سلام
من توی خونه ADSL دارم.یک Access Point هم به اون وصل کردم که بتونم با wifi لپ تاپ بهش وصل بشم و از اینترنت استفاده کنم.با wifi گوشی هم خیلی راحت تونستم به Access Point وصل بشم و استفاده کنم.تنظیمات هم نداشت.جستجو کرد و خودش پیدا کرد.
سلام
من توی خونه ADSL دارم.یک Access Point هم به اون وصل کردم که بتونم با wifi لپ تاپ بهش وصل بشم و از اینترنت استفاده کنم.با wifi گوشی هم خیلی راحت تونستم به Access Point وصل بشم و استفاده کنم.تنظیمات هم نداشت.جستجو کرد و خودش پیدا کرد.
منظورم دقیقا همینه . میشه از adsl خونگی با مودم وایرلس استفاده کرد؟ اونوقت مخابراط هزینه میگیره؟!سخته؟
Last edited by carnation; 11-07-2008 at 17:43.
جان نه اصلا هزینه ای نداره خیالتون راحت باشه شما اون وقت چه از سیستمتون استفاده کنید چه از p1 فرقی نمیکنه فقط پول باید به isp بدین چون p1 هم مثل سیستمتون داره تغذیه می کنه از نت تون و هزینه اضافه ای نیست که متقبل بشید![]()
آقا یکی از آشنا های ما ی 990 داشت بیشتر بازی جاوا ها رو اجرا نمی کرد (یعنی اجرا می کرد خیلی کند) مشکل از چی؟
ایا p1هم اینجوری من که ی بار ی بازی برا ش فرستادم باز یکم کند بود؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه دوست عزیزم این مشکل من توی p1i ندیدم و سرعتشم نصبت به p990 بیشتره و خوب این طبیعیه که مدل به مدل بهتر بشه ...![]()
دوست عزیز من نصب نمی کم خود اجرا رو می گم مثلا ی بازی که روی گوشی خودم W850 ریختم به صورت روان اجرا می کنم بازی می کنم وقتی ریختم اونجا خیلی کند بود و یک بار هم روی p1 هم امتحان کردم!!!!!!!
قضیه چی
سلام دوستان. لطفا" یه سایت برای دانلود نرم افزار معرفی کنید که به راحتی قابل نصب و اجرا باشه و بشه به راحتی ساینشون کرد .(فقط ساین بدون نیاز به هک )
درست! من که تا حالا هرچی بازی جاوا ریختم به مشکلی از هر لحاظ که بگی بر نخوردم![]()
شما فايل cer از سايت symbiansigned داري؟
از سايت OPDA چي؟
اگه نداري بايد از هك استفاده كني چاره اي هم نداري.
بزودي قسمت انجمن نرم افزار و بازي UIQ تكميل ميشه و شما ميتوني از همين جا دانلود كني.
موفق باشي.
آقا بخوایم p1 بخرین اصلی یا تقلبی داره؟
راه های تشخیص اصل از قلابی چی؟
----------------------------------------------
راستی آپدیت کنی برنامه هارو بهتر اجرا می کنه؟
چطور آپدیت مب کنن همونی که باید ADSL داشته باشی و چند مرحله داره یا مثلا از اون جدید ترشم هست (کلی من اصلا تا بحال گوشیمو آپدیت نکردم!!!!!!! می شه کامل توضیح دهید)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)