تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 21 اولاول ... 10161718192021 آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 201

نام تاپيک: *+=[مقايسه]=+* Unity يـــا UDK ؟ // قوانين در پست اول

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان به سادگی می توانم ادعا کنم گیم میکر از 3dgs ,untiy3d,torgue انتطاف پذیر تره !!!!
    (الان همتون شاخ در می آرید)
    میدونم اکثر فکر کردید من چیز پروندم و گفتم اما چیزی که گفتم عین حقیقته .یک انجین 25 دلار که کاربرانش کلی امکانات بهش اضافه کردند. نکته جالب اینجاست که دستورات که گرافیک سه بعدی بکار رفته مشابه دستورات directx
    هست . برای مثال تو هیچ کدام موتور های 3dgs,untiy,torgue قابلیت culling داریکس دست برنامه نویس نیست در حالی که به سادگی این قابلیت در گیم میکر موجوده هست .
    حرف آخر تو این تاپیک اینه:
    برید از خارجی ها یاد بگیرید که این موتور 25 دلار چقدر توسعه دادند و امکانات بهش اضافه کردند
    نگید فلان موتور بهتره این بهتره اون بهتره .یک کار تمیز بدین بیرون . همه بازی قشنگ با یونتی یا udk یا unreal
    ساخته نشدند.
    بازی سرزمین رویا با گیم میکر ساخته شده و کلی طرفدار پیدا کرد
    بازی آتش سرد جناب آقای رضا عظیمی (رفیق خودمون ) با اون همه ذوق و سلیقه کلی طرفدار پیدا کرد
    کارهای امید جان واقعا ترکونده
    و....

مهم ذوق و استعداد خودتونه نه انجین

لطفا بحث تموم کنید .انتخاب انجین واقعا بحث تکراری هست ....

راستی نینجا جان بازی زال چی شد؟
    گفتم فضا عوض بشه!

2. 3 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

نگید فلان موتور بهتره این بهتره اون بهتره .یک کار تمیز بدین بیرون . همه بازی قشنگ با یونتی یا udk یا unreal
    ساخته نشدند.
    بازی سرزمین رویا با گیم میکر ساخته شده و کلی طرفدار پیدا کرد
    بازی آتش سرد جناب آقای رضا عظیمی (رفیق خودمون ) با اون همه ذوق و سلیقه کلی طرفدار پیدا کرد
    کارهای امید جان واقعا ترکونده
    و....

مهم ذوق و استعداد خودتونه نه انجین
    موافقیم
    راستی نینجا جان بازی زال چی شد؟
    اوووووووه اون که کنسل شد و بعدش رو دوتا دیگه داریم کار میکنیم . من خودم یادم رفته بود
    گفتم فضا عوض بشه!
    حالا فضا عوض شد؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

امیدوارم فضا عوض بشه

5. این کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

سلام دوستان . جواب ایمیلمو ماکروسافت داد :
    Hello Reza,

Thank you for contacting Microsoft online support for XBOX. I am Dandreb and I will be helping you today with this issue.

I understand that you would like to submit a game you created using the Engine Quest3D 4.3.2 to Xbox LIVE. We appreciate this opportunity to be of help.

Reza, here's how to submit a game.

This will be done through following a simple 4-step process:

1. Create

2. Submit

3. Peer Review

4. Play

We understand that with great power comes great responsibility, and if we're going to allow the community to have that breadth of content, we need to provide the tools to allow the community to manage it. We've already talked about the first step, "create." The next step in the process is "submit," where as a developer you need to provide information about your game and classify it using consistent guidelines. After you submit your game, it is in the hands of your peers who will review the game based on a few basic principles. Your fellow App Hub reviewers will be making sure there is no prohibitive content like IP infringement or seriously objectionable subject matter. Then they will make sure you have classified your game correctly. This isn't to put constraints on your game, but rather, it is to make sure consumers are accurately informed about what they are downloading. Once your game successfully passes peer review, it is pushed through to Xbox LIVE. It is as simple as "create," "submit," "review" and "play."

Thank you for your time and understanding.

Should you need to reply to this e-mail, please reply 'with history' (include any previous e-mail) or reference to Service Request Number 1147687627 so we can expedite our service to you.

Thank you for visiting [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . If you should have future questions on Xbox products or services, please be sure to revisit our Web site as we are continually adding information to enhance our service.

Best Regards,

Dandreb
    Microsoft XBOX Support Services
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چی گفته ؟!
    حال میکنید بهم گفته Helo Reza !!! اسم کوچیکمو ! ادم حسه غرور بهش دست میده به قوله احسان !

7. 6 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

واقعا تبریک میگم

9. این کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام من برات ترجه می کنم . چون دیدم حرفهای جالبی میزنه همه رو همین جا میزارم .

سلام رضا
    از شما برای تماس با سرویس پشتیبانی Microsoft در ضمینه XBOX تشکر می کنیم .من Dandreb هستم و امروز به شما در مورد این موضوع کمک می کنم.
    من متوجه شدم که شما می خواهید بازی خودتون رو با QUEST3D 4 برای XBOX LIVE بسازید.که ما از این فرصت برای کمک به شما استفاده خواهیم کرد.
    رضا, این مراحل دادن یک بازی به ماست:
    که برای انجام اون چهار مرحله وجود داره
    1-ساخت
    2-تحویل دادن
    3-پیش نمایش
    4-بازی
    ما میفهمیم که با یک قدرت زیاد میشود قدرتمندانه پاسخگو بود. و اگر ما بخواهیم به عامه مردم اجازه ارتباط و دسترسی به اینگونه سرویس ها بدهیم ما نیاز داریم که امکاناتی را برای کنترل این بخش از مردم عامع را فراهم کنیم.(فکر کنم اینجا منظرش اینه که ما به مردم عادی این سرویس ها رو نمی دیم چون معلوم نیست چی بسازن و ما همچین امکاناتی رو برای کنترل این بازی ها نداریم)
    ما حالا اماده ایم که صحبت کنیم درباره اولین قدم"ساخت" و قدم بعدی در این فرایند ارائه دادن .هر بازی ساز یا توسعه دهدنده بازی نیاز داره تا ابتدا اطلاعاتی را درباره بازی خودش فراهم کنه و ان را به صورت یک راهنما طبقه بندی کنه.بعد از این شما باید بازی خودتون رو ارائه بدید در اینجا این نظارت بر عهده شماست که چگونه بخواهید ان را ارئه دهید که ارائه خوب در اینجا نیاز به اصول و مدیریت بصری بازی دارد(اینجا هم مگه که بازی شما باید موقع رونمایی یا همون ارئه باید طوری باشه کاربر همون اول کفش ببره)در ادامه شما باید به مسائل قانونی ساخت بازی هم عمل کنید تا بازی شما موجب شکایت یا پیگیری قانونی نشود چون در مورد این گونه جرایم به صورت سخت گیرانه ای عمل می شود.انگاه شما می توانید که مطمئن باشید بازی شما به درستی طبقه بندی شده است.در بازی شما نباید بازدارندگی وجود داشته باشد ,اما ترجیحا, شما مجبورید که اطلاعات مورد نیاز برای دریافت بازی خود بدهید(من که قوانین XBOX LIVE رو نمی دونم نمی دونم چه جوری بازی رو از اون جا می شه دریافت کرد اما شاید یه چیزی هست که اینجوری روش تاکید کرده)هنگامی که بازی شما موفق شد جوارز پیش نمایش رو بگیره, انگاه در XBOX LIVE قرار خواهد گرفت. این بود ساده ترین توضیح برای مراحل ساخت –تحویل –پیش نمایش و بازی (قرار گرفتن بازی توی XBOX LIVE)
    از وقتی که برای خواندن و فهمیدن این نامه گذاشتید تشکر می کنیم.
    درصورتی که شما سوال دیگری را درباره سرویس درخواستی خودتون دارید می توانید همین نامه را REPLY کنید تا ما به شما کمک کنیم. درخواست شما به شماره 1147687627 ثبت شده است.
    از شما برای بازدید سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تشکر می کنیم. اگر شما سوال های دیگری را درباره محصولات XBOX دارید می توانید از طریق وب سایت
    کد:
    با ما ارتباط داشته باشید.
    بهترین احترامات
    Dandreb
    سرویس پشتیبانی XBOX مایکروسافت
    کد:
    support.microsoft.com/

11. 9 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

فکر قسمت شکایات همون کراکی بودن نرم افزار و سن بازی می باشد

13. 2 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

بی نهیات ممنونsilsin جان - جواب خیلی از بازیسازای مستقلو دادی

فکر قسمت شکایات همون کراکی بودن نرم افزار و سن بازی می باشد
    اگه اینجوری باشه که نمیشه برای ایکس باکس لایو بازی ساخت که ؟!
    در ضمن اینکه گفته از همه افرادی نمیتونیم بپذیریم منظورش این بوده باید شرکت داشته باشی یا مثلا بازیت توپ باشه ؟!
    در کل نتیجه گیری این نامه اینه که من بازیمو بسازم دیگه یا نه ؟ ( منم گاگول ! )
    اصلا میخواید یه تایپیک : مراحل ساخت و ارایه بازی به Xbox Live بزنم اونجا با همکاری هم هی ایمیل بدیم جوابامونو کامل بگیریم ؟ هر چند فکر کنم دیگه نیازی نباشه ! هرکی موافقه یه تشکر بزنه قربون دستش !
    Last edited by Reza Azimy_RW; 27-01-2011 at 17:16.

15. 2 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MARTIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    ایران عزیز,مازندران

پيش فرض

فک کنم ایران تحریم هم باشه...
    Last edited by MARTIN; 28-01-2011 at 10:58.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

فک کنم ایران تحریم هم باشه...
    تو ایمیل نوشتم از ایرانم . چیزی که نگفته

18. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •