تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 461 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

البته که دفاع تاکتیکال خیلی بهتره ! شما تو سیستم روز فوتبال دنیا هم در نظر بگیری طوری هست که هیچ دفاع حرفه ای بی مهابا تو پای حریف نمیره چون امکان دریبل خوردنش زیاد میشه ! ولی به نظرم این سیستم هنوز کمی جای کار داره تو فیفا 12 .
    با نهایت احترام معلومه خیلی اماتوری که همش سرعت رو با A میگیری و میری توپ رو بگیری(لایی میخوری)!!!
    اگه فقط A رو بگیری هیچ وقت بی مهابا نمیره تو پای بازیکن و عمرا هم دریبل نمیخوره...
    تازه اگه LT+A رو هم بگیری دیگه اصلا دریبل نمیخوره و از فاصله 1 متری بازیکن پرس میکنه و به محض اشتباهتش توپشو میزنه!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آیا راه در رو برای دانلود فیس برای بازیکنی که ساختیم وجود نداره؟ چون برای دانلود باید وصل بشه به سایت خود فیفا! نرم افزاری وجود نداره؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

آیا راه در رو برای دانلود فیس برای بازیکنی که ساختیم وجود نداره؟ چون برای دانلود باید وصل بشه به سایت خود فیفا! نرم افزاری وجود نداره؟
    NO . فقط باید ارجینال داشته باشی

4. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

پچی چیزی نمیاد که جام جهانی و ملت های اروپا و باشگاه های اروپا داشته باشه؟
    خیلی مسخرس میگه میشه فوتبال جام جهانی نداشته باشه !!!

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بچه ها یه تذکر :

خیلی ها رو دیدم بعضی مواقع اکانت Origin شون انلاین هستش ولی تو بازی نیستن و یعنی همین جوری origin بازه و توی tray هستش .
    میخواستم بگم من چند جایی خودنم که این origin درواقع نرم افزار جاسوسی EA واسه مقابله بازی های کرکی EA هم هستش .
    یعنی میاد سیستم هایی که بازی های کرکی EA رو دارن رو بن میکنه . یه چیزی تو همون مایه های وصل شدن به لایو با XBOX -- شده که باعث بن شدن دستگاه میشه .
    چند نفری یه جایی غیر از فروم EA گفته بودن که بازی های کرکی داشتن تو سیستم و وقتی به origin وصل میشدن یا اصلا نمیزاشته فیفا رو دانلود کنن یا وقتی فیفا رو دان میکردن نرم افزار فیفا رو از روی هارد پاک میکرده و در واقع Origin نمیزاشته فیفا بازی کنن که میگفتن با خرید یه سریال دیگه و پاک کردن تمام بازی های EA کرکی از تو سیستمشون مشکلشون برطرف میشد . پس هر وقت فیفا یا BF3 بازی نمیکنید از این نرم افزار بیان بیرون .
    در ضمن فکر کنم با این نرم افزار دیگه نشه مثلا بازی BF3 رو به صورت کرکی بازی کرد . چون من موقعی که Origin فعال بود اومدم فیفا کرکی بازی کنم که نزاشت . حتی موقعی که ازش میومدم بیرون موقع بالا اومدن فیفا origin خودشو اجرا میکرد .

دیگه بیشتر جنبه هشدار داشت . چون من خودم یه بار فیفام همین جوری پاک شد یه کم سرچ کردم خوب شد اینا رو فهمیدم . حالا خود دانید .

7. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lincoln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با نهایت احترام معلومه خیلی اماتوری که همش سرعت رو با A میگیری و میری توپ رو بگیری(لایی میخوری)!!!
    اگه فقط A رو بگیری هیچ وقت بی مهابا نمیره تو پای بازیکن و عمرا هم دریبل نمیخوره...
    تازه اگه LT+A رو هم بگیری دیگه اصلا دریبل نمیخوره و از فاصله 1 متری بازیکن پرس میکنه و به محض اشتباهتش توپشو میزنه!!!
    برادر حرفه ای !! با کمال احترام پست من رو یکبار درست بخون بعد حکم صادر کن ..
    من گفتم تو "فوتبال واقعی" هیچ دفاعی همینجوری یلخی نمیره تو پای حریف !
    خوبه خودم هم تو 10تا پست قبلی گفتم باید دفاع تاکتیکال رو پیاده کنی یعنی! یا علی مشهد نری تو پای طرف!
    اونوقت خودم حرف های خودمو عمل نمیکنم ؟!

9. این کاربر از lincoln بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

سلام دوستان . من اولین باریه که فیفا روی pc نصب کردم . یه مشکلی دارم که صفحه بازی رو کامل نشون نمیده . کسی می تونه راهنماییم کنه ؟ ممنون
    help me
    اگه مي خواي تنظيم كني برو تو FIFACONFIG مسير FIFA 12\Game\fifasetup

يه شصتي رو مانيتورت هست به نام AUTO اونم بزن

اگرم نشد اينجا رو بخون

پست تكميلي مشكلات FIFA12

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه shiraz_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شاید بخواین به من هم بگید آماتور,اما من هم در حال حاظر LD رو به TD ترجیح می دم....TD تا وقتی که بیشتر روش کار نشه و ضعف هاش درست نشه اصلا به درد نمی خوره.....
    ....................
    راجع به نمره دهی بازیکنان هم بعد از پایان بازی باشد بگم که سیستمش دچار نقص بزرگی هستش...مثلا یه بازیکن دو تا پاس گل میده و یک گل هم می زنه اما تا موقعی که توی زمین امتیازش 7.5 هست وقتی هم تعویض شه و بره رو نیمکت امتیازش به تدریج میاد پایین و حتی به 6.5 هم می رسه...خیلی مسخره هست.....

من شده بعضی بازی ها رو با 4 یا 5 گل بردم اما بهترین بازیکنم نمرش به زور به 7 می رسه....

12. این کاربر از shiraz_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

سلام.
    ممکنه یک لینک برای دانلود نسخه ی کامل و نهایی (بدون باگ- البته باگ های مربوط به کرک) بذارید؟ ترجیحا مستقیم.
    با سپاس ./.!

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

برادر حرفه ای !! با کمال احترام پست من رو یکبار درست بخون بعد حکم صادر کن ..
    من گفتم تو "فوتبال واقعی" هیچ دفاعی همینجوری یلخی نمیره تو پای حریف !
    خوبه خودم هم تو 10تا پست قبلی گفتم باید دفاع تاکتیکال رو پیاده کنی یعنی! یا علی مشهد نری تو پای طرف!
    اونوقت خودم حرف های خودمو عمل نمیکنم ؟!
    خب داداش تو LD هم قرار نیست همینجوری یا علی بری تو پای حریف!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •