تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 25 اولاول ... 10161718192021222324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 248

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی F.C. Internazionale Milano | نراتزوری ها

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

برد رو تبربک میگم.خیلی خوب بازی کردیم. فکر کنم این اینتر ِ الان بعد از منچستر دومین تیمی باشه که 4-4-2 بازی میکنه :دي. خسته شدیم اینقدر 4-4-2 ندیدیم :دي
    از دفاع ِ خوب تیم نمیشه گذشت. بازی فوق العاده کاپیتان و کامبیاسو هم که دیگه نیازی به تعریف نداره. رانیری هم واقعا" نشون داد مرد روزهای سخته و لقب Thinker Man هم برازندشه :دي. من از همون اول اومدن رانیری به فال نیک گرفتم :دي
    چیوو که اومد تو بازی گفتم بازی رو باختیم تموم شد رفت اما خوشبختانه خوب بازی کرد و سوتی نداد :دي

محتوای مخفی: پ.ن. 

انشالله ایجا رو گرمتر کنیم
    منم بازی :دي
    گذشته از شوخی منم از این به بعد اینجا بیشتر میام و سعی میکنم اخبار تیم رو بذارم. نمیدونم چرا تاپیک اینتر اینجوریه :|. نکنه بقیه به این تاپیک دسترسی ندارن ؟ :دي

2. 4 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

بازی یکشنبه شبمون جلو لاتزیو هم فوق العاده حساسه واسه تثبیت اوج گرفتنمون که خوشبختانه پخش مستقیمم هست و 3 هفتست که بازی اینترو رو مستقیم داریم میبینیم
    جالبیشم اینه که 2تا رقیبمون این هفته تو زمین حریف بازی دارن با برد به صدر نزدیکتر میشیم
    چه لیگی شده امسال

4. 3 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

اينتر در مرحله يک‌ چهارم نهايی جام حذفي ايتاليا به مصاف ناپولی خواهد رفت.

اختصاصی inter.ir - اینتر توانست با برد نسبتاً آسان مقابل جنوا در جوزپه مئاتزا به مرحله یک‌چهارم نهایی جام حذفی ایتالیا برسد.

اینتر‌ی‌ها نمایش درخشانی نداشتند و موقعیت‌های اندکی ساختند اما با دو گل مایکون و آندره‌آ پولی پیروز شدند. این هفتمین پیروزی پیاپی اینتر در رقابت‌های مختلف بود و جنوا حرف خاصی برای گفتن نداشت.

اینتر چهار روز پس از دربی دلامادونینا بازی می‌کرد و هر دو تیم تغییرات گسترده‌ای در ترکیب خود داشتند.

برای اینتر مایکون در دقیقه 9 با شوتی دیدنی گل زد. او از فاصله 25 متری توپ را با بیرون پای راست به گوشه سمت چپ و بالای دروازه حریف زد.

پولی در دقیقه 49 گل دوم را زد. این هافبک سمپدوریا که به صورت قرضی در اینتر حضور دارد توپ را پس از یک و دویی عالی با جوئل اوبی به گوشه پایین دروازه حریف زد.

در نهایت والتر بیرسا در دقیقه 91 گل تسلی‌بخشی برای جنوا به ثمر رساند. ضربه سر پراتو به تیر دروازه برخورد کرد و بیرسا کار را تمام کرد.

اینتر اکنون به مصاف ناپولی خواهد رفت. برنده این دو تیم با برنده دیدار سیه‌نا و کیه‌وو دیدار نیمه‌نهایی را برگزار می‌کند.

هایلایت بازی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 3 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

خوب این بازی رو هم بردیم تا همچنان همه رو به خاطر این همه برد پشت سر هم متحیر کنیم بازی بعدیمونم که تقریبا اسونه اونم برد حساب میکنم
    در مورد بازی با لاتزیو بگم که واقعا لاتزیو خوب بازی کرد و اینم بگم که این میلیتو چیکار که نمیکنه واقعا مهاجم شش دانگیه گلشو هممون دیدیم که چطور واسه خودش موقعیت ساخت امیدوارم میلیتو را تا اخر اصل کامل در اختیار داشته باشیم و مصدوم نشه با برگشتن اسنایدر به امادگی تیم بهترم میشه

8. 3 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه wow barca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

چرا تاپیک اینتر اینقدر خلوته؟
    یعنی طرفدارای اینتر توی ایران اینقدر کم هستن من خیلی از دوستام رو میشناسم که یا میلانی هستن یا اینتری من بعد از بارسا تیم محبوبم اینتر هستش البته بعضی اوقات هم شده که اینتر رو بیشتر دوست داشتم
    ایشالله اینتر سهمیه چمپیونز لیگ رو میگیره و سال بعد موراتی دوباره یه تیم رویایی بسازه توی یکی از انجمنای اینتر یکی گفت احتمال داره گاس هیدینگ بشه مربی اینتر چقدر این حرف رو تایید میکنید به نظر من سبک هیدینگ خوراک سری آ و اینترمیلانه

10. 2 کاربر از wow barca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

خب موتا هم رفت پاریس...
    مونتاری هم قرضی رفت میلان
    guarin هافبک پورتو و پالومبو هافبک دفاعی سامپدوریا هم اومدن اینتر.......
    البته پالومبو قرضی اومد...
    ژوان هم که از اینتر ناسیونال اومده
    ....................

12. این کاربر از AhmadReza. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه wow barca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ﯾﻪ ﻓﺮﺍ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺑﻮﺩ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺯﯼ ﺑﺎ ﯾﻪ ﺳﻮﺑﺮ ﻫﺖ ﺗﺮﯾﮏ ﻫﺮ ﭼﯽ ﻣﯿﮑﻮﻟﯽ ﺯﺩ ﻣﯿﻠﯿﺘﻮ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ ﻭﻟﯽ ﺣﯿﻒ ﮐﻪ ﺁﺧﺮﺵ ﻣﯿﮑﻮﻟﯽ ﻣﺴﺎﻭﯾﺶ ﮐﺮﺩ
    ﺍﮔﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﻓﺎﻉ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺑﺪﻩ ﺍﯾﻦ ﻣﯿﻠﯿﺘﻮﯼ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﻣﯿﺘﻮﻧﻪ ﻣﺎ ﺭﻭ ﺟﻠﻮﯼ ﻣﺎﺭﺳﯽ ﺑﺮﻧﺪﻩ ﮐﻨﻪ
    ﻭﻟﯽ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺣﯿﻒ ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻪ ﮔﻞ ﮐﻪ ﻣﯿﻠﯿﺘﻮ ﺯﺩ ﻻﺗﺰﯾﻮ ﻫﻢ ﺑﺮﺩ ﻓﺎﺻﻠﻤﻮﻥ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺷﺪ ﺑﺎﻫﺎﺵ

14. 2 کاربر از wow barca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

ورودی ها : آنجلو پالومبو از سمپدوریا از سری B :دي به صورت قرضی - گوارین از پورتو به صورت قرضی و حق خرید در تابستان.
    خروجی : تیاگو موتا به PSG - مونتاری به میلان (قرضی).
    خیلی حیف شد موتا. فکر کنم رانیری هم با فروشش مخالف بود. البته خودش هم مثل اینکه به موندن تو اینتر راضی نبود!

بازی دیشب با پالرمو هم با نتیجه 4-4 تموم شد! هر 4 گل از میلیتو. گل آخر رو دقیقه 85 خوردیم :|
    Last edited by Majid393; 02-02-2012 at 08:00.

16. 3 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

اینتر دو نفر دیگه هم خروجی داشته..
    یکی ماریگا که به صورت قرضی در رئال سوسیداد بود که تا برگشت دوباره قرضی رفت پارما...
    اون یکی هم کوتینیو بود که به عنوان استعداد جدید فوتبال برزیل شناخته شده بود ولی چون تو اینتر بازی بهش نمیرسید قرضی به اسپانیول رفت تا بازی بیشتر بهش برسه و خودی نشون بده...

18. 3 کاربر از AhmadReza. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

چرا تاپیک اینتر اینقدر خلوته؟
    یعنی طرفدارای اینتر توی ایران اینقدر کم هستن من خیلی از دوستام رو میشناسم که یا میلانی هستن یا اینتری من بعد از بارسا تیم محبوبم اینتر هستش البته بعضی اوقات هم شده که اینتر رو بیشتر دوست داشتم
    ایشالله اینتر سهمیه چمپیونز لیگ رو میگیره و سال بعد موراتی دوباره یه تیم رویایی بسازه توی یکی از انجمنای اینتر یکی گفت احتمال داره گاس هیدینگ بشه مربی اینتر چقدر این حرف رو تایید میکنید به نظر من سبک هیدینگ خوراک سری آ و اینترمیلانه
    امار رو باید جای دیگه جستجو کنی تایپیک های فوتبالی پی سی زیاد طرفدار نداره
    چون فوتبال خودش یه موضوع بزرگ و مرجع هست و نیاز به یه فروم کاملا جداگانه داره مثل پارس فوتبال
    تو فررم پارس فوتبال میتونی ببینی طرفدارای ایرانی اینتر با چه شوق و ذوقی پست میدن

20. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •