اگر کنسول رو آپدیت کرده باشی همون Dashboardرو اگر بازی رو داخل کنسول بزاری و بازی کنی بعدش به لایو وصل بشی حتی اگه بازی هم نکنی بن خواهی شد
اگر کنسول رو آپدیت کرده باشی همون Dashboardرو اگر بازی رو داخل کنسول بزاری و بازی کنی بعدش به لایو وصل بشی حتی اگه بازی هم نکنی بن خواهی شد
تا چند ساعت دیگه برای دومین بار در شخصیت منفی بازیو تموم می کنم. بازی خیلی قشنگی بود فقط چند تا نکته منفی خیلی بزرگ داشت :
1- بازی دیگه خیلی اکشن بود تا RPG
2-انقلابش خیلی مصنوعی و بیمزه بود - اصلا حس انقلاب به من دست نداد ( مثلا می تونستند یکم بیشتر RPG اش کنن! مثلا میشد هر جور خودت می خوای ، مثلا شورش کنی ، یا مردمو با خودت بکشی به خیابونا ، یا مبارزه rebel گونه کنیم. یا ترور کنیم و... اینطوری خیلی قشنگ تر میشد. اگر هم ترس دستگیر شدن و حمله شدن توسط گارد های پادشاه رو به عنوان منافقداشتیم خیلی بهتر و پر استرس تر میشد - کار سختی نبود اضافه کردن این چند مورد ، ولی خیلی بازیو زیبا تر می کرد و فضای انقلاب زیباتری می ساخت.)
3-پادشاهی اش هم قشنگ نبود و خیلی کوتاه بود. ای کاش همین طوری ادامه دار بود و بازم کار های پادشاهانه می کردی!
کلا هم بازیشو یکم سمبلی ساخته بودن ، ولی در کل خیلی توپ بود بازیش ، من بهش نمره 8.5 میدم.
خبری از نسخه PC بازی نمیشه؟
فعلا که خبری نیست ، هنوز TBA هست.
سلام به همه
من بازیه fable 3 رو دیروز خریدم.میخواستم بدونم اگه بازیو تو کنسول بذارم و تا آخر بازی هم برم و بعدش بازی که تموم شد بذارم تو آرشیوم،اگه برم تو لایو بن میشم؟؟؟؟؟با بازی نمیرم لایوا،همینطوری برم لایو و بدون اینکه بازی توش باشه.
فقط میخوام بازیو تمومش کنم.میترسم بعد از اتمام بازی بن شم.
راهنمایی کنید .ممنون
حاجی 4 تا پست بالاتر نوید جوابتو داد دیگه .
اگه داشبوردو آپدیت کرده باشی > بله .
اگه آپدیت نکرده باشی > خیر .
مرسی حاج آقا
آخه این کوفتی بدجوری چشمو ترسونده بود
حاجی من با هرکی احساس صمیمیت و خودمونی بودن کنم بهش می گم : "حاجی"![]()
مرسی حاجی
دمت گرم
هیچی بهتر از این نیست که آدم 2 تا رفیقو میبینه با هم دوستانه برخورد میکنند
من که خیلی لذت میبرم![]()
Last edited by The Rover; 21-11-2010 at 11:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)