تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 200 از 461 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من همیشه لجندری بازی میکنم
    در کل لجندری این نسخه فیفا بهترینه
    من برخلاف دوستان معتقدم CPU با تاکتیک و پاسکاری توپ رو بهتون نمیده
    اگر CPU غیرمنطقی بود بطور مثال نمیشد توپ رو از بازیکنها گرفت ولی اینطور نیست
    CPU بسیار فعاله و هر لحظه در حال عوض کردن تاکتیکه ما یوزرها فقط با ترکیب دیفالت بازی میکنیم
    خب چه انتظاری داریم یک حریف تنبل که ما باشیم نباید شکست بخوریم در مقابل حریف فعال که هر لحظه در حال عوض کردنه تاکتیکه؟
    تا حالا دقت کردین وقتی CPU عقبه چه فشاری میاره در حمله و چقدر مدافعانش کم میشن و همه تو حمله شرکت میکنند
    من 18 جدول بودم اما فکر کنم حدود 10 ..11 تا ترکیب ساختم بارها تاکتیک عوض کردم (حتی هنگام بازی) از بازیکنها در جاهای اصلی خودشون استفاده کردم منظورم این نیست که CB رو در دفاع قرار دادم جایی که به اسپید بازیکنها نیاز داشتم او بازیکن رو با هر پستی که داشت اونجا استفاده میکردم الات در 15 بازی اخیر 9 برد دارم و 5 شکست و 1 تساوی و در رده سوم جدولم
    فصل قبل هم سقوط کرده بودم و اخراج شدم
    به نظر من این نسخه فیفا بهترینه
    کاملا با این صحبت شما موافقم تعویض کردن سیستم تو بازی فوق العاده تاثیر گذاره من این کار رو تو fifa 11 خیلی انجام میدادم مثلا وقتی دو سه تا بازی نتیجه نمیگرفتم سیستم رو عوض میکردم و نتیجه میگرفتم.

2. این کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

محتوای مخفی: CR 
    آقا پس این PATCH هایی که گذاشتن چیه?
    یکی دانلود کنه بیاد خبر بده
    با نظر دوستمون که گفته CPU میکشه زیرش میرسه به یار خودش کاملا موافقم یه بازی حواسم بود بالای 90 درصد رسید به یار خودش
    خیلی این حرکتش بیخوده
    این باعث میشه که اصلا احساس نکنی که توپ
    کامل دستته
    Last edited by CRIS Joon CR7; 11-10-2011 at 10:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

خوب بنظرم اصلا حالت دفایی به شکل Tactical به درد نمی خوره. یعنی یه جورایی مسخرس. چون اینجوری راحت به بازیکن فرصته فکر کردنو میده و توو فوتبال واقعی حرفه ای تر هستش. بعدشم همه ی دفاعها که نمیرن کناره بازیکنو فقط اونو همراهی کنن. دفاع باید سریع توپو از بازیکن بگیره تا فرصته کاریو بازیکن نداشته باشه. مثلا تو بازیه بارسا - ریال (تو واقعیت) اگه دقت کرده باشید تا توپ دسته رونالدو می رسه دنی الوز سریع میاد توپشو می زنه و اصلا اجازه نمی ده کاری کنه. این یه دفاعه حرفه ایه. در کل به نظرم رو Tactical بازی نکنید چون همه ی مدافع ها یکجور دفاع می کنن و این کاملا غیر واقعیه.

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یاران فیفاباز!
    آیا این یه باگه تو کریر؟
    میدونید که وقتی بازیکن قرضیمون رو میخوایم برگردونیم به تیم یه مقدار کم فسخ قرار دارد میگیرند این مربوط میشه به پولی که تو Transfer budget داریم و به مقدار حقوق هفتگی wage budget همون بازیکن ازمون کم میشه تا اینجای کار که همه چیز اوکی هست!
    حالا اگر ما wage budget نداشته باشیم و صفر باشه باز هم میتونیم بازیکن رو برگردونیم فقط همون مقدار فسخ قرار داد ازمون کم میشه
    با این حساب اگر این یه باگ بزرگ باشه براحتی میشه بازیکنهای بزرگ رو قرض داد و وقتی هم قرض میدیم به حقوق هفتگیمون زیاد میشه و حالا میتونیم حقوق هفتگی رو خرج کنیم و روز بعد ترنسفر دوباره بازیکن بزرگمون رو برگردونیم!!!! به همین راحتی میشه پولدار شد!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

یه نکته جالب الان کشفش کردم
    هنگام شادی گل دیدید سریع لطفشون فوران میکنه میگیرنتون سفت... بابا در آغوش میگیرنتون
    میشه بازدن سریع و پشت سر هم دکمه ی RB یا R2 یا اونی که باهاش شوت های فنی میزنیم به اصطلاح Finnense shot
    ناز کرد و با دست پسشون بزنیم و راحت به شادی گلمون بپردازیم
    تشکر یادتون نره

7. 7 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

گرافیک بازی وحشتانک خوب شده!!! یعنی من یه چیزی میگم ، شما یه چیزی میشنوید!! اگر می خواید کاملا درک کنید گرافیک فیفا 12 رو ، کنسولتون رو با کابل HDMI به یه تلویزیون 40 اینچ وصل کنید، اونوقت میفهمید که EA امسال چه کرده!! من وقتی بازیکنا رو میدیدم ، دسته رو میزاشتم رو زمین ، فقط نگاه می کردمشون!!! میزان توجه به جزئیات صورت بازیکنا معرکه است!!

9. این کاربر از Marshall_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان من يك آماتور هستم كه قبلا فقط پي اس بازي مي كردم اما جديدا ميخوام كلا فيفا بازي كنم .ديشب وقتي بازي ميكردم وقتي به عنوان مدافع بودم اصلا نميتونستم سرعت بگيرم و مهاجم از كنارم گوله ميكرد و ميرفت چطور بايد پا به پاي حريف بدوم حداقل اينقد فاصله نگيره

پروفشنال rouzbeh_ziafati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من فیفا 11 رو گرفتم همه چی عالی بود الا یه چیز ، اونم صدای هیجان تماشاچیا بود وقتی که موقعیت خطرناکی روی دروازه ها اتفاق می افتاد ، اگر دقت کرده باشید وقتی موقعیت خطرناکی بوجود می اومد تا انتهای قضیه تماشاچیا هیچ عکس العملی نشون نمی دادند و وقتی توپ گل میشد یا شوت زده می شد و توسط دروازه بان دفع میشد تازه تماشاچیا صداشون در میومد
    توی فیفا 12 این قضیه چطوره؟لطفا دوستانی که بازی کردند راهنمایی کنند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یه نکته جالب الان کشفش کردم
    هنگام شادی گل دیدید سریع لطفشون فوران میکنه میگیرنتون سفت... بابا در آغوش میگیرنتون
    میشه بازدن سریع و پشت سر هم دکمه ی RB یا R2 یا اونی که باهاش شوت های فنی میزنیم به اصطلاح Finnense shot
    ناز کرد و با دست پسشون بزنیم و راحت به شادی گلمون بپردازیم
    تشکر یادتون نره
    راست میگی ؟ چه باحال . کلا این خوشحالی های بعد گل خیلی بهتر از 11 شده .

13. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.
    من تا حالا فیفا بازی نکردم ولی مثل اینکه در حال حاضر خیلی جلوتر از pes هست.
    حالا میخوام برم فیفا رو بگیرم اما قبلش چند تا سوال داشتم , ممنون میشم جواب بدید.
    توی فیفا هم میشه مثل PES بازیکن بسازیو بخریش؟
    تیمی رو که ساختیو میشه توی بازی 2 نفره بیاریش؟(تو pes 2012 دیگه نمیشه)
    گیم پلیش باpes خیلی متفاوته؟(یعنی خیلی باید تمرین کنم تا یاد بگیرم)
    و آخر اینکه نسخه 2012 فرقی بین کنسول با PC هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •