ک 800 ادج نیست و محدودیت سرعت داره
یک گوشی ارزون ادج دار بخر از سایت جی اس ام ارنا
ک 800 ادج نیست و محدودیت سرعت داره
یک گوشی ارزون ادج دار بخر از سایت جی اس ام ارنا
بله همه نرم افزار های پ روکسی و وی/پی/ان عمل میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم یه روزه 200 مگ گرفتم ولی نوشته بود میتونید یه هفته ای مصرف کنید ...من یک بسته 200 مگابایتی گرفتم 3 روز ازش استفاده کردم البته مجبور شدم دانلود نکنم و اینترنت رو هم هدفمندی کنم.مثل اینکه محدودیت زمانی وجود نداره نظر شما چیه؟
سلام
دوست عزيز ايرانسا نگفته كي ممكنه بسته هاي نامحدود رو مجدادا راه بندازه ؟
اخه شديدا بهشون نياز داريم
شما حدس ميزني مجدادا راه بندازه يا نه ؟ نظر خودتون رو بگيد
برای من که همچین اتفاقی نیفتاد. الانم صفر شده
به جناب اطلاعات واصله بفرمایید که این اطلاعاتشون مربوط به یک سال پیشه!!!
شرکت اتصالات امارات یک سال پیش بود که قرار بود اپراتور سوم رو راه اندازی کنه اما یهو زد زیر همه چیز و رفت!
الان هم سازمان تامین اجتماعی شده مسئول راه اندازی اپراتور سوم!!
و معلوم هم نیست که یه شرکت ایرانی کی بتونه فعالیتش رو شروع کنه اونم تو این اوضاع اونم یه سازمان دولتی.
ولی همه باید امید داشته باشیم!
تا شقایق هست کی می ره سراغ نیلوفر؟!
اگه امید هم نداشته باشیم اما زندگی باید کرد! بالاخره باید یه جوری زندگی کرد زندگی هم که بدون اینترنت برای ماها غیرممکنه.
جدا این طوریهجون میده واسه چتر ها و موبایل بازا
---------- Post added at 08:47 AM ---------- Previous post was at 08:46 AM ----------
بابا بورو از mostafa1400 بگیر تازه 20% هم تخفیف میده
---------- Post added at 08:51 AM ---------- Previous post was at 08:47 AM ----------
اگه همراه اول یه تکوننی به کیفیتش نده یا اپراتور سوم نیاد دور بر داره نامحدود یه تبلیغی واسه ایرانسل بود که تموم شده شما میتونین دانلود کنین حجم تموم کردین دوباره تمدید کنین همین![]()
Last edited by tik2tak; 27-12-2010 at 08:54.
سلام،
شما به این پست مراجعه کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من دیشب سرعت دانلودم 25 -30 kb شده بود هیچ وقت اینجوری نبوده فکر کنم سرعت افزایش دادن قبلا 15 تا 20 kb بوده....![]()
سرعت زياد نشده ؛ يوزر ها كم شدن.سلام دوستان من دیشب سرعت دانلودم 25 -30 kb شده بود هیچ وقت اینجوری نبوده فکر کنم سرعت افزایش دادن قبلا 15 تا 20 kb بوده
سرعت دانلود در بهترين شرايط 40 هست.
سلام
کسی مودم d- link داره؟ من میخوام یکی بگیرم فروشنده گفت اگه 3g ساپورت کنه دیگه voice ساپورت نیست. زیمنس و HSDPA هم جای دیگه دیدم voice ساپورت بود .قیمتشون هم تقریبا یکیه.
به نظر شما چی کار کنم؟
Thanx
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)