تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 38 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 374

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | نیمه نهایی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در رابطه با چمن خیس هم فکر کنم همه بدونن سبک بارسا بیشتر نیازمند چمن خشکه تا تیم هایی که توپ رو میزنن و استارت میزنن تا برسن بهش
    من هنوز متوجه نشدم
    بارسا رو زمین خشک بهتر کار میکنه یا مرطوب؟

بعد باخت 0-2 بارسا از میلان بود که رورا از چمن خشک میلان انتقاد کردش و گفتش به درد سیب زمینی کاشتن میخوره بیشتر تا زمین فوتبال

چطوره بگیم هاینکس مزد داشتن دو تا بال و قد بلند بازیکناش رو گرفت در بابر بارسایی که همه میدونن رو سانتر جناحین ضعف داره
    صد درصد
    بایرن سال هاست که به داشتن بهترین بال های دنیا مشهوره و اینو مدیون فن خال هستیم که روبن رو از مادرید خرید و آرایش تیم رو بر مبنای حملات از جناحین ترتیب داد
    ولی هاینکس اومد و تاکتیک های بایرن رو متنوع تر کردش ولی هنوزم این دوتا بازیکن رو اوج باشن تیمای مقابل روز سختیو خواهند داشت
    هیچ بحثیم توی صحبت شما نیست

حتی بعضی آلمان رو از همین الان قهرمان جام 2014 میدونن
    نه آقا خیالت راحت تا لو سرمربی تیم ملی آلمانه من یکی بعید میدونم آلمان به چیزی بیشتر از دومی یا سومی برسه

متاسفانه هر وقت بچه های تاپیک بارسا از داوری حرف میزنن همه میگن بهانه و هرچی ضرب المثل بلدن رو میکنن
    ولی نمیدونم چرا حرف کارشناسا هم رد میشه و کارشناسا هم تبدیل میشن به یه عده بارسایی که هیچ بوی یاز منطق نبردن
    با اینکه دوس ندارم این حرف رو بزنم ولی به نظرم نود درصد بچه های اینجا اینو میدونن که همه تیمایی که طرفدارش هستیم به وقتش از داوری بهره بردن
    ولی خب اینکه داوری رو عامل اصلی شکست توی بازی بدونی که هیچ حرفی توش برای گفتن نداری خب یه کم زوره

2. 9 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مقایسه قیمتی 11 نفر دورتموند و رئال((بر اساس مبلغ پرداخت شده برای به خدمت گرفتن بازیکنان))

BVB'S STARTING XI
    Weidenfeller
    Pisczek
    Subotic
    Hummels
    Schmelzer
    Gundogan
    Bender
    Kuba
    Gotze
    Reus
    Lewandowski
    Total
    Free
    Free
    €4.5m
    €4.2m
    Free
    €5.5
    €1.5
    €3.05
    Free
    €17.1m
    €4.75
    €40.6m

MADRID'S STARTING XI
    Lopez
    Ramos
    Pepe
    Varane
    Coentrao
    Khedira
    Alonso
    Ozil
    Modric
    Ronaldo
    Higuain
    Total
    €3.5m
    €27m
    €30m
    €10m
    €30m
    €14m
    €35.4m
    €18m
    €30m
    €94m
    €12m
    €303.9m

4. 12 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من هنوز متوجه نشدم
    بارسا رو زمین خشک بهتر کار میکنه یا مرطوب؟

بعد باخت 0-2 بارسا از میلان بود که رورا از چمن خشک میلان انتقاد کردش و گفتش به درد سیب زمینی کاشتن میخوره بیشتر تا زمین فوتبال
    چمن باید بهترین فرمش باشه منظور من از خشک زمین سیب زمینی نبود ولی دیگه نه اینقدر خیس

صد درصد
    بایرن سال هاست که به داشتن بهترین بال های دنیا مشهوره و اینو مدیون فن خال هستیم که روبن رو از مادرید خرید و آرایش تیم رو بر مبنای حملات از جناحین ترتیب داد
    ولی هاینکس اومد و تاکتیک های بایرن رو متنوع تر کردش ولی هنوزم این دوتا بازیکن رو اوج باشن تیمای مقابل روز سختیو خواهند داشت
    هیچ بحثیم توی صحبت شما نیست
    حالا من اون تیکه رو پاک کردم یه لحظه عصبانی بودم یه چی گفتم من اصلا قصدم نبود که هاینکس رو زیر سوال ببرم

با اینکه دوس ندارم این حرف رو بزنم ولی به نظرم نود درصد بچه های اینجا اینو میدونن که همه تیمایی که طرفدارش هستیم به وقتش از داوری بهره بردن
    ولی خب اینکه داوری رو عامل اصلی شکست توی بازی بدونی که هیچ حرفی توش برای گفتن نداری خب یه کم زوره
    خب تقریبا 100 درصد بچه های تاپیک بارسا هم و خود منم قبول داریم بارسا حقش باخت بود ولی نه 4 تا
    رئال برای بازی برگشت 3 تا میخواد اما خیلی با اعتماد به نفس بیشتری نسبت به بارسایی حرف میزنه که 4 تا میخواد
    به قول دوستمون شما فکر کن بارسا بازی برگشت 3.0 ببره حالا هرچند بعیده ولی بازم حذف میشه و اون موقع فکر کنم بارسایی ها حق اینو داشته باشن که بگن به داوری حذف شدن

6. 5 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4umbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

طرفدارای بایرن خاهشا بزارین صعودتون هر وقت قطعی شد بیاین از قدرت بوندسلیگا و المان هاو افول بارسا بگین...

بارسا قبلا هم تونسته بود یک تیم 14 نفره رو 4 بر هیچ شکست بده...!!!

داره خودمونی میشه comeback pep's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

شما به نظر میرسه که صرفا همون اسکرین شاتی که تو تاپیک خودتون رو گذاشتید مد نظرتون هست که دست دانته روی شونه آلوز هستش نه تکرار صحنهو همچنان هم بعضی دوستان بارسایی موقع صحبت کردن از داوری به صورت اسرار آمیزی از دو هند پنالتی مسلم تو نیمه اول صحبت نمیکنن و فقط چسبیدن به گلای بایرنولی بیخیالحال و حوصله صحبت درباره داوری رو دیگه ندارماصلا همیشه شعبون یه دفعه هم رمضون
    مطمئنى رمضون فقط يه بار بود؟ اصلا چند تا رمضون ديگه بايد اتفاق بيفته كه شما دست از سر كچل ما برداريد؟ دوبار ؟ چهار بار؟ ده بار؟خيلى جالبه كه شما ميگيد هر هندى پنالتيه و 2 تا پنالتى براى خودتون كنار ميذاريد ولى اشتباه بودن 3 گل خودتون رو كه به تأييد بسيارى از كارشناسان و مجلات معتبر فوتبالى رسيده،قبول نميكنيد. خود من توى چندتا از پستهاى قبليم گفتم كه هند پيكه پنالتى بود. يعنى يه موقعيت پنجاه پنجاه كه شايد گل هم نشه طلب شما!دوست عزيز شما با اين همه اشتباه داورى بازهم طلبكارانه حرف ميزنيد؛ حالا فقط يك لحظه جاى دو تيم رو عوض كن. اون موقع ما ميشديم تيم كثيف صهيونيستى كه يوفا پشتشه!در مورد گل اول: خب معلومه كه بايد تصوير آهسته ديده بشه تا بشه بهتر قضاوت كرد. يه سوال: پنالتى زيدان به ايتاليا توى فينال جام جهانى كه يادته. توى سرعت به نظر ميومد كه توپ گل نشده ولى صحنه آهسته نشون ميداد كه گل شده. طبق حرف شما طبيعتا بايد بگيم اون توپ گل نشده! چون توى سرعت معلوم نبود!در پايان بايد عرض كنم كه به نظر من هم بحث از اشتباهات داورى اشتباهه؛ ولى چيزى كه توى اين بازى اتفاق افتاد،اشتباه نبود؛ افتضاخ بود و اين قابل بحثه.

9. 3 کاربر از comeback pep بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

به طرفدارهای تیم های باشگاهی آلمانی نگاه کنی(همین جا هم) متوجه میشی همیشه از برد همدیگه حمایت میکنن و همگی برای تیم ملی آلمان زیر یه پرچم صف میکشن!!
    اما داستان برای رئال و بارسا و تیم ملی اسپانیا فرق میکنه!فاصله ، کینه و نفرت بین این عزیزان موج میزنه،رقابت و فوتبال جاش رو به چیز های دیگه ای داده..
    بله درسته رئال و بارسا از باخت هم دیگه خوشحال میشن ، ولی اگه توی آلمان هم کل کل و کری خونی به اندازه اسپانیا زیاد بود ، طرفدار های تیم های آلمانی هم نسبت به رقبا همچین حسی رو داشنتد ، البته شاید هم باشه من زیاد اطلاعی از آلمان ها ندارم
    البته این بحث خوشحالی از باخت رقیب فقط مربوط به اسپانیا نیست تو انگلیس هم تماشاگر ها همین حسو دارن و بعضا خیلی شدید یا توی کشور خودمون
    در کل کری خونی دو تا تیم واسه هم و دامن زدن رسانه ها به این موضوع ، حس نفرت رو هر چه بیشتر به تماشاگر منتقل میکنه

البته اینایی که گفتم ، نه این که خودم از این جو حمایت کنم ، نه ، اتفاقا با نظر شما موافقم که اتحاد بهتره از کینه و نفرت
    از این که بحث نامرتبط شد شرمنده

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

مقایسه قیمتی 11 نفر دورتموند و رئال((بر اساس مبلغ پرداخت شده برای به خدمت گرفتن بازیکنان))

BVB'S STARTING XI
    Weidenfeller
    Pisczek
    Subotic
    Hummels
    Schmelzer
    Gundogan
    Bender
    Kuba
    Gotze
    Reus
    Lewandowski
    Total
    Free
    Free
    €4.5m
    €4.2m
    Free
    €5.5
    €1.5
    €3.05
    Free
    €17.1m
    €4.75
    €40.6m

MADRID'S STARTING XI
    Lopez
    Ramos
    Pepe
    Varane
    Coentrao
    Khedira
    Alonso
    Ozil
    Modric
    Ronaldo
    Higuain
    Total
    €3.5m
    €27m
    €30m
    €10m
    €30m
    €14m
    €35.4m
    €18m
    €30m
    €94m
    €12m
    €303.9m
    خوب این لیست چیزی رو نشون نمیده! رئال مثلا به ختافه هم باخته...نگاه کنی فکر نکنم ختافه 20 میلیون هم بشه.

ولی نکته جالبش قیمت مسوت و خدیرا هست. دو تا بازیکنی که به عنوان بازیکن خوب ( نه ستاره) به رئال اومدن و پیشرفت فوق العاده ای داشتن.

بچه ها این داوری و اینا رو ول کنیم.

چند روز مونده تا بازی برگشت...به نظر شما رئال و بارسا می تونن برگردونن بازی رو؟ از یه طرف ممکنه بازی برگشت کاملا بر عکس باشه...به هر حال طبیعیه که آلمانی ها نتیجه لازم رو گرفتن. و از طرف دیگه ممکنه نتیجه ای مشابه بازی رفت تکرار بشه... به نظرم اگه رئال و بارسا زود به گل برسن بازی خیلی جذاب میشه...اگرم زود گل بخورن که دیگه هیچی!

12. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت

پيش فرض

طرفدارای بایرن خاهشا بزارین صعودتون هر وقت قطعی شد بیاین از قدرت بوندسلیگا و المان هاو افول بارسا بگین...

بارسا قبلا هم تونسته بود یک تیم 14 نفره رو 4 بر هیچ شکست بده...!!!
    تیم 14 نفره ؟؟؟
    تیم 14 نفره که فقط یه دونه بود ، که اون هم ابراهیم طهامی همه رو دریپل کرد زد تو دروازه

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تیم 14 نفره ؟؟؟
    تیم 14 نفره که فقط یه دونه بود ، که اون هم ابراهیم طهامی همه رو دریپل کرد زد تو دروازه
    ایشون منظورشون اینه که داور و کمکاشم با تیم مقابل هستن

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت

پيش فرض

خوب این لیست چیزی رو نشون نمیده! رئال مثلا به ختافه هم باخته...نگاه کنی فکر نکنم ختافه 20 میلیون هم بشه.

ولی نکته جالبش قیمت مسوت و خدیرا هست. دو تا بازیکنی که به عنوان بازیکن خوب ( نه ستاره) به رئال اومدن و پیشرفت فوق العاده ای داشتن.

بچه ها این داوری و اینا رو ول کنیم.

چند روز مونده تا بازی برگشت...به نظر شما رئال و بارسا می تونن برگردونن بازی رو؟ از یه طرف ممکنه بازی برگشت کاملا بر عکس باشه...به هر حال طبیعیه که آلمانی ها نتیجه لازم رو گرفتن. و از طرف دیگه ممکنه نتیجه ای مشابه بازی رفت تکرار بشه... به نظرم اگه رئال و بارسا زود به گل برسن بازی خیلی جذاب میشه...اگرم زود گل بخورن که دیگه هیچی!
    منم میگم اگه زود به گل برسن شانس برگشت زیاد میشه ، مخصوصا رئال که خیلی بیشتر نیاز داره که زودتر گل بزنه ، چون به نظرم رئال اگه یه مقدار از بازی بگذره و گلی نزنه ، استرس بیشتری میگیره و یه مقدار اون نظم تیمی رو از دست میده ولی بارسا با این که 4 تا گل خورده از لحاظ تیمی عملکرد بهتری دارن و تیکی تاکا اونا میتونه نقطه قوتشون تو هر زمان از بازی باشه

اینی که گفتم فقط پیش بینی شخص من از شیوه و روال بازی هفته بعد بود و هیچ گونه ارزش دیگری ندارد ، لطفا جبهه گیری نکنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •