تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 44 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 433

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390 | پیش فصل

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خلعتبری شنبه پرسپولیسی می شود

سایت گل – محمد رضا خلعتبری دقایقی پیش با لبخند از دفتر حبیب کاشانی بیرون آمد . این لبخند احتمالا به منزله قطعیت حضور این مهاجم مازندرانی در پرسپولیس است.

جلسه خلعتبری با کاشانی بیش از حد انتظار به طول انجامید تا جایی که این مهاجم کاشانی پرواز رشت را از دست داد و باشگاه پرسپولیس او را با یک خودروی شخصی به ترمینال غرب برد تا او از آنجا به یک ماشین دربستی به منزل پدری اش برود. خلعتبری که سپاهانی ها هم با او مذاکره کرده اند روز شنبه جواب نهایی را به پرسپولیس می دهد.

گفته می شود او در این جلسه با کاشانی به توافق کامل رسیده و فقط مانده است تا پای قرارداد چهاربرگی فدراسیون را امضا کند. با اضافه شدن خلعتبری جمع خریدهای لیگ برتری پرسپولیس به 4 می رسد. آنها همچنین سیدجلال حسینی را به عنوان گزینه اول برای خط دفاع می خواهند و اگر سیدجلال به پرسپولیس نپیوندد بازیکن دیگری جانشین وی خواهد شد که احتمالا یک بازیکن خارجی خواهد بود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آرفي، كلاه‌كج و ميثم بائو در ليست فروش پرسپوليس

سايت گل ـ ليست فروش پرسپوليس اعلام شد و بازيكناني چون ميثم بائو، اشپيتيم آرفي و عادل كلاه‌كج در اين ليست قرار دارد، همچنين در ليست فروش پرسپوليس اين بازيكنان نيز وجود دارند؛ مجتبي زارعي، سعيد حلافي، ضيا نيك‌نفس، مهران فرضيات و اكبر صغيري نيز به چشم مي‌خورند كه مي‌توانند با دريافت رضايت‌نامه از باشگاه پرسپوليس تيم آينده خود را اعلام كنند. مهمترين بازيكن اين ليست را بايد عادل كلاه‌كج ناميد كه در اين فصل دقايق زيادي براي پرسپوليس بازي كرده است. اشپيتيم آرفي با حضور پرسپوليس فقط براي اين باشگاه هزينه داشت و هيچ سودي از اين انتقال نصيب پرسپوليس نشد.

کد:

نيكبخت واحدي اولين خريد صبا

سايت گل ـ عليرضا نيكبخت واحدي بازيكن فصل گذشته استيل آذين كه جايي در ليست اين تيم نداشت، با قراردادي يك ساله به تيم صباي قم پيوست و فصل آينده پيراهن آبي صبا را بر تن خواهد كرد.

نيكبخت اولين خريد صباي‌ها در اين فصل است و پس از جدايي ستاره‌هاي بيشمار اين تيم نيكبخت واحدي اولين خريد آنها به حساب مي‌آيد. واحدي نيكبخت از نيم فصل دوم به تيم استيل آذين پيوست اما حضور چنداني در اين تيم نداشت.

کد:

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

محمد محمدى، دروازه بان تيم فوتبال استقلال تهران در خصوص حضورش در اين تيم براى فصل آينده گفت: شرط خاصى ندارم وهيچ گاه براى حضور در يك تيم شرط نمى گذارم. او افزود:قرارداد من با تيم استقلال ۲ ساله است، اما براى سال دوم كه همين فصل آينده خواهد بود بايد از لحاظ مالى به توافق برسيم و در آن صورت قراردادم تمديد مى شود اما همچنان منتظر تعيين تكليف مديريت باشگاه هستم تا قرارداد خود را رسمى كنم.وى درباره احتمال ماندن «وحيد طالب لو» در تيم استقلال و اين كه بار ديگر بايد با اين دروازه بان با سابقه رقابت كند،گفت:در فوتبال حرفه اى رقابت سالم وجود دارد و من نيزهيچ گاه به اين مساله اعتراض نداشتم ،حتى در ابتداى فصل گذشته در بسيارى از بازى ها نيمكت نشين بودم، اما سرانجام به تركيب اصلى راه پيدا كردم.

---------- Post added at 09:11 AM ---------- Previous post was at 09:11 AM ----------

هادى نوروزى، مهاجم تيم فوتبال پيروزى تهران در رابطه با جذب مهاجمان جديد براى اين تيم گفت: با توجه به كمبودهايى كه در فصل گذشته پيرامون مهاجمان احساس شد جذب چند مهاجم جديد لازم است.او افزود: به تازگى از حضور چند مهاجم جديد در تيم پيروزى صحبت شده كه اين مسئله به هيچ وجه موجب ناراحتى مهاجمان تيم نخواهد شد زيرا با توجه به حضور در سه جام مختلف نياز به شش مهاجم ثابت احساس مى شود.وى در رابطه با مبالغ بالايى كه مهاجمان جديد تيم درخواست كرده اند، تصريح كرد: صحت مبالغ هنوز مشخص نشده است ولى هر بازيكنى قيمتى دارد.

---------- Post added at 09:12 AM ---------- Previous post was at 09:11 AM ----------

پژمان منتظرى، مدافع خوزستانى تيم فوتبال استقلال تهران در مورد شرايط بحرانى فعلى اين باشگاه، اعتقاد دارد كه اين مسأله در فوتبال طبيعى است و نمى توان جلوى فراز و نشيب باشگاه ها را گرفت و به طور حتم روزهاى خوب آبى ها هم فرا مى رسد.وى گفت:دو باشگاه استقلال و پيروزى هميشه در طول سال هاى مختلف گاهى با بحران مواجه مى شوند و امسال نيز در ما با اين مسئله روبرو شديم اما به طور حتم با تدابيرى كه مسئولان سازمان تربيت بدنى خواهند انديشيد ،مشكلات باشگاه استقلال هم مرتفع مى شود.او در مورد جدايى تعدادى از بازيكنان صاحب نام تيم استقلال،تصريح كرد:رفت و آمد در فوتبال طبيعى است و با توجه به بلاتكليفى باشگاه استقلال چند بازيكن ترجيح دادند كه از تيم جدا شوند و اما اميدوارم كه ساير بازيكنان همچنان در خدمت تيم باشند.

---------- Post added at 09:12 AM ---------- Previous post was at 09:12 AM ----------

هادى شكورى مدافع تيم فوتبال استقلال تمريناتش را به صورت انفرادى انجام مى دهد و معتقد است بازيكن كوچكى نيست كه بدون تيم بماند. وى با اشاره به وضعيت تيمش اظهارداشت: بازيكنان استقلال يكى، يكى از تيم جدا مى شوند و اين براى تيم بزرگى مثل استقلال خوب نيست. اميدوارم هرچه زودتر اين تيم پرطرفدار سر و سامان بگيرد.او در خصوص استعفاى دسته جمعى هيأت مديره استقلال خاطرنشان كرد: هركس صلاح كار خودش را بهتر مى داند اما مديريت در تيم هاى فوتبال از پايه ضعيف است هر ،۲ ۳ سال يك بار اين اتفاق رخ مى دهد و مديران استعفا مى دهند. مطمئنا با شروع فصل اگر تيم نتايج خوبى نگيرد اين بازيكنان هستند كه از سوى تماشاگران ناسزا مى شنوند. هواداران بيشمار استقلال از تيمشان توقع قهرمانى دارند اما مشكلات تيم را مد نظر نمى گيرند.مدافع استقلال با اشاره به وضعيت خودش تصريح كرد: تمريناتم را به صورت انفرادى شروع كرده ام و كم كم به آمادگى كامل نزديك مى شوم. در زمانى كه واعظى آشتيانى در باشگاه حضور داشت يكى ، ۲ بار در خصوص تمديد قرارداد صحبت كرديم اما به نتيجه نرسيدم. الان هم كه كسى در باشگاه نيست كه بخواهم با او صحبت كنم. وى در خاتمه تاكيد كرد: اولويت اول من استقلال است اما از تيم هاى تراكتورسازى و ذوب آهن نيز پيشنهاد داشته ام. عجله اى براى انتخاب تيمم ندارم و سعى مى كنم بهترين تصميم را در اين خصوص بگيرم.

---------- Post added at 09:12 AM ---------- Previous post was at 09:12 AM ----------

نخستين جلسه تمرينى تيم سپاهان ديروز با حضور ۱۶ نفر از بازيكنان اين تيم برگزار شد. در اين جلسه تمرينى كه در مجموعه فردوس اصفهان برگزار شد هواداران سپاهان با ذبح گوسفند از تيم محبوبشان استقبال كردند. امير قلعه نويى سرمربى تيم سپاهان بعد از پايان تمرين ديروز گفت: از امروز به همراه طلايى پوشان سپاهان قدرتمندتر از پارسال تمرينات خود را آغاز كرديم. از همينجا به هواداران سپاهان اطمينان مى دهم كه امسال بازى هاى زيباتر و بهترى را از سپاهان شاهد باشند.وى در ادامه افزود: در اولين تمرين با توجه به اينكه بعضى بازيكنان با هماهنگى باشگاه در مرخصى به سر مى برند تمرين را با ۱۶ نفر آغاز كرديم اما در طى روزهاى آينده با ملحق شدن ديگر بازيكنان با تركيب كامل به تمريناتمان ادامه خواهيم داد.قلعه نويى در پايان خاطر نشان كرد: يكى، دو اردوى تداركاتى را نيز در برنامه كارى خود داريم و طى چند روز آينده براى بدنسازى به اردو خواهيم رفت.

بعد از پايان ليگ شايعات فراوانى در مورد رفتن و يا ماندن بازيكنان پرسپوليس به گوش مى رسيد. تا اينكه چند روز پيش با دادن پيراهن شماره ۱۰ به غلامرضا رضايى كاملا مشخص شد كه پرسپوليسى ها علاقه اى به نگه داشتن بائو ندارند. بازيكن سابق تيم هاى ابومسلم و استقلال كه فصل ناموفقى را در پرسپوليس گذراند، در خصوص جدايى اش از پرسپوليس گفت: من به پرسپوليس علاقه داشتم و با وجود اينكه در اين تيم به من بازى نمى رسيد دوست داشتم در اين تيم بمانم.وى ادامه داد: به خاطر اينكه فوتبالم رشد كند به اين تيم آمدم. زمانيكه كرانچار در اين تيم بودبه عنوان بازيكن فيكس بازى مى كردم اما از زمانيكه على دايى به اين تيم آمد، ديگر هيچ فرصتى براى بازى كردن نصيب من نشد. بائو خاطرنشان كرد: اين طور كه مى گويند من در اكثر بازى ها مصدوم نبودم بلكه دايى به من اعتماد نداشت و همين باعث مى شد كه در اكثر مسابقات نيمكت نشين بشوم. دايى در حين تمرينات مرا تشويق مى كرد اما هرگز به من بازى نمى داد.

---------- Post added at 09:14 AM ---------- Previous post was at 09:12 AM ----------

مهدى اميرآبادى مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: اكثر تيم ها در حال يارگيرى هستند و ما همچنان به فكر مديرعامل جديد هستيم. وى اظهارداشت: اين روزها پيگير وضعيت استقلال هستم و منتظر روشن شدن وضعيت تيم هستم تا تصميم گيرى كنم.او ادامه داد: از چند تيم پيشنهاد دارم اما به احتمال فراوان باز هم فصل آينده در استقلال خواهم ماند و به اين تيم كمك خواهم كرد.اميرآبادى در خصوص شرايط استقلال تصريح كرد: شرايط استقلال خوب نيست و بايد هرچه زودتر وضعيت تيم مشخص شود. اكثر تيمها در حال يارگيرى هستند و ما همچنان به فكر مديرعامل جديد هستيم.وى در مورد جدايى چند بازيكن مطرح استقلال افزود: مطمئن هستم اگر شرايط فراهم بود آنها در استقلال مى ماندند و به هر حال اميدوارم در تيم جديد موفق باشند.اميرآبادى در پايان گفت: امسال مى خواهم ناكامى فصل گذشته را جبران كنم و در استقلال به مهره ثابت تبديل شوم.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بازگشت زارعي به راه آهن

سايت گل ـ‌ مجتبي زارعي بازيكن مازاد پرسپوليس كه اين باشگاه حاضر نيست با او قرارداد ببندد مذاكرات خود را با راه آهن آغاز كرده است تا دوباره به تيم سابق خود برگردد. زارعي قرار است فردا با باشگاه پرسپوليس تسويه حساب كند و در هفته آينده او قراردادش را با راه آهن امضا خواهد كرد.

