لمپارد: آنچلوتی بهترین مربی دنیاست
هري ردنپ را دوست دارم و به همين دليل از انتخاب وي به عنوان بهترين مربي سال انگليس خوشحال شدم، اما کارلو آنجلوتي همه فاکتورهاي بهترين شدن را دارد و افتخارات بزرگي را به دست آورده است.

سایت گل - کارلو آنجلوتي در اولين سال حضورش در فوتبال انگليس همراه با تيم چلسي توانست با قدرت عنوان قهرماني ليگ برتر و جام حذفي را به دست آورد.
اين در حالي است که اتحاديه فوتبال انگليس در پايان فصل هري ردنپ را به عنوان برترين مربي سال جزيره انتخاب کرد که فرانک لمپارد اين انتخاب را قبول ندارد.
لمپارد در حمايت از سرمربي تيم چلسي گفت: هري ردنپ را دوست دارم و به همين دليل از انتخاب وي به عنوان بهترين مربي سال انگليس خوشحال شدم، اما کارلو آنجلوتي همه فاکتورهاي بهترين شدن را دارد و افتخارات بزرگي را به دست آورده است.
وي ادامه داد: آنجلوتي به عنوان يک مربي خارجي به انگليس آمد و به عنوان يک ايتاليايي واقعا در انگليس تنها است، بنابر اين بايد قبول کرد که اين مربي در جهان بهترين است.
لمپارد عنوان کرد: وي در چلسي نشان داد که مي تواند در هر عرصه اي با قدرت کار کند و يک مربي کاملا حرفه اي است.
فرانک لمپارد در حالي اين سخنان را مطرح کرد که هري ردنپ بهترين مربي سال فوتبال انگلستان دايي اين بازيکن مطرح به شمار مي رود.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/5/19