من هنوز متوجه نشدمدر رابطه با چمن خیس هم فکر کنم همه بدونن سبک بارسا بیشتر نیازمند چمن خشکه تا تیم هایی که توپ رو میزنن و استارت میزنن تا برسن بهش
بارسا رو زمین خشک بهتر کار میکنه یا مرطوب؟
بعد باخت 0-2 بارسا از میلان بود که رورا از چمن خشک میلان انتقاد کردش و گفتش به درد سیب زمینی کاشتن میخوره بیشتر تا زمین فوتبال
صد درصدچطوره بگیم هاینکس مزد داشتن دو تا بال و قد بلند بازیکناش رو گرفت در بابر بارسایی که همه میدونن رو سانتر جناحین ضعف داره
بایرن سال هاست که به داشتن بهترین بال های دنیا مشهوره و اینو مدیون فن خال هستیم که روبن رو از مادرید خرید و آرایش تیم رو بر مبنای حملات از جناحین ترتیب داد
ولی هاینکس اومد و تاکتیک های بایرن رو متنوع تر کردش ولی هنوزم این دوتا بازیکن رو اوج باشن تیمای مقابل روز سختیو خواهند داشت
هیچ بحثیم توی صحبت شما نیست
نه آقا خیالت راحت تا لو سرمربی تیم ملی آلمانه من یکی بعید میدونم آلمان به چیزی بیشتر از دومی یا سومی برسهحتی بعضی آلمان رو از همین الان قهرمان جام 2014 میدونن
با اینکه دوس ندارم این حرف رو بزنم ولی به نظرم نود درصد بچه های اینجا اینو میدونن که همه تیمایی که طرفدارش هستیم به وقتش از داوری بهره بردنمتاسفانه هر وقت بچه های تاپیک بارسا از داوری حرف میزنن همه میگن بهانه و هرچی ضرب المثل بلدن رو میکنن
ولی نمیدونم چرا حرف کارشناسا هم رد میشه و کارشناسا هم تبدیل میشن به یه عده بارسایی که هیچ بوی یاز منطق نبردن
ولی خب اینکه داوری رو عامل اصلی شکست توی بازی بدونی که هیچ حرفی توش برای گفتن نداری خب یه کم زوره