تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 32 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 312

نام تاپيک: ✔ راهنـــمای جـــامـــع تــحـصــیـــلات بـــرون مـــرزی

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اوکی پس مدیران زحمتشو بکشن

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossputer7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرید شارژ همراه اول www.newcharge.ir

پيش فرض

دوستان من یک سوال فوری داشتم من دارم لیسانسه نفت میخونم ترمه سه ام اما راضی نیستم میخوام برم فیلیپین برای دندان پزشکی خواهرمم اونجا داره درس میخونه مشکله من سربازیه باید چطئر حلش کنم چطئری میشه رفت بعد برگشت تعهد میخواد چطور میشه؟

لطفا جوابمو بدید خیلی فوری لازم دارم.

مرسی
    Last edited by hossputer7; 19-08-2009 at 11:47.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان من یک سوال فوری داشتم من دارم لیسانسه نفت میخونم ترمه سه ام اما راضی نیستم میخوام برم فیلیپین برای دندان پزشکی خواهرمم اونجا داره درس میخونه مشکله من سربازیه باید چطئر حلش کنم چطئری میشه رفت بعد برگشت تعهد میخواد چطور میشه؟

لطفا جوابمو بدید خیلی فوری لازم دارم.

مرسی
    شما باید اول از طریق دانشگاهی که میخواین برید اقدام کنید ، پذیرش که اومد دیگه حله 15 میلیون نقد وثیقه میزارید از ایران میرید بیرون و بعد از تموم شدن تحصیل بر میگردید

4. این کاربر از MAJ€€D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

برای مقطع ارشد متالورژی کجاها می شه رفت؟ منظورم اینه که کجاها ارائه می شه؟ البته مورد تایید وزارت علوم باشه
    من مشکل خدمت ندارم، یکی دو ترم دیگه هم درسم تموم می شه. معدلم هم نزدیک 14.5هست. مدرک زبان ندارم ولی یه چیزایی به اندازه خودم بلدم!!
    با این حال متاسفانه یه مقدار مشکل جیب دارم!
    رسم زمونه هستش دیگه! یکی مایه رو داره بخاطر خدمت نمی تونه بره، یکی هم مثل من!
    خواستم ببینم می تونم گرایش مورد علاقه ام رو جای دیگه (غیر از سرزمین امام زمان!) دنبال کنم؟!
    ممنون می شم اگه کسی تجربه یا اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یک موسسه ام هست که 3000 هزار یورو میگیره پذیرش میگره البته اگر واجد شرایط باشن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض ادامه تحصیل رایگان در دانشگاه Joensuu فنلاند

من می تونم در مورد یک دانشگاه توی فنلاند بهتون اطلاعات بدم:

International Master Program in IT یا همان IMPIT وب
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مقطع فوق لیسانس هر ساله حدود 20 نفر دانشجو از سراسر دنیا پذیرش می کنه و برای دانشجویانی که لیسانس خود را در زمینه کامپیوتر،فناوری اطلاعات یا ریاصیات کاربردی گرفته اند مناسبه.
    وب سایت مربوطه:
    کد:
    از مزایای این برنامه این است که تحصیل رایگان می باشد و شما نیاز به پرداخت هیچ پولی به دانشگاه نیستید.
    هرساله تعداد محدودی بورس نیز در دانشگاه به دانشجویان داده می شود که درصورت کمی خوش سانی می توان این بورس ها رو گرفت.
    طول این دوره به صورت معمول دو سال است که سال اول آن دانشجویان باید تعداد معینی واحد را باید پاس کنند.
    در سال دوم معمولا دانشجویان در گیر یک پروژه فناوری اطلاعات می شوند و این جاست که اگر کسی هدف کار کردن در شرکت های فنلاندی رو داره می تونه اقدام کنه بعد هم زمان یا بعد از جند ماه شروع به کار بر روی پایان نامه خود می کنند.

رشته بعدی
    Master Program is the CBU ICT in Joensuu university وب سایت:
    کد:
    این رشته قسمتی از برنامه Finnish-Russian Cross-Border University است
    در این برنامه دانشجویان در رشته Information and Communications Technology
    در تعدادی از دانشگاه های فنلاند و روسیه تحصیل می کنند که یکی از دانشگاه های فنلاند همین دانشگاه Joensuu هستش. این برنامه خیلی جالیه چون آخر کار شما چند مدرک فوق لیسانس از چند دانشگاه مختلف دارید و باز تحصیل رایگان می باشد و شما نیاز به پرداخت هیچ پولی به دانشگاه نیستید.این رشته از ماه دیگه می شه برای ترم بهارش اقدام کرد.
    سایت مربوطه:
    کد:
    آخرین مورد Color in Informatics and MEdia Technology
    این برنامه مربوط به همون بورس معروف Erasmus Mundus هستش
    The study program is broadly interdisciplinary, encompassing photonics, computer vision and imaging science, computer science and multimedia technology as a mix of relevant theoretical and practical knowledge.
    Program includes 4 countries: Finland, Norwegian, Spain and France.
    For more information look here:
    کد:
    در پایان باید پرو های تحقیقاتی این دانشگاه رو براتون معرفی کنم:
    این قسمت رو انگلیسی می نویسم :
    Educational technology group: main research direction are novel tools for learning, e-learning, mobile learning, pervasive technologies.
    کد:
    Color group: main research directions are color, color imaging, color image analysis, and color vision research
    کد:
    Speech and Image Processing group: main research directions are pattern recognition, data mining and compression
    کد:
    Software group: main research directions are Digital Accessibility Research , User Interface Design, Usability and Software Process Studies
    کد:
    Psychology of Programming: main research directions are psychological aspects of programming, behavior in programming tasks (such as design, coding, and debugging), developing tools for programmers in these tasks
    کد:
    you can get more information about it from the website:
    کد:
    امیدوارم مفید باشه

8. این کاربر از shahramfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

دوستان توی این تاپیک قصدمون اینه که هرکس هر اطلاعاتی در مورد تحصیل در دانشگاههای خارج از کشور داره رو به اشتراک بزاره .

کسانی که الان دارن اقدام میکنن یا کسانی که قبلا اقدام کردند بیان مراحل کار رو بگن . کسانی که الان توی خارج تحصیل میکنن از دانشگاه و

وضعیتشون بگن ، در مورد شرایط دانشگاه هایی که میشناسن بگن و...

کلا میخوایم یه تاپیک خوب در مورد رفتن و تحصیل اون ور آب داشته باشیم : دی

البته اگه قبلا همچین تاپیکی نبوده
    من می تونم در مورد یک دانشگاه توی فنلاند بهتون اطلاعات بدم:

International Master Program in IT یا همان IMPIT وب
    کد:
    در مقطع فوق لیسانس هر ساله حدود 20 نفر دانشجو از سراسر دنیا پذیرش می کنه و برای دانشجویانی که لیسانس خود را در زمینه کامپیوتر،فناوری اطلاعات یا ریاصیات کاربردی گرفته اند مناسبه.
    وب سایت مربوطه:
    کد:
    از مزایای این برنامه این است که تحصیل رایگان می باشد و شما نیاز به پرداخت هیچ پولی به دانشگاه نیستید.
    هرساله تعداد محدودی بورس نیز در دانشگاه به دانشجویان داده می شود که درصورت کمی خوش سانی می توان این بورس ها رو گرفت.
    طول این دوره به صورت معمول دو سال است که سال اول آن دانشجویان باید تعداد معینی واحد را باید پاس کنند.
    در سال دوم معمولا دانشجویان در گیر یک پروژه فناوری اطلاعات می شوند و این جاست که اگر کسی هدف کار کردن در شرکت های فنلاندی رو داره می تونه اقدام کنه بعد هم زمان یا بعد از جند ماه شروع به کار بر روی پایان نامه خود می کنند.

رشته بعدی
    Master Program is the CBU ICT in Joensuu university وب سایت:
    کد:
    این رشته قسمتی از برنامه Finnish-Russian Cross-Border University است
    در این برنامه دانشجویان در رشته Information and Communications Technology
    در تعدادی از دانشگاه های فنلاند و روسیه تحصیل می کنند که یکی از دانشگاه های فنلاند همین دانشگاه Joensuu هستش. این برنامه خیلی جالیه چون آخر کار شما چند مدرک فوق لیسانس از چند دانشگاه مختلف دارید و باز تحصیل رایگان می باشد و شما نیاز به پرداخت هیچ پولی به دانشگاه نیستید.این رشته از ماه دیگه می شه برای ترم بهارش اقدام کرد.
    سایت مربوطه:
    کد:
    آخرین مورد Color in Informatics and MEdia Technology
    این برنامه مربوط به همون بورس معروف Erasmus Mundus هستش
    The study program is broadly interdisciplinary, encompassing photonics, computer vision and imaging science, computer science and multimedia technology as a mix of relevant theoretical and practical knowledge.
    Program includes 4 countries: Finland, Norwegian, Spain and France.
    For more information look here:
    کد:
    در پایان باید پرو های تحقیقاتی این دانشگاه رو براتون معرفی کنم:
    این قسمت رو انگلیسی می نویسم :
    Educational technology group: main research direction are novel tools for learning, e-learning, mobile learning, pervasive technologies.
    کد:
    Color group: main research directions are color, color imaging, color image analysis, and color vision research
    کد:
    Speech and Image Processing group: main research directions are pattern recognition, data mining and compression
    کد:
    Software group: main research directions are Digital Accessibility Research , User Interface Design, Usability and Software Process Studies
    کد:
    Psychology of Programming: main research directions are psychological aspects of programming, behavior in programming tasks (such as design, coding, and debugging), developing tools for programmers in these tasks
    کد:
    you can get more information about it from the website:
    کد:
    امیدوارم مفید باشه

10. این کاربر از shahramfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Ali Elcid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

14 بورسیه برای ادامه تحصیل در کانادا

سلام کسی میتونه به من بگه باید برای ادامه تحصیل در کانادا باید چیکار کنم؟
    من دیپلم دارم

داره خودمونی میشه Miss.Rose's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ایـــنجــا و هــیـچ کـجـــا

پيش فرض

دوست عزیز
    شما اگه بخوای با بورسیه بری اولا باید بدونی که مقدار هزینه فاند که برای لیسانس میدن کم هستدر مقایسه با Master و Phd
    یعنی شما علاوه برا فاندی که دانشگاه بخواد بهتون بده مثلا سالیانه 10 هزار تا شاید 8 هزار تای اون بابت تحصیل میشه و بقیه بابت خرج م خارج!
    پس باید اینجای قضیه رو داشته باشین

در ضمن اولین اقدام برای شما اینه که به سایت اون دانشگاهیی که میخواین ازش پذیرش بگیرین برین و معمولا نام اساتید ی که فاند میدن توی سایت هست که باید بهشون میل بزنین و شرایطتون رو بگین
    یه نکته فوق العاده مهم نمرات زبان هست که معمولا نمراات ielts و tofel بالائی داشته باشین حالا بعضا واسه مقاطع بالاتر GRE هم مهمه
    بعد واسه دانشگاه هایی کانادا وامریکا معدل خیلی مهمه و ریز نمراتتون که باید همه اینایی که گفتم رو برای اون استاد دانشگاه مورد نظرتون بفرستین !!

در هر صورت اگه شما وضعیت خوبی داشته باشین از نظر معدل و ریزنمرات و نمره های زبان میتونین پذیرش بگیرین
    اگه نه شانستون خیلی کمه
    چون هستن کسانیکه با وجود داشتن مقاله و کارهای تحقیقی بسیار بازم رد شدن!!

ولی اگه بدون بورسیه بخواین برین نمره زبان ... مهمه ولی خوب باید هزینه بالاشو در نظر بگیرین!!

در صورتیکه هیچکدوم از شرایطو ندارین به نظرم بهتره دانشجو بشین و برای مقاطع بالاتر برین کاری که اکثرا انجام میدن و فاند بیشتری هم بهتون میدن

13. 2 کاربر از Miss.Rose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Ali Elcid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ماخیلی چاکریم خیلی مطلب عالی بود فقط من نصفشو نفهمیدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •