میشه یه بزرگواری لیست Goal Celebreation های جدید رو بزاره .....
میشه یه بزرگواری لیست Goal Celebreation های جدید رو بزاره .....
سلام دوستان . من اولین باریه که فیفا روی pc نصب کردم . یه مشکلی دارم که صفحه بازی رو کامل نشون نمیده . کسی می تونه راهنماییم کنه ؟ ممنون
help me
ممنون که گذاشتی صدای ترانه رو چه جوری بیشتذ کنم؟؟!!!!
خلی کمه صدا!!!
من تا امسال فیفای pc رو دوست نداشتم.اما حالا که اون هم ng شده و از طرفی کونامی بیاد نسخه 99 افتاده و بازیهاش فانتزیتر از قبل شده امسال بیشتر فیفا بازی میکنم.دقیق نمی دونم سیستمهای قبلی فیفا چی بوده اما این تکنیکالش عالیه.من خیلی زود بهش عادت کردم و نکته منفی توش ندیدم.
البته در کل نکاتی هست مثل سانتر و هد زدن که مثل اینکه مشکل خیلیهاست.
خیلیها هم مشکل پریدن دروازه بان در پنالتی رو میگفتن که من حتی پنالتی هم محار کردم.در کل گیم پلی فیفا خیلی بهتر از pes هستش.و بازم از تکنیکال دیفندینگ دفاع می کنم...
---------------------
بازیکنی که میسازیم رو میشه توی مود کریر ازش استفاده کرد؟من پیداش نکردم.(مربی ام)
میشه. ولی باید یه کریر از اول شروع کنی.
عزیز من من اگه میخواستم بازی ساده باشهfifa بازی نمیکردم میرفتم pesبازی میکردم که هر ننه قمری از در بیاد تو سلطان ساکر باشه همین حرکتهای ea که من از فن های اونام ولی من منظورم این بود که TD جای کار داره
و تا برطرف شدن بعضی از مشکلاتش ما با LD می حالیم![]()
دقیقآ زدی تو خال...![]()
Last edited by LiverBarca; 13-10-2011 at 20:24.
البته که دفاع تاکتیکال خیلی بهتره ! شما تو سیستم روز فوتبال دنیا هم در نظر بگیری طوری هست که هیچ دفاع حرفه ای بی مهابا تو پای حریف نمیره چون امکان دریبل خوردنش زیاد میشه ! ولی به نظرم این سیستم هنوز کمی جای کار داره تو فیفا 12 .
دوستان کی حاضره لایو بزنه ؟گیمرتگ من AliN 11
بچه ها بازی تو حالت career mode برای من یه باگ بزرگ داره و اون اینه که موقعی که یه مسابقه را برای اول بازی میکنم اگه قبل از اتمام بازی از بازی خارج بشم برای اینکه اون بازی را دوباره از اول بازی کنم برای دفعه دوم بازی درجه سختیش کمتره میشه و راحتر بازی را میبرم نکته جالب توجه اینکه که اگه برای مرتبه سوم بخوام همون مسابقه را بازی کنم دوباره به همون حالت سخت اولین بازی بر میگرده؟یعنی یکی در میون بازی سخت و آسون میشه؟یه تستی بکنید ببینید برای شما هم همین طوره یا بازی من مشکل داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)