ورود غيرمنتظره زامبي ها
    سبك خاص بازي كه البته در اويل 4 هم سوم شخص بود اما زاويه ديد تغيير نمي كرد ( اسمش چي بود يادم رفته!!!)
    معماهاي قشنگ و تركيبي بازي كه مدتها گيرش بوديم
    و غول هاي بازي !
    همشون تغيير كردن درحاليكه نبايد مي كردن!

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

منظور من اينه كه يه سري پيشرفتهايي توي هربازي نسبت به شماره هاي قبليش لازمه اما موضوع مهم حفظ چارچوب بازيه !
    توي سه قسمت قبلي رزيدنت اويل و حتي توي كد ورونيكا كه نسخه فرعي حسابش كردن اين چارچوب كاملا حفظ شده بود! محيط بازي مسلما از شماره 1 تا 3 پيشرفت كرد اما خصوصيات مهمش رو حفظ كرد: شهر به هم ريخته و خالي از سكنه كه حتي با وجود دو بعدي بودن خيلي خوب حس ترس رو منتقل مي كرد!
    يا وجود زامبي ها با اون لباس هاي پاره پوره و سر و وضع بهم ريخته از مشخصه هاي بارز اويل بود همون اندازه كه انداختن بازوكا توي سري اويل به يه رسم تبديل شده!
    تنوع اسلحه ها يا اصلا كلي بگيم گيم پلي بازي توي شماره 4 عالي بود ولي محيط بازي يه محيط رزيدنت اويلي نبود. حس بازي رزيدنت اويلي نبود!
    همون مثالي كه زدم:
    سايلنت هيل هم شماره يكش روي پلي 1 بود من بازيش كردم شماره 2 و 3 و 4 روي پلي 2 و همه نسبت به هم يه پيشرفت هايي داشتن اما قالب بازي حفظ شده بود! اون چيزي كه به بازي رنگ و بوي خاص سايلنت هيل رو مي بخشيد حفظ شده بود و همشون هم بازي هاي تحسين برانگيزي بودن!
    ناله هاي ترسناكي كه از عمق شهر مي شنيديم و صحنه هاي شكستن شيشه ها و ورود غيرمنتظره زامبي ها
    سبك خاص بازي كه البته در اويل 4 هم سوم شخص بود اما زاويه ديد تغيير نمي كرد ( اسمش چي بود يادم رفته!!!)
    و غول هاي بازي !
    من هم با شما موافقم هم مخالف
    حتما می دونید کارگردان قسمت 4 شینجی میکامی بوده همون کارگردان سریه اولش
    عقیدشم اینه که بازی که موفق می شه رو نباید 2باره تکرار کنی
    وقتی کارگردانی قسمت 4 رو بهش دادن کلا یه حال اساسی به سیستم بازی داد که دمشم گرم همشون عالی بود

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

همون مثالي كه زدم:
    و غول هاي بازي !
    ولي به نظر من كه اكثر اينهايي كه گفتي توي نسخه 4 هم بود.
    البته درسته بعضي از صحنه هاي شماره هاي قبلي رزيدنت اويل تكرار شدني نيست.مثلا توي نسخه 2 اونجايي كه توي راه رو ميري و يهو دستها از پنجره ميزنن بيرون و ميگيرنت!اگه 1000 بارم من اونجا رو برم بازم با ترس و لرز ميرم!

راستي تا حالا با شخصيت هاي اضافيه توي نسخه دوم بازي كردين؟ همون مرد يخي و ...

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آره دقيقا منم كلي توي اون صحنه هميشه از جا مي پرم!
    يا توي رزيدنت 3 صحنه پريدن نمسيس از پنجره !
    از اين چيزا قبلا زياد بود!
    نه اين نسخه دوم مرد يخي چه صيغه ايه؟ فكر كنم بايد بازيشو 8 بار كلا با سيوهاي قبلي بازي مي كرديم تا كاراكترها باز مي شدن ولي من نتونستم چون مموريم جا نداشت بيخيالش شدم الانم كه ديگه نمي شه
    اين جرياناتش چي بود؟ يه كاراكترش مرد يخي يكي هانك ديگه كيا بودن؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

آره دقيقا منم كلي توي اون صحنه هميشه از جا مي پرم!
    يا توي رزيدنت 3 صحنه پريدن نمسيس از پنجره !
    از اين چيزا قبلا زياد بود!
    نه اين نسخه دوم مرد يخي چه صيغه ايه؟ فكر كنم بايد بازيشو 8 بار كلا با سيوهاي قبلي بازي مي كرديم تا كاراكترها باز مي شدن ولي من نتونستم چون مموريم جا نداشت بيخيالش شدم الانم كه ديگه نمي شه
    اين جرياناتش چي بود؟ يه كاراكترش مرد يخي يكي هانك ديگه كيا بودن؟
    اونا در قالب يك زير بازي بودن.
    والا من هم آخر نفهيمدم چه جوري آزاد ميشدن.دقيقا هم يادم نيست كه كيا بودن همين 2 تا رو يادمه.مرد يخي كه پوشيده از يخ بود و هانك هم يكي از اون مامورهايي بود كه اومده بودم ويروس رو از آزمايشگاه بگيرن كه مورد حمله واقع شدن.
    چون اون زمان اين بازي رو تو كلوپ انجام ميدايم نفهميدم كه و چه جوري اين شخصيتها ازاد شدن! من تازيه ميخواستم از شماها اطلاعات كسب كنم!
    يادش بخير چه هيجاني داشت تو كلوپ با 5-6 تا تماشاچي بازي مي كرديم.هم رزيدنت اويل هم دويل مي كراي1 وكلا بازيهاي كاپكام تماشاچي زيادي تو كلوپ داشتن ولي بازيكن كمتر.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

من یادمه چه جوری آزاد می شدن ولی حالشو ندارم تعریف کنم دی:
    مرد یخیه اسمش توفو بودش که یه چاقو بیشتر نداشت و باید هر چی زامبی تو راهت بود می پیچوندی
    هانکم یادمه تجهزاتش خوب بود

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

من یادمه چه جوری آزاد می شدن ولی حالشو ندارم تعریف کنم دی:
    مرد یخیه اسمش توفو بودش که یه چاقو بیشتر نداشت و باید هر چی زامبی تو راهت بود می پیچوندی
    هانکم یادمه تجهزاتش خوب بود
    آره.اون یخی از لحاظ جون خوب بود.هر چی گازش میگرفتن خونش کم نیمشد.یعنی خیلی کم کم میشد!

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

Re4 تحول اساسی در سیستم بازی ایجاد کرد مخصوص دوربین بازی.

Re5 یک بازی بسیار زیبا خواهد بود همه کاره میشه کرد محیط بازی خیلی باز هست و گرافیک و طراحی شخصیتها هم بسیار عالی.

در ضمن فقط توی یک دموی 1 دقیقه ای من 10 تا غول وحشتناک دیدم.یک کم هم معما بهش اضافه بشه عالی میشه.

منتظر یک حس دیگه Re5 هستم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

اویل 5 هم آخر بازی می شه هم گیم پلیش عالیه، هم گرافیکش، هم موسیقیش و هم داستانش از همین حالا می گم که این بهترین بازی دوران زندگیه اویل بازاست
    به نظر من بهترین شخصیت سری بازی های اویل همین کریس ردفیلد هستش من که با استیلش خیلی حال می کنم
    تو منفی ها هم فقط آلبرت وسکر
    البته کرازر هم تو اویل 4 آخرش بود دیگه
    امیدوارم تو اویل 5 خبری از جیل و کلر باشه با توجه به اینکه شخصیت اصلیش کریس بود احتمال حضور اینا خیلی زیاد بودش اما فعلا که ازشون خبری نیست و شیوا و شری فعلا تایید شدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •