اگه مشکل وب گردی دارین پیشنهاد میکنم از این 2 تا افزونه فایرفاکس استفاده کنید
این قدر سرعتم زیاد شده که حد نداره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه مشکل وب گردی دارین پیشنهاد میکنم از این 2 تا افزونه فایرفاکس استفاده کنید
این قدر سرعتم زیاد شده که حد نداره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برعکس حرفی که کینگ گفت من شبا واقعا سرعت افتضاحی دارم!!
برعکس دوستان که ترجیه میدن شبا بیشتر از این سرویس استفاده میکنن واسه من شب که میشه سرعت فوق العاده میاد پایین!
نمیدونم چیکار کنم اکانتم تموم شد دوباره شارژ کنم یا نه!!
باید برم جاهای دیگه هم تست بگیرم!! خونه ی یکی از دوستانم که رفتم ( توی سعادت آباد) فجیهن سرعت بالا بود طرفای 35
انقدر دلم سووووووووخت! اینجا حدودا 15 دانلود دارم!! تازه در بهترین حالت!! معمولا روی 8 هست!
سلام
من نمی تونم از این افزونه ها دانلود کنم!
باز نمیشه!
چرا؟
میلاد دوستم میگه که انتنهایی هست که برای موبایل استفاده میکردند و قدرت موبایل رو توی نقطه کور بالا میبره توی فکر این انتنها هستم اگر بشه میخوام یکی بگیرم وصل کنم به دانگل
بزار ببینم جواب میده اگر جواب بده یه تاپیک جدا میزنم و مفصل در موردش حرف میزنم.
در مورد این مشکل اخیرت چرا شبها دانلود میکنی /
شبها فکر کن اینترنت نداری برو بخواب ! در عوض روزها دانلود کن .
حالا که اسمون برعکس تو میچرخه بزار بچرخه چیکارش داری ؟![]()
واسه منم کار نکرد بیخیالش شدم!! دقیقا نمیدونم مشکلش چیه!! من بیشتر افزونه ها رو روی فایرفاکسم نصب کردم.
من از فایرفاکس 3.6.6 استفاده میکنم
آرمین جان همین الان دوباره تست کردم از مرور گر حذف کردم دوباره نصبیدم راحت نصب شدن
طبق عکس انجام بده خبرشو بده
بعد روی قسمت بالای مرورگر روی گزینه
کلیک کن بعد نصب میشن بعد یه ریستارت همین
میلاد جان من الان 2 ساعته که دارم از این افزونه ها استفاده میکنم
این 2 تا افزونه واقعا با بقیه فرق میکنند
انگار داری با 128 مخابرات وبگردی میکنی صفحه ها خیلی زود باز میشن
پیشنهاد میکنم حتما نصب کنی
از اپرا سرعتش بالاتره؟
من رفتم یه سیم کارت ایرانسل خریدم که این سرویسو امتحان کنم، بسته های افزایشی ایرانسل جواب نمی دن، کد وارد می کنم این ارور میاد:
"مشترک گرامی به علت برخی تغییرات موقتاً شبکه قابل استفاده نیست. با عرض پوزش لطفاً بعداً مجدداً درخواست خود را بفرستید"
چند روزه که این طوره! قضیش چیه؟
Last edited by Tenacious; 02-07-2010 at 23:17. دليل: ایراد املایی!
ثبت نامتون روکامل کردین؟ بعضی وقتا وقتی ثبت نام کامل نباشه از این بازی ها در میاره!
تست کن ببین کد های دیگه کار میکنه یا نه! اگه کار میکنه به 140 زنگ بزن و دونه دونه اون عددها بزن . البته خوب هزینه یکم ازت کم میشه!!
با یه خط دیگه هم امتحان کردم که فعال بود اونم همین ایرادو داره.
راه دومتو امتحان می کنم خبرشو می دم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)