بله ارزشش فقط برای دانلوده
دوستان قراره چند قسمتی باشه؟
بله ارزشش فقط برای دانلوده
دوستان قراره چند قسمتی باشه؟
40 قسمت فکر میکنم.
فسمت 22 پستامینیفونباحال بود!
به نظر من که شخصینت بابا اتی خیلی خنده دارتر از پیرمرد له شده بود. این پیرمرده فقط یه دیالوگ داره کلا و تکراری شده بازیش ولی باباشاه و بابا اتی که باهم میفتادن انصافا بمب خنده بودند. در اینکه مدیری از بازیگرای آماتور خوب بازی میگیره شکی نیست ، بحث من اینکه توقع از آقای مدیری بالا است و نسبت به گذشته طنز کاراش خیلی وحشتناک افت کرده که البته نباید از نویسنده هم غافل شد!
بیشتر مشکل از نویسنده های سریال هست تا خود مدیری! متن ِ قوی نمی نویسن واقعا این ۲ نفر
اصرار کار کردن باهاشون چیه من نمیدونم..کاشکی میدونستم: دی
نویسنده خیلی مهمه. چون دو نفر که نمی تونن همش ایده جدید بدن. اما مسئله اینه که بازی و کارگردانی خود مدیری هم تکراری شده.
شده عین تئاتر. یا همه نشستن و حرف می زنن یا ایستادن و همین کار رو می کنن. نه حرکتی نه طنز موقعیت و حرکتی و نه ...
با دوست عزیزمون amirpers موافقم...
بیشتر از اینکه ایده ی نویسنده ها تکراری باشه؛سبک کارای مدیری تکراریه!
مقایسه کنید با سبک جالبی که سعید آقاخانی در سریال "دزد و پلیس" استفاده کرده بود!!!
واقعا کدوم مدرن تره؟
کدوم جذاب تره؟
مدیری میخواد سبکی رو در انحصار خودش داشته باشه؛غافل از اینکه دیگه این سبک منسوخ شده و با سلایق امروزی خیلی مطابقت نداره ...! (به واسطه ی ترویج سریال های خارجی در بین مردم و گرایش مردم به سبک های متفاوت تر از اینی که در کارای مدیری میبینیم)
به نظرم در بین کارگردان های ایرانی؛فقط سعید آقاخانی تونسته از سبک و استایل مدرن تری استفاده کنه در کاراش در حال حاضر...(که اوج تکامل و پختگی ایشون رو در سریال دزد و پلیس مشاهده کردیم از نظر کارگردانی)
البته به نظرم باید به این نکته هم توجه کنیم که مدیری تنها کارگردانی هست که میتونه "به این سبک" فیلم بسازه بعد از این همه سال؛ولی باز هم مخاطب داشته باشه...
شاید مدیری در نظر داره ؛ بعد از این همه سال فعالیت (که خوب و بد بودنش رو باید دوستانی که کارای مدیری رو کامل دنبال کردن بیان کنن؛نه من) بخواد سبکی رو از خودش به جا بگذاره تا در آینده همه این سبک رو با نام مدیری بشناسیم؛
نکته ی دیگه ای هم که میشه بهش اشاره کرد اینه؛فیلمسازی و کارگردانی کاملا سلیقه ای هست!!
در سینمای هالیوود هم داریم همچین نمونه هایی!!مثلا هیچ وقت نباید انتظار داشته باشیم دکوپاژ ها و میزانسن های "فرانسیس فورد کاپولا" به دکوپاژ های "پیتر جکسون" یا "آلفونسو کوارون" شبیه باشه یا حتی ذره ای نزدیک بشه صرفا به خاطر اینکه بشه از اون به عنوان یه کارگردان به روز نام برد !!!
اما مدیری؛باید کمی به اصلاح و آپدیت سبک خودش در این سال ها میپرداخت ؛ (حتی اگر نمیخواست سوار این موج به وجود آمده بشه) اما ما هنوز فیلم های مدیری رو مثل یک دهه ی گذشته میبینیم !!
Last edited by S0R3N4; 30-05-2013 at 00:28.
سریال افتاد رو دور.....(به نظرم)
داره جالب میشه....حتی اگه جنبه ی طنز قضیه رو در نظر نگیریم(که دوز خیلی پایینی داره البته) ؛ داستان جالبی داره که نمیشه دنبالش نکرد...(البته در حد دانلود کردن)!!
![]()
اره خیلی خوب شده.
کسی سریال را خواست تو پروفایلم هست/پیغام های بازدید کنندگان
قسمت بفرمایید شام خیلی عالی بود
تته پته لته پته ... هم عالی اومد
Last edited by ahriman323; 03-06-2013 at 19:24.
آقا صدای پشت صحنه هاش هم واسه شما کم ِ ؟؟
چند مجموعه هست که صدای پشت صحنه ها خیلی کم هست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)