سرعت توی شهرستان خیلی بهتر از تهرانه
سرعت توی شهرستان خیلی بهتر از تهرانه
چه خوبیی داره؟ وقتی سرعتت مثلا 40 باشه خب 30 دقیقه دانلود کنی میشه 72000 کیلو بایت. اونوقت بقیه وقتو میخوای چیکار کنی؟ اصلا نمیتونی وبگردیم بکنی. با این حجم دانلود عملا سرعت بیمعنیه.
بزار یک مثال بزنم: قبلا من دانلود میکردم الان بیخیالشم. دلم خوش باشه میتونم 24 ساعته ان لاین باشم؟ یک برنامه دارم که یک کاری رو برام انجام میده و باید حنی الامکان 24 ساعته وصل باشه. مصرفش کمه همش 5-6 مگ در ساعت دریافت میکنه. وقتی راه میفته ابتدا 2-3 مگ باید دانلود کنه. یک حساب بکن 5.5 مگ دریافت +1 مگ ارسال ضربدر 12 ساعت +3 مگ میشه 75 مگ. یعنی حتی با این مقدار مصرف کم هم نصف ساعتها باید سیستمو خاموش کنم و متضرر شوم. یعنی عملا اینخدمات مثل اینکه بگن یک فیل رو تو کمد جا بده. وقتی مجبور باشی و خدمات دیگری نباشد باید چیکار کنی؟ فیله که قویه چیزیش نمیشه تو جر میخوری که میخوای بزور فشارش بدی تو کمد.
Last edited by mostafa1400; 02-01-2011 at 12:54.
دوستان سلام،مگه این 10 تومن برای یک ماهی که برای ایرانسل میدیم نامحدود نیست؟!
من نه می تونم adsl بگیرم و نه از وایمکس خوشم میاد.
می خوام از این مودم ها بگیرم که سیم کارت روش می خوره و ...
ولی قبلش باید تست کنم که همراه اول بهتره یا ایرانسل(تو منطقه ما)
آیا سرعتی که با موبایل خواهم داشت همون سرعتیه که با مودم دارم یا سرعت مودمم بیشتر می تونه بشه؟
gprs ایرانسل رو چطور میشه فعال کرد؟
ممنونم میشم راهنمایی کنید که این دایال آپ با سرعت 3kbyte/s دانلودش منو پیر کرده !
Last edited by ehsan-inventor; 01-01-2011 at 15:48.
سلام دوستان چند تا سوال دارم.
من با GPRS ایرانسل بین 1 تا 10 کیلوبایت دانلود کردم. PING هم متوسط روی 500 بود. حالا میخوام از این EDGE-MODEM ها بگیرم.
1.قبل از خرید میخواستم بدونم که سرعت این EDGE نسبت به GPRS چطوره؟ با چند دانلود میکنه؟
2.من استان زنجان هستم آیا EDGE تو این استان ساپورت میشه؟
3. یه مدل 3G مودم خوب معرفی کنید.
سلام ، ببین دوست عزیز EDGE در هر جایی که ایرانسل آنتن بده سیستمش وجود داره.
دو راه برای استفاده از اون وجود داره :
1- گوشی 2-مودم EDGE
که به نظر من اگه گوشیت EDGE کلاس 32 رو پشتیبانی کنه لزومی نداره بری مودم بخری
کلاس EDGE گوشیت توی جزئیات گوشیت اومده.
آقا یه سوال.وقتی این بسته های ایرانسل هست و میشه اینترنت گوشی را به لپتاپ یا کامپیوتر ربط داد دیگه چه دلیلی داره که از مودم EDGE استفاده بشه؟
شما دوباره تمدید کن که حجم 2 برابر شه دوستان مگه از نرخ isp خبر ندارن با 10 تومن چی میشه مگه مثلا شاتل 128 نامحدود رو 28 هزار میده اونوقت دوستان میخوان ایرانسل با 10تومن سرعت در حدد 200 خوردی کیلو بیتشو نامحدود بده؟!!!!!!!
اگه میتونی با موبایل تست کن یه وقت تو پاچت نره
واسه share کردن اینترنت بین چندتا سیستم - راحتی - سرعت و کیفیت بیشتر - عدم داشتن مشکلاتی مثل خالی شدن یا خراب شدن باطری و ....
با سیم کارت اعتباری ایرانسل هم میشه کانکت شد؟
کار خاصی برای فعال کردن edge باید انجام داد؟ یه بار دیگه می پرسم این که میگن نا محدوده واقعا نامحدوده؟(بسته یک ماهه نامحدود رو عرض میکنم...)
ممنونم
با هر نوع سيمكارتي ميشه وصل شد
خير كار خاصي نميخواد انجام بدي ،فقط گوشيت بايد ادج رو ساپورت كنه
بسته نامحدود هم ديگه وجود نداره و بجاش بسته هاي محدود گذاشته شده
ping ش تازگیا خوب شده
برا من شده 270
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)