موافقم، البته با DAII یکمی بازی از این جنبه پست رفت کرده و از CRPG به سمت یه بازی Action RPG رفته.
موافقم، البته با DAII یکمی بازی از این جنبه پست رفت کرده و از CRPG به سمت یه بازی Action RPG رفته.
منم سیو هام رو از دست دادم ولی یه هفته پیش شروع کردم به بازی والان تقریبا رسیدم به آخرش البته awakening و wich hunt مونده هنوز .فقط یه DA Toolset واسه 2 سریع بدن بیرون که بشه چهره شخصیت یا شخصیت های بازی رو دست کاری کرد (البته اگه نشه با قبلیه این کارو کرد).
تو شماره یک چهره کارکتر خودم ،leliana وmorrigan رو با toolset ساختم.درضمن قضیه انتقال سیو ها از 1 به 2 حتمیه یا نه ؟
آره حتمیه ولی فقط تو بعضی از جاهای بازی میشه ازشون استفاده کرد.....قضیه انتقال سیو ها از 1 به 2 حتمیه یا نه ؟
High Resolution Texture Pack for the PC version of Dragon Age II
اگه روی پیسی بازی میکنید با دانلود این بسته کیفیت بافت بهتری خواهید داشت، از فروم بایوویر میتونید دانلود کنید راهنمای نصب هم نوشته:
در مورد این بسته سوالی بود هم توضیحات سازندگان رو بخونید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داستان بازی همونطوری که انتظار داشتیم به خوبی و گستردگی نسخه اول نیست ولی بازم خوبه من خوشم میاد ازش، یه مورد خوب ماموریتهای فرعی بازی هستند که بهتر از نسخه قبلی کار شدن و داستان خوبی دارن.
دیالوگهای بازی انتخابش خیلی ساده شده من زیاد از این خوشم نمیاد تو نسخه قبلی انتخابهای بیشتری بود! با اعضای گروه همیشه نمیشه صحبت کرد و در موقعیتهای خاصی میشه حرف زد! میتونید قسمت ژورنال رو همیشه چک کنید هر وقت لازم باشه حرف بزنید مینوسه تو لیست کوئستها، گیفت هم خیلی کمه ولی اگه پیدا کنید خودش میگه به کی بدین!
این قسمت کوئستها هم خیلی بهتر شده.
در مورد لولآپ کردن یه تفاوتهایی کرده مثلا Rogue برای پوشیدن زره بهتر نیازی به استرانگ نداره و Cunnig باید بالا باشه و DEX ، قبل از لولآپ کاراکترتون یه نگاهی به اسلحه و زره بکنید تو مغازهها دستتون میاد!
بهترین شخصیت گروه بنظر من وریک هستش خیلی خوشم میاد ازش شخصیت باحالی داره! بدترین هم برادر و خواهرش! باز خواهره شخصیتش بهتره! تو گروه هم آندرس خیلی بدرد بخوره Healer خیلی خوبیه.
در مجموع بازی خوب و قابل قبولی هستش، محیطهای بازی بهتر کار شده، من خودم از گرافیک واقعگرا خوشم میاد ولی گرافیک فانتزی چهرهها تو این نسخه هم بنظرم خوب میاد من که در مجموع از بازی راضی هستم و لذت میبرم ازش
Last edited by merikhi; 08-03-2011 at 15:35.
آگه این بسته رو ، روی بازی اینستال کنیم ، کرک جدید هم میخواد ؟ یا با همون کرک قبلی کار میکنه ؟اگه روی پیسی بازی میکنید با دانلود این بسته کیفیت بافت بهتری خواهید داشت، از فروم بایوویر میتونید دانلود کنید راهنمای نصب هم نوشته:
کد:
http://social.bioware.com/page/da2-patches
شما بزار کرکش بیاد بعد جوش کرکش رو بزن![]()
کرکش اومد...
--------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها اینم Exiled Prince DLC که قرار بود روز انتشار بیاد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ظاهرا کرک که شده ولی باید بیاد تو بازار ما بریم بخریم .البته اگه کرکش مشکلی نداشته باشه.دانلود کردن بازی با این حجم کار عاقلانه ای نیست![]()
جالبه دوبلور اونو هم معروفترین بین همه بود!بهترین شخصیت گروه بنظر من وریک هستش خیلی خوشم میاد ازش شخصیت باحالی داره!
حالا شما احتمالا تا اینجایی که رفتی هنوز بعضی کارکتر ها رو باهاشون درستو حسابی آشنا نشدی مثل Fenris که پیش بینی می کنم شخصیت خیلی مرموز و خوبی باشه و بعدا در موردش بیشتر خواهیم شنید
اتفاقا به نظر من برای اینجور بازی ها گرافیک فانتزی و هنری خیلی بهتر و جالبتره و منم خیلی از این مدلی خوشم میاددر مجموع بازی خوب و قابل قبولی هستش، محیطهای بازی بهتر کار شده، من خودم از گرافیک واقعگرا خوشم میاد ولی گرافیک فانتزی چهرهها تو این نسخه هم بنظرم خوب میاد من که در مجموع از بازی راضی هستم و لذت میبرم ازش
در مورد بازی هم پیش بینی میشد اینجور بشه. فقط من امیدوارم مثل شماره یک انگیزه برای چند بار تموم کردن آدم داشته باشه
شماره یک رو من 5 بار تموم کرده بودم و چند روز پیش هم یه بار دیگه رفتم الان چند تا dlc رو نرفتم دارم میرم و همچنان یعنی درگیر شماره یکم و ولش نکردم!
جدا کمتر بازیی پیدا میشه که تقریبا بعد از دو سال بازم آدم دوس داشته باشه اونو بره تازه بدون قسمت آنلاین باشه!
اگه این شماره 2 هم به همین صورت باشه من دیگه بیشتر از قبل به Bioware ایمان پیدا می کنم
Bioware واقعا خودش نفهمید که چه کرده ریشه ها یا شماره یک فراتر از یه بازی بود
این که به احتمال زیاد بازم هست. در قالب مدهای مختلف ارائه میشهمنم سیو هام رو از دست دادم ولی یه هفته پیش شروع کردم به بازی والان تقریبا رسیدم به آخرش البته awakening و wich hunt مونده هنوز .فقط یه DA Toolset واسه 2 سریع بدن بیرون که بشه چهره شخصیت یا شخصیت های بازی رو دست کاری کرد (البته اگه نشه با قبلیه این کارو کرد).
تو شماره یک چهره کارکتر خودم ،leliana وmorrigan رو با toolset ساختم.
بله صد در صد هست. توی این پست یکمی توضیح دادم:درضمن قضیه انتقال سیو ها از 1 به 2 حتمیه یا نه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرکش اومد...![]()
اونایی که بازیو الان دارن اینو بگیرن ببین سالمه یا نه
به به چه سرعت عملی دارن!بچه ها اینم Exiled Prince DLC که قرار بود روز انتشار بیاد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو قبل از اینکه بازیو بریم حتما بگیریم چون dlc خوبیه و یه کارکتر به نام Sebastian باز می کنه که می تونه هم گروهی ما باشه و باید کارکتر جالبی باشه:
کلا Bioware تاکید کرده که در این شماره dlc خیلی زیاد وجود داره و dlc های داستانی هم خیلی بیشتر شدن....
+
کم کم دیگه سایت ها دارن به بازی امتیاز میدن. همین یکی دو روزه هم چند تا امتیاز از بازی اومده که در زیر به همه اشاره می کنم:
نسخه PC
PC Gamer 9.4
3DJuegos 9.1
PC Games Germany 8.8
GameStar 8.7
نسخه Xbox 360
The Escapist 10
3DJuegos 9.1
Eurogamer Italy 9.0
SpazioGames 9.0
Games Master UK 9.0
Official Xbox Magazine 9.0
Game Informer 8.3
توی گیم اسپات هم یوزرها دارن همین جوری نقد می کنن و امتیاز میدن. یه دونه از اونایی رو که می خوندم طرف امتیاز 9.5 داده بود و کلی هم تعریف کرده بود و حتی اشاره کرده بود که یکی از بهترین های تاریخ این سبکه و از ریشه ها و از دیابلو هم بهتره!
البته این فقط یه نظر شخصیه باید ببینیم تا بعد از نگاه منتقدان بازی به چه صورته...
Last edited by vahidgame; 08-03-2011 at 19:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)