سلام ما خواستیم با همراه اول هم یه تستی کنیم
من با ایرانسل مثل هولو وصل میشم ولی همراه اول میزارم تو کامپیوتر ارور 734 میده و تو گوشی مینویسه
subscribe to packet data first
کمک
دکل همراه اول تا من کم تر از 200 متر فاصله داره ولی gprs میده!
من با ایرانسل مثل هولو وصل میشم ولی همراه اول میزارم تو کامپیوتر ارور 734 میده و تو گوشی مینویسه
کمک
دکل همراه اول تا من کم تر از 200 متر فاصله داره ولی gprs میده!
gprs همراه اول هنوز تو مرکز استانهاست ایرانسل که ادج میده امیدوارم که قیمتاش رو کاهش بده
آقا من ايرانسل دارم ! با گوشي K810 ! ميشه كلي بگيد بايد چيكار كنم تا وصل شم ؟ اصلا سر در نميارم چي به چيه ! ممنون ميشم بطور كلي راهنمايي كنيد ! منتظرم بسيار !![]()
سلام
در صورتیکه هم گوشی و هم لپتاپ قابلیت wifi داشته باشن میشه از گوشی بعنوان مودم استفاده کرد؟در این صورت و برای استفاده در دراز مدت ممکنه مثل استفاده کابلی به باطری و قسمتهایی از گوشی خساراتی وارد بشه؟در این مورد گوشی جت سامسونگ و لپتاپ سونی رو مدنظر قرار بدید.
Last edited by mohammad_87; 27-12-2010 at 23:13.
سلام دوستان ، سرعت برای من از 4k بالاتر نمیره در صورتیکه هم آنتن فوله و هم EDGE را سابورت میکنه . به نظر شما مشکل چی میتونه باشه با گوشی 5233a که استفاده میکردم همین بود سرعتش و حالا هم که ا ج مودم dlink-156 گرفتم میبینم هیچ فرقی نکرده ...
شما حتما با ایرانسل تماس بگیر مشکلت رو بگو !!!
راستی بچه ها کدوم مدل لپ تاپ ها سیم کارت میخوره؟>
سلام دوست عزیز ، تماس گرفتم طرف یک طوری با هیجان میگفت ایرانسل داره کاری میکنه ا د ج را رو انتها راه بندازه
میگفت شما صبر کن اگه راه افتاد سرعت شما هم افزایش بیدا میکنه . بهش گفتم مرد مومن 5 ماهه که برای من سابورت میکنه ، بعدش گفت حتما کامل بوشش داده نشده باید صبر کنی .....
راستی یکی از دوستان با نام کاربری Milad99 از این لب تابها داره اگه اشتباه نکنم از محصولات فوجیتسو-زیمنس
وقتی طرح نامحدودش را برداشتند دیگه به درد نمیخوره!َشما الان از چی استفاده میکنید؟
اگه میتونی برو تو خط همراه اول
همچنان نامحدوده
شما یه کابل یا bluetooth ردیف کن بعد بعد نرم افزار sc pc suite رو تهیه یا دانلود کن اینم لینکش
بعد از اتصال گوشی با کامپیوتر تو نرم افزار دنبال connect to internet باش اگه از بلوتوث استفاده کنی میتونی بهترین جای اتاق که بیشترین سرعت یا انتن دهی رو داره انتخاب کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من قبلا که از gprs استفاده می کردن به دلیل کندی سرعت روزی 10 12 ساعت با گوشی وصل بودن با رابط bluetooth مشکلی هم نبود
مشتی وقتی دیدی با گوشی سرعت خوب نیست چرا پولتو ریختی تو جوب
بابا این اپراتورا که هیچی بارشو نیست
همراه اول اول با اون سرعت نجومیمیگن همراه اول واسه تامین این سرعت احتمالا یکی از شاهراه های اینترنت اجاره کرده
نامردا یکی به من جواب بده
کمک
دکل همراه اول تا من کم تر از 200 متر فاصله داره ولی gprs میده!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)