تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 204 از 461 اولاول ... 104154194200201202203204205206207208214254304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

با سلام

اقایون ( خانوما ! )

کسی اهنگهای بازی رو استخراج نکرده برامون به آپه ( آپ کنه )

سپــــــــاسگذارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sarukhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

در رابطه با سوتی فیفا در کریر کسی نظری نداشت؟
    بازکن قرضی رو میتونیم با فسخ قرار داد و صفر بودن پول هفتگی و بدون هیچ پولی برگردونیم و کلی استفاده کنیم!
    فکر کنید یک بازیکن بزرگ رو قرض میدین و 300000 دلار به دستمزد هفتگیتون اضافه میشه با خرج یا تبدیل 300000 دلار میتونید دوباره بازیکن رو برگردونید درحالیکه اگر 300000 دلارو خرج نکنید و بازیکن رو برگردونید پولتون صفر میشه وکسر میکنه ولی اگر 300000 دلارو خرج کرده باشید بازیکن رو میتونید مجانی به تیم برگردونید پولتون حتی منفی هم نمیشه
    چه ضد حالیه این باگ مسخره
    یه باگ توی فیفا ۱۱ بخش مربی گری هست که می تونی پولت رو بی نهایت کنی، نمی دونم توی فیفا ۱۲ درستش کردن یا نه ولی از این باگ ها استفاده نکنی بهتره چون بازی غیر واقعی میشه و لذتش رو از دست می ده.

3. این کاربر از sarukhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

پارسال چه مشکلی بود؟ اپدیت از خود بازی که باید ارجینال باشه
    والا پارسال هم همین باگ تو بخش کریر بود ...ولی با آپدیت کردن مشکل بازی حل میشد...
    ایکس باکس رو عرض میکنم ...

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این قسمت دروازبانیش خیلی حال میده اولین نمره 10 او رو با VP رو همین پست بدست آوردم با اینکه 1 بر صفر تیم باخت اما اوقدر نجات دادم دروازه رو در طول 90 دقیقه که 10 شد نمره ام
    توی لایو میبینی یه دروازبانی می کنن بعضیا که امکان گل زدن بهشون صفر میشه دارم سعی می کنم تا می تونم حرفه ای بشم درجه تکمیل اکامپلیشمنتام روی 88 درصد هست تعدادی اکامپلیشمنت دفاع و دروازبانی مونده اینا هم که اوکی بشن میشه 100 درصد انشالله

6. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

من با کریر فیفا این زندگی سگی رو میگذرونم
    کریر جایی برای محک زدن خودمون و مقایسه با دیگران پس بهتره همه چیز درست باشه با این باگ میشه تمام ستارگان فیفارو تو یه تیم جمع کرد

پارسال چه مشکلی بود؟ اپدیت از خود بازی که باید ارجینال باشه
    خب همه ي ستاره هارو جمع كن حالشو ببر

رئال با 3-5-2 عجب تیمی میشه
    ولی حیف که هافبکهای کناریش سریع خسته میشن

راستی توی حالت Legacy با دکمه شوت واسه بازیکن مزاحمت ایجاد میشه؟!
    من فقط با رئال بازي مي كنم تيم هارو مي تركونم

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

این قسمت دروازبانیش خیلی حال میده اولین نمره 10 او رو با VP رو همین پست بدست آوردم با اینکه 1 بر صفر تیم باخت اما اوقدر نجات دادم دروازه رو در طول 90 دقیقه که 10 شد نمره ام
    توی لایو میبینی یه دروازبانی می کنن بعضیا که امکان گل زدن بهشون صفر میشه دارم سعی می کنم تا می تونم حرفه ای بشم درجه تکمیل اکامپلیشمنتام روی 88 درصد هست تعدادی اکامپلیشمنت دفاع و دروازبانی مونده اینا هم که اوکی بشن میشه 100 درصد انشالله
    چجوری دروازه بانی میکنی . من دروازه بانیم عالیه ولی یه باگ خفن توی این فیفا هست که خیلی ها ازش مینالن و کلا بخش دروازه بانی رو بیخیال شدن مثل خود من .
    اونم اینه که توی بازی با VP معمولی (یعنی غیر دروازه بان) یه تاثیر (نمره) منفی تو بازی هست اونم اینه که اگه تیم ما صاحب توپ باشه و توپ برای مدت زیادی به بازیکن نرسه (به پاش نخوره) ازش 0.1 امتیاز کم میشه و هر 15 ثانیه (توی بازی 10 دقیقه ای) تقریبا این عمل تکرار میشه .
    از طرف خود EA هم که مسئولش تو فروم EA صحبت میکرد این قانونش تایید شده که یعنی باگ نیست .

اما مشکل کجاست ؟ مشکل اینجاست که واسه دروازه بان هم همین الگوریتم رو به کار بردن که از قول فن های فیفا و مخصوصا VP هایی که دروازه بان هستند این باگ کاملا یه کار احمقانه و ناشیانه از طرف سازندگان فیفا بوده
    که اگه دقت کنید میبینید چرا احمقانه حساب میشه و کاملا میشه گفت بخش Career با دروازه بان رو باید بیخیال شد چون تمام کسایی که از این باگ مینالیدند میگفتند تو اکثر بازی ها حتی روی legendary به دلیل بازی خوب تیمشون که cpu اون رو کنترل میکنه توپ بیشتر مواقع دست تیم خودیه و کمتر جلوی دروازه خودی میاد و به همین دلیل امتیاز دروازه بان حول و حوش 3.0 یا 4.0 در انتهای بازی است در حالی که بقیه بازیکنهای تیم امتیازی تقریبا 6 یا 7 دارن که اصلا غیر منطقی میاد .
    به دلیل همین باگ تو Career بعد از چند بازی مدیر باشگاه بهتون پیغام میده که به دلیل بازی ضعیف شما در چند بازی اخیر (حالا خوبه که تیم مثلا حتی گل هم نخورده و تمام بازیهاشو برده) مجبوری بری رو نیمکت ذخیره ها و ممکنه حتی تا پایان فصل بازی زیادی نکنید و حتی هیچ تیمی شما رو نخره و افسرده بشید

حالا کی همچین Career ای رو دوست داره . البته این پست هدفش این بود که کسی طرف Be A Goalkeeper توی Career نره .
    نکته : این باگ توی حالت بازی معمولی وجود نداره و فقط توی Career .

----------------------------------------------------------------------------------------------

یه چیز دیگه بچه ها راجع به پنالتی : موقع پنالتی زدن دکمه LT رو بزنید تا Crosshair واسه شوتتون نمایش داده بشه که به صورت پیش فرض hidden هست . با این نشونه روی دروازه دیگه پنالتی زدن مثل اب خوردن میشه .
    Last edited by Gregar; 12-10-2011 at 22:33.

9. 5 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

عجب باگ مسخره اي هست خب چرا برطرفش نمي كنند ؟

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من با لاتسيو بازي مكنم من و الان بعد از ٢٠ هفته ١٠ هم هستم.با بارسا و مادريد بازي كردن كه كاري نداره.

داره خودمونی میشه BM663's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    TEHRAN CITY

پيش فرض

سلام من خیلی وقته فیفا بازی نکردم از فیفا 10 به بعد

دکمه ها عوض شدن میشه کمک کنید که من بتونم جاشونو مثل قبل کنم اصلا پیدا نکردم که کجا داره
    رو کیبرد ها
    اصلا فیفا واسه اینه که با دسته بلد نیستم بازی کنم

لطفا بگید که مثلا کدوم دکمه برای کدوم کاره انگاری همش عوض شده
    نیم ساعت دنبال سرعت بودم که آخرم پیدا نکردم
    Last edited by BM663; 13-10-2011 at 00:42.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessi19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    بــوشـــهــر

پيش فرض

من هم با والنسیا بازی میکنم .. یه فصل کامل بازی کردم : توی لیگ دوم (بارسا اول. و رئال سوم) شدم و جام حذفی اول ()
    والنسیا لیگ قبل سهمیه لیگ قهرمانان گرفت . چرا وقتی که من لیگ رو شروع کردم والنسیا تور لیگ قهرمانان نبود ؟؟!؟
    +
    چنتا دفاع جوون خوب معرفی کنید که قیمت بیشتر از 25.000.000$ نباشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •