من براي اولين بار امروز اين تلويزيون رو ديدم از نظر پخش فيلمهاي سه بعدي واقعا عالي بود و عمق تصوير خلي خوبي داشت . يك سوال ايا اين تلويزيون فيلمهاي هاي سايد باي سايد كه به صورت دو تصوير كنار هم هست را ميتواند با تركيب به صورت سه بعدي پخش كند ؟؟؟؟/
من براي اولين بار امروز اين تلويزيون رو ديدم از نظر پخش فيلمهاي سه بعدي واقعا عالي بود و عمق تصوير خلي خوبي داشت . يك سوال ايا اين تلويزيون فيلمهاي هاي سايد باي سايد كه به صورت دو تصوير كنار هم هست را ميتواند با تركيب به صورت سه بعدي پخش كند ؟؟؟؟/
بله دوست عزیز.تصاویری که به صورت ساید بای ساید هستند رو به صورت سه بعدی پخش میکنه.
البته تا جائی که من دیدم بصورت اتوماتیک تصاویر ساید بای ساید را سه بعدی نمیکنه و باید تنظیم ذیل انجام بشهmenu/setup/3dsetting/side by side
دوست عزیز، همونطور که دوستمون pedi261 گفتن نباید انتظار زیادی از تصاویر sd داشته باشی،چون قدرت واقعی این tv توی پخش تصاویر full hd و 3d هستش.منتها اگر بتونی یه ----- hd بهش وصل کنی ،میتونی که تصاویر sd رو خیلی بهتر ببینی .من خودم چون تازه رسیورم رو عوض کردم و یه ----- hd گرفتم بهتر شدن تصاویر sd رو توی این ----- نسبت به قبلی حس میکنم.
بله،درسته.این تنظیماتی رو که شما گفتید باید انجام بشه تا تصاویر ساید بای ساید رو به 3d تبدیل کنه.منتها این تنظیمات به صورت دقیقتر از این قسمت قابل دسترسی هستش :
از روی کنترل دکمه viera tools رو میزنیم،بعد گزینه 3d رو انتخاب میکنیم،بعد توی کادری که باز میشه و 3d setting نام داره، از قسمت 3d picture format گزینه side by side رو انتخاب میکنیم.
Last edited by apachi7000; 12-05-2011 at 10:01.
فيلم هاي سايد باي سايدي كه تو اينترنت هست براي دانلود همگي با فرمت mkv هستن ايا اين تلويزيون اين فرمت رو پشتيباني ميكنه ؟؟؟/
اگر منظورتون این هست که usb تلویزیون,قابلیت خوندن فرمت mkv رو داره,فکر نمیکنم که این قابلیتو داشته باشه.البته من خودم هنوز mkv رو با یو اس بی تست نکردم و توی کاتالوگ خود tv هم چیز خاصی در این مورد ندیدم.البته خب درست هم مطالعه اش نکردم هنوز.اما اگر اشتباه نکنم 1کی 2تا از دوستان usb رو تست کرده بودن اما mkv رو ساپورت نکرده بود.سعی میکنم تست کنم و جوابشو بهتون بدم.
اگر منظورتون این هست که usb تلویزیون,قابلیت خوندن فرمت mkv رو داره,فکر نمیکنم که این قابلیتو داشته باشه.البته من خودم هنوز mkv رو با یو اس بی تست نکردم و توی کاتالوگ خود tv هم چیز خاصی در این مورد ندیدم.البته خب درست هم مطالعه اش نکردم هنوز.اما اگر اشتباه نکنم 1کی 2تا از دوستان usb رو تست کرده بودن اما mkv رو ساپورت نکرده بود.سعی میکنم تست کنم و جوابشو بهتون بدم.
با سلام خسته نباشید اقا یکی به ما یکی رو معرفی کنه تو بانه ما هم بنونیم این tv رو بخریم من تو سایت هر چی سرچ کردم قیمت زده بود 26000 ولی دوستان اینجا ارزون تر هم گرفتن اگه لطف کنید تو پیام خصوصی کسی رو معرفی کنید ممنون میشم
آقای apachi7000 شما با این تی وی جدیدتون hd دیدین تصویرش روی hd چطور هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)