تمام عشق بازي به شيوه دفاع جديده
نه بابا همه دارن انتقاد میکنن اون وقت تو
ایشالله نسخه بعدی
یه نظر سنجی بزاری بالای هفتاد درصد از تاکتیکال دفندینگ خوششون نمیاد![]()
در رابطه با سوتی فیفا در کریر کسی نظری نداشت؟
بازکن قرضی رو میتونیم با فسخ قرار داد و صفر بودن پول هفتگی و بدون هیچ پولی برگردونیم و کلی استفاده کنیم!
فکر کنید یک بازیکن بزرگ رو قرض میدین و 300000 دلار به دستمزد هفتگیتون اضافه میشه با خرج یا تبدیل 300000 دلار میتونید دوباره بازیکن رو برگردونید درحالیکه اگر 300000 دلارو خرج نکنید و بازیکن رو برگردونید پولتون صفر میشه وکسر میکنه ولی اگر 300000 دلارو خرج کرده باشید بازیکن رو میتونید مجانی به تیم برگردونید پولتون حتی منفی هم نمیشه
چه ضد حالیه این باگ مسخره
Last edited by SevenCity; 11-10-2011 at 23:35.
فک کنم آپدیت کنی مثل پارسال درست بشه...
خيلي خوشالم كه تونستم با لتسيو تو هفته ي نوزدهم ميلانو ببرم
---------- Post added at 02:27 AM ---------- Previous post was at 02:26 AM ----------
تاكتيكال دفندينك timing يا زمان سنجي بالا مخاد
من با کریر فیفا این زندگی سگی رو میگذرونم
کریر جایی برای محک زدن خودمون و مقایسه با دیگران پس بهتره همه چیز درست باشه با این باگ میشه تمام ستارگان فیفارو تو یه تیم جمع کرد
پارسال چه مشکلی بود؟ اپدیت از خود بازی که باید ارجینال باشه
من از همین پروفشنال شروع کردم ولی باز خیلی سخته اصلا دیوانه میکنه آدمو . البته تونستم ببرما مثلا با میلان 2-0 بارسا رو بردم اما 4 دستم بهش باخته بودم
بدیش اینه که semi هم خیلی آسونه و راحت همه بازیهارو میتونی ببری اصلا حال نمیده .
یادش بخیر تو فیفا 11 لیجندری رو با گلهای بالا له میکردیم .
کاملا موافقم اگه یاد بگیری خیلی حال میده
البته در اینکه کار زیاد داره حرفی نیست و بعضی مواقع که یه سری بازیکن کپک مثله مارادونا دریبل میزنن اعصاب ادم خورد میشه ولی در کل خیلی حال میده و من راضی هستم.
سلام دوست عزیز
من از اینجا دانلود کردم که هیچ مشکلی نداره
18 تا پارت 400MB:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم: 7.3Gکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسوورد:
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by esi222; 12-10-2011 at 11:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)