بچه گانه ، احساساتی و خنده دار !
توصیه میکنم به جای شبکه سوم سیما و شبکه ی ورزش و با گزارش چند گزارشگر متعصب ، بازی ها را از کانال های خارجی مشاهده کنید ! که اینطوری جو گیر و احساساتی نشوید .
آلمان مثل هر تیم دیگری میتونه ببازه ، فوتبال همینه ! بهترین هم که باشی همیشه موفق نخواهی شد !
به هیچ عنوان به آلمان تعصب ندارم چون ایرانی هستم و ایرانی هم میمیرم !
خب ، یک نفر دوست داره اسطوره هاش را از بین فوتبالیست ها انتخاب کنه ، به هر کسی هم لقب اسطوره بده !
بنده اینطوری نیستم . اسطوره های من مولانا ، سعدی و حافظ ، عطار و نظامی گنجوی هستند .
اسطوره ی من شاهنامه فردوسی هست ، گلستان و بوستان سعدی هست ، مخزن الاسرار نظامی هست ...
اسطوره های من چیزهایی هست که صدا و سیما از بردن اسمشون هراس داره ، سالروز مرگشون را هم نمیگه !
اسطوره های من کسانی بودند که ملت خیلی مثلا با فرهنگ ما دو بیت شعر ازشون بلد نیستند .
همون ملتی که در فضای مجازی دم از فرهنگ و تاریخ و دانش میزنند اما زباله هاشون را میریزن توی جوب ، بعد فیلم میگیرند و شبکه ی من و تو نمایش میدهند !
اسطوره ی من فرهاد مجیدی نیست که تصویرش را بزارم در امضام !
من بخواهم اسطوره انتخاب کنم ، فوتبالیست ها آخرینشون هم نیستند .
در نتیجه ، اسطوره های من بازیکنان تیم ملی آلمان نیستند ! بین دوست داشتن تا اسطوره دانستن تفاوت از زمین تا آسمان است .
--------------------------------------
خب ! حالا میاییم سراغ فرمایشات احساسی شما !
مشکل ؟ یعنی واقعا فکر کردی بردن یا باختن یک تیم مشکل یک نفر آدم عاقل میتونه باشه ؟
جنتلمن ؟! این جنتلمن و بزرگتری که نمیتونه روی اخلاق هم تیمی هاش تاثیر بگذاره به دو ریال سیاه نمی ارزه عزیزم .
کی جنتلمنش کرد ؟ مزدک میرزایی ؟! علیفرد ؟! طرفدار سیستم منسوخ 3-5-2 ؟ صدا و سیما ؟ گزارشگرانش ؟
چون همه به خاطر علاقه جنتلمن میدونن من هم باید اینکار را بکنم ؟
نیچه به وجود حافظ غبطه میخوره ، بزرگترین نویسندگان اروپایی و آمریکایی از سعدی تاثیر میگیرند !
چند تا کانال الان از حافظ و سعدی صحبت میکنند ؟
روزنامه ها و سایت ها ، شبکه ها ! اینها دنبال اخلاق هستند یا فروششون ، یا بازدیدشون ، یا منافع شخصیشون ؟!
تا یک هفته بعد از قهرمانی استقلال خوزستان تیتر تمام روزنامه های مملکت عکس برانکو هست !
عکس عبداله ویسی کجا رفت ؟! انگار یه تیم دیگه قهرمان شده بود ! اخلاق ؟
اینها دنبال اخلاق و انصاف هستند یا دنبال فروششون ؟ یا دنبال منافع شخصیشون ؟
کانال ها دنبال اخلاق هستند ؟
قبل از جام جهانی 1998 ، بازی دوستانه کردیم با کرواسی . بلازوویچ بعد بازی گفت :
اگر ایران به یوگسلاوی ببازه ، توپ فوتبال را قورت میدم ! همین کانال ها ، همین مجری ها با این پیرمرد چکار کردند ؟
سرمربی تیم ملی شد ، به بحرین باختیم ! حرف و حدیث ها شروع شد . رسیدیم به ایرلند ، نتونستیم بریم جام جهانی .
بعدش چی شد ؟
همین آقای فردوسی پور که خیلی ها فکر میکنند اخلاق داره ، مدیر مسئول روزنامه خبر ورزشی را آورد برنامه ی نود !
همین آقایی که ادعای حرفه ای بودن داره ! مدیر مسئول خبر ورزشی خطاب به بلازوویچ گفت :
تو پیر شدی ، جرات تعویض کردن نداشتی ! بلازوویچ گفت : مسابقه دو میذاریم !
یعنی یک روزنامه دار را آورد جلوی کسی که کروواسی را سوم جهان کرده بود که تخریب کنه ، مقدمات اخراجش را فراهم !
از اخلاق حرف زدن خیلی قشنگ هست ، همه ادعای اخلاق را می کنند اما در عمل نه !
استقلال خوزستان پدیده را میبره ، مجری شبکه ی ورزش به سرمربی پدیده میگه : می شد کاری کنید استقلال خوزستان نبره ؟
دو روز بعدش خوردبین در شبکه ورزش : استقلال خوزستان با ضد فوتبال قهرمان شد !
یعنی اینهمه ادعای اخلاق میکنند همه ولی نمیتونند قهرمانی حریف را تبریک بگن ؟! برای همین هست که ...
باز هم مثال لازم هست ؟ از اخلاق در روزنامه ها ، شبکه های صدا و سیما و مجریانش اصلا حرف نزن دوست گرامی !
در مورد آلمان :
از وقتی یادم هست هر مثلا کارشناس بیسواد و متعصب ، هر مجری ای که در این صدا و سیما دیدم گفته آلمان ها تهی از خلاقیت و نبوغ ، فوتبال ماشینی ! فوتبال ماشینی ! فوتبال ماشینی !
در هر جامی که بود طرفدار تمام تیم های مقابل آلمان شدند ! جام شروع میشه آقای مثلا کارشناس :
اسپانیا ، ایتالیا و فرانسه ... شانس های قهرمانی اول اینها هستند !
اسپانیا میبازه ، حالا همون آدم : شانس مسلم ایتالیا هست !
خب ایتالیا هم باخت : شانس مسلم فرانسه !
اگر فرانسه هم باخت : ولز یا پرتقال !
مسئله تعصب نیست ، آلمان ممکن هست به فرانسه ببازه ولی توهین به شعور مردم را نمی پذیرم !
خط دهی و جهت دهی فکری را نمی پذیرم !
جام جهانی 2006 : یکباره تمام ملت طرفدار ایتالیا میشوند ! حتی دخترهایی که یکبار هم فوتبال نگاه نمیکردند !
چه شد به یکباره ؟ بله ! همه مدل ، همه فشن ! صدا و سیمای ایران : وای چقدر اینها خوش تیپ هستند !
نمونه در همین فروم : طرفدار ایتالیا و پرتقال هستم ، میپرسیم علت ؟
به خاطر دختران زیبای این دو کشور ! والا ما هم زیبا داریم اگر قشنگ ببینید

جام جهانی 2010 : یکباره همه طرفدار اسپانیا میشوند ! همه ی ملت !
شما مگر طرفدار ایتالیا نبودید ؟ چه شد ؟ طرفدار مگر هر روز رنگ عوض می کند ؟
نمونه در لیگ خودمون : چه خبر از تیم محبوبت ؟ تیم محبوب ؟ مگه هنوز لیگ ایران نگاه میکنی ؟! من فقط لالیگا و بارسا !
همون آدم سال بعدش که تیم محبوبش در صدر جدول هست : یه تیم داریم چه خوشگله ، صدر جدوله ! صدررررر !

گزارشگر بازی ایران و آرژانتین :
وای چقدر خوبیم ما ! و صحنه ی ضربه ی سر دژاگه این چنین تا 10 سال بعد تیتراژ صدا و سیما می شود !
و کیروش می ماند ، و فوتبال دفاعی برابر بحرین و قطر و چین و سوریه و لبنان ! کیروش قهرمان ملت می شود !
جام جهانی 2006 ، همان گزارشگر :
این دایی اگر چند سال جوونتر بود ! در برنامه ی زنده و در حالی که تیم ملی در بازی ها حضور داد : این بازیکن خط میده ، ارنج میکنه !
قبل از شروع جام جهانی 2006 ، همین گزارشگر : ما مکزیک را میبریم ، پرتقال هم مساوی ، بازی آخرم که راحته !
( بالا بردن توقع مردم از تیم ملی با گفتن سخنان این بزرگوار در صدا و سیما )
برانکو از ترس به ایران بر نمیگردد ! تیتر روزنامه ها : باید بیایی و جواب بدهی چرا باختی !!!
خب ؟ چی شد ؟ روزنامه ها انصاف داشتن یا گزارشگران ؟
فردوسی پور در برنامه نود بعد از قرعه کشی مقدماتی جام جهانی روسیه :
خب بین ژاپن و کره ، فرقی نداشتن مثل هم بودن ! خب استرالیا هم رفت اونور ( اینو رد میشه سریع ) ، بین سوریه و امارات ، فرقی ندارن ! بین عربستان و چین ، اینم که رفت اونور فرقی هم ندارند ! بین عراق و ...
ایران در آسان ترین گروه از وقتی فوتبال میبینم افتاده ، آقایون دوست دارند برای بزرگ کردن کیروش سخت جلوه دهند .
تا چند سال قبل خاطرم هست فوتبال دفاعی را کسی در این مملکت دوست نداشت !
از بس خط فکری دادند مردم قبول کردند جلوی بحرین و لبنان و همه از دم 90 دقیقه دفاع کنیم !
میگن ایتالیا خوب دفاع کرده بزرگ بوده ! ما هم نود دقیقه جلوی آرژانتین دفاع کردیم !
از این دفاع چیزی به ما رسید ؟ بازیکنان ما رفتند لیگ های درجه یک جهان ؟ چرا فکر میکنید دنیا برای ما هورا کشیده ؟
ایسلند با 300 هزار نفر جمعیت میره جز 8 تیم اروپا ! ما که جز پرجمعیت ترین کشورهای دنیا هستیم ...
اگر ما جای ایسلند بودیم الان خفه نشده بودیم ؟!
این ها همه جهت دهی های چند مجری هست که خیلی قشنگ مغز مردم را شستشو دادند و میدهند !
این فوتبال را به هر سمتی علاقه داشتند و دارند میبرند ، مردم ما هم که بسیار دهن بین و جو گیر هستند .
------------
کثیف بودن :
جام جهانی 1998 که با آلمان بازی کردیم ، کلینزمن بعد از گلی که به ما زد چکار کرد ؟ یادتون هست ؟
رفت داخل دروازه و تور دروازه ی ما را تکون داد ، آقایان تا دو هفته مینوشتند و میگفتند غیر ورزشی ، توهین به ایران و فلان!
اما ماتراتزی با فحاشی ناموسی به زیدان یک جام را از فرانسه میگیره ، همین آقایان کور میشوند !
فقط یک سیستم کثیف و بی هویت و خود بزرگ بین ، بازیکن تیم ملی کشور دیگری را اخراج میکنه به خاطر اینکه بهشون گل زده ! فوتبالی که ادعای بزرگی و شخصیت داره چنین کاری نمیکنه .
مثل این هست که مثلا بازیکن اسلواکی یا لهستان گل بزنه به آلمان ، یک ساعت بعد حکم اخراجش از بوندس لیگا را صادر کنند ! فوتبال کثیف همینه ! سیستم کثیف هم همین !
مثل این هست که مهدوی کیا به تیم ملی آلمان گل بزنه ، یک ساعت بعد حکم اخراجش از هامبورگ صادر بشه !
من از همچین سیستمی خوشم نمیاد ، سیستمی که با کارهای قبیح دنبال موفقیت باشه .
اسم ایتالیا که میاد فقط یاد کانال های مستهجنش میفتم ، مخصوصا اونهایی که در هاتبرد چند سال قبل قطع شد .
همین فکر خراب هست که با فحش ناموسی دادن به بازیکن حریف ، موجبات قهرمانی برای خودشان بسازند .
این فرهنگشون هست ! فرهنگ کثافت بازی کردن !
ولز هم دفاعی و 3-5-2 بازی میکنه ، چرا به ولز حساسیت ندارم ؟!
اینکه میگم کثیف به خاطر دفاعی بازی کردن هست یا چیزهای دیگر ؟! پس اول درک کنید که اشتباه نکنید !
--------------
دلیل تنفر از آلمان به خاطر موفقیت هاش هست عزیزم !
آلمان پر افتخارترین تیم ادوار جام جهانی و جام ملت های اروپا ، دلیل تنفر دیگران این هست و بس !
همان تنفری که از بارسلونا و رئال و دیگران خیلی ها دارند !
--------------
حرف آخر : آلمان مثل هر تیمی میتونه ببازه ، چه بسا که به فرانسه ممکن هست ببازه ، ولی با کثیف بودن دنبال جام نمیگرده !
کسی به این فکر کرد چرا شواینی که سکه را برد دروازه ای را انتخاب کرد که طرفداران ایتالیا پشت اون بودند ؟
چرا آلمان سمت سخت را برای خود انتخاب کرد ؟ چرا نرفت اونطرف جدول ؟
جوابش خیلی ساده هست ، یکم بینش و فکر باز و بدون احساسات و تعصب میخواد !
هر زمانی ایتالیایی ها از اون بازیکن کره ای و زیدان معذرت خواهی کردند ( که نمی کنند چون فرهنگش را ندارند ) اونوقت من هم از ایتالیا بد نخواهم نوشت !
الان بعضی ها منتظر شگفتی سیستم دفاع آخر هستند تا بار دیگر نظراتشون را در مورد مضرات دفاع خطی ابراز کنند

پس در مورد اخلاق لطفا صحبت نکنید !
والیبال ایران و آمریکا ، پارسال همین موقع :
توپ آمریکایی ها میخوره به تور و امتیاز برای ایران میشه ، گزارشگر : این دیگه مشکل خودشونه !!!
همون آمریکایی ها که برای احترام به ماه رمضان آب نخوردند !
یعنی باید کوردل باشیم که این مدل خط دهی ها را نفهمیم ! ملت در فضای مجازی شیر میشوند و دنبال حقوق خود هستند ولی دو روز بعدش سالن والیبال را پر میکنند ، بدون اینکه لحظه ای به حقوق نیمی از جامعه فکر کنند .
فوتبال افغانستان هم الان تماشاگران خانم داره ، فقط مائیم ! فقط !
میگن ادب از که آموختی ، گفت از بی ادبان ! من هم اگر بی ادب باشم از همین آقایون یاد گرفتم !
ضمن اینکه بنده یه عکس گذاشتم ، اینهمه شلوغش می کنید ! جنبه داشته باشید !
بنده نمیتونم از تک تک آدم ها بپرسم از چی خوشتون میاد و طبق سلیقه ی همون ها عمل کنم !
از فوتبال دیدن لذت ببرید ، اما دنبال اخلاق نباشید که نیست ! فقط شعارش را می دهیم !
میتونم تا فردا مثال بزنم ، اما اونی که باید میفهمید فهمید .
موفق باشین