کد:
    پ.ن = سوال : زارعی بازیکن بهتر و موثرتری برای پرسپولیس بوده یا منصوری که قرارداد منصوری تمدید شد ولی زارعی مازاد اعلام شد ؟؟؟

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال شد

رئيس سازمان تربيت بدني در حکمي علي فتح الله زاده را به عنوان سرپرست موسسه فرهنگي ورزشي استقلال منصوب کرد.
    در حکم علي سعيدلو براي فتح الله زاده آمده است: با توجه به سوابق و تجربيات جنابعالي بدين وسيله به سمت سرپرست موسسه فرهنگي ورزشي استقلال منصوب مي شويد.
    لازم است تا تعيين اعضاء جديد هيات مديره که به زودي انتخاب خواهند شد نسبت به رسيدگي امور موسسه اهتمام نماييد.
    اميد است با استعانت از خداوند متعال و بهره گيري از همکاري کليه نيروهاي توانمند در پيشبرد اهداف ورزشي موسسه استقلال موفق و مويد باشيد.

FOOTBALL3

خب خدارو شکر !

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

تکلیف خسرو حیدری و فرهاد مجیدی چی شد ؟

نرفتن که ؟؟؟

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خسرو رو بعید میدونم بره ! تا 5 شنبه وقت داده بود تا سرپرست یا مدیر عامل معرفی بشن ! که شد !

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه عجب کار رو دادم به کاردان . خیالمون راحت که فتح الله زاده شد همه کاره استقلال. فوتبالی . محبوب هواداران . و آشنا برای ستاره ها .
    اگه تو این فوتبال یلخی اتفاق خاصی نیافته امسال هم به قهرمانی امیدواریم . حاجی به خونه خوش اومدی

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

چه عجب کار رو دادم به کاردان . خیالمون راحت که فتح الله زاده شد همه کاره استقلال. فوتبالی . محبوب هواداران . و آشنا برای ستاره ها .
    اگه تو این فوتبال یلخی اتفاق خاصی نیافته امسال هم به قهرمانی امیدواریم . حاجی به خونه خوش اومدی
    کجایی ایت اقا کاردان مگه همین اقا نبود رفت حجازی وفیروز کریمی رو اورد استقلال سیزدهم کرد
    کی رو اون فصل گرفت که الان بخواد بگیرد

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جان واریو . خسرو حیدری . آرش برهانی که زمان قلعه نوعی آقای گل شد . مجیدی و ...
    واعظ چه بازیکنایی گرفت ؟؟؟؟ شما اسمشون رو بگو !!! من اصلا از فوتبال چیزی سرم نمیشه . شما بگو .
    فتح الله زاده باید حداقل 2 سال مدیر عامل استقلال باشه . فتح الله زاده وقتی اشتباه میکنه سعی میکنه جبران کنه .کی میدونست فیروز کریمی که یکی از بهترین مربی های ایرانه تو استقلال جواب نمیده ؟؟؟ شما میدونستی ؟؟ دلیلش رو بگو !! واعظ پاش رو کرد تو یه کفش و گفت مرفاوی تا آخر فصل میمونه . بعد هم اون جنگ لفظی مسخره رو با شپاهان شروع کرد و آخرش هم باخت !! بیانیه پشت بیانیه . مرفاوی هم که چیزی بارش نبود و دیدید که چه بلایی سر تیم و بازیکنا آورد .اگه این بازیکنا نبودن تیم رو هفتم جدول میکرد . اینو که قبول دارید ؟؟؟؟؟ واعظ اگه دنبال مقام نبود با یه جلسه سعید لو نمیذاشت بره !! اینو پورحیدری هم گفته . بهترین خبرایی که تو این 2 هفته شنیدم یکی رفتن تیم مدیریتی قبل و دیگری بازگشت فتح الله زاده به استقلاله . از شنبه هم ببینید که چطوری تیم رو میبنده .

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

به نظر من فتح الله زاده از لحاظ مدیریتی و جذب بازیکن کارش حرف نداره! ولی بعضی از تفکراتش یه نمونه سنتی هستش! در مجموع از واعظ خیلی بهتر و البته فوتبالی تره...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •