سلام من برات ترجه می کنم . چون دیدم حرفهای جالبی میزنه همه رو همین جا میزارم .
سلام رضا
از شما برای تماس با سرویس پشتیبانی Microsoft در ضمینه XBOX تشکر می کنیم .من Dandreb هستم و امروز به شما در مورد این موضوع کمک می کنم.
من متوجه شدم که شما می خواهید بازی خودتون رو با QUEST3D 4 برای XBOX LIVE بسازید.که ما از این فرصت برای کمک به شما استفاده خواهیم کرد.
رضا, این مراحل دادن یک بازی به ماست:
که برای انجام اون چهار مرحله وجود داره
1-ساخت
2-تحویل دادن
3-پیش نمایش
4-بازی
ما میفهمیم که با یک قدرت زیاد میشود قدرتمندانه پاسخگو بود. و اگر ما بخواهیم به عامه مردم اجازه ارتباط و دسترسی به اینگونه سرویس ها بدهیم ما نیاز داریم که امکاناتی را برای کنترل این بخش از مردم عامع را فراهم کنیم.(فکر کنم اینجا منظرش اینه که ما به مردم عادی این سرویس ها رو نمی دیم چون معلوم نیست چی بسازن و ما همچین امکاناتی رو برای کنترل این بازی ها نداریم)
ما حالا اماده ایم که صحبت کنیم درباره اولین قدم"ساخت" و قدم بعدی در این فرایند ارائه دادن .هر بازی ساز یا توسعه دهدنده بازی نیاز داره تا ابتدا اطلاعاتی را درباره بازی خودش فراهم کنه و ان را به صورت یک راهنما طبقه بندی کنه.بعد از این شما باید بازی خودتون رو ارائه بدید در اینجا این نظارت بر عهده شماست که چگونه بخواهید ان را ارئه دهید که ارائه خوب در اینجا نیاز به اصول و مدیریت بصری بازی دارد(اینجا هم مگه که بازی شما باید موقع رونمایی یا همون ارئه باید طوری باشه کاربر همون اول کفش ببره)در ادامه شما باید به مسائل قانونی ساخت بازی هم عمل کنید تا بازی شما موجب شکایت یا پیگیری قانونی نشود چون در مورد این گونه جرایم به صورت سخت گیرانه ای عمل می شود.انگاه شما می توانید که مطمئن باشید بازی شما به درستی طبقه بندی شده است.در بازی شما نباید بازدارندگی وجود داشته باشد ,اما ترجیحا, شما مجبورید که اطلاعات مورد نیاز برای دریافت بازی خود بدهید(من که قوانین XBOX LIVE رو نمی دونم نمی دونم چه جوری بازی رو از اون جا می شه دریافت کرد اما شاید یه چیزی هست که اینجوری روش تاکید کرده)هنگامی که بازی شما موفق شد جوارز پیش نمایش رو بگیره, انگاه در XBOX LIVE قرار خواهد گرفت. این بود ساده ترین توضیح برای مراحل ساخت –تحویل –پیش نمایش و بازی (قرار گرفتن بازی توی XBOX LIVE)
از وقتی که برای خواندن و فهمیدن این نامه گذاشتید تشکر می کنیم.
درصورتی که شما سوال دیگری را درباره سرویس درخواستی خودتون دارید می توانید همین نامه را REPLY کنید تا ما به شما کمک کنیم. درخواست شما به شماره 1147687627 ثبت شده است.
از شما برای بازدید سایت
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تشکر می کنیم. اگر شما سوال های دیگری را درباره محصولات XBOX دارید می توانید از طریق وب سایت
کد:
با ما ارتباط داشته باشید.
بهترین احترامات
Dandreb
سرویس پشتیبانی XBOX مایکروسافت
کد:
support.microsoft.com/