تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 31 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 303

نام تاپيک: تاپیک جامع پرسش و پاسخ در رابطه با مسایل، مشکلات و اختلالات روحی و روانی !

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوباره سلام

تصمیم گرفتم برم یه ورزش نسبتا سبک رو انتخاب کنم و با جدیت ادامش بدم

چندتا مشکل جدید برام بوجود اومده
    مثلا دارم درس میخونم بعد از 5 دقیقه بدون اینکه خودم متوجه بشم ، سر از اینترنت در میارم و الکی یه صفحه و 10 - 15 بار رفرش میکنم و بعد دوباره میرم سراغ درس
    یا زیادی میرم تو رویا و رویاپردازی میکنم
    خوابم خیلی کمتر شده
    شبا ساعت 1 یا 1.30 میخوام و صبح ساعت 6 یا 6.30 بیدار میشم

با این وجود کمتر خسته میشم و احساس شادابی بیشتری میکنم
    Last edited by ms368; 13-06-2012 at 13:40.

2. این کاربر از ms368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه essi4300's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    قلعه حیوانات

پيش فرض

بچه ها من یه مشکل دارم بهم نخندین ها
    داغونم کرده به خدا هر کاری هم میکنم ترکش کنم نمیشه که نمیشه.من موقع خواب یا استراحت یا وقتی تنهام و کاری نمی کنم همش خودمو تو یه زندگی دیگه تصور می کنم تو یه شهر دیگه یه خونه دیگه یه بابا و مامان دیه خلاصه همه چی اونجا عوض میشه ادما کارم تحصیلاتم همه چیز و انجا هم همش با همه دعوا دارم و طلبکارم همه انگار حقمو خوردن و من حق به جانبم اخرش همش حق با منه.
    تو این فکرا اینقدر عصبی میشم گاهی قلبم نزدیکه از جا دراد.همش عصبیم تو زندگی واقیم هم تاثیر گذاشته به دادم برسید لطفااااااااااااااااااااا
    یاد این آقای همسایه توی کلاه قرمزی 91 افتادم، هی میگفت داغونما، یعنی داغون داغونم.

اگه اینقدر قدرت تخیل و قدرت فانتزی فکر کردن داری، چرا در جهتی که شادت کنه، هدایتش نمیکنی؟

معمولا اونایی که قدرت تصور بالایی دارن، هم میتونن جای شخصیت های منفی باشن هم شخصیت های مثبت.

از سیاه نمایی بیرون بیایی حله.

4. 4 کاربر از essi4300 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ساره38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    هیچ جای دنیا

پيش فرض

ممنون اسی جون
    جدی یعنی خوبه که اینقدر خیال پردازم
    خوب مسئله همینه که نمی تونم هدایتش کنم به خدا بعضی وقتها فکر میکنم الانه که سکته رو بزنم از بس تو خیالم دعوا می کنمو حرص می خورم .

به نظر شما من دو شخصیتی نشدم؟ در ضمن افسردگی هم دارم.البته یه مدت تحت نظر دکتر بودم اما بعد از تموم شدن دوره درمان بعده یه مدت دوباره رفسردگیم برگشت.دیگه هم تصمیم ندارم دکتر برم تا دارو می خوری خوبی تا قطع میکنی دوباره همون وضعه.
    خوب از وضع زندگیم خیلی ناراضیم خودم احساس می کنم از اول واسه فرار از این زندگی کوفتی به این سمت رفتمو یه جورایی واسه رها کردن خودم زندگیمو یه جور دیگه تصور میکنم. البته این تصور خودمه.
    یه چیز دیگه هم هست من به شدت کم خودبینی دارم خودمو از همه کمتر می بینم و فکر می کنم من لیاقت هیچ چیز رو ندارم.باور کنید حتی از لباس خریدن هم بیزار شدم میگم اخه حیف نیست من این لباسهای قشنگو بپوشم........
    داغوووووووووووووووووووووو وووونم هاااااااااااااااااااااااا اااااااا
    به فریاد این بینوا برسیدددددد

6. 2 کاربر از ساره38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    قلعه حیوانات

پيش فرض

ممنون اسی جون
    جدی یعنی خوبه که اینقدر خیال پردازم
    خوب مسئله همینه که نمی تونم هدایتش کنم به خدا بعضی وقتها فکر میکنم الانه که سکته رو بزنم از بس تو خیالم دعوا می کنمو حرص می خورم .

به نظر شما من دو شخصیتی نشدم؟ در ضمن افسردگی هم دارم.البته یه مدت تحت نظر دکتر بودم اما بعد از تموم شدن دوره درمان بعده یه مدت دوباره رفسردگیم برگشت.دیگه هم تصمیم ندارم دکتر برم تا دارو می خوری خوبی تا قطع میکنی دوباره همون وضعه.
    خوب از وضع زندگیم خیلی ناراضیم خودم احساس می کنم از اول واسه فرار از این زندگی کوفتی به این سمت رفتمو یه جورایی واسه رها کردن خودم زندگیمو یه جور دیگه تصور میکنم. البته این تصور خودمه.
    یه چیز دیگه هم هست من به شدت کم خودبینی دارم خودمو از همه کمتر می بینم و فکر می کنم من لیاقت هیچ چیز رو ندارم.باور کنید حتی از لباس خریدن هم بیزار شدم میگم اخه حیف نیست من این لباسهای قشنگو بپوشم........
    داغوووووووووووووووووووووو وووونم هاااااااااااااااااااااااا اااااااا
    به فریاد این بینوا برسیدددددد
    افسردگی که کلی دلیل داره، من شخصا سر در نمیارم چه جوریاست، همون روانشناس ها میدونند.

این خود کم بینی چیز جدی هستشا، با متخصص صحبت نکردی؟ فقط دوره درمانت دارو بوده یا صحبت هم بوده؟

8. 2 کاربر از essi4300 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    هیچ جای دنیا

پيش فرض

افسردگی که کلی دلیل داره، من شخصا سر در نمیارم چه جوریاست، همون روانشناس ها میدونند.

این خود کم بینی چیز جدی هستشا، با متخصص صحبت نکردی؟ فقط دوره درمانت دارو بوده یا صحبت هم بوده؟
    نه اسی جون فقط دارو

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    قلعه حیوانات

پيش فرض

متاسفانه اکثریت این روانشناسان ایرانی هم کارشون همین شده، نسخه پیچند به جای روانکاو !!!

اینایی که تو میگی، خیلی هاش به ذهنت بستگی داره، این خود کم بینی میتونه ریشه توی مسائلی در کودکی داشته باشه، مثل تنبیه شدن، تحقیر شدن، ترساندن و....

بیشتر راهنمایی های ما حاصل تجربه های شخصیه خودمون و اطرافیانمونه، اما یک روانکاو خبره، تجربیات هزاران نفر رو در غالب یک علم داره.

دنبالش بودی اصلا؟

11. این کاربر از essi4300 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    هیچ جای دنیا

پيش فرض

اسی جون ممنون
    اره بابا یه سال تموم تحت نظر بودم فقط دارو داد تا داروها رو مصرف می کردم خوب بودم. در مورد همه مشکلاتم باهاش حرف زدم اما اون فقط دارو داد. اینم که میگی ریشه در کودکی داره کاملا درسته بخش زیادیش.
    با اینکه من خیلی باهوش بودم تو مدرسه از همه بهتر باور کن همه حسرت منومی خوردن خیلی دانش اموز باهوش وموفقی بودم اما متاسفانه تو خونواده این مسئله اصلا به چشم نمیومد.منو از نظر قیافه همیشه با دوستام مقایسه می کردن و میگفتن تو از همشون زشت تری از اونجایی هم که بچه اخر بودم همه می زدن تو سرم و من خیلی تودار بودم فقط تو خودم می ریختم. همیشه خودمو از بقیه کمتر می دیم تا اخرش هم گند زد به زندگیم باعث شد علی رقم لیاقت و توانای که داشتم از همه عقب بمونم و این هم مزید بر علت شده.

13. این کاربر از ساره38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم آره ..تو بچگی یه دوست پیدا کردم از 6 سالگی تا الان همش کوچیکم می کرد ...ولی من بهش عادت کرده بودم..همش می گفت الان این مرده می گیره می زنت همش تو این مایه ها بود...همش منو از همه دنیا می ترسوند ..

خلاصه هیچی دیگه الان 23 سالمه فکر می کنم هر کی تو خیابونه م یخواد منو بزنه از همه م یترسم...هر چی هم قرص خوردیم یه مدت خوب شدیم باز قرص رو ول کردم همون

ترس از مردم اومد تو وجودم... نه تونستم درس بخونم نه کار بکنم...اینقدر باهوش بودم تو مهد کودک همیشه نقاشیهایی می کشیدم که همه بچه ها جمع می شدن دورم

که نگاه کنند با هم.. تا دوم راهنمایی هم معدلم بالای 19 بود بعد دوم راهنمایی اون دوستم افتاد تو کلاسمون دیگه نابود شدم...اینقدر ولش کن اصلا...

15. 2 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    قلعه حیوانات

پيش فرض

منو از نظر قیافه همیشه با دوستام مقایسه می کردن و میگفتن تو از همشون زشت تری از اونجایی هم که بچه اخر بودم همه می زدن تو سرم و من خیلی تودار بودم فقط تو خودم می ریختم. همیشه خودمو از بقیه کمتر می دیم تا اخرش هم گند زد به زندگیم باعث شد علی رقم لیاقت و توانای که داشتم از همه عقب بمونم و این هم مزید بر علت شده.
    آخ آخ، اینی که گفتی بدترین حالته.
    یعنی یکسری تحقیر شدن های کودکی، میتونه خیلی در آینده عواقب داشته باشه.

برای همین میگم برو روانکاو.

ببین مثلا ممکنه تو بترسی توی یک کنفرانس سخنرانی کنی، روانکاو صاف بهت نمیگه برو کنفرانس و نفست رو حبس کن.

خودش باهات از ابتدا شروع میکنه، از جمع های کوچک میاردت بالا تا اون اعتماد به نفس از دست رفتتو به دست بیاری.

تو الان یک کم به نظرم ترسیدی اون گام اول رو برداری، باید جایی بری که برای گام های اول مثل کمکی دوچرخه تعادلت رو حفظ کنه، بعدا خودت میری جلو.........

17. 2 کاربر از essi4300 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تو قلب خدای مهربون

پيش فرض

این مشکل خود کم بینی با مصرف SSRI ها درمان میشه در واقع خود کم بینی هم به خاظر وجود افسردگی هست

19. 3 کاربر از استاکس نت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •