والنسیا رو آباد کردم سال 2014 رفت!!!![]()
به صفحه ی 206 بروید و از نحوه ي اضافه کردن فايلهاي صوتي در فيفا12 که گذاشتم دیدن فرماییدhttp://forum.p30world.com/showthread.php?t=485113&page=206
ممنون از راهنماییت
ولی دیگه این همه تکرار واسه چی ؟![]()
سلام.
آقا ما از اون فیفا بازهای قدیم هستیم که از سگا با فیفا92 بازی کردیم تا الان...
این چه وضعشه؟!
تقریباً 100% پاسهات و تیم حریف پیش بینی میکنه!!! تمام شوتهای اونها هم توی دروازه جا میگیره!!!
به نظرم گیم پلی به شدت مسخره شده.
اصلاً از فیفا این انتظار رو نداشتم. وحشتناک بازی کسل کننده و مسخره شده
ببخشید جاتون تنگ شد میرم اونور تر ولی به هر حال
به صفحه ی 206 بروید و از نحوه ي اضافه کردن فايلهاي صوتي در فيفا که گذاشتم دیدن فرمایید![]()
شما جزو معدود نفراتی هستید که از این سیستم خوشتون نیومده!
نظرسنجنی برگزار شد و 70 درصد به تاکتیکال رای دادن. نظرسنجی رسمی EA. بزرگترین نقطه مثبت فیفا 12 همین تاکتیکال دفندینگ هست. بازی رو جوری کرده که دیگه هرکسی نمیتونه بازی کنه. متاسفانه همه دوست دارن همه چیز ساده باشه! یه دکمه رو بگیری و خودش بره دنبال توپ!! ولی الان هم باید در دفاع تمرکز داشته باشی و هم در حمله و این یعنی فوتبال واقعی!
من که عاشق تاکتیکال شدم!
ارزش توپو حالا میفهمم!قدیما توپ از دست میرفت فدا سرم میگرفتمش!اصلا تکل خیلی کم میزدم ولی حالا آدم به موقعیت ها توجه بیشتری میکنه تلاش میکنه توپو دیرتر از دست بده و میدونه کی تکل بزنه که وایستاده توپو بگیره + من یه استفاده دیگه هم از تکل میکنم مانع عبور توپ میشم!بعضی وقتا که میان تو محوطه میخوان پاس بدن سریع آماده تکل میکنم جلو توپو میگیرم!
واسه نصبش وقتي تا نصف ميره !
يه هم درايو كه محل نصبه بالا مياد مشكل چيه ؟!
ممنون چه جوری صدای موزیک رو میشه بیشتر کرد؟؟؟؟
خیلی کمه این صدا
دوستان این عکسه دسته ی منه:
کسی مدونه باید چیکار کنم که شماره4 پاس تو عمق باشه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شماره2 سانتر و تکل باشه...
شماره 1 پاس کوتاه و توپ گیری از حریف....
شماره 3 شوت و هد...
فقط همینو یک نفر لطف کنه به من بگه میبوسمش...
از خیلیا پرسیدم پس لطفا تئوری نگید اگه بشه پچی جیزی نصب کرد که خود به خود درست بشه یا حداقل با عکس توضیح بدین ممنون میشم...
یک سوال فنی هم داشتم، من وقتی بازی میکنم گاهی اوقات او بالای صفحه سمت چپ که نتیجه ی بازی رو نوشته بعضی موقع ها کم رنگ میشه و انگار از روی صفحه محو میشه و بعد از چند ثانیه میاد....میخواستم بپرسم واسه شما هم اینطوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)