اوکی پس مدیران زحمتشو بکشن![]()
اوکی پس مدیران زحمتشو بکشن![]()
دوستان من یک سوال فوری داشتم من دارم لیسانسه نفت میخونم ترمه سه ام اما راضی نیستم میخوام برم فیلیپین برای دندان پزشکی خواهرمم اونجا داره درس میخونه مشکله من سربازیه باید چطئر حلش کنم چطئری میشه رفت بعد برگشت تعهد میخواد چطور میشه؟
لطفا جوابمو بدید خیلی فوری لازم دارم.
مرسی
Last edited by hossputer7; 19-08-2009 at 11:47.
شما باید اول از طریق دانشگاهی که میخواین برید اقدام کنید ، پذیرش که اومد دیگه حله 15 میلیون نقد وثیقه میزارید از ایران میرید بیرون و بعد از تموم شدن تحصیل بر میگردید
برای مقطع ارشد متالورژی کجاها می شه رفت؟ منظورم اینه که کجاها ارائه می شه؟ البته مورد تایید وزارت علوم باشه
من مشکل خدمت ندارم، یکی دو ترم دیگه هم درسم تموم می شه. معدلم هم نزدیک 14.5هست. مدرک زبان ندارم ولی یه چیزایی به اندازه خودم بلدم!!
با این حال متاسفانه یه مقدار مشکل جیب دارم!
رسم زمونه هستش دیگه! یکی مایه رو داره بخاطر خدمت نمی تونه بره، یکی هم مثل من!
خواستم ببینم می تونم گرایش مورد علاقه ام رو جای دیگه (غیر از سرزمین امام زمان!) دنبال کنم؟!
ممنون می شم اگه کسی تجربه یا اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنه
یک موسسه ام هست که 3000 هزار یورو میگیره پذیرش میگره البته اگر واجد شرایط باشن
من می تونم در مورد یک دانشگاه توی فنلاند بهتون اطلاعات بدم:
International Master Program in IT یا همان IMPIT وبدر مقطع فوق لیسانس هر ساله حدود 20 نفر دانشجو از سراسر دنیا پذیرش می کنه و برای دانشجویانی که لیسانس خود را در زمینه کامپیوتر،فناوری اطلاعات یا ریاصیات کاربردی گرفته اند مناسبه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وب سایت مربوطه:از مزایای این برنامه این است که تحصیل رایگان می باشد و شما نیاز به پرداخت هیچ پولی به دانشگاه نیستید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هرساله تعداد محدودی بورس نیز در دانشگاه به دانشجویان داده می شود که درصورت کمی خوش سانی می توان این بورس ها رو گرفت.
طول این دوره به صورت معمول دو سال است که سال اول آن دانشجویان باید تعداد معینی واحد را باید پاس کنند.
در سال دوم معمولا دانشجویان در گیر یک پروژه فناوری اطلاعات می شوند و این جاست که اگر کسی هدف کار کردن در شرکت های فنلاندی رو داره می تونه اقدام کنه بعد هم زمان یا بعد از جند ماه شروع به کار بر روی پایان نامه خود می کنند.
رشته بعدی
Master Program is the CBU ICT in Joensuu university وب سایت:این رشته قسمتی از برنامه Finnish-Russian Cross-Border University استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در این برنامه دانشجویان در رشته Information and Communications Technology
در تعدادی از دانشگاه های فنلاند و روسیه تحصیل می کنند که یکی از دانشگاه های فنلاند همین دانشگاه Joensuu هستش. این برنامه خیلی جالیه چون آخر کار شما چند مدرک فوق لیسانس از چند دانشگاه مختلف دارید و باز تحصیل رایگان می باشد و شما نیاز به پرداخت هیچ پولی به دانشگاه نیستید.این رشته از ماه دیگه می شه برای ترم بهارش اقدام کرد.
سایت مربوطه:آخرین مورد Color in Informatics and MEdia Technologyکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این برنامه مربوط به همون بورس معروف Erasmus Mundus هستش
The study program is broadly interdisciplinary, encompassing photonics, computer vision and imaging science, computer science and multimedia technology as a mix of relevant theoretical and practical knowledge.
Program includes 4 countries: Finland, Norwegian, Spain and France.
For more information look here:
در پایان باید پرو های تحقیقاتی این دانشگاه رو براتون معرفی کنم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این قسمت رو انگلیسی می نویسم :
Educational technology group: main research direction are novel tools for learning, e-learning, mobile learning, pervasive technologies.
Color group: main research directions are color, color imaging, color image analysis, and color vision researchکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Speech and Image Processing group: main research directions are pattern recognition, data mining and compressionکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Software group: main research directions are Digital Accessibility Research , User Interface Design, Usability and Software Process Studiesکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Psychology of Programming: main research directions are psychological aspects of programming, behavior in programming tasks (such as design, coding, and debugging), developing tools for programmers in these tasksکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
you can get more information about it from the website:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامیدوارم مفید باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من می تونم در مورد یک دانشگاه توی فنلاند بهتون اطلاعات بدم:
International Master Program in IT یا همان IMPIT وبدر مقطع فوق لیسانس هر ساله حدود 20 نفر دانشجو از سراسر دنیا پذیرش می کنه و برای دانشجویانی که لیسانس خود را در زمینه کامپیوتر،فناوری اطلاعات یا ریاصیات کاربردی گرفته اند مناسبه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وب سایت مربوطه:از مزایای این برنامه این است که تحصیل رایگان می باشد و شما نیاز به پرداخت هیچ پولی به دانشگاه نیستید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هرساله تعداد محدودی بورس نیز در دانشگاه به دانشجویان داده می شود که درصورت کمی خوش سانی می توان این بورس ها رو گرفت.
طول این دوره به صورت معمول دو سال است که سال اول آن دانشجویان باید تعداد معینی واحد را باید پاس کنند.
در سال دوم معمولا دانشجویان در گیر یک پروژه فناوری اطلاعات می شوند و این جاست که اگر کسی هدف کار کردن در شرکت های فنلاندی رو داره می تونه اقدام کنه بعد هم زمان یا بعد از جند ماه شروع به کار بر روی پایان نامه خود می کنند.
رشته بعدی
Master Program is the CBU ICT in Joensuu university وب سایت:این رشته قسمتی از برنامه Finnish-Russian Cross-Border University استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در این برنامه دانشجویان در رشته Information and Communications Technology
در تعدادی از دانشگاه های فنلاند و روسیه تحصیل می کنند که یکی از دانشگاه های فنلاند همین دانشگاه Joensuu هستش. این برنامه خیلی جالیه چون آخر کار شما چند مدرک فوق لیسانس از چند دانشگاه مختلف دارید و باز تحصیل رایگان می باشد و شما نیاز به پرداخت هیچ پولی به دانشگاه نیستید.این رشته از ماه دیگه می شه برای ترم بهارش اقدام کرد.
سایت مربوطه:آخرین مورد Color in Informatics and MEdia Technologyکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این برنامه مربوط به همون بورس معروف Erasmus Mundus هستش
The study program is broadly interdisciplinary, encompassing photonics, computer vision and imaging science, computer science and multimedia technology as a mix of relevant theoretical and practical knowledge.
Program includes 4 countries: Finland, Norwegian, Spain and France.
For more information look here:
در پایان باید پرو های تحقیقاتی این دانشگاه رو براتون معرفی کنم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این قسمت رو انگلیسی می نویسم :
Educational technology group: main research direction are novel tools for learning, e-learning, mobile learning, pervasive technologies.
Color group: main research directions are color, color imaging, color image analysis, and color vision researchکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Speech and Image Processing group: main research directions are pattern recognition, data mining and compressionکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Software group: main research directions are Digital Accessibility Research , User Interface Design, Usability and Software Process Studiesکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Psychology of Programming: main research directions are psychological aspects of programming, behavior in programming tasks (such as design, coding, and debugging), developing tools for programmers in these tasksکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
you can get more information about it from the website:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامیدوارم مفید باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام کسی میتونه به من بگه باید برای ادامه تحصیل در کانادا باید چیکار کنم؟
من دیپلم دارم
دوست عزیز
شما اگه بخوای با بورسیه بری اولا باید بدونی که مقدار هزینه فاند که برای لیسانس میدن کم هستدر مقایسه با Master و Phd
یعنی شما علاوه برا فاندی که دانشگاه بخواد بهتون بده مثلا سالیانه 10 هزار تا شاید 8 هزار تای اون بابت تحصیل میشه و بقیه بابت خرج م خارج!
پس باید اینجای قضیه رو داشته باشین
در ضمن اولین اقدام برای شما اینه که به سایت اون دانشگاهیی که میخواین ازش پذیرش بگیرین برین و معمولا نام اساتید ی که فاند میدن توی سایت هست که باید بهشون میل بزنین و شرایطتون رو بگین
یه نکته فوق العاده مهم نمرات زبان هست که معمولا نمراات ielts و tofel بالائی داشته باشین حالا بعضا واسه مقاطع بالاتر GRE هم مهمه
بعد واسه دانشگاه هایی کانادا وامریکا معدل خیلی مهمه و ریز نمراتتون که باید همه اینایی که گفتم رو برای اون استاد دانشگاه مورد نظرتون بفرستین !!
در هر صورت اگه شما وضعیت خوبی داشته باشین از نظر معدل و ریزنمرات و نمره های زبان میتونین پذیرش بگیرین
اگه نه شانستون خیلی کمه
چون هستن کسانیکه با وجود داشتن مقاله و کارهای تحقیقی بسیار بازم رد شدن!!
ولی اگه بدون بورسیه بخواین برین نمره زبان ... مهمه ولی خوب باید هزینه بالاشو در نظر بگیرین!!
در صورتیکه هیچکدوم از شرایطو ندارین به نظرم بهتره دانشجو بشین و برای مقاطع بالاتر برین کاری که اکثرا انجام میدن و فاند بیشتری هم بهتون میدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)