این نکته رو هم دقت کنید که بعضی از این قلمهای یدکی استاندارد نیستن و اون قسمت نوکشون مشکل داره و ممکمنه روی Lcd خط بندازه.
پس دقت کنید موقع خرید.
این نکته رو هم دقت کنید که بعضی از این قلمهای یدکی استاندارد نیستن و اون قسمت نوکشون مشکل داره و ممکمنه روی Lcd خط بندازه.
پس دقت کنید موقع خرید.
یه سوال؟
قلم P1 با قلم P990 فرق میکنه؟
ممنون.
به نظرم یک مقدار بزرگتر هست.آره.تا حدودی فرق میکنه.
سلام .آره قسمت بالای قلم p990 بزرگتره نصبت به p1i و اصلا امکان نداره جایگزین کنیمو این یکی از اختلافات این 2 گوشیست
![]()
G900 انگار بهتره از P1، ولی همه چیزاش به زودی پورت میشه، سلامتی روسا!! هیپ هیپ!!!
کی گفته بهتره؟!!!! دوست عزیزاینجا کلوپ p1 فکر کنم مسیر اشتباهی اومدی اولا بحس این حرفا نیست دوما هر گوشی خوبی و بدیهای خودشو داره و هر روزم شرکت سونی اریکسون 1 مدل میاره توی بازار
و برند های جدید با ماقبل خودشون زمین تا آسمون فرق می کنند.
![]()
همونطور که دوستتون گفت این دوربین دارای اتوفوکوس هستش کاملا طبیعی است که فاصله کانونی رو تنظیم بکنه و پشت سر مات باشه
سلام دوستم، چرا میزنی؟ مسیر درسته، نرمافزارایی که روی فیرم ور G900 نصب هستش خیلی کامل تر و بهتر از P1 هستش، من خودم P1 دارم، ولی برنامه های پورت شده مثل Notes و Flash Lite ، Tourch و اینا چیزاییه که برتری نرمافزاریشو نشون میده ولی همونطور که گفتم سلامتی روسا! خیالی نیست!!
و البته دوربین 5mp رو یادم رفت که رابط نرمافزاری خیلی حرفه ای تر و امکاناتی مثل منظره یاب و ... رو داره، قیافشم خوشکلتره ولی من شخصا P1 رو ترجیح میدم، QWERTYشو به هیچی نمیفروشم، LCDشم بزرگتره.
قیمت الانش چنده؟اصلی هاشون چه جوریند؟
از معایب این گوشی بیشتر بگید.
اگه روش واکمن3 نصب بشه کیفیت صداش آیا بهتر میشه؟
با هک کردن صدا نمیشه کیفیتش رو بالاتر برد؟
توی هندسفری آیا به دبلیو810 یا 850 میرسه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)