به.........چند دفعه تایید میشه!!
هر از گاهی یک خبر میاد 2k برای 3 پلتفرم تایید کرد!!
به.........چند دفعه تایید میشه!!
هر از گاهی یک خبر میاد 2k برای 3 پلتفرم تایید کرد!!
سلام........
متاسفانه بگم به اون صورت که انتظار داشتم چیزی از این بازی در نمایشگاه E3 2009 ندیدم!!
اما یک ویدیو از یوتوب هست از IGN!!با نام E3 2009: Bioshock 2 Video Interview!!در این ویدیو با ملیسا میلر صحبت شده که از لینک پایین میتوان دید!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
BioShock 2 Little Sister Concept Art
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان ......اولین باره میام تو این تاپیک .........این عکس رو یه جا دیدم گفتم بزارم .........نمیدونم ...شایدم تکراری باشه ...
راستش از این بازی هیچی نمیدونم .........فقط میدونم اسمش BIOSHOCK هستش![]()
بر عکس این بازی محبوب من هست!راستش از این بازی هیچی نمیدونم .........فقط میدونم اسمش BIOSHOCK هستش
این عکس هم مربوط به همین بیگ سستر هست!البته قبل از اینکه تبدیل بشه به بیگ سستر!
دوستان خیلی ببخشید منتو این بازی تعطیل هستم اصلا این بازی قضیش چیه داستانش چیه سبکش چیه ؟ من نسخه1 رو بازی نکردم از این هم حالیم نمیشه ؟ یعنی کاملا بهم ربط دارن ؟ حالا اگه نقد و بررسی و داستان نسخه 1 رو بخونم با نسخه 2 مشکلی پیدا نمیکنم ؟ ممنون میشم بهم بگید ...
سبکش که Fps هست!اگه واقعا میخوای همه چیز را بدونی شماره یک را بازی کن ولی من داستان بازی را کامل نوشتم تو همین تاپیک داستان شماره 1 را!کاملترین داستانی بود که به نظر من میتوان پیدا کرد توی اینترنت!میخوای اونو بخوان صفحه 3 من گذاشتم!دوستان خیلی ببخشید منتو این بازی تعطیل هستم اصلا این بازی قضیش چیه داستانش چیه سبکش چیه ؟ من نسخه1 رو بازی نکردم از این هم حالیم نمیشه ؟ یعنی کاملا بهم ربط دارن ؟ حالا اگه نقد و بررسی و داستان نسخه 1 رو بخونم با نسخه 2 مشکلی پیدا نمیکنم ؟ ممنون میشم بهم بگید ...
خوب پی اینو بخونم میفهمم دیگه !!
حالا اگه کمی هم بیشتر توضیح بدی ممنون میشم
شما داستان را بخوان و مصاحبه با کن لیواین را هم بخوان در اوایل تاپیک قرار دادم!!
چی را بیشتر توضیح بدمحالا اگه کمی هم بیشتر توضیح بدی ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)