تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 30 اولاول ... 10161718192021222324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 297

نام تاپيک: ✔ تاپیــک جـامــع مــهندســی کامپـیـوتــر و گرایشــهای آن

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام.

من ميخوام نمودار دروس مقطع كارشناسي پيوسته نرم افزار رو داشته باشم.

البته خودم داشتم يعني دانشگاهمون در بدو ورودمون به دانشگاه اون نمودار رو بهمون داده بود كه پيش نياز ها، هم نياز ها، تعداد واحد هردرس، نوع درس از قبيل، عمومي، اصلي و تخصصي و ... رو مشخص مي‌كرد.خيلي خيلي جالب بود.

من الآن اونو گم كردم .البته الآن 5 ساله كه مدركمو گرفتم و مشغول به كار هستم ولي شديداً تمايل دارم ادامه تحصيل بدم و براي اين كار هم منابع رو به دست آوردم، الآن هم ميخوام بدونم اول از كجا شروع كنم. براي همين هم تصميم گرفتم نموداري رو كه بهتون شرح دادم رو تهيه كنم تا از روي اون تقدم و تأخر دروس رو متوجه بشم استارت بزنم.

اگه كسي داره بگه. لطفاً.

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

آقا تبريك!
    همين الآن تو اينترنت جستجو كردم و يه نمودار معتبر از دانشگاه شريف به دست آوردم.

خيلي خيلي خوشحالم. دارم از خوشي ميميرم.
    اينم لينكش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من رفتم استارت بزنم.

3. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

1: در کارداني پيوسته کامپيوتر چند واحد بايد پاس شود در نهايت تا به مرحله بالاتر وارد شويم ؟
    2: در کارداني پيوسته کامپيوتر حداکثر چند واحد و چند سال مي توان درس خواند با در نظر گرفتن اينکه از سربازي معاف شدم. معافيت پزشکي
    3: زير چند واحد اگر در يک ترم پاس شود ترم حساب نمي شود ؟
    4: منظور از ترم حساب نمي شود چيست ؟ به طور مثال من يک ترم 7 واحد پاس کرده ام. اگر چنين قانوني يعني ترم حساب نشدن وجود داشته باشد. ترم حساب نمي شود؟ منظور چيست؟ يعني اگر به طور مثال کارآفريني 3 واحد و رياضي پيش 2 واحد و زبان پيش 2 واحد را پاس کرده ام و شده است 7 واحد کلا به حساب نمي آيند و از ابتدا بايد اينها را بردارم و پاس کنم ؟
    5: آيا قانوني هست که اگر در يک ترم تعداد واحدهاي خاصي را حذف کنيم حساب نمي شود ؟ مثلا 15 واحد برداريم و در نهايت 7 واحد پاس کنيم و 8 واحد باقي را اصلا نريم سر امتحان و حذف حساب شويم ؟
    6: اگر تعداد واحدهاي لازم را که نميدانم چند تاست و در سوال يک پرسيدم را پاس کرديم ميرويم براي کنکور کارشناسي؟ اين کنکور هر سال فقط يک بار برگزار مي شود؟ اگر بار اول قبول نشويم بايد يک سال صبر کنيم ؟ تا چند سال مي توان پشت سر هم کنکور داد با در نظر گرفتن معافيت سربازي ؟
    7: حقيقتا درمانده شدم. هيچ کس جواب نميدهد. به خود امتحانات داشنگاه مراجعه کردم. حتي به دانشگاه هاي ديگر هم مراجعه کردم. با سايت و ايميل هاي مختلف تماس گرفته ام ولي جوابي نميگيرم. هر کسي يک چيزي ميگويد. خواهش مي کنم راهنمايي کنيد
    8: من شنيدم نزديک به 84 واحد بايد پاس کرد؟ پس چرا روي پرينت نوشته شده اگر تا کنون بالاي 50 واحد درسي گذرانده ايد شايسته است براي تحويل مدارک مورد نياز براي فارغ التحصيلي به امور فارغ التحصيلان دانشگاه مراجعه فرماييد

لطفا خواهشا جواب هايي با ضريب اطمينان بالا بدهيد
    بسيار از شما متشکرم
    در بین چند هزار عضو هیچ کس دانشگاه ازاد نمیرود؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

در بین چند هزار عضو هیچ کس دانشگاه ازاد نمیرود؟
    ======================================
    1: در کارداني پيوسته کامپيوتر چند واحد بايد پاس شود در نهايت تا به مرحله بالاتر وارد شويم ؟
    حدود 84 واحد ( اگر بخشنامه ای جدید نیومده باشه )

2: در کارداني پيوسته کامپيوتر حداکثر چند واحد و چند سال مي توان درس خواند با در نظر گرفتن اينکه از سربازي معاف شدم. معافيت پزشکي

چند واحدش رو که گفتم و قانونیش 3 سال و نیم هست یعنی 6 ترم ولی خی میبینیم که افرادی هستن که حتی تا 8 و 9 ترم هم بودن

3: زير چند واحد اگر در يک ترم پاس شود ترم حساب نمي شود ؟

زیر 14 واحد
    البته گاهی هم میشه زیر 6 واحد

4: منظور از ترم حساب نمي شود چيست ؟ به طور مثال من يک ترم 7 واحد پاس کرده ام. اگر چنين قانوني يعني ترم حساب نشدن وجود داشته باشد. ترم حساب نمي شود؟ منظور چيست؟ يعني اگر به طور مثال کارآفريني 3 واحد و رياضي پيش 2 واحد و زبان پيش 2 واحد را پاس کرده ام و شده است 7 واحد کلا به حساب نمي آيند و از ابتدا بايد اينها را بردارم و پاس کنم ؟

خیر اینجوری که شما فرمودین نیست
    ترم حساب نمیشه یعنی مثلا اگه در بین 4 ترم این 7 واحد رو برداری همون 4 ترم رو به حساب میارن و این 7 واحد به عنوان یک ترم محسوب نمیشه

5: آيا قانوني هست که اگر در يک ترم تعداد واحدهاي خاصي را حذف کنيم حساب نمي شود ؟ مثلا 15 واحد برداريم و در نهايت 7 واحد پاس کنيم و 8 واحد باقي را اصلا نريم سر امتحان و حذف حساب شويم ؟

در دانشگاه آزاد اینجوریه که اگه نری سر جلسه اون درس رو حذف میکنن ولی شهریه ی اون درس رو بر نمیگردونن البته تا چند واحد رو اینجوری حذف میکنن اطلاع ندارم ولی به احتمال 90 درصد قانون خاصی نداره

6: اگر تعداد واحدهاي لازم را که نميدانم چند تاست و در سوال يک پرسيدم را پاس کرديم ميرويم براي کنکور کارشناسي؟ اين کنکور هر سال فقط يک بار برگزار مي شود؟ اگر بار اول قبول نشويم بايد يک سال صبر کنيم ؟ تا چند سال مي توان پشت سر هم کنکور داد با در نظر گرفتن معافيت سربازي ؟

بله
    اگه همه رو پاس کنی میری واسه کنکور کاردانی به کارشناسی که تو سال دانشگاه های مختلف یک بار و برخی دانشگاه ها دو بار کنکور میگیرن ( منظور از دو بار نیمسال اول و نیمسال دوم هست )
    معافیت اگه داری میتونی تا دلت میخواد کنکور بدی

7: حقيقتا درمانده شدم. هيچ کس جواب نميدهد. به خود امتحانات داشنگاه مراجعه کردم. حتي به دانشگاه هاي ديگر هم مراجعه کردم. با سايت و ايميل هاي مختلف تماس گرفته ام ولي جوابي نميگيرم. هر کسي يک چيزي ميگويد. خواهش مي کنم راهنمايي کنيد

///...///

8: من شنيدم نزديک به 84 واحد بايد پاس کرد؟ پس چرا روي پرينت نوشته شده اگر تا کنون بالاي 50 واحد درسي گذرانده ايد شايسته است براي تحويل مدارک مورد نياز براي فارغ التحصيلي به امور فارغ التحصيلان دانشگاه مراجعه فرماييد

به این خاطر که دانشجو در ترم آخر خودش به درد سر نیوفته
    این حرفشون کاملا به نفع دانشو هست

موفق باشی.

6. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

======================================

خیر اینجوری که شما فرمودین نیست
    ترم حساب نمیشه یعنی مثلا اگه در بین 4 ترم این 7 واحد رو برداری همون 4 ترم رو به حساب میارن و این 7 واحد به عنوان یک ترم محسوب نمیشه

با تشکر از پاسخ هایی که دادید این مورد را متوجه نشدم اجازه بدهید من یک بار دیگر سوال را مطرح بکنم بنده سه ترم تمام کرده ام در دو ترم اول فقط 7 واحد و در ترم سه فقط 4 واحد را پاس کرده ام یعنی سه ترم و 18 واحد. حالا این ترم حساب نمی شود یعنی چه؟ یعنی این 18 واحدی که پاس کرده ام فوت می شود می رود هوا به این خاطر که در ترم خودش بیشتر از 10 واحد پاس نکرده ام ؟ یعنی این 18 واحد که مثلا 7 درس بوده است را دوباره باید امتحان بدهم؟ با تشکر از شما

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

با تشکر از پاسخ هایی که دادید این مورد را متوجه نشدم اجازه بدهید من یک بار دیگر سوال را مطرح بکنم بنده سه ترم تمام کرده ام در دو ترم اول فقط 7 واحد و در ترم سه فقط 4 واحد را پاس کرده ام یعنی سه ترم و 18 واحد. حالا این ترم حساب نمی شود یعنی چه؟ یعنی این 18 واحدی که پاس کرده ام فوت می شود می رود هوا به این خاطر که در ترم خودش بیشتر از 10 واحد پاس نکرده ام ؟ یعنی این 18 واحد که مثلا 7 درس بوده است را دوباره باید امتحان بدهم؟ با تشکر از شما
    خیر دوست عزیز نباید دوباره امتحان بدی
    واحد های باقی مونده رو میگیری و ادامه میدی
    اینا رو که پاس کردی تمومم شد رفت...
    ملاک یک ترم کامل اینه که شما بالای 14 واحد در یک ترم داشته باشین که اونوقت میگن یک ترم
    زیر این 14 واحد رو ترم نمیگن
    میگن زنگ تفریح

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

دوستان من بین IT و نرم افزار مردد بودم واسه آزاد و بلاخره IT رو انتخاب کردم . به نظرتون IT بهتره یا نرم افزار ؟
    راستی دوستان کسی گرایش های ارشد IT رو میدونه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

دوستان من بین IT و نرم افزار مردد بودم واسه آزاد و بلاخره IT رو انتخاب کردم . به نظرتون IT بهتره یا نرم افزار ؟
    هر دوتاش خوبه
    به هر حال شما دیگه آی تی رو انتخاب کردین و دارین تحصیل میکنن بهتره فکر بهتر بودن یا نبودن نباشین

بازار کار هر دو رشته شبیه همه
    در مورده سوال دوم هم دقیقا اطلاع ندارم

11. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

شک نکن آی تی بهتره...انتخاب خوبی کردید

آی تی گرایشهای زیادی داره اما تو ایران تجارت الکترونیک و امنیت اطلاعات بیشتره...فکر کنم

13. این کاربر از ali... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست من مهم اینه که شما بری و دروس این رشته رو خوب آشنایی پیدا کنی باهاشون. خیلی از بچه ها فقط به خاطر اسم IT میرن تو این رشته و اطلاعاتی ندارن. در صورتی که دروسی که تو این رشته باید پاس بشه خیلی هاش مربوط به مدیریت هستش. نم خوام بگم بده. فقط می خوام بگم باید کمی کتابهاش رو مطالعه کنی. چون دیدم که عموم بچه ها شناختی از واحدهای درسیش ندارن و بعداً می فهمن که هیچ علاقه ای به این چیزا ندارن. مخصوصاً بچه های کامپیوتری همیشه دید اشتباهی نسبت یه این رشته دارند

15. این کاربر از a.toraby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •