دوستان یکی میتونه بی زحمت تنظیمات پیش فرض حالت پاس و شوت و.. (semi ,assisted ) خود بازی رو بگه؟؟ اون قدر دستکاری کردم نفهمیدم تنظیمات اصلی کدوما بودن !
دوستان یکی میتونه بی زحمت تنظیمات پیش فرض حالت پاس و شوت و.. (semi ,assisted ) خود بازی رو بگه؟؟ اون قدر دستکاری کردم نفهمیدم تنظیمات اصلی کدوما بودن !
منم گذاشتم روی lagacy بازی برام لذت بخش تر شد ولی اون tactical defending هم لذت خودش رو داره . مخصوصا این timing ها واسه دفاع و حمله . یا همون تکل هایی که به صورت دستی بزنی حالی میده .
ولی واقعا میره رو اعصابت وقتی به خاطر یه سوتی توی کنترل کردن بازیکن یا یه لحظه Change player اشتباه که خود cpu واست انجام میده و بدترین حالت رو در نظر میگیره بازیکن حریف کافیه ازت رد شه دیگه تمومه و خودتم بکشی بهش نمیرسی و تک به تک هم که%100 گله . و بعد از اون چنان دفاعی بازی میکنه که محاله گل بزنی و باختت حتمیه ولی کلا توی legacy بازی Balance هستش .
اگه میخوای به تنظیمات پیشفرض برسی برو تو
my Documents\FIFA 12
و فایل buttonDataSetup.ini را پاک کن!!
ممنون دوست عزیز ولی من فیفا رو رو ps3 میزنم .. البته فکر کنم همشون به جز Cross Assistance روی assisted بود .
(دوستانی که به حالت پیش فرض دست نزدن لطفا یه نگاهی بندازن ببینن درسته) بازم ممنون....
همين كه گفتي درسته
فقط Cross روي Semi هست و بقيش همه Assisted.
خب یه پروفایل دیگه بساز و با اون برو ببین تنظیمات اولیش چیه!!!
دوستان هیچ روشی نیست که توی بازی خود CPU برامون ترکیب درست کنه و تعویضها رو انجام بده؟
یعنی ما فقط بازی کنیم ترکیب و این چیزها بر عهده ی CPU باشه
Career تنها با یه بازیکن رو شروع کن تیم همش دست cpu است و تو فقط یه بازیکن رو کنترل میکنی ولی بخوای همش رو کنترل کنی نمیشه .
توی Career رو میدونم
میخواستم ببینم همین کار رو نمیشه برای بازیهای معمولی کرد؟
رئال با 3-5-2 عجب تیمی میشه
ولی حیف که هافبکهای کناریش سریع خسته میشن
راستی توی حالت Legacy با دکمه شوت واسه بازیکن مزاحمت ایجاد میشه؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)