تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 32 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 311

نام تاپيک: آشیانه عقاب ها | تاپیک هواداران تیم ملی آلمان

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از شب تا صبح قصه ی لیلی و مجنون تعریف میکنم هنوز میگی لیلی زن بود یا مرد؟

پسر خوب من هم اون تاپیک، هم دوباره اینجا، گفتم که عاغا من از این دو تیم یعنی اسپانیا و پرتغال بدم میاد! طرفدارشون نیستم چرا هنوز گیج بازی درمیاری و میگی بالاخره طرفدار کدومشونی؟!
    اون تاپیکی که من پست دادم عنوان اش بوده "از کدام تیم خوشتان نمی آید" و یک کاربری اومده گفته و دلیل موضع گرفتن من و کشیدن بحث خوشگلی دخترای این دو کشور فقط در مورد بخش بولد شده یعنی صحبت در مورد مردم اونها بوده. تمام . فهمیدنش خیلی سخته واقعا؟!
    ضمنا از برزیل و آلمان هم بدم میاد ... اینو احتمالا اعضای دیگه که جامهای قبلی هم منو توی تاپیکهای دیگه دیده باشند میدونند ...

در مورد مقایسه سالهای اخیر اسپانیا و آلمان :
    اسپانیا یک بازه کوتاه 4ساله در 3 جام متوالی یعنی (یورو2008، جهانی2010 و یورو2012) با کسب 3 قهرمانی بدون وقفه ، 4 سال در صدر قهرمانی ها بود بطوریکه دیگه یکجورایی خسته کننده هم شده بود و همه میگفته اگه قراره اسپانیا اینجوری پیش بره و همه ی جامها بیاد یه قهرمانی خوشگل بگیره دیگه هیجانی نمی مونه پس بقیه تیمای مدعی چی میشن؟

در مورد 2002 هم همه جا صحبت از میزبانی کثیف کره ای ها و ناداوری های که منجر به گرفتن یک چهارمی مضحک و منحوس شده است نه کثیفی های ایتالیا! این ننگ تا همیشه بر پیشانی اونها با اون میزبانی مضخرفشون که نتیجه اش هم حذف تیمهای بزرگ و آسان تر شدن قهرمانی برزیل و مهمتر از اون بی اعتباری و بی اعتمادی به جام جهانی بوده... همین کره ایها و ناداوری ها سر ایتالیا رو بریدند وگرنه در اون سالها تیم رویایی و نسل عالی ای داشتیم و از قدرتمندترین مدعیان بودیم.

من اصلا کاری به شما ندارم عزیز دل ! شما آمار برزیل را مینویسی ! من که نیستم !
    شما طرفدار هر تیمی هستی فقط و فقط و فقط درباره ی همون تیم صحبت کن عزیز دل .
    من چکار به اون تاپیک دارم ؟ من اونجا پستی ارسال کردم و دیگر هم ندیدم بقیه چه میگویند .
    میگی از اسپانیا بدم میاد بعد مینویسی :
    در مورد مقایسه ی اسپانیا و آلمان !
    الان من باید چکار کنم ؟ دوست دارید من طرفدار کجا باشم ؟
    بابا جان ، هر کی طرفدار یه تیم ، همه طرفدار چی توز
    هر کی طرفدار هر تیمی هست خوشش باشه ، قرار نیست همه مثل هم فکر کنیم !
    زبان ما مو در آورد ! طرفدار هر تیمی هستید تا ابد طرفدار همون تیم بمونید ، رنگ عوض نکنید !
    در مورد 2002 :
    هر جا نیست ، مملکت حسود خودمون هست عزیزم ! و نوشته های آدم های حسود !
    کره جنوبی قدرتمند بود و اگر نبود چیزی نمی شد .
    یک نمونه حسادت دیگر :
    میزبانی قطر در جام جهانی ، خب آقایون فرافکنی میکنند و برای ذهن شما جهت فکری ترسیم میکنند .
    کسی میاد بگه از میدان مشترک گازی که با قطر داریم نمیتونیم استخراج کنیم ؟ قطر اینکار را میکنه !
    قطر اینکار را میکنه چون میتونه ، اسپانسر بزرگترین تیم های دنیا میشه چون میتونه !
    مسابقات مختلف ورزشی را با حضور بهترین ورزشکاران میزبانی کرده و میکنه ، چون میتونه !
    چون دور مملکتش را حصار نکشیده ، مدام به این و اون شعار ... نمیده !
    میگن پول داده فلان کرده ، خب ما هم پول بدیم ! قطر چی داره که ما نداریم ؟ تکنولوژی و صنعت داره ؟
    گاز داره دیگه ! ما بیشترش را داریم ! ما هم پول بدیم و با لابی میزبانی جام جهانی بگیریم ! نمیشه ؟
    بهترین ورزشگاه ما چی هست ؟ آزادی ! کی ساخته شده ؟ زمان ...
    کسی میاد بگه ایران با داشتن بزرگترین ذخایر فسیلی جهان چرا 4 تا استادیوم نداره ؟!
    چرا صدا و سیما با دزدی کردن دنبال پخش مسابقات هست ؟ کاری که سالهاست میکنه و همه میدونیم !
    میگفتن ایران بعد از روسیه بیشترین ذخایر گاز دنیا را داره ، پارسال شنیدم میگفتن با اکتشافات جدید ایران و روسیه جاشون تغییر کرده ! میدونید بزرگترین معدن سنگ های زینتی را ایران داره ؟
    اینها همه حسادت هست به کره جنوبی ، ژاپن ، قطر و امارت !
    چند تا مجری و نویسنده هم اگر غیر از این نگویند و ننویسند روز دوم احراج میشوند !
    فرق من با خیلی ها این هست : من فوتبال را با جامعه و مسائل دیگرش دوست دارم ببینم ، خیلی ها فقط با مستطیل سبز و 90 دقیقه ی بازی کار دارند .
    تاپیک از مسیر خودش منحرف شده ، شما نظری دارید خصوصی میشنوم .
    بنابراین پاسخ ندادم ناراحت نشوید دوست عزیز

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

بنی جان درسته زاویه زیاد داریم با شما ولی به نظرم این بحث ها نباید دلیلی بشه ناراجت بشیم و بگیم جام تموم شده است و اینا و خدافظ بی خیال دوست عزیز از باقی جام لذت ببرین و فوتبالتون رو ببینید .

متاسفانه انجمن ها اون شور و حال و شلوغی سابق رو ندارند و شوخی ها و تند رفتن های من و دوستان هم احتمالا دلیلش برگردوندن هیجان به اینجا باشه .

بلاخره هنوز 4 تا تیم خوب مونده و 3 تا بازی بهتر و رقابت هم جوری هست که شانس هر گونه فینالی رو میشه تصور کرد

المان ولز / المان پرتغال / فرانسه ولز / فرانسه پرتغال هر 4 فینال احتمالی جدای از بحث هواداری از نظر فوتبالی جذابه .

موافقم ، ولله من هم قصد ناراحت کردن کسی را ندارم ولی فکر هم نمیکردم اینقدر به دوستان بر بخوره !
    من نظرات خودم را نوشتم ، نظراتمم تغییر نمیکنه .
    حالا نمیدونم چرا این دوستان همه چیز را تمام شده می پندارند ؟
    من که هوادار آلمان هستم به بردن آلمان با تردید نگاه میکنم ، چون هر بازی شرایط خاص خودش را داره .
    نمیتونیم بگیم چون آلمان اینطوری بوده حتما فرانسه را خواهد برد یا بالعکس .
    این جور بحث ها هم اگر قرار باشه باعث دلخوری همدیگر شویم نباشه خیلی بهتر هست .
    من از فوتبالی که امثال رومانی و ولز و ایتالیا بازی کردند و میکنند خوشم نمیاد ، تا چند سال قبل هم هر تیمی اینطوری بازی میکرد همه ی ملت میگفتند ضد فوتبال ! هنوز هم استفاده می کنند !
    میثاقیان جلوی تیم پایتخت دفاعی میچید ، میگفتند ضد فوتبال ! بازی آخر راه آهن هم گفتند ضد فوتبال !
    نمیشه که هر جا به ضررمون شد بگیم ضد فوتبال ، هر جا به نفعمون شد دفاع کنیم که .
    نمیشه که برای دیگران ضد فوتبال باشه به کیروش که میرسه تمجید و تعریف کنیم !
    این همون انصافی هست که میگم نیست و نداریم و دنبالش هم نگردیم .
    من از این مدل فوتبال بازی کردن خوشم نمی آید ، دوستان چرا از فوتبال سراسر تاکتیک آلمان بدشون میاد ؟
    حتما اونها هم دلیل فوتبالی دارند ! نمیدونم !
    من هم میگم از دیدن فوتبال لذت ببرید ، اگر آلمان باخت تا یک هفته در همین تاپیک مسخره کنید ، شوخی کنید .
    والا جنبه اش را داریم !
    Last edited by mehr1362; 04-07-2016 at 19:31.

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

بچه گانه ، احساساتی و خنده دار !
    توصیه میکنم به جای شبکه سوم سیما و شبکه ی ورزش و با گزارش چند گزارشگر متعصب ، بازی ها را از کانال های خارجی مشاهده کنید ! که اینطوری جو گیر و احساساتی نشوید .

آلمان مثل هر تیم دیگری میتونه ببازه ، فوتبال همینه ! بهترین هم که باشی همیشه موفق نخواهی شد !
    به هیچ عنوان به آلمان تعصب ندارم چون ایرانی هستم و ایرانی هم میمیرم !
    خب ، یک نفر دوست داره اسطوره هاش را از بین فوتبالیست ها انتخاب کنه ، به هر کسی هم لقب اسطوره بده !
    بنده اینطوری نیستم . اسطوره های من مولانا ، سعدی و حافظ ، عطار و نظامی گنجوی هستند .
    اسطوره ی من شاهنامه فردوسی هست ، گلستان و بوستان سعدی هست ، مخزن الاسرار نظامی هست ...
    اسطوره های من چیزهایی هست که صدا و سیما از بردن اسمشون هراس داره ، سالروز مرگشون را هم نمیگه !
    اسطوره های من کسانی بودند که ملت خیلی مثلا با فرهنگ ما دو بیت شعر ازشون بلد نیستند .
    همون ملتی که در فضای مجازی دم از فرهنگ و تاریخ و دانش میزنند اما زباله هاشون را میریزن توی جوب ، بعد فیلم میگیرند و شبکه ی من و تو نمایش میدهند !
    اسطوره ی من فرهاد مجیدی نیست که تصویرش را بزارم در امضام !
    من بخواهم اسطوره انتخاب کنم ، فوتبالیست ها آخرینشون هم نیستند .
    در نتیجه ، اسطوره های من بازیکنان تیم ملی آلمان نیستند ! بین دوست داشتن تا اسطوره دانستن تفاوت از زمین تا آسمان است .
    --------------------------------------
    خب ! حالا میاییم سراغ فرمایشات احساسی شما !
    مشکل ؟ یعنی واقعا فکر کردی بردن یا باختن یک تیم مشکل یک نفر آدم عاقل میتونه باشه ؟
    جنتلمن ؟! این جنتلمن و بزرگتری که نمیتونه روی اخلاق هم تیمی هاش تاثیر بگذاره به دو ریال سیاه نمی ارزه عزیزم .
    کی جنتلمنش کرد ؟ مزدک میرزایی ؟! علیفرد ؟! طرفدار سیستم منسوخ 3-5-2 ؟ صدا و سیما ؟ گزارشگرانش ؟
    چون همه به خاطر علاقه جنتلمن میدونن من هم باید اینکار را بکنم ؟
    نیچه به وجود حافظ غبطه میخوره ، بزرگترین نویسندگان اروپایی و آمریکایی از سعدی تاثیر میگیرند !
    چند تا کانال الان از حافظ و سعدی صحبت میکنند ؟
    روزنامه ها و سایت ها ، شبکه ها ! اینها دنبال اخلاق هستند یا فروششون ، یا بازدیدشون ، یا منافع شخصیشون ؟!
    تا یک هفته بعد از قهرمانی استقلال خوزستان تیتر تمام روزنامه های مملکت عکس برانکو هست !
    عکس عبداله ویسی کجا رفت ؟! انگار یه تیم دیگه قهرمان شده بود ! اخلاق ؟
    اینها دنبال اخلاق و انصاف هستند یا دنبال فروششون ؟ یا دنبال منافع شخصیشون ؟
    کانال ها دنبال اخلاق هستند ؟
    قبل از جام جهانی 1998 ، بازی دوستانه کردیم با کرواسی . بلازوویچ بعد بازی گفت :
    اگر ایران به یوگسلاوی ببازه ، توپ فوتبال را قورت میدم ! همین کانال ها ، همین مجری ها با این پیرمرد چکار کردند ؟
    سرمربی تیم ملی شد ، به بحرین باختیم ! حرف و حدیث ها شروع شد . رسیدیم به ایرلند ، نتونستیم بریم جام جهانی .
    بعدش چی شد ؟
    همین آقای فردوسی پور که خیلی ها فکر میکنند اخلاق داره ، مدیر مسئول روزنامه خبر ورزشی را آورد برنامه ی نود !
    همین آقایی که ادعای حرفه ای بودن داره ! مدیر مسئول خبر ورزشی خطاب به بلازوویچ گفت :
    تو پیر شدی ، جرات تعویض کردن نداشتی ! بلازوویچ گفت : مسابقه دو میذاریم !
    یعنی یک روزنامه دار را آورد جلوی کسی که کروواسی را سوم جهان کرده بود که تخریب کنه ، مقدمات اخراجش را فراهم !
    از اخلاق حرف زدن خیلی قشنگ هست ، همه ادعای اخلاق را می کنند اما در عمل نه !
    استقلال خوزستان پدیده را میبره ، مجری شبکه ی ورزش به سرمربی پدیده میگه : می شد کاری کنید استقلال خوزستان نبره ؟
    دو روز بعدش خوردبین در شبکه ورزش : استقلال خوزستان با ضد فوتبال قهرمان شد !
    یعنی اینهمه ادعای اخلاق میکنند همه ولی نمیتونند قهرمانی حریف را تبریک بگن ؟! برای همین هست که ...
    باز هم مثال لازم هست ؟ از اخلاق در روزنامه ها ، شبکه های صدا و سیما و مجریانش اصلا حرف نزن دوست گرامی !
    در مورد آلمان :
    از وقتی یادم هست هر مثلا کارشناس بیسواد و متعصب ، هر مجری ای که در این صدا و سیما دیدم گفته آلمان ها تهی از خلاقیت و نبوغ ، فوتبال ماشینی ! فوتبال ماشینی ! فوتبال ماشینی !
    در هر جامی که بود طرفدار تمام تیم های مقابل آلمان شدند ! جام شروع میشه آقای مثلا کارشناس :
    اسپانیا ، ایتالیا و فرانسه ... شانس های قهرمانی اول اینها هستند !
    اسپانیا میبازه ، حالا همون آدم : شانس مسلم ایتالیا هست !
    خب ایتالیا هم باخت : شانس مسلم فرانسه !
    اگر فرانسه هم باخت : ولز یا پرتقال !
    مسئله تعصب نیست ، آلمان ممکن هست به فرانسه ببازه ولی توهین به شعور مردم را نمی پذیرم !
    خط دهی و جهت دهی فکری را نمی پذیرم !
    جام جهانی 2006 : یکباره تمام ملت طرفدار ایتالیا میشوند ! حتی دخترهایی که یکبار هم فوتبال نگاه نمیکردند !
    چه شد به یکباره ؟ بله ! همه مدل ، همه فشن ! صدا و سیمای ایران : وای چقدر اینها خوش تیپ هستند !
    نمونه در همین فروم : طرفدار ایتالیا و پرتقال هستم ، میپرسیم علت ؟
    به خاطر دختران زیبای این دو کشور ! والا ما هم زیبا داریم اگر قشنگ ببینید
    جام جهانی 2010 : یکباره همه طرفدار اسپانیا میشوند ! همه ی ملت !
    شما مگر طرفدار ایتالیا نبودید ؟ چه شد ؟ طرفدار مگر هر روز رنگ عوض می کند ؟
    نمونه در لیگ خودمون : چه خبر از تیم محبوبت ؟ تیم محبوب ؟ مگه هنوز لیگ ایران نگاه میکنی ؟! من فقط لالیگا و بارسا !
    همون آدم سال بعدش که تیم محبوبش در صدر جدول هست : یه تیم داریم چه خوشگله ، صدر جدوله ! صدررررر !
    گزارشگر بازی ایران و آرژانتین :
    وای چقدر خوبیم ما ! و صحنه ی ضربه ی سر دژاگه این چنین تا 10 سال بعد تیتراژ صدا و سیما می شود !
    و کیروش می ماند ، و فوتبال دفاعی برابر بحرین و قطر و چین و سوریه و لبنان ! کیروش قهرمان ملت می شود !
    جام جهانی 2006 ، همان گزارشگر :
    این دایی اگر چند سال جوونتر بود ! در برنامه ی زنده و در حالی که تیم ملی در بازی ها حضور داد : این بازیکن خط میده ، ارنج میکنه !
    قبل از شروع جام جهانی 2006 ، همین گزارشگر : ما مکزیک را میبریم ، پرتقال هم مساوی ، بازی آخرم که راحته !
    ( بالا بردن توقع مردم از تیم ملی با گفتن سخنان این بزرگوار در صدا و سیما )
    برانکو از ترس به ایران بر نمیگردد ! تیتر روزنامه ها : باید بیایی و جواب بدهی چرا باختی !!!
    خب ؟ چی شد ؟ روزنامه ها انصاف داشتن یا گزارشگران ؟
    فردوسی پور در برنامه نود بعد از قرعه کشی مقدماتی جام جهانی روسیه :
    خب بین ژاپن و کره ، فرقی نداشتن مثل هم بودن ! خب استرالیا هم رفت اونور ( اینو رد میشه سریع ) ، بین سوریه و امارات ، فرقی ندارن ! بین عربستان و چین ، اینم که رفت اونور فرقی هم ندارند ! بین عراق و ...
    ایران در آسان ترین گروه از وقتی فوتبال میبینم افتاده ، آقایون دوست دارند برای بزرگ کردن کیروش سخت جلوه دهند .
    تا چند سال قبل خاطرم هست فوتبال دفاعی را کسی در این مملکت دوست نداشت !
    از بس خط فکری دادند مردم قبول کردند جلوی بحرین و لبنان و همه از دم 90 دقیقه دفاع کنیم !
    میگن ایتالیا خوب دفاع کرده بزرگ بوده ! ما هم نود دقیقه جلوی آرژانتین دفاع کردیم !
    از این دفاع چیزی به ما رسید ؟ بازیکنان ما رفتند لیگ های درجه یک جهان ؟ چرا فکر میکنید دنیا برای ما هورا کشیده ؟
    ایسلند با 300 هزار نفر جمعیت میره جز 8 تیم اروپا ! ما که جز پرجمعیت ترین کشورهای دنیا هستیم ...
    اگر ما جای ایسلند بودیم الان خفه نشده بودیم ؟!
    این ها همه جهت دهی های چند مجری هست که خیلی قشنگ مغز مردم را شستشو دادند و میدهند !
    این فوتبال را به هر سمتی علاقه داشتند و دارند میبرند ، مردم ما هم که بسیار دهن بین و جو گیر هستند .
    ------------
    کثیف بودن :
    جام جهانی 1998 که با آلمان بازی کردیم ، کلینزمن بعد از گلی که به ما زد چکار کرد ؟ یادتون هست ؟
    رفت داخل دروازه و تور دروازه ی ما را تکون داد ، آقایان تا دو هفته مینوشتند و میگفتند غیر ورزشی ، توهین به ایران و فلان!
    اما ماتراتزی با فحاشی ناموسی به زیدان یک جام را از فرانسه میگیره ، همین آقایان کور میشوند !
    فقط یک سیستم کثیف و بی هویت و خود بزرگ بین ، بازیکن تیم ملی کشور دیگری را اخراج میکنه به خاطر اینکه بهشون گل زده ! فوتبالی که ادعای بزرگی و شخصیت داره چنین کاری نمیکنه .
    مثل این هست که مثلا بازیکن اسلواکی یا لهستان گل بزنه به آلمان ، یک ساعت بعد حکم اخراجش از بوندس لیگا را صادر کنند ! فوتبال کثیف همینه ! سیستم کثیف هم همین !
    مثل این هست که مهدوی کیا به تیم ملی آلمان گل بزنه ، یک ساعت بعد حکم اخراجش از هامبورگ صادر بشه !
    من از همچین سیستمی خوشم نمیاد ، سیستمی که با کارهای قبیح دنبال موفقیت باشه .
    اسم ایتالیا که میاد فقط یاد کانال های مستهجنش میفتم ، مخصوصا اونهایی که در هاتبرد چند سال قبل قطع شد .
    همین فکر خراب هست که با فحش ناموسی دادن به بازیکن حریف ، موجبات قهرمانی برای خودشان بسازند .
    این فرهنگشون هست ! فرهنگ کثافت بازی کردن !
    ولز هم دفاعی و 3-5-2 بازی میکنه ، چرا به ولز حساسیت ندارم ؟!
    اینکه میگم کثیف به خاطر دفاعی بازی کردن هست یا چیزهای دیگر ؟! پس اول درک کنید که اشتباه نکنید !
    --------------
    دلیل تنفر از آلمان به خاطر موفقیت هاش هست عزیزم !
    آلمان پر افتخارترین تیم ادوار جام جهانی و جام ملت های اروپا ، دلیل تنفر دیگران این هست و بس !
    همان تنفری که از بارسلونا و رئال و دیگران خیلی ها دارند !
    --------------
    حرف آخر : آلمان مثل هر تیمی میتونه ببازه ، چه بسا که به فرانسه ممکن هست ببازه ، ولی با کثیف بودن دنبال جام نمیگرده !
    کسی به این فکر کرد چرا شواینی که سکه را برد دروازه ای را انتخاب کرد که طرفداران ایتالیا پشت اون بودند ؟
    چرا آلمان سمت سخت را برای خود انتخاب کرد ؟ چرا نرفت اونطرف جدول ؟
    جوابش خیلی ساده هست ، یکم بینش و فکر باز و بدون احساسات و تعصب میخواد !
    هر زمانی ایتالیایی ها از اون بازیکن کره ای و زیدان معذرت خواهی کردند ( که نمی کنند چون فرهنگش را ندارند ) اونوقت من هم از ایتالیا بد نخواهم نوشت !
    الان بعضی ها منتظر شگفتی سیستم دفاع آخر هستند تا بار دیگر نظراتشون را در مورد مضرات دفاع خطی ابراز کنند
    پس در مورد اخلاق لطفا صحبت نکنید !
    والیبال ایران و آمریکا ، پارسال همین موقع :
    توپ آمریکایی ها میخوره به تور و امتیاز برای ایران میشه ، گزارشگر : این دیگه مشکل خودشونه !!!
    همون آمریکایی ها که برای احترام به ماه رمضان آب نخوردند !
    یعنی باید کوردل باشیم که این مدل خط دهی ها را نفهمیم ! ملت در فضای مجازی شیر میشوند و دنبال حقوق خود هستند ولی دو روز بعدش سالن والیبال را پر میکنند ، بدون اینکه لحظه ای به حقوق نیمی از جامعه فکر کنند .
    فوتبال افغانستان هم الان تماشاگران خانم داره ، فقط مائیم ! فقط !
    میگن ادب از که آموختی ، گفت از بی ادبان ! من هم اگر بی ادب باشم از همین آقایون یاد گرفتم !
    ضمن اینکه بنده یه عکس گذاشتم ، اینهمه شلوغش می کنید ! جنبه داشته باشید !
    بنده نمیتونم از تک تک آدم ها بپرسم از چی خوشتون میاد و طبق سلیقه ی همون ها عمل کنم !
    از فوتبال دیدن لذت ببرید ، اما دنبال اخلاق نباشید که نیست ! فقط شعارش را می دهیم !
    میتونم تا فردا مثال بزنم ، اما اونی که باید میفهمید فهمید .
    موفق باشین
    البته 99% حرفایِ شما ربطی به فوتبال و این تاپیک نداشت ولی به طورِ خلاصه بگم که :

1 : برایِ پیدا کردنِ اسطوره من تویِ کتابا و زیر سنگِ قبرا دنبالِ شخصِ خاصی نیستم ! از تاریخ پرستی متنفرم بودم و هستم . بیشتر از اینکه این شخصیت هایی که شما گفتید اسطوره ی من باشن شخصیتِ Sub Zero تو بازیه Mortal Kombat اسطورمه که از بچگی باهاش خاطره دارماسطوره واسه من اون چیزیه که توِیِ طولِ زندگیم به چشمِ خودم ببینم تا پایانِ زندگیم ! نه پرستیدنِ تاریخ . البته ربطی نداشت به تاپیک نداره ! شما گفتی منم خلاصه جواب دادم نظرا متفاوته !

2 : من و هم سن و سالهایِ من تو این 23 سال زندگی موفقیتی از آلمان ندیدیم که دلیلِ تنفرمون باشه ! جام جهانی 2002 برزیل , یورو 2004 یونان , جام جهانی 2006 ایتالیا , یورو 2008 اسپانیا , جام جهانی 2010 اسپانیا , یورو 2012 اسپانیا , جام جهانی 2014 آلمان ... بقیشم که دیگه میشه برای حدودا 16 و 18 سالِ پیش که جز زیرخاکیا حساب میشه . پس تو این آمار من موفقیتِ چشمگیری از آلمان نمیبینم ! اگه قرار بود تنفر به خاطرِ موفقیت باشه الان ما از اسپانیا بیشتر باید متنفر باشیم تا آلمانپس دلیلِ تنفر همون چیزیه که گفتم و نمونه کامنتاشم که تو ای یکی 2 صفحه آخر مثالِ واضحی از حرفه منه !

3 : هیچ نقطه نظرِ مشترکی با هم نداریم پس شما هم نقل قول نگیری بهتره

----------------------------------------------------------------------------------------------

و اما حجت خانِ عزیز , میبینم که میخوای شور و هیجان بدیMohammadT15 , Mohammad.F.M ... یادش بخیر که با این یوزرا به تاپیکِ استقلال چقدر شور و هیجان میدادیم , بذار بازی با فرانسه شور و هیجانو بهت میگم , آخه استقلالیو آلمانی ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

برای اونهایی که سنشون کم هست و فکر میکنن فوتبال در همین 10 سال اختراع شده !
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باشد که باز هم آسیایی ها افتخار آفرینی کنند
    دلیل اخراج از پروجا : توهین به غرور ایتالیایی
    غرورشون به خاطر باخت به یک آسیایی جریحه دار شده بود طفلکی ها

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

البته 99% حرفایِ شما ربطی به فوتبال و این تاپیک نداشت ولی به طورِ خلاصه بگم که :

1 : برایِ پیدا کردنِ اسطوره من تویِ کتابا و زیر سنگِ قبرا دنبالِ شخصِ خاصی نیستم ! از تاریخ پرستی متنفرم بودم و هستم . بیشتر از اینکه این شخصیت هایی که شما گفتید اسطوره ی من باشن شخصیتِ Sub Zero تو بازیه Mortal Kombat اسطورمه که از بچگی باهاش خاطره دارماسطوره واسه من اون چیزیه که توِیِ طولِ زندگیم به چشمِ خودم ببینم تا پایانِ زندگیم ! نه پرستیدنِ تاریخ . البته ربطی نداشت به تاپیک نداره ! شما گفتی منم خلاصه جواب دادم نظرا متفاوته !

2 : من و هم سن و سالهایِ من تو این 23 سال زندگی موفقیتی از آلمان ندیدیم که دلیلِ تنفرمون باشه ! جام جهانی 2002 برزیل , یورو 2004 یونان , جام جهانی 2006 ایتالیا , یورو 2008 اسپانیا , جام جهانی 2010 اسپانیا , یورو 2012 اسپانیا , جام جهانی 2014 آلمان ... بقیشم که دیگه میشه برای حدودا 16 و 18 سالِ پیش که جز زیرخاکیا حساب میشه . پس تو این آمار من موفقیتِ چشمگیری از آلمان نمیبینم ! اگه قرار بود تنفر به خاطرِ موفقیت باشه الان ما از اسپانیا بیشتر باید متنفر باشیم تا آلمانپس دلیلِ تنفر همون چیزیه که گفتم و نمونه کامنتاشم که تو ای یکی 2 صفحه آخر مثالِ واضحی از حرفه منه !

3 : هیچ نقطه نظرِ مشترکی با هم نداریم پس شما هم نقل قول نگیری بهتره

----------------------------------------------------------------------------------------------

و اما حجت خانِ عزیز , میبینم که میخوای شور و هیجان بدیMohammadT15 , Mohammad.F.M ... یادش بخیر که با این یوزرا به تاپیکِ استقلال چقدر شور و هیجان میدادیم , بذار بازی با فرانسه شور و هیجانو بهت میگم , آخه استقلالیو آلمانی ؟
    1- من اگر با شما متفاوت نباشم که ... برای دهه هفتادی ها تاریخ از پیدایش اینترنت در ایران شروع میشه !
    قبل تر از اون دنیایی وجود نداشته !
    با حساب و کتابی که از تاریخ دارید پس دو تا قهرمانی آسیا در سال های 1349 و 1370 را فراموش می کنیم !
    قهرمانی های کشوری هم نصف بیشتر پر ! حله ؟
    از تاریخ متنفر بودید دیگه ؟!
    قهرمانی های استقلال را از زمانی حساب می کنیم که شما متولد شدید ، وگرنه تاریخ پرست میشیم
    در ادامه میتونی تصویر اسطوره هات را ببینی ، وقتی 5 ساله بودی عزیزم !
    البته اینها همه توهم و خیال هست ، خدای نکرده فکر نکنی واقعی هستند که تاریخ پرست میشوی
    اینها همه زیر خاکی هستند ، جدی نگیری عزیزم ! فوتبال را خود ما ایرانی ها کلا اختراع کردیم
    با این تفاسیر همه باید پدر و مادرهامون را بندازیم دور ، چون مال 50 سال و 60 سال قبل هستند
    کسانی که اسم بردم تنشون زیر خاک هست ولی فکر و اندیشه و بینششون به جهان تا ابد زنده !
    سعدی میفرماید :
    تنی زنده دل خفته در زیر گل ، به از عالمی زنده ی مرده دل

الان این جواد زرینچه را هم بندازیمش دور ! مال تاریخ هست ، مال عصر حجر ! آره ؟
    2- شما و هم سن و سال هات اندازه ی سنتون از فوتبال می فهمید ، دلیل متفاوت بودن دیدگاه ها همین هست .
    بالاخره بین کسی که از سال 1375 روزنامه ی ورزشی میخریده و میخونده ، با کسی که در آن زمان در این دنیا نبوده خیلی تفاوت دیدگاه هست . بین کسی که پول میداده و برای روزنامه خریدن پول گرو میگذاشته با کسی که فایل PDF روزنامه ها را از اینترنت دانلود میکرده !
    بین کسی که بازی بایرن مونیخ و منچستر سال 1999 را دیده ، مشت های ساموئل کوفور به زمین ، گل پرپر شده ی اشتفان افنبرگ ! گل اولگونار سولسشر ... با کسی که در عصر مسی و رونالدو فوتبال را فهمیده !
    تنفر من از ایتالیا موکول شد به جام جهانی 2018 ! چون حذف شد ، دیگر نیست که تنفری باشه .
    ولی شما همچنان برای تنفر فرصت دارید ، اگر بازی بعدی آلمان برد باز چند روز فرصت بیشتر دارید و اگر باخت فرصت شما هم به اتمام رسیده .
    دلایلم برای تنفر داشتن را به وضوح نوشتم و فیلم و لینک گذاشتم !
    سواد داشته باشید میخونید ، جام جهانی 2002 جنابعالی فقط 9 سال سن داشتید ، پس درکی هم ندارید .
    البته نگاه من برای کسی هست که از دیده ی اخلاق نگاه کند و نه اینکه از همه چیز بی تفاوت بگذرد .
    برای کسی که اسطوره اش یک شخصیت خیالی گیم هست توضیح خیلی چیزها سخت خواهد بود !
    به هر حال الگوهای ما متفاوت هستند !
    برای نسلی که در تلگرام و فیسبوک با چرندیات خود را سرگرم میکند ، گفتن این حرفا دقیقا کوبیدن آب در هاون است !

3- وقتی میدونی نداریم پس به جای بحث کشیدن بشین برای باخت آلمان دعا کن ، شاید که رستگار شوی
    اینها را هم ببین بد نیست ، اینها را در نت نمیتونی پیدا کنی . چند تا نمونه که بدونی خیلی باید بگذره تا مفهوم چیزهایی که مینویسم را درک کنی !
    شاعر میگه :
    چونکه با کودک سر و کارت فتاد ، پس زبان کودکی باید گشاد !
    اگر بخوام متوجه عرایضم بشی باید به زبان خودت صحبت کنم ، به زبان مورتال کمبت !
    از بین اسطوره هات میتونی نیم نگاهی به شینوبی هم بندازی ، اونم در عصر خودش خوب بود
    یک هزارم یادگاری هایی که همیشه حفظ خواهم کرد :

این هم هیجان برای تاپیک ، تا بازی بعدی فرصت ایجاد هیجان دارید ، پس بشتابید
    Last edited by mehr1362; 05-07-2016 at 02:06.

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

1- من اگر با شما متفاوت نباشم که ... برای دهه هفتادی ها تاریخ از پیدایش اینترنت در ایران شروع میشه !
    قبل تر از اون دنیایی وجود نداشته !
    با حساب و کتابی که از تاریخ دارید پس دو تا قهرمانی آسیا در سال های 1349 و 1370 را فراموش می کنیم !
    قهرمانی های کشوری هم نصف بیشتر پر ! حله ؟
    از تاریخ متنفر بودید دیگه ؟!
    قهرمانی های استقلال را از زمانی حساب می کنیم که شما متولد شدید ، وگرنه تاریخ پرست میشیم
    در ادامه میتونی تصویر اسطوره هات را ببینی ، وقتی 5 ساله بودی عزیزم !
    البته اینها همه توهم و خیال هست ، خدای نکرده فکر نکنی واقعی هستند که تاریخ پرست میشوی
    اینها همه زیر خاکی هستند ، جدی نگیری عزیزم ! فوتبال را خود ما ایرانی ها کلا اختراع کردیم
    با این تفاسیر همه باید پدر و مادرهامون را بندازیم دور ، چون مال 50 سال و 60 سال قبل هستند
    کسانی که اسم بردم تنشون زیر خاک هست ولی فکر و اندیشه و بینششون به جهان تا ابد زنده !
    سعدی میفرماید :
    تنی زنده دل خفته در زیر گل ، به از عالمی زنده ی مرده دل

الان این جواد زرینچه را هم بندازیمش دور ! مال تاریخ هست ، مال عصر حجر ! آره ؟
    2- شما و هم سن و سال هات اندازه ی سنتون از فوتبال می فهمید ، دلیل متفاوت بودن دیدگاه ها همین هست .
    بالاخره بین کسی که از سال 1375 روزنامه ی ورزشی میخریده و میخونده ، با کسی که در آن زمان در این دنیا نبوده خیلی تفاوت دیدگاه هست . بین کسی که پول میداده و برای روزنامه خریدن پول گرو میگذاشته با کسی که فایل PDF روزنامه ها را از اینترنت دانلود میکرده !
    بین کسی که بازی بایرن مونیخ و منچستر سال 1999 را دیده ، مشت های ساموئل کوفور به زمین ، گل پرپر شده ی اشتفان افنبرگ ! گل اولگونار سولسشر ... با کسی که در عصر مسی و رونالدو فوتبال را فهمیده !
    تنفر من از ایتالیا موکول شد به جام جهانی 2018 ! چون حذف شد ، دیگر نیست که تنفری باشه .
    ولی شما همچنان برای تنفر فرصت دارید ، اگر بازی بعدی آلمان برد باز چند روز فرصت بیشتر دارید و اگر باخت فرصت شما هم به اتمام رسیده .
    دلایلم برای تنفر داشتن را به وضوح نوشتم و فیلم و لینک گذاشتم !
    سواد داشته باشید میخونید ، جام جهانی 2002 جنابعالی فقط 9 سال سن داشتید ، پس درکی هم ندارید .
    البته نگاه من برای کسی هست که از دیده ی اخلاق نگاه کند و نه اینکه از همه چیز بی تفاوت بگذرد .
    برای کسی که اسطوره اش یک شخصیت خیالی گیم هست توضیح خیلی چیزها سخت خواهد بود !
    به هر حال الگوهای ما متفاوت هستند !
    برای نسلی که در تلگرام و فیسبوک با چرندیات خود را سرگرم میکند ، گفتن این حرفا دقیقا کوبیدن آب در هاون است !

3- وقتی میدونی نداریم پس به جای بحث کشیدن بشین برای باخت آلمان دعا کن ، شاید که رستگار شوی
    اینها را هم ببین بد نیست ، اینها را در نت نمیتونی پیدا کنی . چند تا نمونه که بدونی خیلی باید بگذره تا مفهوم چیزهایی که مینویسم را درک کنی !
    شاعر میگه :
    چونکه با کودک سر و کارت فتاد ، پس زبان کودکی باید گشاد !
    اگر بخوام متوجه عرایضم بشی باید به زبان خودت صحبت کنم ، به زبان مورتال کمبت !
    از بین اسطوره هات میتونی نیم نگاهی به شینوبی هم بندازی ، اونم در عصر خودش خوب بود
    یک هزارم یادگاری هایی که همیشه حفظ خواهم کرد :

این هم هیجان برای تاپیک ، تا بازی بعدی فرصت ایجاد هیجان دارید ، پس بشتابید
    یه جوابِ خلاصه تر مثل اینکه قبلیه بدجور ...بیشتر راجع به امضام و آواتارم صحبت کردی , خدارو شکر این یوزر من نیست اسممو شما نمیدونیوگرنه الان یه 40 خط دیگه و 50 تا عکسِ دیگه از تاریخچه ی اسمم و فامیلیمو اینا میگفتی بعدشم که راجع به خودت بود که البته اینا همه تو ویکیپدیا هست منم میتونم الان از سالِ 1963 بگمبعدشم اصلا به من چه که سعدی چی گفته هر چی گفته واسه خودش گفته , الان مثلا من بیام از یاس و علی سورنا تکست بذارم تو تاپیکِ آلمان که چی بشه ؟آقا یه کلام : تو خوووووووووووووووووووووووو وووووووووووبی , تو اینکارههههههههههههه , تو فوتبالییییییییییییییییی , تو فضایییییییییییییییییییییی ییی , اصن تو معلم ورزشِ دبستانِ مسیتا آی پیه مارو گیر نیاوردی راجع به خط تلفن و شرکتی که ازش ADSL میگیرم و محلمون اظهارِ نظر نفرمودین بنده از شما عذر میخوام

------------------------------------------------------------

الان نگاه کردم دیدم از دوستانِ استقلالی علاوه بر حجت یوسفم اینجاس , خیانت تا کی ؟
    Last edited by Esteghlal_Paydar44; 05-07-2016 at 03:07.

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

الان نگاه کردم دیدم از دوستانِ استقلالی علاوه بر حجت یوسفم اینجاس , خیانت تا کی ؟
    منم هستم
    فکر کنم مشکل شما باشی استقلالی و غیر آلمانی

8. 3 کاربر از M.Sadegh.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از شب تا صبح قصه ی لیلی و مجنون تعریف میکنم هنوز میگی لیلی زن بود یا مرد؟

پسر خوب من هم اون تاپیک، هم دوباره اینجا، گفتم که عاغا من از این دو تیم یعنی اسپانیا و پرتغال بدم میاد! طرفدارشون نیستم چرا شما هنوز میگی بالاخره طرفدار کدومشونی؟!
    اون تاپیکی که من پست دادم عنوان اش بوده "از کدام تیم خوشتان نمی آید" و یک کاربری اومده گفته و دلیل موضع گرفتن من و کشیدن بحث خوشگلی دخترای این دو کشور فقط در مورد بخش بولد شده یعنی صحبت در مورد مردم اونها بوده. تمام . فهمیدنش خیلی سخته واقعا؟!
    ضمنا از برزیل و آلمان هم بدم میاد ... اینو احتمالا اعضای دیگه که جامهای قبلی هم منو توی تاپیکهای دیگه دیده باشند میدونند ...

در مورد مقایسه سالهای اخیر اسپانیا و آلمان :
    اسپانیا یک بازه کوتاه 4ساله در 3 جام متوالی یعنی (یورو2008، جهانی2010 و یورو2012) با کسب 3 قهرمانی بدون وقفه ، 4 سال در صدر قهرمانی ها بود بطوریکه دیگه یکجورایی خسته کننده هم شده بود و همه میگفته اگه قراره اسپانیا اینجوری پیش بره و همه ی جامها بیاد یه قهرمانی خوشگل بگیره دیگه هیجانی نمی مونه پس بقیه تیمای مدعی چی میشن؟

در مورد 2002 هم همه جا صحبت از میزبانی کثیف کره ای ها و ناداوری های که منجر به گرفتن یک چهارمی مضحک و منحوس شده است نه کثیفی های ایتالیا! این ننگ تا همیشه بر پیشانی اونها با اون میزبانی مضخرفشون که نتیجه اش هم حذف تیمهای بزرگ و آسان تر شدن قهرمانی برزیل و مهمتر از اون بی اعتباری و بی اعتمادی به جام جهانی بوده... همین کره ایها و ناداوری ها سر ایتالیا رو بریدند وگرنه در اون سالها تیم رویایی و نسل عالی ای داشتیم و از قدرتمندترین مدعیان بودیم.

از اونجاییکه تمام حرفهای شما را زیر سوال بردم و گفتم پست من تحریف کردید و ... این حرفها هم از نظر بنده هیچ درجه اعتباری نداره و معلوم نیست اصل داستان اخراج بازیکن از سری آ چی بوده
    شما هر داستانی تعریف کنید دلیلی نداره که ما چشم بسته قبول کنیم.

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز اگر اطلاعی در زمینه ی این اخراج بازیکن کره ای دارید بگید ببینیم اصل قضیه چی بوده...
    درود
    دوستان زحمت کشیدن بنده رو منشن کردن ... تاپیک دوستان هوادار تیم ملی آلمان رو به هم ریختین

در مورد Ahn حق با اون دوستمون هست و ایشون از باشگاه پروجا اخراج و کنار گذاشته شدن . همون زمان هم خبرش منتشر شده بود .
    نمیخوام بحث های نامربوط بیش از این ادامه پیدا کنه ... مخصوصن اینکه اینجا تاپیک آلمانی هاست و به اندازه کافی بحث های بی ربط ادامه و کِش داده شده .

فقط از این دوست باتجربه و منطقیمون میخوام که یک بار دیگه بازی ایتالیا و کره رو ببینن و از شاهکار جناب بایرون ‫‏مورنو‬ و داوری ایشون در اون بازی نهایت لذت رو ببرن .
    یا به بازی اسپانیا که اون هم یکی دیگر از شاهکارهای داوری در جام جهانی بود یک نگاه دوباره بندازن تا به تلاش بی حد و حصری که برای رسوندن کرده به مراحل بالاتر میشد پی ببرن و ببینن که چند تیم در این مسیر قربانی اشتباهات یا در اصل Match Fixing شدن .
    فکر نکنم از این مشخص تر و واضح تر بشه یک تیم رو بالا کشید .

خوب بود یک تاپیک عمومی داشتیم و بقیه بحث رو به اونجا انتقال میدادین که تاپیک آلمان ها شلوغ و به هم ریخته نشه .

10. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

درود
    دوستان زحمت کشیدن بنده رو منشن کردن ... تاپیک دوستان هوادار تیم ملی آلمان رو به هم ریختین

در مورد Ahn حق با اون دوستمون هست و ایشون از باشگاه پروجا اخراج و کنار گذاشته شدن . همون زمان هم خبرش منتشر شده بود .
    نمیخوام بحث های نامربوط بیش از این ادامه پیدا کنه ... مخصوصن اینکه اینجا تاپیک آلمانی هاست و به اندازه کافی بحث های بی ربط ادامه و کِش داده شده .

فقط از این دوست باتجربه و منطقیمون میخوام که یک بار دیگه بازی ایتالیا و کره رو ببینن و از شاهکار جناب بایرون ‫‏مورنو‬ و داوری ایشون در اون بازی نهایت لذت رو ببرن .
    یا به بازی اسپانیا که اون هم یکی دیگر از شاهکارهای داوری در جام جهانی بود یک نگاه دوباره بندازن تا به تلاش بی حد و حصری که برای رسوندن کرده به مراحل بالاتر میشد پی ببرن و ببینن که چند تیم در این مسیر قربانی اشتباهات یا در اصل Match Fixing شدن .
    فکر نکنم از این مشخص تر و واضح تر بشه یک تیم رو بالا کشید .

خوب بود یک تاپیک عمومی داشتیم و بقیه بحث رو به اونجا انتقال میدادین که تاپیک آلمان ها شلوغ و به هم ریخته نشه .

این دوستان میتونستند با یک سرچ ساده همه چیز را متوجه شوند .
    لینک هم دادم که بخونند ، لینک ایرانی هم ندادم ! چون صداقت در نوشتن خیلی کم هست در سایت های خبری ایرانی .
    اینکه شما میگید داوری فلان بوده ، بنده تمام اینها را به خاطر دارم ، اما ...
    اما داوری وقتی میتونه نقش داشته باشه که خود تیم هم یه حرکتی بکنه !
    مثال : بازی ایران و آرژانتین هست و داوری به سود ماست ! ما که نود دقیقه داریم میزنیم زیرش !
    داوری میخواد برای ما چند تا خطای پشت محوطه بگیره ؟ چند تا پنالتی ؟
    کره ی جنوبی در 2002 تیم بسیار خوبی بود ، تهاجمی و جسورانه بازی میکرد و گل های همین بازی با ایتالیا را به یاد بیارید بسیار زیبا هستند ! بالاخره کره ی جنوبی باید یه چیزی از خودش نشون بده که داوری هم به سودش در بیاد !
    داوری وقتی میتونه نقش بازی کنه که قدرت دو تیم در یک سطح یا نزدیک به هم باشه .
    فکر کنید آلمان یا هر تیمی فردا روز با مثلا چین بازی کنه ، داوری برای برنده شدن چین چقدر میتونه تلاش کنه ؟
    بیشتر از این که گفتند و نوشتند را من حسادت میدونم ، چون همیشه خاطرم هست عملکرد تیم ملی خودمون را با کره و ژاپن قیاس کردند و صراحتا هم این قیاس را بر زبان آوردند ! بیشتر از حد نرمالش حسادت هست .
    باز چیزی از حق مطلب کم نمیشه ، این بازیکن را کنار گذاشتند با اخراج کردند به نظرم بار معنایی متفاوتی داره .
    این بازیکن را اخراج کردند به دلیل جریحه دار کردن غرور ایتالیایی
    بازی با اسپانیا هم که در پنالتی اسپانیا باخت ! خب کاسیاس با اونهمه ابهت و جلال نمیتونست پنالتی بازیکنان یک تیم آسیایی را مهار کنه ؟ داور در پنالتی ها هم میتونست بی عدالتی کنه ؟
    کره جنوبی بیشترین تعداد صعود به جام جهانی را در بین آسیایی ها داره ، در جام های جهانی هم موفقیت هاش با ما قابل قیاس نیست . حسادت کردن به این تیم طبیعی هست !

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بازی با اسپانیا هم که در پنالتی اسپانیا باخت ! خب کاسیاس با اونهمه ابهت و جلال نمیتونست پنالتی بازیکنان یک تیم آسیایی را مهار کنه ؟ داور در پنالتی ها هم میتونست بی عدالتی کنه ؟
    !!!!!!

توی اون بازی اسپانیا 3 تا گل سالم در جریان بازی زد که هر 3 تا رو داور قبول نکرد ! فک کنم دو تاشو مورینتس زد ، سر دومیش قشنگ بغض کرده بود !!!

13. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •