تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 180 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 1794

نام تاپيک: Max Payne 3

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

نه میخوام بدونم چطوری از لحاظ گرافیک ممکنه افت کرده باشه؟!!! اصلاً گفتن همچین چیزی هم خنده داره بازی‌ها هر سال گرافیکشون پیشرفت میکنه نسخه دوم Maxpayne مربوط به 6 سال پیشه مگه میشه نسبت به 6 سال پیش گرافیک پیشرفت نکنه؟؟!!
    بعد موتور بازی Rage هست که Rockstar ادعا کرده گرافیک بازی در حد Uncharted 2 هست (Uncharted 2 یکی از بهترین گرافیک‌های بازی‌های حال حاضر رو داره شایدم بهترین).
    دوست من
    منظور من از افت گرافیک ، نسبت بازیهای دوره خودشه .
    در سال 2001 که Max Payne اومد ، نسبت به بازیهای اون زمان گرافیک خیلی خوبی داشت و همونطور هم که قبلا هم گفتم ، اولین بازی ای بود که صورت آدم واقعی رو رو کاراکتر کار گذاشتند.
    Max Payne 2 هم در سال 2003 گرافیک خوبی نسبت به بازیهای اون سال داشت .
    اما این عکسها رو وقتی مثلا با بازیهایی مثل متال گیر ، کیل زون ، کرایسیس ، دد اسپیس ، ریدیک ، کال آو دیوتی و ... مقایسه کنید می بینید که یه کم کم میاره . البته باید منتظر یه تریلر از بازی بمونیم .

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

به نظر من چیزی که توی یه بازی بزرگ خیلی مهمه اینه که بازی از اصل خودش فاصله نگیره و هویت خودشو حفظ کنه
    همین طور که دوستمون گفتن من به یاد نمی یارم که بازی مکس پین توی یه فضای آفتابی دلنشین انجام بشه.تا اونجایی که یادم میاد یک تنهایی و تاریکی خاص به بازی حاکم بود که حتی وقتی یادم میاد به وجد میام.اگه این بازی هویت خودشو فراموش کنه از ذهن بسیاری از گیمر ها پاک میشه.امیدوارم که در هر حال بازی خوبی بشه
    بازی هایه نسل جدید همشون دارن یک جورایی خراب میکنن!!!!!!!!!!!!
    با تمام چیز هایی که در مور COD گفتند و Modern Warfare یکی از بهترین بازی هاش بود اما من WaW رو بیشتر پسندیدم! چرا؟ چون که توی جنگ جهانی بود!!! به نظر من اسمه COD رو اگه جلوی Modern Warfare نمیزاشتن دیگه از بهترین بودنش هم بهتر میشد!
    یا یک مثال دیگه هم همین رزیدنت اویل که دیگه صحبت نکنیم بهتره!
    و بقیه بازی ها از جمله Splinter Cell Conviction و NFS و Prince of Persia و ... اگه دقت کنین تمام اینا با نسخه هایه قبلیشون فاصله ی زیادی دارند!!!
    احتمالا این نسخه از مکس پین هم باید با یک نام دیگه بهش نگاه کنیم تا بتونیم تحمل کنیم!!
    اینم مثل همونا میشه حالا من الان گفته باشم

3. 2 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Khashayar King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In the Hell

پيش فرض

بازی هایه نسل جدید همشون دارن یک جورایی خراب میکنن!!!!!!!!!!!!
    با تمام چیز هایی که در مور COD گفتند و Modern Warfare یکی از بهترین بازی هاش بود اما من WaW رو بیشتر پسندیدم! چرا؟ چون که توی جنگ جهانی بود!!! به نظر من اسمه COD رو اگه جلوی Modern Warfare نمیزاشتن دیگه از بهترین بودنش هم بهتر میشد!
    یا یک مثال دیگه هم همین رزیدنت اویل که دیگه صحبت نکنیم بهتره!
    و بقیه بازی ها از جمله Splinter Cell Conviction و NFS و Prince of Persia و ... اگه دقت کنین تمام اینا با نسخه هایه قبلیشون فاصله ی زیادی دارند!!!
    احتمالا این نسخه از مکس پین هم باید با یک نام دیگه بهش نگاه کنیم تا بتونیم تحمل کنیم!!
    اینم مثل همونا میشه حالا من الان گفته باشم
    شایان جان ! اشتباه نکن ! کی میگه اسپلینتر سل فاصله زیادی گرفته من تریلری که توe3 2009 بود رو دیدم بسیار جالب شده بود

همه ی کارای قبلیش رو انجام میداد و بسیار جالب شده بود ولی نید فور اسپید ! اگه دقت کنی نید فور اسپید قضیش کلا با این

بازی ها فرق دارن سازنده های نید فور اسپید اشتباه خودشون رو پذیرفتن ! در مورد پرواستریت ! اما نید فور اسپید یه بازی

ریسینگ

هست فوقش میگید پرو استریت نه برون اوت ! ولی نمیتونید بگید مکس پین نه استرانگهولد ! چون مکس پین یک عنوان بسیار

بزرگ هست باید روش دقت بسیار زیادی بشه ! در مورد پرنس باید بگم بازم یوبی اشتباه کرد و داشت در مورد اسپلینتر تکرار میشد

که خوشبختانه جلوش گرفته شد و پروژه از اول رقم خورد ! وما نمیخوایم این اتفاقات برای مکس پین بیفته ! واقعا حیف شد که سم

لیک نیست ! اگه بود اینطوری نمیشد !!

5. این کاربر از Khashayar King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

779

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

شایان جان ! اشتباه نکن ! کی میگه اسپلینتر سل فاصله زیادی گرفته من تریلری که توe3 2009 بود رو دیدم بسیار جالب شده بود

همه ی کارای قبلیش رو انجام میداد و بسیار جالب شده بود ولی نید فور اسپید ! اگه دقت کنی نید فور اسپید قضیش کلا با این

بازی ها فرق دارن سازنده های نید فور اسپید اشتباه خودشون رو پذیرفتن ! در مورد پرواستریت ! اما نید فور اسپید یه بازی

ریسینگ

هست فوقش میگید پرو استریت نه برون اوت ! ولی نمیتونید بگید مکس پین نه استرانگهولد ! چون مکس پین یک عنوان بسیار

بزرگ هست باید روش دقت بسیار زیادی بشه ! در مورد پرنس باید بگم بازم یوبی اشتباه کرد و داشت در مورد اسپلینتر تکرار میشد

که خوشبختانه جلوش گرفته شد و پروژه از اول رقم خورد ! وما نمیخوایم این اتفاقات برای مکس پین بیفته ! واقعا حیف شد که سم

لیک نیست ! اگه بود اینطوری نمیشد !!
    حالا بحث خیلی منحرف نشه اما من اسپلینتر سل رو همیشه با اون چراغش دوست داشتم و همه هم اون چراغشو ببینن درجا میگن این اسپلینتر سل هست!
    چون دیگه اون مخفی کاریایه قدیمشو نداره ( داره ولی نه دیگه مثل قدیم که توی NSA کار میکرد ) !
    منم برا همین میگم!
    وگرنه اسپلینتر سل فوق العاده شده! حالا نمیدونم شایدم اونطور که شما میگید هستش!
    این مکس پین رو من 100% مطمئنم تغییر اساسی میدن!
    راک استار فقط تنها بازی ای که هنوز هیچ تغییر خاصی از نظر روند بازی هایه قبلیش نداده GTA هستش که هر نسخش از نسخه ی قبلی بهتر بوده و سبکه خودشو حفظ کرده!

7. 2 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

اینجا تاپیک مکس پین یا اسپلینتر سل ؟؟؟!!! دوستان یه کمی کوتاه بیاین بحث رو منحرف نکنید اینجا جای اخباز بازیه نه اینکه انتقاد از بازیها . بحث بیهوده !!!

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شایان کم لطفی نکن!
    Splinter Cell بهترین بازی E3 بود از نظر من!اون چراغ سبز هم همون بهتر بر داشتند چون دیگه برای NSA کار نمیکنن و به جای دوربین هم دیدی که از شیشه خورده استفاده میکرد اینکه گفتن بازی به معنای کلمه سم فیشر برای خودش کار میکنه!اینه!
    اون چراغ سبز هم بودنش خیلی ضایع بود نه اینکه بد باشه ولی تو تاریکی بودی چراغ سبز را این دشمنها نمیتونستند تشخیص بدن!!واقعا که!
    مخفی کاری از نوع پر خوشنت یعنی همین دیگه کسی که اعصاب نداره 2 ساعت نمیشینه تو تاریکی که موقعش بشه!مثل گربه وحشی میپره همه را میکشه!!یعنی سم فیشر!
    بعد باز هم میگم مکس پین هم نگاه نکنید این همه ادم دارن ازش بد میگن موقع بازی همه از دم میان میگن پسر فکرشو نمیکردم عجب بازی شده!!
    البته اگه بازی خوب باشه

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

شایان کم لطفی نکن!
    Splinter Cell بهترین بازی E3 بود از نظر من!اون چراغ سبز هم همون بهتر بر داشتند چون دیگه برای NSA کار نمیکنن و به جای دوربین هم دیدی که از شیشه خورده استفاده میکرد اینکه گفتن بازی به معنای کلمه سم فیشر برای خودش کار میکنه!اینه!
    اون چراغ سبز هم بودنش خیلی ضایع بود نه اینکه بد باشه ولی تو تاریکی بودی چراغ سبز را این دشمنها نمیتونستند تشخیص بدن!!واقعا که!
    مخفی کاری از نوع پر خوشنت یعنی همین دیگه کسی که اعصاب نداره 2 ساعت نمیشینه تو تاریکی که موقعش بشه!مثل گربه وحشی میپره همه را میکشه!!یعنی سم فیشر!
    بعد باز هم میگم مکس پین هم نگاه نکنید این همه ادم دارن ازش بد میگن موقع بازی همه از دم میان میگن پسر فکرشو نمیکردم عجب بازی شده!!
    البته اگه بازی خوب باشه
    خوب بهتره بحث Splinter Cell رو تموم کنیم ( چون خودمم میدونم این بازی فوق العاده ی اما بازم مطمئنم یکم خشونتی تر شده همونطور که توی E3 دیدیم! )
    اما خوب معلومه که همه بازی رو میخرن!!!
    مگه من گفتم بده؟ کی گفتم بده؟ نه خودت بگو مهران جان کی گفتم بده و نمی خرم
    من گفتم از نسخه هایه قبلیش 100% فاصله میگیره و منم مطمئنن میخرم بازی رو!
    حالا یک اسمه دیگه روش میزارم بازی میکنم :دي

11. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In the Hell

پيش فرض

نوشته شده توسط 779
    حالا بحث خیلی منحرف نشه اما من اسپلینتر سل رو همیشه با اون چراغش دوست داشتم و همه هم اون چراغشو ببینن درجا میگن این اسپلینتر سل هست!
    چون دیگه اون مخفی کاریایه قدیمشو نداره ( داره ولی نه دیگه مثل قدیم که توی NSA کار میکرد ) !
    منم برا همین میگم!
    وگرنه اسپلینتر سل فوق العاده شده! حالا نمیدونم شایدم اونطور که شما میگید هستش!
    نوشته شده توسط joey jordison
    شایان کم لطفی نکن!
    اینو میگم این بحث اسپلینتر رو تو تایپک خودش ادامه بدین ! جوابتون رو تو تایپکش دادم

با تشکر ، خشایار

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

یعنی واقعا به نظرتون این راک استار بازی رو خراب میکنه ؟ به نظر من امکانش نیست . آخه اینا که اومدن بازی به این خفنی Gta IV زدن البته اون کار Rockstar North بود بازم مثل همین مکس پین تهش میخوره به این راک استار !

اگه گند بزنند واقعا آبروی راک استار میره به نظرم کلی ضرر میکنند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In the Hell

پيش فرض

یعنی واقعا به نظرتون این راک استار بازی رو خراب میکنه ؟ به نظر من امکانش نیست . آخه اینا که اومدن بازی به این خفنی Gta IV زدن البته اون کار Rockstar North بود بازم مثل همین مکس پین تهش میخوره به این راک استار !

اگه گند بزنند واقعا آبروی راک استار میره به نظرم کلی ضرر میکنند
    بابا چه خوب باشه چه بد ! همه میخرن ! پس ضرر نمیکنه چون یک عنوان بزرگ هست حجت جان ! در ضمن شما چرا همه بازی ها

رو با gta iv مقایسه میکنید ؟! این دو بازی هیچ ربطی بهم ندارن ! بازم میگن ! مکس پین بدون خالقش (سم لیک) هیچی نیست

! میتونه بد ترین عنوان هم بشه !

با تشکر ، خشایار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •