گاس به صورت رسمی اعلام کرده در حال مذاکره با تیم چلسیه، امیدوارم به توافق برسن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گاس به صورت رسمی اعلام کرده در حال مذاکره با تیم چلسیه، امیدوارم به توافق برسن.
Last edited by jb.NY; 18-12-2015 at 21:36.
این فصل خیلی عجیب پیش رفت
تیم اگه نصف این باخت ها رو داشت و مثلا در رده 5 و 6 هم بود حتی تا آخر فصل هم شاید مورینیو برکنار نمیشد ولی دیگه با این شرایط معمولا دیگه صبری باقی نمی مونه
توی زمان آبراموویچ شاید هیچ وقت توی هیچ مقطعی از فصلی همچین نتایجی وجود نداشته
خود مورینیو هم کلا توی دوران مربگریش تعداد باخت های هر فصلش توی لیگ ها شاید به 4-5 تا هم نرسه و حتی شاید سه فصل رو در نظر بگیریم اندازه این 16 بازی بودش!
در هر صورت با اینکه دوس نداشتم وضع دیگه جوری شد که مشخص بود دیگه هر لحظه امکان این اتفاق هست
امیدوارم مورینیو در تیم آیندش موفق باشه...
+
در مورد جایگزین هم بهترین گزینه گاسه که اگه نهایی بشه عالیه
یکی از بهترین دوران چلسی همون زمانی بود که گاس توی تیم بود و حتی توی لیگ قهرمانان هم اون تیم گاس مستحق قهرمانی بود
فعلا انگار تصمیم نهایی گاس بعد از بازی فرداست و باید ببینیم چه اتفاقی می افته
گزینه های دیگه که الان دردسترسن زیاد جالب نیستن و گاس اختلاف زیادی با اونا داره
شانس بیاریم که گاس بیاد وگرنه یه چیزی شبیه دیوید مویس نصیبمون میشه![]()
OFFICIAL: Chelsea appoint Hiddink
با اومدن گاس یاد دوران اولش افتادم.یکی از بهترین تیمهای چلسی تاریخ تو همون مدت کم.
لیگ قهرما نانو فقط به خاطر داوری اون سال از دست دادیم.شدیدا از اومدنش خوش حال شدم و امیدوارم تیم رو به روزای اوج بر گردونه.
خط و نشان گاس هیدینک برای بازیکنان چلسی؛ به بازیکنان کم کار نیازی ندارم
تیم فوتبال چلسی شنبه شب از رقابت های هفته هجدهم لیگ برتر انگلیس به مصاف واتفورد خواهد رفت و این اولین حضور گاس هیدینک به عنوان سرمربی بر روی نیمکت چلسی است.
این مربی 60 ساله هفته گذشته جانشین ژوزه مورینیو در چلسی شد و پس از انجام 4 جلسه تمرین با تیم جدیدش آماده رویارویی با واتفورد است.
وی در کنفرانس مطبوعاتی پیش از این دیدار گفت:
((اگر رئیس شما یک مربی موقت باشد، باز هم می تواند حسابتان را برسد و قرار نیست که به آنها برای خوب بازی کردن التماس کنم. آنها وظیفه دارند که خوب بازی کنند، چرا که در باشگاهی بزرگ هستند و پول خوبی می گیرند و باید شور و اشتیاق یک بازیکنان آماتور را داشته باشند. اگر آنها شور و اشتیاقی نداشته باشند و کم کاری کنند، درب خروج را نشان خواهم داد و با آنها خداحافظی خواهم کرد. من به چنین بازیکنی نیاز ندارم.
هفته پیش چلسی تنها یک امتیاز با منطقه سقوط فاصله داشت و همین موضوع در باشگاه باعث وحشت شده بود. من نمی دانم که چرا بازیکنان خوب بازی نمی کنم و نمی خواهم هم بدانیم. می خواهم با ذهنی باز با آنها برخورد کنم.))
وی در ادامه در خصوص آینده اش عنوان کرد:
((اخلاق من به گونه ای است که باید از پیش تصمیم به فعالیت بگیریم. اما من در چند سال گذشته هم چنین شرایطی داشته ام و باید ببینیم که در آینده چه چیزی در انتظار ما است.
تا زمانی که اشتیاق داشته باشم به کار ادامه خواهم داد. تصمیم برای هدایت چلسی بسیار سریع بود، اما به اندازه کافی تجربه دارم که بدانم چه زمانی باید تصمیم گرفت و کار سخت را پذیرفت.))
مانوئل پیگرینی سرمربی فصل آینده چلسی خواهد شد !!
روزنامه مارکا مدعی شده است که مانوئل پیگرینی به عنوان مربی فصل آینده تیم فوتبال چلسی انتخاب شده است.
در گزارش این روزنامه اسپانیایی عنوان شده است که، پپ گواردیولا سرمربی فصل آینده منچستر سیتی خواهد شد و مربی شیلیایی این تیم جانشین گاس هیندیگ که به صورت موقت هدایت چلسی را بر عهده گرفت است خواهد شد.
البته آینده گاس هیدینگ در چلسی نامعلوم است و در صورتی که این مربی هلندی شرایط خوبی را داشته باشد احتمال دارد هدایت چلسی را به صورت موقت به عهده بگیرد.
بی شعورتر از ماتیچ خودشه.فکر کنم قحطی بازیکنه.الان دیگه به این نتیجه رسیدم که واقعا برای سقوط نکردن باید بجنگیم.تمام ضربات کرنر و ایستگاهیو ویلیان میزنه اونوقت پنالتی میدن به اسکار.
Last edited by jack82; 26-12-2015 at 20:29.
باقی موندن اسکار داغون تو این تیم و فروش ماتا و دی بروین هم از شاهکارهای استاد مورینیو هستش که حالا حالا ها باید چوبشو بخوریم. ماتیچ هم که یکی دیگه از خریدهای داغون این آقا بوده.
مورینیو رفت ولی بد میراثی از خودش بجا گذاشت یه مشت بازیکن که چند تاشو دوستمون نام برد به هیچ عنوان در حد و نام تیم نیستن.چند تاییم که خوبن غالبا بی انگیزه و کم رمق نشون دادن.رسما اینده تیمو برای چند سال نابود کرد.
چلسی 3-0 بازی را برد کم کم دارم به حرف مورینیو که بازیکنان خیانت کردند میرسم
اگر اینطور باشه باید به حال این بازیکنان تاسف خورد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)