چرا واسه Transfer این راند قابلیت Wild Card غیرفعاله؟
ویرایش: یافتم! فعاله!
چرا واسه Transfer این راند قابلیت Wild Card غیرفعاله؟
ویرایش: یافتم! فعاله!
Last edited by Masoud-Susa; 04-07-2016 at 17:09.
نتیجه گیری های گاها غیر قابل پیشی بینی در این تورنومنت کار فانتزی رو هم سخت کرد . الان هم اختلاف به قول دوستمون در اتخاب کاپیتان هست و اینکه شانس یار کی باشه و تا یار که را خواهد
نکته دیگه اینکه احتمالا کلین شیت در نیمه نهایی برای یک تیم با توجه به تیمهای باقی مونده پایین به نظر می رسه .
بچه های تیم FC Taro هم کماکان امید به کسب عنوان قهرمانی دارند هر چند که تلفات زیادی دادند : دی
خب میبینم که با اینکه تمام بازیها رو دیدید و میتونستید کاپیتانتون رو حین هر راند عوض بکنید و تعویض انجام بدید، تیم صدرنشین فقط 30 امتیاز از منی که سرمربی پادگانی بودم بیشتر داره.![]()
این هفته بازی فرانسه و آلمان کار انتخاب بازیکن رو سخت کرده، اما مطمئنم حتی طرفدارهای آلمان هم از ستارههای فرانسوی توی ترکیب تیمشون نمیگذرن.![]()
امسال اصلا نمیشه فوتبال را پیش بینی کرد کی فکرش و میکرد فرانسه 5 تا گل بزنه یا ولز 3 تا گل به بلژیک بزنه
کاپیتان رونالدو و بازیکناش گل کاشتنو امتیازا رو پارو کردن ...
![]()
نازی ها خراب کردنحال و روز من بعد از حذف آلمان
کدام دوستان 6 بازیکن آلمانی داشتن ؟؟؟![]()
Last edited by EhsanCPU; 08-07-2016 at 00:47.
حیف من فکر کردم اینجا مث ورزش 3 قوانینش !! دور اول بازیا 23 امتیاز بیشتر نگرفتم دور دومم وایلد کارتو نمیدونستم 24 تا منفی امتیاز خوردم ،
یه 50 امتیاز از دست دادم اینجوری ، اول میشدم![]()
فرانسوی ها همگی 1 امتیاز گرفتنداغون ترین بازیشون رو انجام دادن
حیف په په 6 امتیازی و پاتریسیوی 8 امتیازی که رو نیمکت بودن و بازیشون ندادم ...![]()
خب خسته نباشید می گم به همه ی دوستان فانتزی باز. ما هم بعد از پرسه زدن در رده های پنجم شیشم از نیمه نهایی بازی پرتغال-ولز بار خودمونو بستیم و به فیض قهرمانی لیگ P30 نایل گشتیم. نا گفته نماند چیزی از ارزش های شما هم کم نمیشه.
مدال ما رو بدید می خوایم بریم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)