کشت ما رو این ایرانسل. البته نسبت به قبل بهتر شده بود. کلا ایرانسل گهگاهی سرویس قطع میشه و باید یک دیال آپ همیشه کنار دستت باشه.
کشت ما رو این ایرانسل. البته نسبت به قبل بهتر شده بود. کلا ایرانسل گهگاهی سرویس قطع میشه و باید یک دیال آپ همیشه کنار دستت باشه.
از مخابرات adsl بگیر خیلی بهتره ..کشت ما رو این ایرانسل. البته نسبت به قبل بهتر شده بود. کلا ایرانسل گهگاهی سرویس قطع میشه و باید یک دیال آپ همیشه کنار دستت باشه.
من در شرف گرفتن هستم دیگه بیخیال ایرانسلم...
بزارین اپراتور سوم بیاد اونوقت توف هم کف دست ایرانسل نمیندازیم
از 2.5 گیگ من 48 مگش![]()
راستی اپراتور سوم کی میاد؟ بعید میدونم تعرفه قیمت اینترنت حالاحالا تغیر بکنه![]()
دهه فجر امسال فکر کنم رونمایی شه , فروش سیم کارت هاش هم فکر کنم از اردیبهشت شروع میشه.
این حرف خوبه.خوشمان آمد.
اره بابا همیشه حداقل 14 کیلو فیکس داری فیکس، نامحدود من دیشب یه سرعت خواص با ایرانسل داشتم وبی بازم میگم سرعت 16 فیکس ارامش بیشتری داره کاش مخابرات همه جای کشور همچین چیزیو میداد![]()
راستی واسه دوستی این EDGE رو ردییف کردم با لپ تاپ del 5010 با bluetooth خود سیستم همش ارتباط لپتاپ با موبایل قط میشه روز اول 15min کارکردیم یوهو کلا از device manager پاک شد الان خوبه ولی خیلی وقت ها dc میشه چیکار کنم یه bluetooth plug and play جدا بگیریم وصل کنیم ؟؟؟![]()
اپراتور سوم هم گلی به سرت نمی زنه
ماییکه هزینه کردیم و مودم EDGE گرفتیم دوباره نمیتونیم هزینه کنیم بریم ای دی اس ال بگیریم.
اینم یه تست از پینگ تست:
ساعت 8:12 pm
]
به نظر میاد اوضاعش خیلی بهتر شده .مخصوصا jitter.
راستی کسی میدونه چرا ای اس پی رو افرانت نوشته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)