تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 22 اولاول ... 1016171819202122 آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 216

نام تاپيک: Halo 4

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها سلام...من تاحالا هالو رو تو هیچ نسخه ایی بازی نکردم.میخام واسه اولین بار هالو 4 رو شروع کنم.به نظر شما کار درستیه که بدون بازی کردن نسخه های قبلی دارم این کارو میکنم و کلا داستان بازی چی هست؟
    من ODST و REACH رو بازی کردم . ببین اگه ازش خوشت بیاد محو بازی میشی . الانم 4 رو گرفتم میخوام بازی کنم . اون دو تای قبلی فوق العاده بودن .
    به نظرم حد اقل شما REACH رو بازی کن تا خوب با تم بازی آشنا بشی . کلا جزو بهترین بازیهای این 5 ، 6 سال اخیر بوده هالو بدون شک !

در ضمن ایکس باکس من ال تی 3 داره . الان بازی به راحتی کپی و اجرا میشه توش یا باید از این دیسک جدیدا بگیرم ؟؟؟؟!!!
    Last edited by panther99; 21-11-2012 at 18:22.

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من دیسک رو صد در صد اینستال کردم ولی برای بازی پیغام آپدیت داشبورد میده . چی کار کنم ؟؟؟؟ آپدیت کنم . مشکلی واسه بازیهای قبلیم که هنوز تموم نکردم پیش نمیاد ؟؟؟؟؟؟ تابستون ال تی 3 ریختم . فقط فوری جواب بدید . ممنون .

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

آقا من دیسک رو صد در صد اینستال کردم ولی برای بازی پیغام آپدیت داشبورد میده . چی کار کنم ؟؟؟؟ آپدیت کنم . مشکلی واسه بازیهای قبلیم که هنوز تموم نکردم پیش نمیاد ؟؟؟؟؟؟ تابستون ال تی 3 ریختم . فقط فوری جواب بدید . ممنون .
    اپدیت کن مشکلی نداره

4. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالاخره بازی را تموم کردم ،

همه چیزه این بازی یه طرف اینم یه طرف :

محتوای مخفی: پایان 
    این که تا آستانه دیدن قیافه مسترچیف رفتیم ولی بازم تا ماسک رو برداشت تصویر رفت

همه چیزه بازی خوب بود ولی به نظر من پایان ریچ حماسی تر و تراژدیک تر بود.

6. 2 کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

سایت معتبر دیجیتال فاندری که گرافیک بازیها رو آنالیز می کنه گرافیک این بازی رو نیز آنالیز کره که در زیر ترجمش رو بصورت نکته وار می خونید:

Digital foundry
    vs. Halo 4

• بازي در رزولوشن 1152*720 اجرا ميشه كه اولين هيلو اين نسل هست كه بصورت native 720 هست
    • براي از بين بردن لبه هاي ناصاف و دندانه دار بازي از تكنويوژي fxaa استفاده شده
    • Dynamic lighting نقش بزرگي رو در اين شماره از هيلو ايفا كرده كه در كنار استفاده از lashings of bloom (نور از كنار اجسام منتشر ميشه و مثه اينكه نور در برخورد با اجسام قطع شده) تا lense flare مناسب به كار گرفته شده قسمت نورپردازی رو کامل کرده و البته بالابردن نورپردازي و جزييات محيطهاي داخلي كه باعث شده براي اولين بار بازي از اين لحاظ خودش رو در سطح بازيهايي مثل metro و killzone 3 نشون بده
    • Dynamic lighting به لازمه بزرگي به نام real time shadowing نياز داره كه براي دستگاه سنگين بوده (بالاخص در محيط هاي بزرگ بازي مانند هيلو )و در نتيجه 343i روش جديدي رو پياده كرده و اون هم اين بوده كه سايه ها به نظر داراي رزولوشن كمتري هستند ولي كناره سايه ها موج دار يا مستقيم بوده و به همراه نويز استفاده شده از فاصله تقريبا دور كاملا راضي كننده به نظر ميان
    • افكتهاي ذرات بازي از منفجر شدن نارنجكها تا چند تكه شدن اسلحه فرونرها و متلاشي و پودر شدن دشمنها در تعامل با فضا و distance قابل توجه بازي در سطح كاملا بالايي عمل مي كنند.
    • در زمينه artwork هم 343i پيشرفت بسياري داشته و با وجود تعداد زياد سلاح و دشمن و وسايل نقليه اونها همه اين موارد رو يك يك و از اول طراحي كرده اند.
    • تكسچرها همواره غني از جزييات هستند ولي افكت texture filtering گهگاهي و مخصوصا در محيطهاي باز و كف زمين كامل عمل نمي كنه و نسبت به جزييات ساير عناصر كمي محو به نظر ميرسه
    • در اين نسخه كات سين ها و قيافه پيشرفت قابل توجهي داشته اند و البته در زمينه كپچر صورت و انيميشن شركت facefx و facegen نقش اصلي رو ايفا كرده اند
    • هسته اصلي بازيهاي هيلو در اين شماره هم دست نخورده باقي مونده : draw distance نفس گير در محيطهاي خارجي -نبود هيچ گونه pop in و البته هوش مصنوعي كاملا flexible و قوي
    • فريم ريت : بازيهاي قبلي هيلو اكثرا در نرخ فريم ريت ٣٣ فريم كار مي كردند و با اين وجود screen tearing هايي در صحنه هاي شلوغ داشتند ....حال در مورد halo 4 جالب اينكه با اين همه پيشرفت گرافيكي هيلو ٤ مي تونه در نرخ فريم ٣٠ بازي را ارايه كند كه بسيار به نرخ فريم شماره قبلي نزديك و تنها به غير از برش تصويرهاي بسيار ريز و ميكرو آنهم در بالاي تصوير و فقط مربوط به لحظات وسيع screen tearing اي نمي بينيد.
    • نكته قابل توجه ديگر علاوه بر حفظ فريم حتي در نفس گيرترين لحظات و پركاربردترين افكتها حفظ فريم بازي حتي در زمان كات سين هاي بازي هست كه به رغم افت فريم تا ٢٠ در هيلوي قبلي در هيلو 4 فريم به ندرت از ٣٠ پايينتر مي ايد
    • اگر كلا يك شكايت در مورد ارايه تكنيكي گرافيك بازي باشه نبود motion blur هست افكتي كه سوني با استفاده از اون در بازيهاش مانند انچارتد و gow تونست تا حد خوبي لرزش دوربين و افكتهاي مبتي بر اشيا رو كم كنه و جاش در اين بازي نيس حس ميشد

راي نهايي digital foundry

به ياد داريد زماني رو كه ٢٠ دقيقه اول god of war 3 رو روي كنسولتون بازي مي كرديد ؟حسي كه بهمون دست مي داد اين بود كه توسعه دهندگان بازي قسمتي از ويژوالي كه قرار نسل بعد ارايه بشند رو در يك بازي نسل فعلي قرار دادند.....
    حالا درسته در مورد هيلو ٤ اين مورد به طور كامل صدق نمي كنه ولي احساسمون كاملا نزديك به همون احساس سابق هست و البته مهمتر از اون اينكه اين احساس و كيفيت از ابتدا تا پايان بازي به قوت خودش باقي ميمونه(البته اين تعريف در وسط مقاله بود ولي تقريبا همون منظور قسمت راي رو كه در اداش اومده رسونده)
    Remember that feeling you had when playing the first 20 minutes of God of War 3 for the first time? The sensation that the developers had somehow extracted next-gen visuals from current gen hardware? While Halo 4 doesn't quite engender that feeling of hushed awe, it gets very, very close - and more importantly the game does a great job of maintaining that level of quality across the entirety of the campaign

منبع مقاله :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.
    Last edited by halflife g; 25-11-2012 at 13:49.

8. 13 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    ببخشید یه سوال شاید به ظاهر خنده دار

چطوری میشه رفت مرحله بعد؟؟؟؟؟؟!!!!!!

من الان چندین و چند باره مرحله dawn رو تموم میکنم این مرحله اونجا تموم میشه که نهایتا موشک رو به سمت سفینه پرتاب میکنیم و سپس فرار میکنیم که در حین فرار سفینه در حال انفجاره و ما رو هم درگیر میکنه تا اینکه تو فضا معلق میشه چند تا تیکه پاره های سفینه به سمتموم میاد از اونا رد میشیم نهایتا یکیش بمون می خوره و این مرحله تموم میشه و مینویسه halo 4 بعد از اون برا من میاد تو منو اصلی و وقتی ادامه میزنم باز از اول همین مرحله میاد تو بخش انتخاب مرحله هم رفتم بعد از ونو که میزنم لود میشه وقتی 100 درصد میشه باز صفر میشه تا سه بار این ادامه پیدا میکنه و بعد مینویسه loading contact failed

ممنون میشم راهنمایی کنید. که ایا دی وی دی مشکل داره یا اینکه من راهه دیگه ای باید برم؟؟؟؟؟

با تشکر...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اين بازي قابليت كاور نداره؟ اگه داره با كدم دكمه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام
    ببخشید یه سوال شاید به ظاهر خنده دار

چطوری میشه رفت مرحله بعد؟؟؟؟؟؟!!!!!!

من الان چندین و چند باره مرحله dawn رو تموم میکنم این مرحله اونجا تموم میشه که نهایتا موشک رو به سمت سفینه پرتاب میکنیم و سپس فرار میکنیم که در حین فرار سفینه در حال انفجاره و ما رو هم درگیر میکنه تا اینکه تو فضا معلق میشه چند تا تیکه پاره های سفینه به سمتموم میاد از اونا رد میشیم نهایتا یکیش بمون می خوره و این مرحله تموم میشه و مینویسه halo 4 بعد از اون برا من میاد تو منو اصلی و وقتی ادامه میزنم باز از اول همین مرحله میاد تو بخش انتخاب مرحله هم رفتم بعد از ونو که میزنم لود میشه وقتی 100 درصد میشه باز صفر میشه تا سه بار این ادامه پیدا میکنه و بعد مینویسه loading contact failed

ممنون میشم راهنمایی کنید. که ایا دی وی دی مشکل داره یا اینکه من راهه دیگه ای باید برم؟؟؟؟؟

با تشکر...

DVD بازیت مشکل داره ...اگه دیسکت 100 درصد نصب هستش اصولا نباید این مشکل وجود می داشت ولی در کل مشکل از دیسکه

اين بازي قابليت كاور نداره؟ اگه داره با كدم دكمه؟
    نه نداره...

12. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

DVD بازیت مشکل داره ...اگه دیسکت 100 درصد نصب هستش اصولا نباید این مشکل وجود می داشت ولی در کل مشکل از دیسکه
    حامد دیسک من truecade اصلا نمیشه نصب کرد. این بازی حتما باید برنر مکس باشه ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

حتما رو نمی دون اره یا نه...ولی اگه کنسولت هارد داره و با این ارور مواجه میشی راهی جز یک برنر مکس به ذهنم نمیرسه بهت پیشنهاد بدم.
    مگر این که یک truecade یا 98 درصد دیگه تیهه کنی

15. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •