تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 206 از 503 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام دوستم، چرا میزنی؟ مسیر درسته، نرمافزارایی که روی فیرم ور G900 نصب هستش خیلی کامل تر و بهتر از P1 هستش، من خودم P1 دارم، ولی برنامه های پورت شده مثل Notes و Flash Lite ، Tourch و اینا چیزاییه که برتری نرمافزاریشو نشون میده ولی همونطور که گفتم سلامتی روسا! خیالی نیست!!
    و البته دوربین 5mp رو یادم رفت که رابط نرمافزاری خیلی حرفه ای تر و امکاناتی مثل منظره یاب و ... رو داره، قیافشم خوشکلتره ولی من شخصا P1 رو ترجیح میدم، QWERTYشو به هیچی نمیفروشم، LCDشم بزرگتره.
    سلام . ببینین نمی خوام بحس کش بدم اولا من کوچیک شما هستم و اگه تایپم از لحاظ تندی اذیتتون کرده بنده شرمندم بذارین روی علاقه بیش از حد به این گوشی اما از لحاظ Programing بله دنیا رو به پیشرفته و با کارت سبزهای سونی بعید نیست بجای دوربین5 مگاپیکسلی 12 پیگسلی و ... بیاد به بازار این چیزا دیگه تعجب نداره!!

داره خودمونی میشه vartan.alive90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ترمینال!

پيش فرض

Hscsdو edge یعنی چی؟

"سيستم اسکن کننده کارت ويزيت" چیه؟(که پی 1داره)

سایت های فارسی در p1 درست نشون داده می شوند یا نه؟
    فایل های افیس فارسی برای خواندن و نوشتن ساپورت می شه؟ سرعت باز کردن فایل ها چه جوریه؟
    با برنامه pdf + میشه فایل های pdf با حجم مثلا 15 مگابایت را باز کرد؟سرعتش چجوریه شنیدم خیلی کنده تو باز کردن فایل pdf؟

توي مشخصات پي وان خوندم که منشي تلفن نداره.ميشه کاري کرد که داشته باشه؟

چطوري ميشه از پي وان به عنوان مودم وايرلس استفاده کرد؟(بايد برم مخابرات يا شرکتاي سرويس دهنده هاي اينترنت يا .....)

ببخشید اگه زیاد می پرسم

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

Hscsdو edge یعنی چی؟
    اولی سیستم مخابراتی مثل GSM هست که خیلی پر سرعت تر از اون هم هست.دومی یک راه ارتباط با اینترنت هست که سرعتش از GPRS بیشتره.

"سيستم اسکن کننده کارت ويزيت" چیه؟(که پی 1داره)
    وقتی برنامه رو باز کنید دوربین فعال میشه و شما میتونید از یک کارت ویزیت عکس بگیرید.اگر کارت ویزیت استاندارد باشه تمامی اطلاعاتش مثل اسم طرف شماره تلفن فاکس و غیره رو دستگاه تشخیص میده و ذخیره میکنه.چیزه جالبی هست.

سایت های فارسی در p1 درست نشون داده می شوند یا نه؟
    کاملا

فایل های افیس فارسی برای خواندن و نوشتن ساپورت می شه؟ سرعت باز کردن فایل ها چه جوریه؟
    با برنامه pdf + میشه فایل های pdf با حجم مثلا 15 مگابایت را باز کرد؟سرعتش چجوریه شنیدم خیلی کنده تو باز کردن فایل pdf؟
    همه رو به راحتی باز میکنه.مطمئنا هرچی حجمش بالاتر باشه دیرتر باز میشه.هم باز میکنه هم قابلیت ادیت داره.

توي مشخصات پي وان خوندم که منشي تلفن نداره.ميشه کاري کرد که داشته باشه؟
    فعلا براش موجود نیست.

چطوري ميشه از پي وان به عنوان مودم وايرلس استفاده کرد؟(بايد برم مخابرات يا شرکتاي سرويس دهنده هاي اينترنت يا .....)
    wifi داره.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ترمینال!

پيش فرض

اولی سیستم مخابراتی مثل GSM هست که خیلی پر سرعت تر از اون هم هست.دومی یک راه ارتباط با اینترنت هست که سرعتش از GPRS بیشتره.

وقتی برنامه رو باز کنید دوربین فعال میشه و شما میتونید از یک کارت ویزیت عکس بگیرید.اگر کارت ویزیت استاندارد باشه تمامی اطلاعاتش مثل اسم طرف شماره تلفن فاکس و غیره رو دستگاه تشخیص میده و ذخیره میکنه.چیزه جالبی هست.

کاملا

همه رو به راحتی باز میکنه.مطمئنا هرچی حجمش بالاتر باشه دیرتر باز میشه.هم باز میکنه هم قابلیت ادیت داره.

فعلا براش موجود نیست.

wifi داره.

ممنونم از پاسختون

به جواب یه سوالم نرسیدم----چطوری از پی وان به عنوان مودم وایرلس استفاده کنیم؟؟

پروفشنال carnation's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

پيش فرض

سلام

دوستان خبر های جدید چه خبر؟ اخرین قیمت چنده؟ خوبه؟ راضی هستین؟ الان چه مدلی خوبه بگیرم؟
    کسی جواب منو نمیده؟

راستی میشه به به مودم وایرلس خانگی وصل شد باهاش دیگه؟

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

کسی جواب منو نمیده؟

اصلا خودش وایر لس داره دوست عزیز

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

کسی جواب منو نمیده؟

بله میشه شما میتونید حتا به وسیله p1 از Adsl یا دیال آپ خانگی هم استفاده کنید که در این مورد باید بگم که نیاز به کارت وایرلس دارید بر روی سیستمتون

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

ممنونم از پاسختون

به جواب یه سوالم نرسیدم----چطوری از پی وان به عنوان مودم وایرلس استفاده کنیم؟؟

برای چه کاری ؟ می خواین از طریق گوشی بتونی با سیستم یا لپ تاپ آنلاین بشی؟ یه کم بیشتر توضیح بده اگه منظورت این باشه آره فکر کنم میشه اما من تنظیماتشو بلد نیستم یه جای دیدم می گردم اگه پیدا شد می ذارم براتون

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ترمینال!

پيش فرض

برای چه کاری ؟ می خواین از طریق گوشی بتونی با سیستم یا لپ تاپ آنلاین بشی؟ یه کم بیشتر توضیح بده اگه منظورت این باشه آره فکر کنم میشه اما من تنظیماتشو بلد نیستم یه جای دیدم می گردم اگه پیدا شد می ذارم براتون

هم از طریق گوشی هم از طریق پی سی
    اون وقت پولش چه جوریه؟(اصلا پولیه؟)

ممنونم

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

هم از طریق گوشی هم از طریق پی سی
    اون وقت پولش چه جوریه؟(اصلا پولیه؟)

ممنونم
    شما دوست عزیزم بجز ACC wireless که باید داشته باشی و کارت وایرلس شاید مودمی که به صورت جدا و تبدیل کابل های گوشی و به صورت مودم اکسترنال ( External ) وصل بشه به گوشی باید خریداری کنین ولی من حدس میزنم مودم اکسترنال لازم نباشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •