تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 461 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چجوری دروازه بانی میکنی . من دروازه بانیم عالیه ولی یه باگ خفن توی این فیفا هست که خیلی ها ازش مینالن و کلا بخش دروازه بانی رو بیخیال شدن مثل خود من .
    اونم اینه که توی بازی با VP معمولی (یعنی غیر دروازه بان) یه تاثیر (نمره) منفی تو بازی هست اونم اینه که اگه تیم ما صاحب توپ باشه و توپ برای مدت زیادی به بازیکن نرسه (به پاش نخوره) ازش 0.1 امتیاز کم میشه و هر 15 ثانیه (توی بازی 10 دقیقه ای) تقریبا این عمل تکرار میشه .
    از طرف خود EA هم که مسئولش تو فروم EA صحبت میکرد این قانونش تایید شده که یعنی باگ نیست .

اما مشکل کجاست ؟ مشکل اینجاست که واسه دروازه بان هم همین الگوریتم رو به کار بردن که از قول فن های فیفا و مخصوصا VP هایی که دروازه بان هستند این باگ کاملا یه کار احمقانه و ناشیانه از طرف سازندگان فیفا بوده
    که اگه دقت کنید میبینید چرا احمقانه حساب میشه و کاملا میشه گفت بخش Career با دروازه بان رو باید بیخیال شد چون تمام کسایی که از این باگ مینالیدند میگفتند تو اکثر بازی ها حتی روی legendary به دلیل بازی خوب تیمشون که cpu اون رو کنترل میکنه توپ بیشتر مواقع دست تیم خودیه و کمتر جلوی دروازه خودی میاد و به همین دلیل امتیاز دروازه بان حول و حوش 3.0 یا 4.0 در انتهای بازی است در حالی که بقیه بازیکنهای تیم امتیازی تقریبا 6 یا 7 دارن که اصلا غیر منطقی میاد .
    به دلیل همین باگ تو Career بعد از چند بازی مدیر باشگاه بهتون پیغام میده که به دلیل بازی ضعیف شما در چند بازی اخیر (حالا خوبه که تیم مثلا حتی گل هم نخورده و تمام بازیهاشو برده) مجبوری بری رو نیمکت ذخیره ها و ممکنه حتی تا پایان فصل بازی زیادی نکنید و حتی هیچ تیمی شما رو نخره و افسرده بشید

حالا کی همچین Career ای رو دوست داره . البته این پست هدفش این بود که کسی طرف Be A Goalkeeper توی Career نره .
    نکته : این باگ توی حالت بازی معمولی وجود نداره و فقط توی Career .

----------------------------------------------------------------------------------------------

یه چیز دیگه بچه ها راجع به پنالتی : موقع پنالتی زدن دکمه LT رو بزنید تا Crosshair واسه شوتتون نمایش داده بشه که به صورت پیش فرض hidden هست . با این نشونه روی دروازه دیگه پنالتی زدن مثل اب خوردن میشه .
    سلام به نظرم باگ نیست چطور میشه یه دروازبان بهترین بازیکن بشه درحالیکه اصلا واکنش نشون نمی ده! این کم شدن با یه عکس العمل یه دفه میره بالا مثلا من دیروز که بازی می کردم نمره ام تا 5.8 اومده بود پائین این در حالی بود که اوایل بازی تا حدود 7.3 اینا بالا رفته بود به خاطر دو مورد Save و مشت سانتر بعد هی بازی دست بازیکنان ما بود و همینطور نمره ام پائین و پائین تر می رفت لامصب طوری بود که حتما باید بهترین بازیکن می دم چون بازی قبلیش 10 شده بودم و بهترین بازیکن اگه الان این بازی رو هم بهترین بازیکن میشدم اکامپلیشمنت مخصوصش آنلاک میشد همونی که می خواد دو بازی پیاپی بهترین بازیکن بشی خلاصه بازی داشت تموم میشد که مدافعین مرتکب پنالتی شدن و من موفق شدم بگیرم پنالتی رو یه دفعه نمره رفت روی 9.3
    دقایق پایانی بود که یه شوت زدن و با یه رفلکس خوب توپ رو به کرنر فرستادم و نمره شد 9.8 حالا این 2 دهم نمره چی بود که ازم کم کرد نمی دونم بازی قبلیش یک گل هم خورده بودم ولی نمره ام 10 شد ولی تعداد سیو هام خیلی زیاد بود انواع اقسام... با گرفتن اکامپلیشمنت ها و افزایش پارامترها کلا رفلکس ها و دایوینگ ها بهبود پیدا می کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    بلاخره بعد از کلی اعصاب خورد شدن روش خوبی یاد گرفتم که هم میشه در دفاع با تاکتیکال دیفندینگ خوب کار کرد و هم به راحتی دریبل و پاس در عمق و سانتر رو انجام داد
    این روش حتما جواب میده و من در درجه سختی ورلد کلاس باهاش عالی جواب گرفتم ولی خوب کامپیوتر هنوز هم هوش مصنوعی خوبی داره و باید با احتیاط در برابرش بازی کرد
    اما روش من
    دکمه سرعت و دکمه شوت تکنیکی رو طوری قرار بدید که بتونید به راحتی هر دو رو بگیرید
    موقع دفاع اگر این دو دکمه رو با هم بگیری یک بازیکن یا دو تا بازیکن میرن تو پای مدافع حریف و پرسش میکنن و شما با اون بازیکن که نشانگر شما روش هست و کنترلش دست شماست میتونید از سمت دیگه توپ رو ازش بگیرید یا یه بازیکن رو که میخواد پاس بده رو کنترل کنید
    در موقع حمله هم شما باید به محض نزدیک شدن بازیکن کامپیوتر به خودتون با گرفتن این دو دکمه و دادن جهت به راحتی دریبلش بزنید و پاس و غیره بدید
    فوق العادست
    تشکر لازم نیست قابلی نداشت

3. این کاربر از sabar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lincoln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من کلا با شما مخالفم و دقیقا با حرف اون شخص موافقم.شما به این دلیل این حرف رو میزنی که یکم بازی کردی و نتونستی یاد بگیری بعد اومدی میگی که به جز باگ چیزی نیست.اولش برای خودم هم سخت بود ولی بعد از یه فصل کریر مد با بارسا الان دیگه میدونم چه جوری دفاع کنم و بیشتر بازیهام رو هم میبرم.پس بهتره یکم بیشتر تمرین کنی که یاد بگیری تا از این سیستم جدید بد بگی.
    دوست عزیز قوی ترین تیم رو ورداشتی اینجوری میگی شما 10تا بازی پشت هم با یه تیم مثل رم بری موهات سفید میشه تا دفاع رو جم و جور بکنی !
    البته من خودم طرفدار دفاع تاکتیکال هستم چون کاملا حساب شده و منطقی هست و از روش تو پای حریف رفتن خیلی کارآمدتره ولی بحث من اینجاست که من خودم هم تو legacy به همین صورت دفاع میکنم ولی بعضی جاها باید محاجم حریف پرس شه که این روش تو tactical مکافاته ! شاید شما بهترین دفاع رو داشته باشی و راحت تر باشه کارت ولی باور کن با مدافعینی که تراز اول نیستن به مشکل خواهی خورد !
    Last edited by lincoln; 13-10-2011 at 11:20.

5. این کاربر از lincoln بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

من کلا با شما مخالفم و دقیقا با حرف اون شخص موافقم.شما به این دلیل این حرف رو میزنی که یکم بازی کردی و نتونستی یاد بگیری بعد اومدی میگی که به جز باگ چیزی نیست.اولش برای خودم هم سخت بود ولی بعد از یه فصل کریر مد با بارسا الان دیگه میدونم چه جوری دفاع کنم و بیشتر بازیهام رو هم میبرم.پس بهتره یکم بیشتر تمرین کنی که یاد بگیری تا از این سیستم جدید بد بگی.
    خدا شاهده یه بازی کامل هم با این روش بازی نکردم و اون بازی رو هم نباختم ولی حرکت بازیکنا و طرز دفاع تو این سیستم جدید واقعآ یه باگه و اصلآ شبیه واقعیت نیست!!!
    شما هم حتمآ بدجور تو فیفا 11 میباختی که رو اوردی به این روش مسخره و برو با کسایی بازی کن که با این روش بازی میکنن چون هیچ وقت نمیتونی یه نفر رو که با سیستم دفاعی قبلی بازی میکنه ببری...
    ویرایش:تازه داری با بارسا و اونم بعد یه فصل بازی میکنی و اکثرا میبری؟؟؟
    مگه میشه با بارسا هم به اوساسونا باخت؟؟؟
    Last edited by LiverBarca; 13-10-2011 at 11:23.

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

کسی که این حرفو زده:let's put it this way, TD for men and LD is for childrenمطمئن باش تو فیفا 11 بدجور لوله میشده!!!
    TD فعلا به جز باگ چیزی نیست و فک نکنم تو فیفا 13 هم باشه....
    اتفاقا TD مطمئنا تو فيفا 13 هست چون تازه شروعش كردن ولي معلوم نيست LD باشه.
    با اينكه خودم يكم با TD مشكل دارم و بعضي وقتا حرصمو در ميارهولي بايد قبول كرد كه واقعي تره هرچند كه EA مسلما بايد روش بيشتر كار كنه و بهتر و كاملترش كنه.
    به نظرم فيفا 1-2 سال ديگه كلا LD رو برميداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام.تو فیفا 12 اصلا نمی تونم حرکات تکنیکی انجام بدم لطفا راهنمایی کنید؟تو فیفا 11 راحت می شد حرکات تکنیکی انجام داد

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

دوست عزیز قوی ترین تیم رو ورداشتی اینجوری میگی شما 10تا بازی پشت هم با یه تیم مثل رم بری موهات سفید میشه تا دفاع رو جم و جور بکنی !
    البته من خودم طرفدار دفاع تاکتیکال هستم چون کاملا حساب شده و منطقی هست و از روش تو پای حریف رفتن خیلی کارآمدتره ولی بحث من اینجاست که من خودم هم تو legacy به همین صورت دفاع میکنم ولی بعضی جاها باید محاجم حریف پرس شه که این روش تو tactical مکافاته ! شاید شما بهترین دفاع رو داشته باشی و راحت تر باشه کارت ولی باور کن با مدافعینی که تراز اول نیستن به مشکل خواهی خورد !
    آقا گفتي رم داغ دلمو تازه كردي. سال اول 8هشتم شدم ولي سال بعدش پسرفت كردمو 12 شدم و اخراجم كردن
    تنها حسني كه داشت اين بود كه تو سال آخر بازي توتي، آقاي گلش كردم

ميخوام 2-3 فصل با بارسا بازي كنم،وقتي بازي اومد دستم،برگردم با تيم هاي ضعيف تر بازي كنم

10. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض نحوه ي اضافه کردن فايلهاي صوتي در فيفا

محتوای مخفی: فارسی 

ابتدا در مدیا پلیر ویندوز چند آهنگ را انتخاب نموده و دکمه ی Save List را بفشارید
    و نامی برگزینید و باز دکمه ی Save List را بفشارید
    حال به فیفا دخول میکنیم و این مسیر را طی میکنیم
    Customise FiFA-My Music & Chants-Customise music & chants

باقیه راه روشن است میتوانید برای هر چیزی در فیفا آهنگی برگزینید
    برای مثال
    اول وارد My fifa میشوید و Arena & Menu را انتخاب و در این مکان با انتخاب پلی لیست خود مارا خوشحال میکنید

محتوای مخفی: ENGLISH 
    GO TO MEDIA PLAYER SELECT YOUR SONGS & AVAZ
    PRESS SAVE LIST AND CHOOSE A NAME
    GO TO FIFA
    AND THIS PATCH
    Customise FiFA-My Music & Chants-Customise music & chants
    ANOTHER WAY IS CLEAR
    GOOD LUCK

تهیه کننده محسن از اراک
    التماس دعا و دکمه ی تشکر

12. 7 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوستان . من اولین باریه که فیفا روی pc نصب کردم . یه مشکلی دارم که صفحه بازی رو کامل نشون نمیده . کسی می تونه راهنماییم کنه ؟ ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

به صفحه ی 206 بروید و از نحوه ي اضافه کردن فايلهاي صوتي در فيفا که گذاشتم دیدن فرمایید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by CRIS Joon CR7; 13-10-2011 at 13:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •